Προς το περιεχόμενο

Που ακριβως μπαινει η PCI Card?

ondoin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

ΑΑΑααα??? Και δουλευει αυτο το πραμα σε κανονικη PCI? (κατι υπερμεγεθεις PCI εχω δει σε serverο boards)...

Πω με αφησες τωρα...

Δημοσ.

ότι δουλεύει δουλεύει τώρα σε απόδοση αν θα έχει διαφορα με τις PCI που λες δεν ξέρω δεν έχω μετρήσει πάντως ο κοντρόλερ που έβαλα στο server στο σχόλιο μαζί με 4 δίσκους 15K σκοτώνει σε ταχύτητα

Δημοσ.

κυριλέ εμάς μια MSI φοράει στο TEE που είμαι μην περιμένεις πολλά :D

και εμενα μου έκανε εντύπωση όταν τον είδα να περισσεύει από πίσω αλλα όταν είδα ότι δουλεύει και δεν έχει πρόβλημα ησύχασα

• Moderators
Δημοσ.

Ναι ρε προσφατα το στησαμε (εγω το εστησα δλδ).

2x Xeon διπυρηνοι

2x1GB ddr2 533 CL4 Registered

PSU 600W (διπλο)

2x80GB SATA2 RAID

VGA onboard 16MB χαχαχαχαααα!

Τεσπα, δες και πες μου. Παω για υπνο.

Σορρυ που offtopicιαστηκαμε, αλλά η απορια του παιδιου νομιζω ειχε καλυφτει.

Δημοσ.

Συνεχίζω κι εγώ το offtopic :P :

Οι κάρτες που αναφέρατε είναι PCI-X (όχι Express, δεν είναι το ίδιο), 64μπιτος δίαυλος στα 133ΜΗz που απαντάται αποκλειστικά σε server boards. Μερικές τέτοιες κάρτες είναι και backwards-compatible με απλές PCI θύρες, όπως αυτή της Adaptec που έδωσες Vatos-locos, όχι όλες όμως. Σε όσες είναι, ο σχεδιασμός γίνεται κατά τέτοιον τρόπο ώστε οι έξτρα αγωγοί να συμβάλλουν μόνο σε μεγαλύτερη ταχύτητα διαμεταγωγής και όχι να περνάει από εκεί κάποιο critical για τη λειτουργία τους σήμα...

Δημοσ.

Για να τα λες κάτι θα ξέρεις ειδικά από τις συγκεκριμένες κάρτες δεν έχω ιδέα απλά επειδή το έχω δει live και είχα μείνει λίγο μαλάκας όταν μου είπα να τα βάλω και να στήσω raid λέω τι γίνετε εδώ που θα μπει αυτό το γουρούνι και μου λέει ο καθηγητής βαλτήν σε μια PCI ! και λέω δεν παίζει αφού δεν φτάνει :D και μου είπε βαλτήν και θα δεις :razz:

GeorgeMan καλο τo μηχανάκι αλλα θα μπορούσανε να μην τσιγκουνευτούν τους δίσκους :D εγώ επιμένω ότι σε server οι SCSI 15K είναι αναγκαίοι ειδικά αν τρέχεις δίκτυο με πάνω από 50 pc

• Moderators
Δημοσ.

Ναι μονο που το δικτυο που εχει να εξυπηρετησει ειναι 15PC, και αυτα μονο για καμια εκτυπωση και για ορισμο δικαιωματων των χρηστων (χεχε κερδισα εναν free λογαριασμο στηνοντας τον σερβερ!!)

Οτι ειναι 64bit οι γκουμουτσοθυρες το ηξερα, οτι οι μεγαλες αυτες SCSI ειναι για αυτες το ηξερα...

Οτι δουλευουν και στις απλες PCI δεν ηξερα...

Α και αυτη η μητρικη δεν εχει SCSI onboard...

Δημοσ.

δεν νομίζω να έχω πετύχει ποτε μητρική με onboard SCSI κοντρόλερ δύσκολο μου φαίνεται για αυτό άλλωστε κάνουν από τριψήφιο νούμερο και πάνω οι controlers τώρα τω ότι δουλεύουν και στις απλές PCI λογικά ιάνει όπως είπε και ο parsifal είναι ειδικά φτιαγμένες έτσι ώστε να είναι backward compartible

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...