Προς το περιεχόμενο

Undying

damian1977

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi everybody....

Ρε παιδες,ενα παιχνιδι που ειχα παιξει και μου αρεσε παρα πολυ ηταν το Clive Barkers Undying.Moυ ειχε κανει πολυ μεγαλη εντυπωση η ατμοσφαιρα (horror?) και τα στοιχεια δρασης του.Για το σεναριο ειχε κανει κουμαντο ο μεγιστος (φαε τη σκονη μου Stiven king) Barker.

Μετα απο αυτο κανενα παιχνιδι δεν καταφερε να μου δημιουργησει αναλογα συναισθηματα.

Το ειχει παιξει κανεις αλλος?Για καμια συνεχεια ξερουμε τιποτα?Κατι κοντινο σε αυτο εχει να προτεινει καποιος?

Over and out

Δημοσ.

to pehnidi den poulise kala an ke itan fadastiko me poli creepy atmosfera.Tha sou protina to system shock 2 alla ine se foutouristiko skiniko.

Omos!Ehoun vgi arketa mods gia to undying (single player pada) me poli kalo gameplay.Afou lipon thelis ke allo tha ta vris ola edo:

http://www.undyingitalia.it/public/index.php

i edo (horis subscription)

http://undying.3dactionplanet.gamespy.com/

Δημοσ.
Thanks man....

Ενας αλλος φιλος,μου ειπε για το the call of cthulhu...το εχεις παιξει αυτο καθολου?

den pisteyw na mporei na sigrinei kapoios to cocdcote me to undying...

an min ti allo tha itan ierosilos :-P

Δημοσ.

Πω πω φίλε pytzamarama τι μου θύμισες.........Κορυφαίο το Alice τρελό παιχνίδι αν και όλος ο ειδικός τύπος το έθαψε και ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί. Και το evil twins ήταν τρελό παιχνίδι όπως και το Dreams αμφότερα είχαν λάβει πολύ κακές κριτικές. Τουλάχιστον το undying αποθεώθηκε απ' όλυς! Ανυπομονώ για το Jericho. Give madness to gamers \m/!!!!

Δημοσ.

Ρε σεις,στο μυαλο μου ειστε?:razz:

Ναι και το Alice ηταν καλο (οχι ομως της κλασης του undying).

Pytzamarama, το jericho ειναι promising (απο κατι videakia στο tube αρκετα αρρωστο:razz: )....θα εχω το νου μου για οταν σκασει.

viper2005 πιστευεις οτι τα 2 παιχνιδια δεν εχουν καμια σχεση?(sorry...αλλα βασικα δεν καταλαβα ποιο θεωρεις καλυτερο:-? :-? )

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Wow, δεν περιμενα να βρω θεμα για το Undying!

Το Undying το ειχα παιξει αφου διαβασα ενα διθυραμβικο review στο τοτε Ελληνικο PC Magazine.

Ειλικρινα δεν μπορω να υπολογισω ποοσες ωρες εχω παιξει αυτο το παιχνιδι. Ειναι ενα απο τα πιο polished παιχνιδια (οχι, δεν ειναι πολωνικο :P) imo, μαζι με το Max Payne 2. Πολυ καλα γραφικα για τοτε, τρομερη ατμοσφαιρα και απο ο,τι ειχε παρει το ματι μου στα Voiceovers ειναι και ο Jon st. John (βλεπε Duke Nukem). Κριμα που δεν ειναι τοσο γνωστο και πουλησε τοσο λιγο.

Θα εχει παντα ξεχωριστη θεση στην καρδια μου!

Δημοσ.

lol ανέσυρες ένα τόπικ 4 ετών!!πράγματι το παιχνίδι ήταν πολύ καλό.. δοκίμασε αν δεν το έχεις παίξει και το call of cthulu dark corners of the earth, αν και σε προειδοποιώ ότι σε κάποια σημεία, η δυσκολία του είναι εκνευριστικά μεγάλη!

Δημοσ.

Ναι, και το Call of Cthulhu ήταν καταπληκτικό...

Συν ότι, κατά τη γνώμη μου, όπως και το Undying, είχε και τα καλά στοιχεία των - καλών - adventures... Πλοκή, βάθος, ιστορία...

Πάρα μα πάρα πολύ καλά και τα δύο...

• Moderators
Δημοσ.

Πάρα πολύ καλό το Undying. Συμφωνώ για το story του, αλλά επίσης είχε και ωραίες ιδέες στο gameplay, αρκετή ποικιλία στα τοπία και μια μοναδική ατμόσφαιρα "τρόμου" και υπερφυσικού μυστηρίου. Λίιιγο με χάλασε το τελικό... encounter.

Το Call of Cthulhu δεν το θυμάμαι με τόσο καλές αναμνήσεις (γιατί την πατούσα συνέχεια στα σημεία όπου έπρεπε να είσαι sneaky ή σε κάποιες στιγμές όπου έπρεπε να κάνεις γρήγορα μια σειρά από κινήσεων για να ξεφύγεις από τέρατα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...