Προς το περιεχόμενο

Den vriskei ton skliro!!!!!!!!!!!

noubi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ksekinisa na kano repair ton windows xp home giati anoigontas to pc petage ena sfalma arxeiou .dll,pou an katalava kala,htan arxeio hxou(realtek).ksekinontas loipon to repair(xoris na exo ksanakanei)ola ekselizontai omala,opou afou oloklironetai i diadikasia kanei epanekinisi o ypologisths,paei na bei sta windows alla stamataei grafontas sth mavri othoni oti den vriskei to skliro disko.kai ektote den boro na bo sta windows oute me safe mode,oute kanontas ekinisi sth pio prosfati sosti leitourgia ton windows(h kapos etsi) kai genika me kanena tropo pou gnorizo.exei kaneis kapoio tropo na me voitheisei???anybody!!!:-?

Δημοσ.

θα σου προτεινα να περασεις απο πανω τα XP να κανεις backup και μετα φορματ και ξανα απο την αρχη.

Τωρα πριν απο αυτο μπορεις να δοκιμασεις να μπεις η σε safe mode n σε last configuration working properly (κατι τετοιο) πατωντας το F8 αφου φορτωσει το bioς και πριν τα windows

Δημοσ.

σορρυ τοτε αλλα σαν λυση βλεπω τα win απο πανω και μετα αν δουλεψει κανεις φορματ (αν θελεις) απλα εμενα μου αρεσει να εχω clean install.

Αλλη λυση ειναι να βαλεις σε αλλο σκληρο τα win εκει που δεν εχεις λειτουργικο και να κανεις slave τον πρωτο σου...

Δημοσ.

Πολυ υποπτα αυτα...πρωτα δεν βρισκει ενα αρχειο ,μετα δεν μπαινει win

Μου μυριζει χαλασμενος δισκος

Δημοσ.

παντως το εχω παθει και εγω αυτο και μου ειπαν οτι επρεπε να κανω egkatastash τα windows πανω απο τα αλλα αν δεν ηθελα να εχανα τα αρχεια μ.

δοκιμασε το και εσυ, δεν εχεις να χασεις τπτ, ισα-ισα δεν θα χασεις τα αρχεια σου:)

Δημοσ.

re paidia na rotiso kai go kati pano se auto an exeis sto pc perasmena windows xp kai peraseis pano se ayta ksana windows xp me sp2 den tha xaseis ta arxeia pou exei sto c i sta my documens???mporo na alakso tin thesi egatastasis ton windows ???me rotan ta windows pou thelo logika na ginei to setup giati an iparxei egatastasi apo prin den mpori na grapsi pali sto c://windows i ginete????

Δημοσ.

Νομίζω ότι υπάρχει μια μικρή σύγχυση. Όταν σου λένε να περάσεις τα windows από πάνω εννοούν στην ουσία το repair (όχι το recovery console) το οποίο πάει και ξαναντιγράφει κάποια καίρια αρχεία του συστήματος τα οποία μπορεί είτε να είναι corrupt είτε να κάνουν conflict με κάτι καινούριο που πέρασες. Αυτό νομίζω όμως ήδη το έκανες και μου είπες πως έκτοτε δεν μπαίνεις στα windows. Μήπως το cd σου δεν ήταν με το SP2 ή δεν έχει τα πρόσφατα Updates;

Τώρα αν πας να κάνεις νέα εγκατάσταση πάνω στόν ίδιο δίσκο/partition τότε τα win θα αναγνωρίσουν ότι υπάρχει ήδη εγκατάσταση και θα σε ρωτήσει αν θες να χρησιμοποιήσεις τον ίδιο φάκελο ή κάποιο νέο. Αν πεις τον ίδιο τότε θα σβήσει στην ουσία την υπάρχουσα εγκατάσταση και θα χάσεις τα πάντα (από windows/program files directory). Αν πεις σε άλλο dir τότε θα δημιουργήσει ένα νέο φάκελο και θα τον ονομάσει κάτι σαν windows.000 και θα στήσει εκεί την νέα εγκατάσταση. Ούτως ή άλλως όμως τα προγράμματα πρέπει να τα ξαναπεράσεις αφού δεν θα δουλεύουν. Το παλιό documents and Settings θα μετονομαστεί σε "documen~".

Η καλύτερη λύση που θα σου πρότεινα (και πίστεψέ με είναι και η πιο γρήγορη) είναι σε έναν δεύτερο δίσκο ή partition πάρε backup τα δεδομένα σου και μετά πάτα ένα καλό format στον βασικό και κάνε ένα clean install όπως σου πρότειναν και παραπάνω. Έπειτα πάρε το καινούριο install κάντο ένα image και όποτε σου ξαναδημιουργηθεί πρόβλημα κάνεις ένα restore και είσαι σε 10 λεπτά έτοιμος.

Δημοσ.

εγώ προτείνω να κανείς boot με το windows cd να μπεις recovery console και να τρέξεις chkdsk /p /r. μετά έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει κανονικά.

όσο για το dll που χτύπησε υποθέτω οτι έχεις μητρική me high definition audio kai realtec audio chip. αν ναι αυτό που λες το έχω δει σε πολλά pc τελευταία και μάλλον κάτι δεν πάει καλά με την εφαρμογή ελέγχου της realtec που τρέχει με την εκίνηση των windows. δοκίμασε να κατεβάσεις νέους οδηγούς για τον ήχο και αν δεν δεις πάλι αποτέλεσμα απλά απενεργοποίησε την εκκίνηση του της συγκεκριμένης εφαρμογής (rtl**** κάτι είναι δεν θυμάμαι ακριβώς) από το msconfig (αυτό κάνω εγώ πάντως για να ξεμπερδεύω).

Δημοσ.

ninos 30,i alitheia einai oti den exo sp2s windows opote den ksero an auto epireazei,fysika kai eixa kanei updates gia service pack alla ypotheto pos tha exoyn xathei se ayth th fash pou vrisketai to pc.se proigoumeno format,mou eixan kanei partition opote mallon kapos tha swsw ta arxeia mou,xthes se mia prospathia na ksanaperaso ta win eida sthn ekinhsh na leei *no raid*.nomizo pos tha kano ena kalo format gia na kseberdeuw,akoma kai an xaso ta arxeia mou...

Δημοσ.

Paidia to pc mou sta bios exei 1st boot to floppy disk,2nd to cd/dvd rom kai 3d to skliro,ta allaksa kapoia stigmh ola alla kai pali den ekane boot apo skliro...epishs parolo pou sto main ton emfanizei antitheta sto advanced sta IDE den ton emfanizei katholou.den ksero an ofeilete sto partition pou exo kanei,kai epishs den exo peiraksei tipota kalodia mesa,opote ta siberasmata dika sas dioti ego den katalavaino ti exei symvei,kai mallon tha tou kano ena kalo format giati den paei allo...a epishs epimenei na grafei no raid stin ekeinhsh tou pc,pou epishs den ksero giati simvainei.opoios gnorizei kati as voithisei...sas euxaristo olous..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...