Προς το περιεχόμενο

Λαζόπουλος....

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 512
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οχι αλλα εχω ατομα με στοιχειωδη νιωσιμο της ζωης που ναι τον εβλεπαν απο τοτε αν εσυ δεν εχεις δεν σου φταιω οποτε..

Δημοσ.

Δεν ξερεις τι εστι νιωσιμο?23 εισαι.ελα μην το κουραζουμε βλεπεις μην το συνεχιζεις ο καθενας με τις αποψεις του

Δημοσ.

sno0py ,δεν υπάρχουν μόνο τα άκρα! ο γιωτάς-αδερφαρα, με τον ράμπο!

το κατακάθι,ή ο θεός!

μπορεί απλά να είναι πχ συμπαθής για το χιούμορ του, αντιπαθής γιατί δεν πήγε φαντάρος, αδιαφορο αν θα χαθεί,κλπ!

τι εννοείς ως υποκριτή αλήθεια το έχω απορία...

επίσης,τι εννοείς ως νιώσιμο ζωής?

Δημοσ.

Υπαρχουν 2 κατηγοριες ανθρωπων αυτων που με μια ματια ξερουν με τι ανθρωπο εχουν να κανουν με λεπτομερια στο κοκκαλο κ με αλλους που μπορει να ειναι χρονια με τον αλλο κ δεν εχουν νιωσει το παραμικρο

Δεν ειναι θεμα εξυπναδας αλλα χαρισματος κ εμπειριων απο την ζωη

Ναι φιλε μου για την show biz πιστευω τα χειροτερα μα τα χειροτερα ομως ολους αυτους που χωρις ταλεντο(για μενα τα 3/4 ειναι αυτoi) ανεβηκαν εφτασαν εκει που εφτασαν εκαναν περιουσιες δεν ειναι θεμα τυχης αλλα αν ακολουθεις το ρευμα που σου προσταζει ο καθενας απο πανω σου...αν δεν εχεις αναστολες κ ενδιασμους γεννηθηκες για να εξουσιασεις αυτον το κοσμο αν οχι θα μεινεις ενας αφανης ηρωας της στυγνης πραγματικοτητας

Δεν θελω να δημιουρησω θεμα κ να λειξει εδω δεν εχω χρονο να υπηρετησω μια τετοια κοντρα με αντιπαλες αποψεις ετσι κ αλιως δεν θα βγει τπτ

γιατι αυτες τις αποψεις τις ειχα κ εγω οταν ημουν αφελης κ πιο αγνος(στο μυαλο) απο οτι τωρα

peace;)

Δημοσ.

Oντως εγραψες sno0py!

Σημερα (κατα τις 8 το πρωι) σε εναν τοπικο ραδιοφωνικο σταθμο ακουσα οτι αρπαχτηκε με τον Κακετση αλλα γυρισα αμεσως το καναλι δεν ηθελα να ακουω @@ες πρωινιατικα. Θαρρω οτι κυνηγαει τη διαφημιση συνεχως ο Λαζοπουλος κι ερχομαι να πιστευω οτι εχει δικιο η Ντενιση που του τα ειχε σε ηπιο τονο....

Δημοσ.
Φιλε μου διαφωνω για αυτο που αναφερεις για τον Στρατό. Ο σωστός Ελληνας θα υπηρετήσει όχι για τους άλλους αλλα επειδή έτσι νιώθει ότι ειναι άντρας και εκπληρωνει το καθηκον του.

Στρατο δεν θα πανε καποιες γυναικουλες επωνυμοι που πολλές φορες τυχαινει να ειναι και πολιτκοι. Ειχα διαβασει σε εφημεριδες οτι αν βγουν ονοματα προς τα εξω θα πεσει πολυ γελιο. Και μετα αναρωτιεμαι γιατι μου αρεσει το τραγουδακι του Νοτη' Πατριδα μου' που σε καποιο στιχο αναφερει '....ως ποτε στο κορφο σου θα φωλιαζουν ηγέτες προδότες...'

Τα σχολια δικα σας...

