Προς το περιεχόμενο

Λαζόπουλος....

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 512
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν τον ειχανε κλεισει μεσα ειχε αφεθει ελευθερος το ιδιο βραδυ κι ολας. Και ειλικρινα οσοι δεν τον πατε γιατι ή ειναι γκει (ασχετο το οτι εχει δυο παιδια) ή δεν εχει παει στρατο (ασχετο το οτι τελικα εκανε 5 μηνες οπως αναφερθηκε πιο πανω), τι στο ονομα του thor βλεπεται για να γελασετε?

Δημοσ.

Ο Λάκης - Τρόμπας - Λαζόπουλος, έχει βρεί την κότα με τα χρυσά, και δωρεάν, αυγά και σερβίρει ομελέτα στα πρόβατα.

Στο τελευταίο αλ-τσαντίρι αυξησε τόσο πολύ τη δόση που το παράκανε. πάνω απο το μισό χρόνο της εκπομπής, τον γέμισε με βιντεάκια απο youtube, και αλλες πηγές free videos απο internet.

πέρα απο την ανηθικότητα, να κερδίζεις χρήμα απο τη δωρεάν πρώτη ύλη,

πέρα απο τις -συνήθως- άστοχες και ασχετοσχολιασμένες επιλογές σε κλιπς,

Aυτο που με πειραξε περισσότερο, ειναι οτι δεν άκουσα σε κάποιο σημείο, να πεί κατι σαν...

"Αυτα τα βιντεο τα βρήκαμε στο ιντερνετ, δωρεάν, και συγκεκριμένα στο σάιτ X, δείτε στο κάτω μέρος της οθόνης την πλήρη διεύθυνση..".

Αν κανω λαθος, και το είπε, διορθώστε με.

γιατι ρε Λάκη? γιατι και εσύ κανεις οτι και ο κάθε "επαγγελματίας" cheater- κλοπυwriter-αρδάκιας; στέρεψε η φαντασία σου; έχεις κι αλλη δουλειά να κάνεις και δεν περισσευει χρόνος; φοβάσαι οτι αν λες στον κοσμάκι οτι το ιντερνετ δεν ειναι ναρκωτικά, παιδοφιλία και τζόγος, θα το κλείσουν το χαζοκούτι και θα πεινάσεις;

Δημοσ.

Τα video που βαζει απο το youtube -δεν λεει ποτε που τα βρηκε- ειναι πασιγνωστα στους χρηστες ιντερνετ εδω και χρονια

• Super Moderators
Δημοσ.
Ο Λάκης - Τρόμπας - Λαζόπουλος, έχει βρεί την κότα με τα χρυσά, και δωρεάν, αυγά και σερβίρει ομελέτα στα πρόβατα.

Στο τελευταίο αλ-τσαντίρι αυξησε τόσο πολύ τη δόση που το παράκανε. πάνω απο το μισό χρόνο της εκπομπής, τον γέμισε με βιντεάκια απο youtube, και αλλες πηγές free videos απο internet.

πέρα απο την ανηθικότητα, να κερδίζεις χρήμα απο τη δωρεάν πρώτη ύλη,

πέρα απο τις -συνήθως- άστοχες και ασχετοσχολιασμένες επιλογές σε κλιπς,

Aυτο που με πειραξε περισσότερο, ειναι οτι δεν άκουσα σε κάποιο σημείο, να πέι κατι σαν...

"Αυτα τα βιντεο τα βρήκαμε στο ιντερνετ, δωρεάν, και συγκεκριμένα στο σάιτ X, δείτε στο κάτω μέρος της οθόνης την πλήρη διεύθυνση..".

Αν κανω λαθος, και το είπε, διορθώστε με.

γιατι ρε Λάκη? γιατι και εσύ κανεις οτι και ο κάθε "επαγγελματίας" cheater- κλοπυwriter-αρδάκιας; στέρεψε η φαντασία σου; έχεις κι αλλη δουλειά να κάνεις και δεν περισσευει χρόνος; φοβάσαι οτι αν λες στον κοσμάκι οτι το ιντερνετ δεν ειναι ναρκωτικά, παιδοφιλία και τζόγος, θα το κλείσουν το χαζοκούτι και θα πεινάσεις;

+1

(ως συνήθως στα posts του random)

Δημοσ.

Παιδιά δεν έχετε καταλάβει μερικά πράγματα. Από όλους αυτούς που θα κάτσουν και θα παρακολουθήσουν την εκπομπή του Λαλάκη, οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τι είναι το ίντερνετ, πόσο μάλλον το youtube. Ένα πολύ μικρό ποσοστό το ξέρει, και ένα πολύ μικρότερο θα καταλάβει από που είναι αυτά τα βιντεάκια. Από κει και πέρα, ο Λαλάκης και ο κάθε Λαλάκης της τηλεόρασης, κερδίζει το θαυμασμό του κόσμου με την ευρηματικότητα και τον κόπο ανθρώπων όπως εμείς, που ασχολούμαστε - έστω και για την πλάκα μας - με το να φτιάξουμε ένα τέτοιο υλικό που μπορεί να δώσει τηλεθέαση και κέρδη σε ανθρώπους που ζουν εις βάρος κάποιων άλλων... Δεν τον παρακολουθώ και δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ γιατί ο τύπος έχει "ξεχειλώσει" τόσο που καταντάει αηδία. Δεν με νοιάζει επίσης αν σχολιάζει κάποιους διάσημους γιατι ούτε με αυτούς ασχολούμα.

