Προς το περιεχόμενο

Bodybuilding.com Δουλευει η μας δουλευει?

crazyguy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειμαι νεος σαυτο το forum και θα ηθελα να ρωτησω , εχει κανεις αγορασει πρωτεινη απο το εν λογω site και αν ναι ειχε κανενα προβλημα με τελωνεια γιατι ειχα διαβασει οτι κατι παιζει και μπορει να κολησει στο τελωνειο και να τρεχεις .

Ειναι οπως τα λεει το site τα πραγματα η και πληρωνες μονο εξοδα αποστολης η μας δουλευουν γιατι δεν ξερουν οτι ειμαστε και ελληναρες και οτι τιποτα δεν δουλευει τελεια εδω.... Για πεστε τελικα δουλευει η μας δουλευει :confused: :confused:

Δημοσ.

δουλευει,μη στεναχοριεσαι.Εχω παραγγειλει απο εκει αρκετες φορες.Βεβαια 2 φορες μου σταματησε στο τελωνειο και την μια ηταν με κουριερ,οποτε τους ειπα να τα στειλουν πισω,μιας κ ηθελε 180ευρω για εκτελωνισμο.Την αλλη μου ηρθαν με ΕΛΤΑ αλλα επρεπε να παρω αδεια απο τον ΕΟΦ προτου τα παραλαβω,τρεχα γυρευε δλδ.

Παντως τα ατομα ειναι πολυ ενταξει,δεν θα εχεις κανενα προβλημα με αυτους.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το bodybuilding.com είναι αξιόπιστη εταιρία, ωστόσο εαν δεν βάλεις το πακέτο να έρθει με courier μην περιμένεις να έρθει σε λιγότερο από 6 μήνες (δεν αστειέυομαι) λόγω του τελωνείου του Πειραιά, όπου γίνεται χαμός.

Εαν το στείλουν με courier από ότι ακούω φτάνει σχετικά γρήγορα

θα ήθελα και εγώ το πμ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...