Προς το περιεχόμενο

Μία σύγκριση... Apple vs Win-running Laptops

S4Lv4Ti0N

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στους αναγνώστες, θα ήθελα πριν συνεχίσετε να διαβάζετε το παρακάτω κείμενο να ξεκαθαρίσω πως αυτή τη στιγμή δεν είμαι διατεθημένος (οικονομικά) να αγοράσω έναν υπολογιστή αλλα το σκέφτομαι σοβαρά και θέλω να κάνω τα σχέδια μου απο νωρίς, και κυρίως πληροφοριακά το φτιάχνω αυτό το θέμα...

Το apple macbook μου φαίνεται πολύ ωραίο, καλή σχεδίαση, άλλο OS (να μάθουμε και τα apple ε :P ?), και για τα λεφτά του έχω ακούσει κάνει θαύματα..

όμως, στην τιμή των 1000-1200 ευρώ, Που είναι και η τιμή των macbook, δεν υπάρχουν καλύτερα laptop;; Ξέρω το καθένα θα μπορούσε να είναι καλύτερο σε άλλους τομείς, ανάλογα με την επένδυση, αλλα μιλώντας γενικα... ενα windows running pc δεν γίνεται αν νικήσει ένα Mac στις επιδόσεις;;

Αν βρίσκεται την ερώτηση πολύ γενική, σας πληροφορώ πως το laptop θα το ήθελα για γράψιμο, browsing και ίσως κάποιο παιχνίδι, της τάξεως Counter strike, ίσως κάποιο απο τα καινούρια single player adventure/rpgs.

Επείσης ενδιαφέρομαι, κάποια στιγμή αν ασχοληθώ με το image editing το pc μου να το "τραβάει".

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ειναι καθαρα θεμα επιλογης, στους Μακ πλεον μπορεις να εγκαταστησεις και τα Βιστα και να εχεις 2 λειτουργικα. Ωστοσο οι Μακ ειναι αξιοπιστοι απο οτι λεγεται αλαλ με 1 χρονο εγγυηση μονο. Θα περιμενα περισσότερα...

Δημοσ.

δεν ενδιαφέρομαι για vista στην παρούσα φάση, ειδικά με τα προβλήματα ασυμβατότητας σε πολλά προγράμματα και hardware...

για Mac, αξίζουνε τα 1000-1200 σε σχέση με άλλα win-based laptops και γιατι;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...