Δημοσ.

Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι οτι το κοινό που πάει και τον παρακολουθεί στο στούντιο, είναι μικρής ηλικίας και μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν την ίδια άποψη με μας... Απίστευτο...

Δημοσ.

Ένα απ'τα θετικά του Λαζόπουλου όμως είναι οτι είναι ο μόνος που κατακρίνει δημοσίος της μ*λακίες που μας προβάλουν,όπως το je t'aime,και είναι ο μόνος που ασκεί κριτική στους πολιτικούς..

Τώρα για αυτό με τα βιντεο απ'το ιντερνετ ούτε εμένα μ'άρεσε,γι'αυτό και έχω πάψει να τον παρακολουθώ.

Επίσης δεν μ'αρέσει που βάζει κομμάτια απ'την Ελληνοφρένεια (ή όπως το λένε τελως πάντων) απ'το ΣΚΑΙ.

Δημοσ.

Αναμασημενη τροφη δινει απλα πραγματα

κ κανει νουμερα γιατι τον βλεπουν κ πολλα νουμερα κ αφελης

Δλδ αυτοπαρουσαιζετει ως ο σωσιας της ελληνκικης TV...

Ευτυχως δεν τον εχω παρακολουθησει πανω απο μισαωρο στο συνολο γιατι τον σιχαθηκα απο τοτε που τον αντιληφθηκα

Δημοσ.

τις δικες του μ*λακιες δεν τις κατακρινει ομως

ολοι αυτοι που το παιζουν κριτες των παντων και αγιοι και φιλανθρωποι και πονανε το λαο ειναι στην πραγματικοτητα τα μεγαλυτερα καθαρματα της κοινωνιας

Δημοσ.

συγνώμη παιδιά κιόλας...δεν είμαι φαν του Λαζόπουλου....κάποτε με τους πρώτους Μήτσους ,ναι μου άρεσε....αλλά δεν τον αναθεματίζω και για την σημερινή του μορφή....να σας πω και κάτι...δλδ...γιατί ο Λαζόπουλος να απολογηθεί για τα βιντεάκια;;;

ο mr. Ολα (7 χρόνια τα ίδια και τα ίδια) Θέμος τί διαφορετικό κάνει;;;;.....και αυτός κλεμμένα πλάνα απο πνευματικά προιόντα (ασχέτως ποιότητας) άλλων βγάζει λεφτά.....και για να καλύψει τα κενά καλεί κάθε άσχετο άτομο της TV και όλα τα σχόλια είναι ξανά και ξανά τα ίδια....

Ο Λαζόπουλος τουλάχιστον κάνει και μια καρικατούρα...τον γύφτο .......και άποψή μου......όλοι κάποιες στιγμές γινόμαστε γύφτοι...με την κακή έννοια.....μήπως εμείς δεν κατεβάζουμε "τζάμπα" απο το internet τραγούδια για να τα παίξουμε στα μαγαζιά ή στις εκπομπές μας για να βγάλουμε και λεφτά.....;;;

Μην ήμαστε ισοπεδωτικοί....

Δημοσ.
.....μήπως εμείς δεν κατεβάζουμε "τζάμπα" απο το internet τραγούδια για να τα παίξουμε στα μαγαζιά ή στις εκπομπές μας για να βγάλουμε και λεφτά.....;;;

Κατεβαζουμε για να τα δουμε στο σπιτι μας , ποιος βγαζει λεφτα απο αυτα ;

οποιος το κανει ειναι ΓΥΦΤΟΣ

ο Λαζοπουλος δεν μου αρεσει για το στυλ της κριτικης του

ειναι φανερο οτι το κανει για τα νουμερα. Τον βλέπω σαν να παρακολουθω ανεκδοτα και τετοια για το χιουμορ του. Αλλα οχι και καλυτερος απο την Πανια

που στην τελικη ειναι αυθεντική και δεν χρειαζεται να αλλαξει εμφανιση και χροια φωνης.

Δημοσ.
Αλλα οχι και καλυτερος απο την Πανια

που στην τελικη ειναι αυθεντική και δεν χρειαζεται να αλλαξει εμφανιση και χροια φωνης.

Καλά,τώρα το ξεφτύλισες για τα καλά...άμα είναι να μου συγκρίνεις τον Λάκη με την Πάνια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...