Lucifer Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 εντάξει, απ'τη στιγμή που δν αναφέρεσαι σε πολιτικές κινήσεις του αλλά σε δηλώσεις που έκανε ασχέτως κομματικών κτλ, όλα οκ. αλλά μην ανοίξουμε κ κουβέντα, θα ξεφύγει.
MrSeanKon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Επαναφερω το thread κι ο λογος ειναι οτι πηρε το ματι μου καποια στιγμιοτυπα στο ζαπιν διοτι προφανως δεν κοιταζω τη συγκεκριμενη εκπομπη (οπως και θα το εχετε καταλαβει). Αλλα για να ξεκαθαρισω τι εννοουσα παραπανω (και νομιζω οτι θα γινω εντελως προφανης) ειναι οτι ο Λαζοπουλος εχει ξεφυγει καπου... Το παραδειγμα με τον Οτσαλαν που ανεφερα παραπανω (δε με ενδιαφερει τι απεγεινε Κουρδος δεν ειμαι) δειχνει οτι ο Λαζοπουλος εχει γνωμη για το καθετι. Αυτο εννοουσα blueviper. Οταν την Τριτη πριν τις εκλογες εδειχνε τον ηλιο του ΠΑΣΟΚ να ειναι ενα ματσο χαρτονομισματα και να λεει οτι κλεβουμε αθορυβα επι 20 χρονια κι ειρωνιες για τον Πρωθυπουργο δε νομιζετε οτι πρεπει να επεμβει καποτε κι ενας εισαγγελεας να του βαλει ενα φιμωτρο?? Ειτε του αρεσει ειτε οχι ο κοσμος ψηφισε καποιους για να διοικουν αυτην την χωρα. Αλλο η κριτικη στην Εφη Θωδη ή στη Ντενιση (κλπ κλπ) επειδη ειπε κατι αστοχο κι αλλο για τα πολιτικα προσωπα. Ελεος δηλαδη.... Μηπως εχει κι αυτος καποια ασυλια να λεει ο,τι του αρεσει?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 [...]Οταν την Τριτη πριν τις εκλογες εδειχνε τον ηλιο του ΠΑΣΟΚ να ειναι ενα ματσο χαρτονομισματα και να λεει οτι κλεβουμε αθορυβα επι 20 χρονια κι ειρωνιες για τον Πρωθυπουργο δε νομιζετε οτι πρεπει να επεμβει καποτε κι ενας εισαγγελεας να του βαλει ενα φιμωτρο?? Ειτε του αρεσει ειτε οχι ο κοσμος ψηφισε καποιους για να διοικουν αυτην την χωρα. Αλλο η κριτικη στην Εφη Θωδη επειδη ειπε κατι αστοχο κι αλλο για τα πολιτικα προσωπα. Ελεος δηλαδη.... Μηπως εχει κι αυτος καποια ασυλια να λεει ο,τι του αρεσει? Έχεις δίκιο, όταν λέγεται ή γράφεται σχόλιο που δεν αρέσει σε μερικούς, πρέπει να επεμβαίνει ο Εισαγγελέας. Αυτό άλλωστε είναι και το βαθύτερο νόημα της δημοκρατίας: πες ό,τι θες, αρκεί να λες ό,τι γουστάρω.
SGP Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Οταν την Τριτη πριν τις εκλογες εδειχνε τον ηλιο του ΠΑΣΟΚ να ειναι ενα ματσο χαρτονομισματα και να λεει οτι κλεβουμε αθορυβα επι 20 χρονια κι ειρωνιες για τον Πρωθυπουργο δε νομιζετε οτι πρεπει να επεμβει καποτε κι ενας εισαγγελεας να του βαλει ενα φιμωτρο?? όχι, να μην μπει φίμωτρο ρε φίλε, δηλαδή τι? επειδή ψηφίστικαν κάποια άτομα αυτά παίρνουν αυτόματα status untouchable? δεν κατάλαβα? Μήπως θεωρείς ότι δεν φαγώθηκαν/τρώγονται/θα φαγωθούν χρήματα? Σχεδόν όλοι στην Ελλάδα ξέρουν κάποιον που ότι έχει και δεν έχει έχει προέλθει από πλάγια μέσα, παραθυράκια κτλ. Δηλαδή είμαστε τόσο βλάκες που θα κόψουμε οι ίδιοι τις ελευθερίες μας? Αν δε σ'αρέσει μην τον βλέπεις (εγώ δεν τον βλέπω κυρίως επειδή γενικά δεν βλέπω τηλεόραση), αλλά δηλαδή ποιός θα αποφασίσει ποιές εκπομπές πρέπει να επιτρέπονται? Η τηλεόραση έχει εκπομπές που βγάζουν γέλιο από τα χάλια μας (π.χ. Πάνια), ας έχει και κάτι που βγάζει γέλιο από τα ουσιώδη χάλια μας.
