Προς το περιεχόμενο

Κλικ Κλακ..

MoUCLAs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δυο σκληρους εναν 200GB και εναν 300gb. Ακούω ανα διαστήματα (2-3 φορες την ημερα) τον παραπάνω ήχο. Τι παίζει? Τι μπορώ να κάνω?

Εχω κάνει defrag , test με το προγραμμα της εταιρίας.. αλλά δεν εχουν βρει κάτι..

Δημοσ.

μη σε πάρω στο λαιμό μου αλλά ίσως έχει "χτυπήσει" το σερβο σε έναν από τους 2 σκληρούς..... βεβαια αν δεν ακουσω τον ηχο δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα αλλα καλου κακου κανε κανενα backup.....

Δημοσ.

Backup το συντομότερο δυνατόν.

Έτσι άκουγα κι εγώ ένα σκληρό μέχρι που παρέδωσε το πνεύμα του. Τουλάχιστον προειδοποίησε.

Δημοσ.
Perimenw enan 500ari... na dw pote 8a er8ei.. :S

μην περιμενεις αρχισε το backup. το τακ τακ που ακους ειναι ο χαρος που χτυπαει την πορτα τπυ δισκου σου.:lol:

Δημοσ.

Δυστυχως σε μενα εγινε ακαριαια .ενα ωραιο απογευμα ανοιγω το pc και ακουγα ενα ηχο.δευτερο σκληρο τα windows/bios δεν ειδαν ποτε οποτε 80gb μουσικη περασαν στην αιωνιοτητα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ της ίδιας άποψης είμαι,κάνε backup γρήγορα,ελπίζω να έχεις εγγύηση γιατι κρίμα είναι!Το έπαθα σε maxtor και έχασα πολύ πράμα,ο σκληρός αλλάχτηκε αλλα τα δεδομένα καταστράφηκαν και χάθηκαν!

Δημοσ.

gia na mhn anoigw allo topic,twra pou to thimithika...exw ena ksexasmeno 250gb WD edw kai 2 xronia mou ton afise enas filos bas k swsoume tpt...exei mono 100mb free...nai kala akousate...tou lega na kanei backup poso kairo....kai gia ena mhna htan me free space 200mb :D milame tigka...ospou karfwse....otan paei na ksekinisei akougete to spin kai meta xamos!! ti klak klouk klogk.....panikos....skeftomai na ton anoiksw alla den vriskw ta eidika polugwna na to ksevidwsw....na to petaksw apto balkoni bas k ksekolisei i velona? :D

Δημοσ.

hehe an htan toso aplo tha to xa kanei edw k 2 xronia :mrgreen: apla eipa mipws...bas k .... afou einai omws gia petama... psinomai na ton skalikso...an vrw tools....fovamai mono mi kapsw to pc otan to valw :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...