Akisg Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Παιδια ετσι απο απορια επειδη σε καθε τοπικ τα λεμε τα γαλλικα μας για τις εταιριες... Γραψτε με μια δυο κουβεντες τον χειροτερο παροχο και εμπειρια που ειχατε μαζι του σε ολα αυτα τα χρονια που ειστε στο ιντερνετ. Προσωπικη μου ψηφος για την χειροτερη εταιρια παει στην AltecTelecoms (aka ACN aka Aiasnet) χρονια συνδρομητης εκει με τελος φετος. Πηγα connx.
De@th L0rd Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Forthnet.30 mins Aναμονή στην καλύτερη για να πιάσεις το σερβις θεσσαλονική.
metalliord Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 tellas bit gia bit asxetoi kai farmaki stis times oso gia to service an rotisis kana texniko pou exoyn servers stimenous gia na ipostiriksoyn ta diktia tha soy pei miso lepto na sas sindeso eleos
Don.Matis Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 +1 Tellas Δεν τους βρίσκεις με τίποτα στο τηλέφωνο Στέλνουνε Λογαριασμούς για DSL που δεν έχουνε καν ενεργοποιήσει...
kgliat Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μακράν VIVODI! Από που να αρχίσω και που να τελειώσω.. - Ατελείωτες αναμονές για ενεργοποίηση - Αθλιο support με υπαλλήλους που σε τεχνική ερώτησή μου για modem Linksys W200G με παρέπεμψαν στη Forthnet ενώ είμαι πελάτης Vivodi (επειδή το πουλάει η Forthnet?) - Δε σου δίνεται η δυνατότητα αλλαγής όποτε θελήσεις του password της σύνδεσης (κάνουν reset μόνο αυτοί!!!)
gf030 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μακράν VIVODI! Από που να αρχίσω και που να τελειώσω..- Ατελείωτες αναμονές για ενεργοποίηση - Αθλιο support με υπαλλήλους που σε τεχνική ερώτησή μου για modem Linksys W200G με παρέπεμψαν στη Forthnet ενώ είμαι πελάτης Vivodi (επειδή το πουλάει η Forthnet?) - Δε σου δίνεται η δυνατότητα αλλαγής όποτε θελήσεις του password της σύνδεσης (κάνουν reset μόνο αυτοί!!!) Εγκρινω και επαυξανω! Ετη φωτος μακραν σε χαλια!!!
palawiaris Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Όταν κατεβαίνω άδεια στην Ελλάδα αγοράζω και από μια κάρτα σύνδεσης με modem για τον καιρό που είμαι κάτω.Πέρσι αγόρασα forthnet,συνέχεια έπαιρνα του ΟΤΕ.Οι κλεφταράδες όταν έφυγα απο την άδεια κάνανε με το έτσι θέλω συμβόλαιο στον πατέρα μου και αναγκαζότανε κάθε μήνα να δίνει κανα 15 σε αυτούς τους αλήτες.Εγώ δεν υπόγραψα πουθενά κανένας δεν υπόγραψε πουθενά ήταν για 20 ευρώ και μετά τέρμα.Όπως γινόταν και με τον οτε.Αυτοί εκμεταλεύτηκαν την αδυναμία ενός 71 χρόνου να τρέχει από εδώ και από εκεί να βγάλει άκρη.ουυυυυυυστ και όταν με το καλό ξανακατέβω θα τους πάρει και θα τους σηκώσει,δεν το ξεχνάω
gherudos Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Vivodi +1 από εμένα,επιεικώς απαράδεκτο service,ποτέ δεν πιάνεις γραμμή,περιμένεις στην αναμονή 1 ώρα και μετά στο κλείνουν,πλέον χρεώνεται το τηλέφωνο στη vivodi,4 μήνες ακριβώς πέρασαν για ενεργοποίηση του cube.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.