MrSeanKon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως θεωρείς ότι δεν φαγώθηκαν/τρώγονται/θα φαγωθούν χρήματα?Αυτο το ξερουμε διοτι οποιος εχει το μελι αυτο ελειπε να μην το χλαπακιασει.Δηλαδή είμαστε τόσο βλάκες που θα κόψουμε οι ίδιοι τις ελευθερίες μας?Η ελευθερια δε νομιζεις οτι πρεπει να εχει και καποια ορια?
pappous_soulis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Επαναφερω το thread κι ο λογος ειναι οτι πηρε το ματι μου καποια στιγμιοτυπα στο ζαπιν διοτι προφανως δεν κοιταζω τη συγκεκριμενη εκπομπη (οπως και θα το εχετε καταλαβει).Αλλα για να ξεκαθαρισω τι εννοουσα παραπανω (και νομιζω οτι θα γινω εντελως προφανης) ειναι οτι ο Λαζοπουλος εχει ξεφυγει καπου... Το παραδειγμα με τον Οτσαλαν που ανεφερα παραπανω (δε με ενδιαφερει τι απεγεινε Κουρδος δεν ειμαι) δειχνει οτι ο Λαζοπουλος εχει γνωμη για το καθετι. Αυτο εννοουσα blueviper. Οταν την Τριτη πριν τις εκλογες εδειχνε τον ηλιο του ΠΑΣΟΚ να ειναι ενα ματσο χαρτονομισματα και να λεει οτι κλεβουμε αθορυβα επι 20 χρονια κι ειρωνιες για τον Πρωθυπουργο δε νομιζετε οτι πρεπει να επεμβει καποτε κι ενας εισαγγελεας να του βαλει ενα φιμωτρο?? Ειτε του αρεσει ειτε οχι ο κοσμος ψηφισε καποιους για να διοικουν αυτην την χωρα. Αλλο η κριτικη στην Εφη Θωδη ή στη Ντενιση (κλπ κλπ) επειδη ειπε κατι αστοχο κι αλλο για τα πολιτικα προσωπα. Ελεος δηλαδη.... Μηπως εχει κι αυτος καποια ασυλια να λεει ο,τι του αρεσει? Επιπλέον,εγώ λέω να καταργήσουμε και την ανεξιθρησκεία. Edit: Η ελευθερια δε νομιζεις οτι πρεπει να εχει και καποια ορια? Η ελευθερία πρέπει να σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του αλλουνού..
horsepower Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Edit: Η ελευθερία πρέπει να σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του αλλουνού.. έλεος ρε παιδιά με αυτή την φράση..πιστεύετε ότι όλα είναι τόσο απλά ή ότι μπορούν να γίνουν τόσο απλά και ουτοπικά ώστε ο καθένας να δρα μέσα σε έναν χώρο 5χ5 που θα ισχύουν απόλυτα αυτά τα όρια της ελευθερίας??Η ελευθερία του ενός ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ την ελευθερία του άλλου!!<---δεν είναι πιο σωστό αυτό???(btw ξέρουμε ποιος είπε πρώτος το ρητό περί ελευθερίας?)η ελευθερία πρέπει να είναι μια και ενιαία και όχι η ελευθερία του Γιώργου και η ελευθερία της Μαρίας.. (για να είμαι και λίγο on-topic)ο Λάκης προσβάλει μερικούς με τις απόψεις του θίγοντας τις αξίες και τα πιστεύω τους..οφείλει δηλαδή μόνο αυτός (και κάθε Λάκης) να γνωρίζει τα ευαίσθητα σημεία των ακροατών του(κοινού του) και να αποφεύγει κάθε νύξη σε αυτά???αυτός που προσβάλλεται δεν οφείλει να γνωρίζει τα πιστεύω και τα ευαίσθητα σημεία του Λάκη για να τον σεβαστεί??και γιατί να το κάνουν αυτό άλλωστε..πρέπει δηλαδή να κυκλοφορούμε με ένα χαρτάκι σαν αυτά που κολλάγαμε για πλάκα στο γυμνάσιο στις πλάτες των άλλων και να έχει μια λίστα με do και don't(-μίλα για αυτό ελεύθερα -αν μιλήσεις γιαυτό θα στον καρφώσω μλκ πρόσεχε)???δεν μου αρέσει ο Λάκης βάζω ΝΕΤ..δεν μου αρέσει το κρεμμύδι τρώω μόνο ντομάτα.. από το να περιοριστεί η ελευθερία κάποιων δεν θα ήταν πιο ορθολογικό να ξεχειλώσει λίγο η ανεκτικότητα μερικών για να μην προσβάλλονται οι fan τις Ντενίση ???
