Προς το περιεχόμενο

Λαζόπουλος....

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά,τώρα το ξεφτύλισες για τα καλά...άμα είναι να μου συγκρίνεις τον Λάκη με την Πάνια...

Εξαρτάται τι συγκρίνουμε. Αν αναφερόμαστε σε ποιότητα εκπομπών και παρουσία ή μη λαϊκισμού, τότε και οι 2 πάνε Auschwitz με συνοπτικές. Το θέμα είναι πως η Πάνια ποτέ δν προσποιήθηκε πως είναι κάτι παραπάνω από αυτό που όντως είναι, ποτέ δν έκατσε να κράξει οποιονδήποτε για το επίπεδό του κτλ, ποτέ δν πατρονάρησε κάποιον εκ του ασφαλούς και δεν έκατσε ποτέ να ασχοληθεί με το τι έκανε ή δεν έκανε ο άλλος. Ο Λαζόπουλος είναι απλώς η Τατιάνα και η Λαμπίρη με ένα προσωπείο ελιτισμού -κάνει το ίδιο πράγμα στο όνομα της "ορθής τηλεθέασης" και όσο και αν βγάζει την ουρά του απ' έξω, είναι πουλημένος για τα φράγκα όπως όλοι του συναφιού. Στη σούμα αυτός είναι υποκριτής, η Πάνια είναι στα @@ της.

• Απαντ. 512
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με εκνευριζει να συμφωνω με moderators(ε εξουσια βλεπεις) αλλα οντως ετσι ακριβως εχει τα πραγμα

Δημοσ.

Καμία σχέση τα κλιπάκια Θέμου απο άλλες εκπομπές, με τα κλιπάκια Youtube.

ο Θεμος ουτε κανει προσπαθεια να κρύψει την προέλευση των αποσπασμάτων υπαρχει το σημα του καναλιού, και οι πρωταγωνιστές ξερουμε ολοι σε ποια καναλια δουλευουν, ουτε μπορει να το κάνει, αν το εκανε η "σάτυρα" του δεν θα πετύχαινε το σκοπό της. εξ άλλου και οι αλλοι παιζουν κλιπακια του Θεμου, και ανταλλάζουν ολοι με ολους την ανακύκλωση της σαβούρας.

Υστερα, εγώ προσωπικά, δεν θέλω κανενας Λακης, να απολογηθεί, ή να σταματήσει να προβαλει κλιπάκια, ή να κλάσει μέντες.

Αυτο που επρεπε να κάνει, ενας σωστός επαγγελματίας ειναι να λέει, 1 φορά για κάθε εκπομπή του, αυτό:

"Αυτα τα βιντεο τα βρήκαμε στο ιντερνετ, δωρεάν, και συγκεκριμένα στο σάιτ X, δείτε στο κάτω μέρος της οθόνης την πλήρη διεύθυνση.."

(και οχι φυσικά να εκφωνεί το www.κλπκλπ.. με τα μπακαλοαγγλικά της Μυκόνου)

κατα τα άλλα, ο Λάκης δεν ειναι και για πέταμα. Απο την Ανίτα καλυτερος ειναι. του το αναγνωρίζω :)

Δημοσ.

ελατε τωρα μην τα ξεφτιλίζουμε τελείως ...

είτε σας αρέσει είτε όχι η εκπομπή του ο λαζόπουλος έχει μια αναγνωρισμένη μακρά πορεία στο θέατρο και στο cinema, έχει συνεργαστεί ή έχει γράψει μαζί με τον Βούλγαρη τον Σμαραγδή τον Ξανθούλη τον Φασουλή τον Βουτσινά τον Ζύλ Ντασσένκαι άλλους πολλούς .. ονοματα στο επίπεδο της Πάνια δηλαδη ...

άκομα έχει γραψει τραγούδια με τον Θάνο Μικρούσικο και έχει κάνει 1002 άλλα πράγματα .... δεν λέω οτι δεν έχει υπογράψει και σαβούρες αλλα να τον βάζετε στο ίδιο καλάθι με την Πάνια ε είναι γελοίο

Δημοσ.

Δεν μπανα χει γραψει και οπερα , τι να σου πει τωρα καποιος που φαβαται να παει φανταρος,

Αν η Πανια ηταν αντρας , λοκατζης θα πηγαινε :mrgreen:

Δημοσ.
ελατε τωρα μην τα ξεφτιλίζουμε τελείως ...

είτε σας αρέσει είτε όχι η εκπομπή του ο λαζόπουλος έχει μια αναγνωρισμένη μακρά πορεία στο θέατρο και στο cinema, έχει συνεργαστεί ή έχει γράψει μαζί με τον Βούλγαρη τον Σμαραγδή τον Ξανθούλη τον Φασουλή τον Βουτσινά τον Ζύλ Ντασσένκαι άλλους πολλούς .. ονοματα στο επίπεδο της Πάνια δηλαδη ...

άκομα έχει γραψει τραγούδια με τον Θάνο Μικρούσικο και έχει κάνει 1002 άλλα πράγματα .... δεν λέω οτι δεν έχει υπογράψει και σαβούρες αλλα να τον βάζετε στο ίδιο καλάθι με την Πάνια ε είναι γελοίο

Και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει γράψει κομμάτια με τον αδερφό του.

