Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για τα προσωπικά μηνύματα

Mariosxaniaomg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά θα ήθελα από το insomnia,όταν έχω ένα προσωπικό μήνυμα να πετάγεται σαν popup γιατί δεν τα βλέπω και ξεχνάω να τα απαντήσω πιστεύω και άλλοι θα θέλουν το ίδιο.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή κι εγώ το ίδιο πάθαινα, αλλά πλέον εχω το Google notifier και μου βγάζει pop στο desktop οπότε εχω νέο mail.

Δημοσ.
πήγαινε:

Πίνακας Ελέγχου Χρήστη navbits_finallink.gif Επεξεργασία Επιλογών

στον Τομέα μηνυμάτων, κάτω κάτω έχει την επιλογή που θες.

Αν εννοείς το: «Προβολή αναδυόμενης ειδοποίησης για νέο προσωπικό μήνυμα», προσωπικά ουδέποτε μου δούλεψε. Μήπως κάνει μόνο για IE;

Δημοσ.

Όσοι έχετε πρόβλημα με τα popups και δεν σας εμφανίζονται, ρυθμίστε ανάλογα το popup blocker του browser σας. Κάντε allow το insomnia.gr για τα popups. happy.gif

Δημοσ.
Όσοι έχετε πρόβλημα με τα popups και δεν σας εμφανίζονται, ρυθμίστε ανάλογα το popup blocker του browser σας. Κάντε allow το insomnia.gr για τα popups. happy.gif

Cristina, ο Firefox βγάζει μία προειδοποιητική μπάρα ακριβώς κάτω από τα tabs, όταν μπλοκάρει ένα popup (το ίδιο και οι τελευταίες εκδόσεις του IE νομίζω). Σε εμένα δεν εμφανίστηκε ποτέ κάτι τέτοιο. Anyway, τον ρύθμισα να κάνει και allow.

Ποιο καλό παιδάκι τώρα θα μου στείλει και ένα pm να το τεστάρω...; :D

Δημοσ.
στειλε στον εαυτό σου :-)

Καλή ιδέα, το έκανα. Still, no popup... :evil: Τέλος πάντων, θα αρκεστώ στο e-mail notification και στην πληροφόρηση που παρέχεται από εδώ:

mhm20e2dxzezydfimgm2.png

Δημοσ.

Ούτε εδώ δουλεύει

Εγώ θα θελα να μεγαλώσει ο χώρος για τα προσωπικά μυνήματα. 70 είναι πολύ λίγα. Συνέχεια full είμαι. Δε γίνεται να τα κάνουμε 200; :D Πόσο χώρο μπορεί να πιάνουν; Πολλά ζητάω έ;;;:roll:

Δημοσ.
Ούτε εδώ δουλεύει

Εγώ θα θελα να μεγαλώσει ο χώρος για τα προσωπικά μυνήματα. 70 είναι πολύ λίγα. Συνέχεια full είμαι. Δε γίνεται να τα κάνουμε 200; :D Πόσο χώρο μπορεί να πιάνουν; Πολλά ζητάω έ;;;:roll:

+1 και απο μενα

Δημοσ.

Μπορείτε πάντα να κατεβάσετε τα pm σε μορφή txt και να τα κρατάτε backup τοπικά, αν σας ενδιαφέρει το archiving...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...