Προς το περιεχόμενο

Τρελό πρόβλημα των Windows.....PLZ HELP!!!!

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
δοκιμασες να το πεταξεις στα σκουπιδια...να ησυχασουμε ολοι μας...???[...]

Επειδή σε αρκετά μηνύματά σου είσαι κάπως επιθετικός προς άλλα μέλη, να σε πληροφορήσω ότι δεν είναι υποχρεωτικό να απαντάς ή να διαβάζεις τα προβλήματα των άλλων.

Έτσι θα ησυχάσεις σίγουρα.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άρχισε να ψάχνεις ένα – ένα να δεις τι φταίει.

Αφού λοιπόν έκανες καθαρό φορματ και συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα τσέκαρε τις μνήμες σου memtest ή δανείσου από κάποιον φίλο σου καμια RAM. Δες μήπως έχει «χτυπήσει» ο σκληρός σου. (είχα παρόμοιο πρόβλημα και τελικά ήταν ο σκληρός μου. Χρειάστηκε να τον κάνω Lowlevel-format ) Αν δεν γίνει με όλα αυτά ίσως έχεις πρόβλημα στην μητρική

Δημοσ.
δοκιμασες να το πεταξεις στα σκουπιδια...να ησυχασουμε ολοι μας...???

για δοκιμασε να δεις τι ωραια που θα νιωσεις....

(καθεσαι τωρα και παλευεις με μπουρδες..)

τι να κάνω ρε φίλε μου, έχω μέσα εργασίες να κάνω, site να κατασκευάσω, server να σηκώσω.... Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα... Αν το είχα για gaming και μόνο, δεν θα το ξαναέφτιαχνα ποτέ.... :razz: :D

Δημοσ.

Δοκιμασε και τον δισκο. (νομιζω οτι 60% να φταει ο δισκος , 40% RΑΜ)

Κανε ενα chkdsk c: /f /r (αν ειναι στο c: )

Εδω θα σε ζητησει restart για να ολοκληρωσει.

Προσεξε στο τελος αν σε βγαλει καποιο προβλημα.

πχ

>C:\Documents and Settings\User>chkdsk h: /f /r
Το σύστημα αρχείων είναι τύπου NTFS.

Η λειτουργία CHKDSK επαληθεύει αρχεία (στάδιο 1 από 5)...
Δεν είναι δυνατή η ανάγνωση του τμήματος αρχείου εγγραφής 10580.
Δεν είναι δυνατή η ανάγνωση του τμήματος αρχείου εγγραφής 10581.
Δεν είναι δυνατή η ανάγνωση του τμήματος αρχείου εγγραφής 10582.
Δεν είναι δυνατή η ανάγνωση του τμήματος αρχείου εγγραφής 10583.
Ολοκληρώθηκε η επαλήθευση αρχείων.
Η λειτουργία CHKDSK επαληθεύει ευρετήρια (στάδιο 2 από 5)...
Διαγραφή καταχώρησης ευρετηρίου ROCKY.ACG στο ευρετήριο $I30 του αρχείου 10458.
Ολοκληρώθηκε η επαλήθευση ευρετηρίων.
Το CHKDSK αποκαθιστά τα αρχεία που είχαν χαθεί.
Η CHKDSK επιβεβαιώνει τις περιγραφές ασφαλείας (στάδιο 3 από 5)...
Η επαλήθευση περιγραφής ασφαλείας ολοκληρώθηκε.
Η λειτουργία CHKDSK επαληθεύει δεδομένα αρχείου (στάδιο 4 από 5)...
Τα Windows αντικατέστησαν εσφαλμένα συμπλέγματα στο αρχείο 2249
με όνομα \WINDOWS\Help\scm.chm.
Τα Windows αντικατέστησαν εσφαλμένα συμπλέγματα στο αρχείο 3070
με όνομα \WINDOWS\system32\usrfaxa.dll.
Ολοκληρώθηκε η επαλήθευση των δεδομένων του αρχείου.
Η λειτουργία CHKDSK επαληθεύει τον ελεύθερο χώρο (φάση 5 από 5)...
Ολοκληρώθηκε η επαλήθευση του ελεύθερου χώρου.
Προσθήκη 52 εσφαλμένων συμπλεγμάτων στο αρχείο εσφαλμένων συμπλεγμάτων.
Γίνεται διόρθωση σφαλμάτων στο χαρακτηριστικό DATA του κύριου πίνακα αρχείων (MF
T).
Η CHKDSK εντόπισε ελεύθερο χώρο ο οποίος έχει σημανθεί ως εκχωρημένος
στο χάρτη bit του κύριου πίνακα αρχείων (MFT).
Διόρθωση σφαλμάτων στο Bitmap τόμου.
Τα Windows έκαναν διορθώσεις στο σύστημα αρχείων.

