Mariosxaniaomg Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Λοιπόν παιδιά θα ήθελα από το insomnia,όταν έχω ένα προσωπικό μήνυμα να πετάγεται σαν popup γιατί δεν τα βλέπω και ξεχνάω να τα απαντήσω πιστεύω και άλλοι θα θέλουν το ίδιο.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
dali13gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή κι εγώ το ίδιο πάθαινα, αλλά πλέον εχω το Google notifier και μου βγάζει pop στο desktop οπότε εχω νέο mail.
Harkon Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 πήγαινε: Πίνακας Ελέγχου Χρήστη Επεξεργασία Επιλογών στον Τομέα μηνυμάτων, κάτω κάτω έχει την επιλογή που θες.
parsifal Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 πήγαινε:Πίνακας Ελέγχου Χρήστη Επεξεργασία Επιλογών στον Τομέα μηνυμάτων, κάτω κάτω έχει την επιλογή που θες. Αν εννοείς το: «Προβολή αναδυόμενης ειδοποίησης για νέο προσωπικό μήνυμα», προσωπικά ουδέποτε μου δούλεψε. Μήπως κάνει μόνο για IE;
Mariosxaniaomg Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Se eyxaristw Harkon to ekana opoios allos 8elei na dei ws ginetai edw exw eikona.
Sebastienomnia Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 ωραια..τωρα δηλαδη πεταγονται pop-ups? και στον μοτζιλα?
Cristina Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Όσοι έχετε πρόβλημα με τα popups και δεν σας εμφανίζονται, ρυθμίστε ανάλογα το popup blocker του browser σας. Κάντε allow το insomnia.gr για τα popups.
parsifal Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Όσοι έχετε πρόβλημα με τα popups και δεν σας εμφανίζονται, ρυθμίστε ανάλογα το popup blocker του browser σας. Κάντε allow το insomnia.gr για τα popups. Cristina, ο Firefox βγάζει μία προειδοποιητική μπάρα ακριβώς κάτω από τα tabs, όταν μπλοκάρει ένα popup (το ίδιο και οι τελευταίες εκδόσεις του IE νομίζω). Σε εμένα δεν εμφανίστηκε ποτέ κάτι τέτοιο. Anyway, τον ρύθμισα να κάνει και allow. Ποιο καλό παιδάκι τώρα θα μου στείλει και ένα pm να το τεστάρω...;
parsifal Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 στειλε στον εαυτό σου Καλή ιδέα, το έκανα. Still, no popup... :evil: Τέλος πάντων, θα αρκεστώ στο e-mail notification και στην πληροφόρηση που παρέχεται από εδώ:
chiderboy Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ούτε εδώ δουλεύει Εγώ θα θελα να μεγαλώσει ο χώρος για τα προσωπικά μυνήματα. 70 είναι πολύ λίγα. Συνέχεια full είμαι. Δε γίνεται να τα κάνουμε 200; Πόσο χώρο μπορεί να πιάνουν; Πολλά ζητάω έ;;;:roll:
tonypapadovic Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ούτε εδώ.Έστειλα στον εαυτό μου αλλά τίποτα. Ούτε pop-up ούτε blocker ούτε τίποτα
Sebastienomnia Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ούτε εδώ δουλεύει Εγώ θα θελα να μεγαλώσει ο χώρος για τα προσωπικά μυνήματα. 70 είναι πολύ λίγα. Συνέχεια full είμαι. Δε γίνεται να τα κάνουμε 200; Πόσο χώρο μπορεί να πιάνουν; Πολλά ζητάω έ;;;:roll: +1 και απο μενα
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μπορείτε πάντα να κατεβάσετε τα pm σε μορφή txt και να τα κρατάτε backup τοπικά, αν σας ενδιαφέρει το archiving...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.