desolatorXT Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Παιδία δεν ξέρω άν έχει και κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα αλλά απο τα 40 στα 50 κλικ που κάνω σε οποιοδήποτε σημείο του φόρουμ, ξεκινάει το loading και ο browser σταματαει εδώ: Για να δω το περιεχόμενο τελικά πατάω 3-4 φορές stop και μετα refresh μέχρι κάποια στιγμή να φορτώσει... Και δεν είναι μόνο σημερινό φαινόμενο κτλπ... Συμβαίνει πάντα γ αυτό κάνω και το ποστ... Μπορείτε να κάνετε κάτι γ αυτό? thnx προκαταβολικά
Cristina Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 1. Όταν λες «πάντα» εννοείς το διάστημα που είσαι μέλος; 2. Δοκίμασες και με άλλους browsers εκτός του FF; Μπορεί να ευθύνεται κάποιο extension που έχεις εγκατεστημένο.
desolatorXT Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 1. Όταν λες «πάντα» εννοείς το διάστημα που είσαι μέλος;2. Δοκίμασες και με άλλους browsers εκτός του FF; Μπορεί να ευθύνεται κάποιο extension που έχεις εγκατεστημένο. ναι ενοώ στο διάστημα που είμαι μέλος... ναι είμαι σχετικά καινούργιος, δε λέω, αλλά είναι εκνευριστηκό να πατάς 3-4 refresh για να διαβάσεις ένα thread... Δοκίμασα, Firefox και internet explorer...τα ίδια και οι 2...
Cristina Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δεν έχει σημασία ότι είσαι καινούριο μέλος. Η ερώτηση είχει σκοπό να δούμε πόσο διάστημα υπάρχει το πρόβλημα, αν όντως είναι πρόβλημα του forum. Πάντως σε μένα με FF δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο ποτέ και δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο. Ίσως να φταίει κάποιο πρόγραμμα που έχεις στο PC σου.
kleidokratwr Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Κάτω δεξιά βλέπω αποσυνδεμένο δίκτυο. είσαι σίγουρα Online; Το ξέρω είναι άθλια η ερώτηση, απλά στην συγκεκριμένη screenshot αυτό ευθύνεται μάλλον.
ntg_net Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Και σε μενα τυχαινει αλλα οχι σε τοσο μεγαλο ρυθμο. Νομιζω απο την ταλευταια αναβαθμιση - διορθωση (κατι τετοιο) του forum , ανεξαρτητου OS ή Broswer
desolatorXT Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Κάτω δεξιά βλέπω αποσυνδεμένο δίκτυο. είσαι σίγουρα Online;Το ξέρω είναι άθλια η ερώτηση, απλά στην συγκεκριμένη screenshot αυτό ευθύνεται μάλλον. όχι καμία σχέση, εκείνο είναι η σύνδεση LAN με άλλα 2 PC
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Εγω παλι παρατηρω οριμενες (ελαχιστες) φορες ενα σαν μπουκωμα στο site... αρνειται να μου φορτωσει και φτιαχνεται μετα απο 10 ή και παραπανω λεπτα...
desolatorXT Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Εγω παλι παρατηρω οριμενες (ελαχιστες) φορες ενα σαν μπουκωμα στο site... αρνειται να μου φορτωσει και φτιαχνεται μετα απο 10 ή και παραπανω λεπτα... ναι όντως και αυτό συμβαίνει πολλές φορές ,βασικά το ίδιο πράγμα λέμε, απλά μερικές φορές το κάνει την ώρα που έρχεσε στο site, και απλά αυτό δε φορτώνει, και πολλές φορές οταν πατάς κάποιο Link μέσα στο φόρουμ... :/
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Οχι μονο στην αρχικη (οταν ερχεσαι στο site), οπουδηποτε.
Sebastienomnia Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Παιδια αρκετες φορες εχει "μπουκωσει" και σε μενα αλλα δεν εχει τυχει να φτασει στο σημειο που εχει δωσει screenshot ο DesolatorXT...Φανταζομαι οτι ειναι αυτο που ειπε η Cristina..Πρεπει να δημιουργει καποιο προβλημα καποιο add-on toy mozilla...Εχεις βαλεις πολλα φιλε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.