Και γενικά, δν λέμε πως ο άνθρωπος δν έχει κάνει ωραία πράματα, αλλά αυτά όχι μόνο ως ελαφρυντικά δν λειτουργούν, αλλά ενισχύουν την αίσθηση εξευτελισμού. Βλέπεις την Πάνια, μια ζωή μ@λ@κίες έκανε, ξέρεις τι να περιμένεις. Βλέπεις μετά και τον άλλο και ξέρεις ότι ενώ μπορεί να κάνει κάτι καλό, χαραμίζεται και ξεπουλιέται για τα φράγκα και την πλέμπα.

Δημοσ.
Εξαρτάται τι συγκρίνουμε. Αν αναφερόμαστε σε ποιότητα εκπομπών και παρουσία ή μη λαϊκισμού, τότε και οι 2 πάνε Auschwitz με συνοπτικές. Το θέμα είναι πως η Πάνια ποτέ δν προσποιήθηκε πως είναι κάτι παραπάνω από αυτό που όντως είναι, ποτέ δν έκατσε να κράξει οποιονδήποτε για το επίπεδό του κτλ, ποτέ δν πατρονάρησε κάποιον εκ του ασφαλούς και δεν έκατσε ποτέ να ασχοληθεί με το τι έκανε ή δεν έκανε ο άλλος. Ο Λαζόπουλος είναι απλώς η Τατιάνα και η Λαμπίρη με ένα προσωπείο ελιτισμού -κάνει το ίδιο πράγμα στο όνομα της "ορθής τηλεθέασης" και όσο και αν βγάζει την ουρά του απ' έξω, είναι πουλημένος για τα φράγκα όπως όλοι του συναφιού. Στη σούμα αυτός είναι υποκριτής, η Πάνια είναι στα @@ της.

Οκ,υπο αυτή την οπτική ναι,απλά εγώ νόμιζα οτι αναφερόταν στην ποιότητα.

Ναι αλλά εγώ έχω δίκιο! Και αυτό είναι ένα συντριπτικό επιχείρημα.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Τελικά δεν κανει τον γυφτο

ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΣ

Μπα ειναι κουραδ*μαγκας καλα τον ειπε ο Παγκαλος.

Μιλησαν ολοι τοτε για τον Οτσαλαν μιλησανε κι οι κου**δες....

Ας εβγαζε τον σκασμο ειδικα ο εν λογω κυριος.

Για εθνικα θεματα και πατριωτισμο δε νομιζω οτι πρεπει να κανουν κριτικη οι φυγοστρατοι.

Καλα το εκανε και την σκαπουλαρε ομως μη μας πουλαει εξυπναδες.

Δεν ειμαι υπερ των χειρισμων του εν λογω πολιτικου απλα συμφωνω με τον χαρακτηρισμο που του εδωσαν.

Γιατι θα βγουν κι οι gay με το Βαλιανατο μετα να μας μιλανε για πατριδες και δεν ξερω τι....

Δημοσ.
Μπα ειναι κουραδ*μαγκας καλα τον ειπε ο Παγκαλος.

Μιλησαν ολοι τοτε για τον Οτσαλαν μιλησανε κι οι κου**δες.......

Ας εβγαζε τον σκασμο ειδικα ο εν λογω κυριος.

Επειδή επαναλαμβάνεις τη συγκεκριμένη μομφή, επικαλούμενος τον κύριο "είπα-ξείπα", καλύτερα να σου υπενθυμίσω όσα έγραψα και στο προηγούμενο:

"Αν ήμουν Πάγκαλος, θα είχα χεσμένη τη φωλιά μου και σίγουρα δε θα τόλμαγα να αποκαλέσω τον οποιονδήποτε άλλο με αυτόν τον χαρακτηρισμό...είδα την παρρησία και τη συνέπειά του (όχι ως πολιτικός, αλλά ως οποιοσδήποτε απλός άνθρωπος με άποψη) όταν αποκάλεσε τη Γερμανία "γίγαντα με μυαλό νάνου", μόνο και μόνο για να βάλει την ουρά στα σκέλια στη συνέχεια και να τα πάρει πίσω όπως όπως. Και να ήταν κι η πρώτη φορά."

Να έγραφες και για κανέναν άλλο, να πάει στο διάολο, αλλά ο συγκεκριμένος αποτελεί υπόδειγμα ασυνέπειας...μόλις πρόσφατα πάλι, αναφορικά με το δικαίωμα της αστυνομίας να εισβάλλει στα πανεπιστήμια, έκανε την κωλοτούμπα του, αναιρώντας θέσεις που είχε ευθέως υποστηρίξει. Αυτό που λέμε "πολιτικός με ειδικό βάρος".

Δημοσ.

Δεν ήταν στις αρχικές μου προθέσεις, αλλά όταν χρησιμοποιείται ένα μέλος της εκλεκτής αυτής κοινότητας ως αντίβαρο υποκρισίας κι ασυνέπειας, προφανώς και οφείλουμε να θυμηθούμε 1-2 πραγματάκια σχετικά με το βίο και την πολιτεία του. Θεωρώ φαιδρό ούτως ή άλλως που επιλέχθηκε πολιτικό πρόσωπο σε τέτοιου είδους αντιπαραβολή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...