soturin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Παράθεση: Η ελευθερια δε νομιζεις οτι πρεπει να εχει και καποια ορια? Η ελευθερία πρέπει να σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του αλλουνού.. Ακριβώς! Έχουμε σκεφτεί κατα πόσο καταπατούν τις ελευθερίες μας αυτοι που σατιρίζει ο λαζόπουλος? Αλλίμονο αν δε σατυρίζονταν οι πολιτικοί! Ποιοί άλλοι δηλαδή? και στην Ιταλία τον Μπερλουσκόνι που δεν ήταν απλά πρωθυπουργός τον γελοιοποιούσανε καθημερινά. Προσωπικά στο Λαζόπουλο δε με νοιάζει αν έχει πάρει ναρκωτικά ή δεν έχει πάει στρατό, κι ας τα κοροϊδεύει. Από το να κάθεται μετά να σαπίζει κι άλλο, τουλάχιστον δίνει στο κόσμο σωστά μηνύματα με τον αυθόρμητο λαϊκό τρόπο. Οι δημοσιοκάφροι δηλαδή με τις μπηχτές και τα "στρατόπεδα" τους καλύτερα είναι? 'Ο,τι και να 'χει κάνει στο παρελθόν, ναι μεν δε διαγράφεται αλλά υπερκαλύπτεται από την προσφορά του στην κωμωδία, τη σάτιρα και την τέχνη.
Filos19 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν θελω να υποστηριξω τον Λαζοπουλο, αλλα δεν μπορουμε να κρινουμε εναν ανθρωπο απο κατι που ειπε καποιος,κατι που ακουσαμε,κατι που ακουγεται... Και πως θα τον κρίνουμε τότε?Με κάτι που δεν ακούγεται?Ή θα πρέπει να πάμε εμείς οι ίδιοι να τον πιάσουμε με το χασίς στο χέρι?
MrSeanKon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 για να μην προσβάλλονται οι fan τις Ντενίση ???Δεν ειμαι fan καμμια απο δαυτες παντως. Για να το ξεκαθαρισω κι αυτο ωστε να μην παρεξηγηθω. Απλα οπως ξερετε την εχει πολυ στο στομαχι. Οι δημοσιοκάφροι δηλαδή με τις μπηχτές και τα "στρατόπεδα" τους καλύτερα είναι?Οχι δεν ειναι καλυτεροι ουτε κι αυτοι. Υπηρετουν συμφεροντα τα οποια αυτοι ξερουν.
Chrisxxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Γενικα μου αρεσουν πολυ οι σατυρικες δουλειες του Λαζοπουλου αλλα εχω μια ενσταση δεν σχολιαζει καθολου ΣΥΡΙΖΑ οτι κανει ο Αλαβανος ειναι καλο. Απο τη στιγμη που κανει πολιτικη σατυρα και ασχολειται με ολα τα κομματα καλο θα ηταν να σατυριζει και το κομμα που υποστηριζει.
flo1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 καλα επειδη τους ενοχλει ο,τι λεει τους κομπλεξικους βρηκαν να πουνε τι εχει κανει και τι δεν εχει κανει. MrSeanKon "Αλλο η κριτικη στην Εφη Θωδη ή στη Ντενιση (κλπ κλπ) επειδη ειπε κατι αστοχο κι αλλο για τα πολιτικα προσωπα. Ελεος δηλαδη...." τι ελεος δλδ αν δεν εκανε κριτικη στα πολιτικα προσωπα ποια θα ηταν η σατιρα?
