oldboy19 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να το κάνω? Εχω συνδέσει το βιντεο με την κάρτα τηλεόρασης και περνάω βιντεοταινείες VHS σε αρχεία mpg τα οποία είναι τεράστια (70ΜΒ για 1,5 λεπτό, είναι λογικό αυτό). Πως μοπώ να τα συμπιέσω και να τα μετατρέψω σε αρχεία vob που μπορούν να παίξουν σε DVD player?
parsifal Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Γνώμη μου είναι αν έχεις πρόσβαση στο αρχικό υλικό, να κάνεις το capture από την αρχή με τον σωστό τρόπο...
oldboy19 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 οκ ευχαριστώ, θα ακολουθήσω τον οδηγό που μου πρετείνεις και θα σου πω αν όλα πήγαν καλά!
gallos3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Σωστή η υπόδειξη του parsifal.Κάτι αξιόπιστο και εύκολο είναι να κάνεις capture με το virualdub από την κάρτα τηλεόρασής σου.Με το virtualdub μπορείς να ρυθμίσεις κατευθείαν το compression του video σου από την κάρτα τηλεόρασης.Στην σελίδα που σου δωσε ο parsifal θα βρείς πολλούς codecs.Κατά προτίμηση κάντα .avi με divx codec.Αυτό το .avi με τη βοήθεια του nerovision που είναι μια εφαρμογή που εγκαθύσταται με το nero7 (με προηγούμενες εκδόσεις του nero,πρέπει να το εγκαταστήσεις χώρια)μπορείς εύκολα να το κάψεις σε dvd που θα παίζει και σε επιτραπέζια dvdplayer.
parsifal Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ...Κατά προτίμηση κάντα .avi με divx codec... MJPEG codec θα πρότεινα εγώ. Αν όχι τον εξαιρετικό (αλλά εμπορικό) PicVideo, τουλάχιστον τον ενσωματωμένο στο ffdshow...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.