20474810 KB σύνολο χώρου στο δίσκο.
  2835872 KB σε 16860 αρχεία.
     4224 KB σε 1047 ευρετήρια.
    [b]  208 KB σε εσφαλμένες ενότητες.[/b]
    84626 KB σε χρήση από το σύστημα.
    65536 KB χρησιμοποιούμενα από το αρχείο καταγραφής.
 17549880 KB διαθέσιμα στο δίσκο.

4096 byte σε κάθε μονάδα εκχώρησης.
  5118702 σύνολο μονάδων εκχώρησης στο δίσκο.
  4387470 διαθέσιμες μονάδες εκχώρησης στο δίσκο.

Αν σε βγαλει προβλημα , βαλε τον δισκο σε ενα αλλο pc σαν slave , σβησε με κανα swap εργαλειο. Κανε παλι ενα chkdsk (γραμμα δισκου): /f /r

μετα φορματ (οχι quick) και πας στο pc σου και παλι εγκατασταση windows.

Δημοσ.

κατανοητο,και συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με την υπογραφη σου.....

πως μπορειτε και ακουτε ολους αυτους.......??? μπραβο σας θα πρεπει να εχετε γερο στομαχι.καλη υπομονη σας ευχομαι.......ολους εσας τους ταλαιπωρημενους απο τις βλακειες που ακουτε μοντς....!!

Δημοσ.
Άρχισε να ψάχνεις ένα – ένα να δεις τι φταίει.

Αφού λοιπόν έκανες καθαρό φορματ και συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα τσέκαρε τις μνήμες σου memtest ή δανείσου από κάποιον φίλο σου καμια RAM. Δες μήπως έχει «χτυπήσει» ο σκληρός σου. (είχα παρόμοιο πρόβλημα και τελικά ήταν ο σκληρός μου. Χρειάστηκε να τον κάνω Lowlevel-format ) Αν δεν γίνει με όλα αυτά ίσως έχεις πρόβλημα στην μητρική

θα δω τι θα γίνει αύριο (δεν είμαι στο pc μου τωρα) με το Ultimatebootcd που κατεβάζω τώρα, και θα σας ενημερώσω, ευχαριστώ πολύ για όλη την υποστίριιξη και τις ιδέες. Αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο πριν το δοκιμάσω και αυτό...

:)

κατανοητο,και συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με την υπογραφη σου.....

πως μπορειτε και ακουτε ολους αυτους.......??? μπραβο σας θα πρεπει να εχετε γερο στομαχι.καλη υπομονη σας ευχομαι.......ολους εσας τους ταλαιπωρημενους απο τις βλακειες που ακουτε μοντς....!!

την αρχική σου απάντηση την πήρα σαν αστείο...

Αλλά εδώ απο όσο ξέρω είναι ένα τεχνολογικό φόρουμ που αφορά τέτια θέματα...

ΣΟυ εύχομαι απλά να πάθεις ένα παρόμοιο πρόβλημα, να χάσεις τι δουλεία σου, και μετά να μην ξέρεις που να ρωτήσεις για το τι θα κάνεις...

Δημοσ.
δοκιμασες να το πεταξεις στα σκουπιδια...να ησυχασουμε ολοι μας...???

για δοκιμασε να δεις τι ωραια που θα νιωσεις....

(καθεσαι τωρα και παλευεις με μπουρδες..)

γιατί δεν πετας το δικό σου ρε μεγάλε!

αν έχεις να πεις κάτι να βοηθήσεις πέστο και μην ειρωνεύεσαι τον καθένα

εδω μέσα!!!

Δημοσ.

Σoυ εύχομαι απλά να πάθεις ένα παρόμοιο πρόβλημα, να χάσεις τι δουλεία σου, και μετά να μην ξέρεις που να ρωτήσεις για το τι θα κάνεις...

ela min ypervaloumai, as enwthoume na vroume lysi gia na treksei to mixanaki sou... oxi neyra parakalw.

Tetoies katastaseis me ta pragmata tou diavolou se olous mas exoun symvei kata kairous...