Tasoti Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Το πρωτο πραγμα που κανει ο Ελληνας τηλεθεατης ειναι να κρινει απο τον καναπε του με ευκολια.Στην περιπτωση αυτη του Λαζοπουλου τον κρινουμε οχι γι΄αυτα που λεει αλλα γι' αυτα που επραξε στο παρελθον. π.χ τι ναρκωτικα περνει ,πως απεφυγε τον στρατο κτλ. Σαφως και θα τον κρινουμε γι'αυτα, γιατι οταν μας ταρακουναει τον εγκεφαλο και μας θιγει τις βολεψεις μας και εμεις δεν μπορουμε να αντιδρασουμε με επειχηρηματα το πρωτο πραγμα που θα κανουμε ειναι να θυμηθουμε το παρελθον του και να πουμε τις γνωστες φρασεις "ολοι ιδιοι ειναι" ή "αυτος ειναι καλυτερος;" κτλ. Και τοτε θα αλλαξουμε καναλι και θα παμε στα γνωστα σοου, οπου ο εγκεφαλος μας απο χαζος γινετε ποιο χαζος. Βεβαια ο αδαης μεσος τηλεθεατης δεν κρινει με ευκολια τα αλλα σοου γιατι αυτα που του παρουσιαζει ειναι ευπεπτα και βατα και δεν το βαζει να σκεφτει αρα δεν τον προβληματιζουν γιατι τα βλεπει καθαρα επιφανειακα χωρις την ουσια του προβληματος οπως η Πανια ή η Τατιανα ή ακομα και τις ειδησεις που εμπορευουν την καθε ειδηση και τον τηλεοπτικο χρονο για να βγουν καπιοι γραβατακηδες να μας σωσουν. Ακομα δεν εχω ακουσει καποιον να σχολιαζει την Ελληνοφρενεια που κανει επισης σκληρη κριτικη.Μηπως δεν μας νοιαζει επειδη δεν εχει την ιδια ακροαματικοτητα με τον λαζοπουλο ή επειδη δεν ξερουμε το παρελθον των σηντελεστων της εκπομπης? Η τηλεωραση μπορει να χρησιμοποιηθει και για καλο σκοπο αλλιως ειναι ενα κουτι με συρματα και λαμπακια.
MrSeanKon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 τι ελεος δλδ αν δεν εκανε κριτικη στα πολιτικα προσωπα ποια θα ηταν η σατιρα?Λοιπον κατα το πρωτο αρθρο του συνταγματος ολοι οι Ελληνες ειμαστε ισοι.Ωραια μεχρις εδω? Αλλα στην πραξη δεν ισχυει αυτο οπως ξερετε. Αν π.χ. εγω ή εσυ και πω/πεις δημοσια αυτα που λεει ο Λαζοπουλος δε νομιζω να βγεις/βγω λαδι. Αρα εχει καποιες πλατες. αλλα εχω μια ενσταση δεν σχολιαζει καθολου ΣΥΡΙΖΑ οτι κανει ο Αλαβανος ειναι καλο.Ειχε καλεσει καποτε τον Αλαβανο στην εκπομπη του κι ειχανε μιλησει για διαφορα και του ειχε πει οτι δεν εχει ποτε ψηφισει ΣΥΡΙΖΑ.
soturin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Γενικα μου αρεσουν πολυ οι σατυρικες δουλειες του Λαζοπουλου αλλα εχω μια ενσταση δεν σχολιαζει καθολου ΣΥΡΙΖΑ οτι κανει ο Αλαβανος ειναι καλο. Απο τη στιγμη που κανει πολιτικη σατυρα και ασχολειται με ολα τα κομματα καλο θα ηταν να σατυριζει και το κομμα που υποστηριζει. Σωστός, έχει ψιλοκαρφωθεί με αυτό αλλά από την άλλη ο σύριζα δεν κάνει και πολλά για να σχολιάσει. Η κυβέρνηση και ο δικομματισμός είναι που "πρωταγωνιστούν" γιατί αυτοί γενικότερα "κινούνται και κάνουν"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.