Προς το περιεχόμενο

problima se external disc

paketas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalimera,exo enan skliro disko 300gb seagate eksoteriko me sindesi e-sata.eno douleue kanonika sindesa kai enan allo eksoteriko disko usb.ksafnika o disko me to e-sata stamatise na ton anagnorizi to mixanima.o disko fenete oti litourgi kanonika giati tremi otanton anigo alla den mpori na ton bri to pc.gnorizete ti mporo na kano.o disko einai sxedon gematoskai an xaso ayta poy exo mesa katastrafika.

Δημοσ.

Θεωρώ ότι ο δίσκος σου δεν έχει πάθει τίποτα. Πες μου όμως είναι fix external ή κανονικός SATA που το έχεις βάλει σε εξωτερικό case;

Μπες στην Διαχείριση υλικού και κάνε uninstall τους USB controllers, που σημαίνει πως θα χάσεις προσωρινά όλες τις USB συσκευές που έχεις συμπεριλαμβανομένου και του mouse. Έτσι φρόντισε να έχεις πρόχειρο ένα PS2 mouse ή αντάπτορα. Στην συνέχεια κάνε restart. Όταν θα ξανακάνεις log-in θα αρχίσει να βρίσκει όλες τις συσκευές ξανά. Νομίζω πως έτσι θα τον βρει.

Δημοσ.

Το e-sata είναι (e)xternal sata. Εσωτερικά η θύρα e-sata της MB επικοινωνεί με τον SATA controller. O δίσκος λοιπόν είναι τεχνολογίας SATA-II που υποστηρίζει 3 Gbps (και αν τα δεις εσύ ποτέ γράψε μου :) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...