Προς το περιεχόμενο

Τρελό πρόβλημα των Windows.....PLZ HELP!!!!

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά, πήγα σήμερα στο pc, έβγαλα όλο το hardware και το ξαναπέρασα από την αρχή... Το πρόβλημα έφυγε ως δια μαγείας (απο αυτο το Pc σασ μιλαω τώρα :P) αν και πριν όλο το hardware ήταν τοποθετημένο σωστά, τι να πει κανείς.... Τα περισσότερα προγράμματα πλέον λειτουργούν κανονικά... Το μόνο πρόβλημα που μου βγάζει σε multimedia εφαρμογέσ ειναι ένα Message "Bad sound driver detected" έκανα ξανά εγκατασταση τα drivers αλλά πάλι τα ίδια, οπότε θα πάω να πάρω μια νέα κάρτα ήχου πιθανότατα... Πάντως έριξα μια ματιά στο Ultimatebootcd και είναι πραγματικά πολύ ωραίο, αν και δεν χρειάστηκε στην προκειμένη περίπτωση, ευχαριστώ πολύ για το link, είμαι σίγουρος ότι θα φανεί πολύ χρήσιμο στο μέλον :)

Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις απαντήσεις και τη βοήθεια :)

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
(alitheia poios agios einai o prostatis twn computeradwn???),

giati telika oute gata oute zimia...;)

Ο Άγιος Καλώδιος όταν πάνε καλά τα πράγμα και ο Αι Σιχτιρ οταν δεν πάνε.

Πολύ πιθανό κάτι να μην είχε κουμπώσει καλά... Καμιά μνήμη κλπ. Ή κανένα καλώδιο να ήταν μάπα και πάνω στην αλλαγή να το σκάντζαρες.

• Members
Δημοσ.
Ο Άγιος Καλώδιος όταν πάνε καλά τα πράγμα και ο Αι Σιχτιρ οταν δεν πάνε.

Mην ξεχνάμε και τον Αη Σικιού (ICQ - αν και έχω κάτι χρόνια να το χρησιμοποιήσω... :-P )

Δημοσ.

και ναι αυτό το pc τα εχει παίξει τελείος... διορθώθηκαν τα προβλήματα που έλεγα ποιό πάνω αλλα τώρα έχουμε τα εξής....

Δεν μπορεί να γίνει τίποτα εγκατασταση/απεγκατάσταση, το προγραμμα εγκατάστασης βγάζει πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί ή λειτουργία του. Το πρόβλημα το είδα όταν πήγα να κάνω ένα update και ήθελε τον windows installer 3 (αν θυμάμαι καλά). Τέσπα κατεβάζω το windows installer την τελευταία έκδοση. Παω να το κάνω setup αλλά αυτό ήθελε το microsoft.net framework 2, κατεβάζω και το framework, πάω να κάνω αυτό εγκατάσταση και λαμβάνω το εξής μύνημα:

proble4.th.jpg

μπορεί να εξηγήση κανείς τι είναι αυτό? γιατί στο τέλος μου κάνει ερώτηση και μόνο άκυρο και επανάληψη πατάω αντί για ναι ή όχι?

Τέσπα το σύστημα είναι υπερβολικά ασταθές, τα errors δίνουν και πέρνουν κτλπ... Πιστεύω πως φταίει η εγκατάσταση των windows... Εγώ είχα τα win SP1, μόλις όμως έβαλα τον AMD64 4200+dual core κ έκανα το φορμάτ, δεν μπορούσα να κάνω εγκατάσταση τα drivers που είχε επειδή δεν είχα SP2(ελεοσ δλδ), οπότε κατέβασα απο ιντερνετ το SP2 μαζί με διάφορα Updates...Το σύστημα είναι σταθερό αν δεν κάνω τα Updates εγκατάσταση, αλλά χωρίς αυτά δεν μπαίνουν τα drivers...

Θα πήγαινα το pc σε τεχνικό αλλα δυστηχώςς, θα πρέπει να πάρω το pc στην πλάτη και να περπατήσω έτσι καμια 500 μετρα, γιατί δεν έχω αυτοκίντητο και καμία εταιρία δεν στέλνει δικό της όχημα για την παραλαβή... Και άντε και να το έπερνα στην πλάτη, το θέμα είναι ότι έχει 6 σκληρούς και δεν σηκώνετε με καμία παναγία... Τι να πώ... Μάλλον όπως είναι πάει για πέταμα, δεν το αντέχω άλλο...

Δημοσ.

κανενα τσεκαρισμα στα ανεμιστιρακια εκανες? αν ειναι καθαρα και αν γυριζουν.

δοκιμασε να βαλεις και κανενα ανεμιστηρα δωματιου με ανοιγμενο το κουτι σου διπλα του..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...