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται καν να απαντατε σε τετοια ατομα, ο καθε mod εδω μεσα ξερει την δουλεια του. Στην συγκεκριμενη περιπτωση ο paredwse (Super Moderator) προσθεσε στη συλλογη του αλλο ενα banned. :)

Δημοσ.

Λογικά, τρία πράγματα μπορούν να συμβαίνουν. Όχι απαραίτητα ταυτόχρονα.

1/ Είναι προβληματικό το CD εγκατάστασης των XP.

2/ Έχουν πρόβλημα οι μνήμες.

3/Έχει bad clusters ο δίσκος σου.

Προτείνω να ξεκινήσεις από τις μνήμες με το CD που σου πρότεινε ο HellasVagabond. Αν είναι OK, προχωράς στον έλεγχο του σκληρού. Και φυσικά αν είναι κι αυτός OK, τότε δοκιμάζεις με άλλο CD εγκατάστασης.

Κάτι άλλο δεν νομίζω πως φταίει.

Δημοσ.

Εγω ποτε δεν συμφωνησα και δεν συμφωνω με τα BAN.

Ο καλυτερος τροπος ειναι μια επιλογη στο Forum που θα επιτρεπει στον καθενα να κανει ignore καποιον.

Δημοσ.

Να κάνω εγώ μία ερώτηση κρίσεως? Αφού

α) το μηχάνημα το έχεις για δουλειά και όχι για να παίζεις.

β) δεν έχεις τα απαραίτητα spares για να τσεκάρεις αν κάποιο hardware κομμάτι του υπολογιστή σου έχει πρόβλημα.

γ) μάλλον πιέζεσαι και χρονικά

.... γιατί δεν πας τον υπολογιστή σου σε ένα τεχνικό που θα έχει όλα τα απαραίτητα μέσα και την εμπειρία να κάνει μια σοβαρή διάγνωση και να σου προτείνει κάποια λύση? θα πληρώσεις δε λέω.... αλλά μάλλον θα κάνεις και τη δουλειά σου.... και προφανώς αν είναι πρόβλημα υλικού μάλλον θα καλύπτεσαι από κάποια εγγύηση....

Τώρα από αυτά που λες ή πρόβλημα με μνήμη έχεις η μητρική (ίσως με ένα bios update να στρώσει) ή κάτι παίζει με τον σκληρό. Μπορεί να είναι και οτιδήποτε άλλο αλλά όπως και οι υπόλοιποι εδ'ω δεν είμαστε μπροστά στον η/υ σου για να δούμε κάτι παραπάνω.

καλή τύχη σου έυχομαι και γρήγορη λύση στο πρόβλημα σου.

Δημοσ.

- Σε safe mode έχεις τα ίδια προβληματα ?

- Αν έχεις άλλο δίσκο δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση εκεί. Ας έχει data δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να μην κάνεις format. (Σε αυτή την περίπτωση βγάλε τα καλώδια από τους άλλους δίσκους για να μην μπλέξεις).

- Μπορείς επίσης στο ίδιο δίσκο αφού κάνεις boot με live cd να κάνεις rename όλα τα folder και αρχεία του root ώστε η εγκατάσταση (χωρίς format) να γραφτεί σε διαφορετικά σημεία του δίσκου.

- Ψάξτο και για ιούς, δεν χάνεις τίποτα. Κατά καιρούς βγαίνουν διάφοροι παράξενοι.

ΥΓ Αυτό με το να μην κάνεις format

Σε μια εγκατάσταση που έκοψα στη μέση ένα δίσκο USB που είχα τον διέλυσε η MS, ήθελε μετά format.

• Members
Δημοσ.

Κι εγώ τη μνήμη θα σου πρότεινα να κοιτάξεις πρώτα (memtest ή δοκίμασε να το αφήσεις μόνο με ένα στικάκι μνήμης).

Τις προάλλες είχα βάλει έξτρα μνήμη στον παλιό υπολογιστή μου και από ένα σημείο και μετά, μετά από κάποια ώρα μου έκλεινε τον browser, είτε ήταν firefox είτε opera. Όταν πήρα χαμπάρι τί συνέβαινε και έβγαλα την προβληματική μνήμη, όλα διορθώθηκαν.

Δεν είδα να ανέφερες κάτι σχετικό, αλλά μήπως είχες κάνει κάποια αλλαγή hardware τελευταία;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...