Δλδ εσυ περιμενες ή περιμενεις (αν δεν εχεις υπηρετησει) το στρατο για να γινεις αντρας?Εγω πραγματικα δεν ενιωσα και δεν προκειται να νοιωσω την αναγκη να παω στρατο.Οσο για το προδοτες πολιτικοι ειναι ευκολο να το πουμε και το ξερουμε ολοι οτι ισχυει(μεχρι και ο λαζοπουλος το λεει:-D )

Υπαρχουν 2 κατηγοριες ανθρωπων αυτων που με μια ματια ξερουν με τι ανθρωπο εχουν να κανουν με λεπτομερια στο κοκκαλο κ με αλλους που μπορει να ειναι χρονια με τον αλλο κ δεν εχουν νιωσει το παραμικρο

Δεν ειναι θεμα εξυπναδας αλλα χαρισματος κ εμπειριων απο την ζωη

Ναι φιλε μου για την show biz πιστευω τα χειροτερα μα τα χειροτερα ομως ολους αυτους που χωρις ταλεντο(για μενα τα 3/4 ειναι αυτoi) ανεβηκαν εφτασαν εκει που εφτασαν εκαναν περιουσιες δεν ειναι θεμα τυχης αλλα αν ακολουθεις το ρευμα που σου προσταζει ο καθενας απο πανω σου...αν δεν εχεις αναστολες κ ενδιασμους γεννηθηκες για να εξουσιασεις αυτον το κοσμο αν οχι θα μεινεις ενας αφανης ηρωας της στυγνης πραγματικοτητας

Δεν θελω να δημιουρησω θεμα κ να λειξει εδω δεν εχω χρονο να υπηρετησω μια τετοια κοντρα με αντιπαλες αποψεις ετσι κ αλιως δεν θα βγει τπτ

γιατι αυτες τις αποψεις τις ειχα κ εγω οταν ημουν αφελης κ πιο αγνος(στο μυαλο) απο οτι τωρα

peace;)

Εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε...

Δημοσ.
Εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε...

Δεν με ξερεις κ ομως κρινεις οτι ειμαι κ εξω απο το χoρο...

Keep walking-

Δημοσ.
Δεν με ξερεις κ ομως κρινεις οτι ειμαι κ εξω απο το χoρο...

Keep walking-

Μη το παιρνεις προσωπικα.εσυ τον λαζοπουλο και τους αλλους στους οποιους αναφερεσαι τους γνωριζεις???

Δημοσ.

Λοιπον επειδη δεν κατανοεις αυτα που λεω δεν εχει νοημα να συζηταμε ειπα κατι σχολιασες το post χωρις να εχεις νιωσει το παραμικρο για το τι σχολιαζεις

δεν πειραζει...

peace

Δημοσ.
Ηταν και οι γονείς μου εκεί δίπλα, κ μου λένε μετά από κουβέντα οτι ούτε στο στρατό πήγε ο Λαζόπουλος ποτέ, ενώ παράλληλα σχολίαζε και το γεγονός των παράνομων απαλλαγών (άκουσον άκουσον δλδ) και επίσης είχε συληφθεί και σ ένα πλοίο με ναρκωτικά (δεν ξέρω αν θυμάστε ορισμένοι το περιστατικό, είναι λίγο παλιό, αλλα είχαν βρεί μερικούς επώνυμους σ ενα κροθαζιερόπλοιο που είχε και ποσότητες ναρκωτικών), οπότε για να βγεί φαντάζομαι ότι έριξε και αυτός λάδωμααα......

Δεν εχω διαβασει ακομι ολο το τοπικ οποτε θα μεινω σε αυτα τα δυο. Καταρχας λες οτι οι γονεις σου ξερουν για το αν πηγε η οχι στρατο, που ακριβος το ξερουν; Για τα ναρκωτικα δεν θα πω πολλα, εγω κιεσυ (σχημα λογου, μην το παρεις κατακαρδα) που τυχενει να κανουμε ενα τσιγαρο το βραδακι δεν κανουμε κακο σε κανενα. Οντως τον πιασανε; Βρηκανε stuff πανω του; Πηγε δικαστιριο;

Οταν μπατσοι κανουνε νταλαβερια, το να μην παει μεσα ενας ανθροπος μονο και μονο επειδι πηρε κατι (και τι ειναι το κρατος να μου πει τι μπορω και δεν μπορω να περνω;) δεν το βλεπω κακο.

Δημοσ.
αν ακολουθεις το ρευμα που σου προσταζει ο καθενας απο πανω σου...αν δεν εχεις αναστολες κ ενδoιασμους γεννηθηκες για να εξουσιασεις αυτον το κοσμο αν οχι θα μεινεις ενας αφανης ηρωας της στυγνης πραγματικοτητας

^^ ;)

Θα αλλάξει ποτέ άραγε αυτό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...