21century Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Γνωριζει μαλλον τα ορια της σατυρας αρκετα καλα. Η σατυρα ειναι πηγη ζωης και απαραιτητη στο πολιτικοποιημενο ελληνα. Σε οτι αφορα τα υπολοιπα αξιζει να τονισουμε τις φρασεις των πρωην Προεδρων της ΕΛληνικης Δημοκρατιας. Μερικοι ελεγαν οτι 'η Ελλας ειναι απερνατο Φρενοκομειο', 'Ειμεθα εθνος αναδελφον', αλλα και προσφατη του Στεφανοπουλου οτι 'στην Ελλαδα κανενας δεν τιμωρειται'....
MrSeanKon Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Εχει ομως και το ελευθερο (βλεπε Χαρρυ Κλυν) και λεει αυτα που λεει. Μεχρι καποιου οριου φυσικα. Διοτι αμφιβαλλω αν μπορει ο καθενας απο εμας να βγει δημοσια και να ξεστομιζει καποια κακα λογακια για ορισμενα δημοσια προσωπα. Τι να γινει εχει τα γενια ε εχει και το ελευθερο... Εμεις μενουμε με τα χτενια.
gtsamour Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Εδώ δεν έχουν πάει στρατό ΑΛΛΟΙ κι ΑΛΛΟΙ (Αντρίκος Παπανδρέου, Γιωργάκης (παιντί) Παπανδρέου, Άκης Τσοχατζόπουλος (πρώην υπουργός εθνικής άμυνας-έλεος!!, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (φώναζε "είμαι πούστης" για να τον απαλλάξουν) και χίλιοι δυο άλλοι γνωστοί) και εσύ άσχολείσαι με το Λαζόπουλο? Ενώ οι άπειροι πολιτικοί κλέφτες που "νοιάζονται" για τον φτωχό και το λαό και "μάχονται" ψηφίζοντας μεταξύ τους νόμους για να τσεπώνουν νόμιμα περισσότερα (χώρια τα παράνομα, βλέπε Λαλιώτης...), που νομίζεις οτι πάνε διακοπές, στα καμμένα βούρλα? Και το καλύτερο ξέρεις ποιό είναι? οτί τους βγάζουμε μόνοι μας για να μας πηδάνε...
χάπι Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Πέστα χρυσόστομε (gtsamour) ! @Sean : τουλάχιστον κάποιος τα λέει ! Αμάσητα !
gtsamour Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Και για κάποιους που είπαν ότι ο Λαζόπουλος πήγε στρατό.... Όταν ήταν νέος δεν πήγε παρά "είχε ψυχολογικά προβλήματα", οι γνωστές πίπες. Όταν όμως έκραζε το Πασόκ επί Αντρέα Π., του τα βγάλανε στη φόρα και αναγκαστηκε να πάει τότε για ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ (3 ήτανε, 6 ήτανε...θα σας γελάσω). Αν αυτό λέγεται "πήγε στρατό" να το χέσω...
MrSeanKon Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Πέστα χρυσόστομε (gtsamour)!Kι επαυξανω!@Sean : τουλάχιστον κάποιος τα λέει ! Αμάσητα !ΟΚ man but κι αυτος ειναι ενα γραναζι της μηχανης.Ας πουμε τον πειραξε ποιο ποδι του υιου Γιαννακοπουλου ειναι χαλασμενο (θα επαιζε πολυ ποδοσφαιρο). Λες και τρωμε κουτοχορτο αυτο ελειπε ενας μεγαλοβιομηχανος να μη μοιρασε καμποσα Εuros για να παρει απαλλαγη ο γιοκας του. Αλλα αυτο που μου τη δινει ειναι γιατι δεν πανε εστω και για τη φαση. Διοτι ποιος μονιμος αξιωματικος θα καμπανιαζε ενα γιο μεγαλου ή να τον εστελνε να κανει αποψιλωση.... Την επομενη ημερα θα ετρωγε μεταθεση στο διαολο....
kostasSTi Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 @gtsamour: +10000000000!!! Κι άλλα τόσα μη σου πω...
liapinio Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Εδώ δεν έχουν πάει στρατό ΑΛΛΟΙ κι ΑΛΛΟΙ (Αντρίκος Παπανδρέου, Γιωργάκης (παιντί) Παπανδρέου, Άκης Τσοχατζόπουλος (πρώην υπουργός εθνικής άμυνας-έλεος!!, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (φώναζε "είμαι πούστης" για να τον απαλλάξουν) και χίλιοι δυο άλλοι γνωστοί) και εσύ άσχολείσαι με το Λαζόπουλο? Εννοειται πως ο στρατος ειναι ενα τεραστιο μπουρδελο και οτι οποιος μπορει να τον αποφυγει θα το κανει.Οποτε εαν εχει υπηρετησει καποιος η οχι δεν μου λεει τπτ.
MrSeanKon Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Αν θα πηγαινε στη Εurovision o Λαζοπουλος (επειδη υποθετω οτι χθες θα ελεγε τα μυρια για το διαγωνισμο) θα τραγουδουσε το "Δεν ξαναπαω στην καλιοπη" ή το "Απολυομαι"..... ROFL! Εννοειται πως ο στρατος ειναι ενα τεραστιο μπουρδελοYeap χαμενος χρονος.και οτι οποιος μπορει να τον αποφυγει θα το κανειΟρθως εδω απλοι πολιτες το αποφευγουν ποσο μαλλον οι "επωνυμοι".
21century Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Φιλε μου διαφωνω για αυτο που αναφερεις για τον Στρατό. Ο σωστός Ελληνας θα υπηρετήσει όχι για τους άλλους αλλα επειδή έτσι νιώθει ότι ειναι άντρας και εκπληρωνει το καθηκον του. Στρατο δεν θα πανε καποιες γυναικουλες επωνυμοι που πολλές φορες τυχαινει να ειναι και πολιτκοι. Ειχα διαβασει σε εφημεριδες οτι αν βγουν ονοματα προς τα εξω θα πεσει πολυ γελιο. Και μετα αναρωτιεμαι γιατι μου αρεσει το τραγουδακι του Νοτη' Πατριδα μου' που σε καποιο στιχο αναφερει '....ως ποτε στο κορφο σου θα φωλιαζουν ηγέτες προδότες...' Τα σχολια δικα σας...
Mijithroulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μην γενικευεις οτι στρατο δεν πανε μονο γυναικουλες. Περα απο ιδεολογικους λογους για να μην παει καπιως στρατο, υπαρχουν θρησκευτικοι, λογοι υγειας, και πολλες φορες οικονομικοι λογοι. Αλλα οχι οποιος δεν παει στρατο για να υπηρετησει την μαμα πατριδα ειναι γκει!!! Και εγω πολλες φορες αναρωτιεμαι γιατι αρεσει ο Σφακιανακης στον κοσμο αλλα δεν εχω καταληξει σε καποιο συμπερασμα μεχρι τωρα...:grin:
DIMITRISG Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Ο στρατος ειναι υποχρεωτικος και πρεπει να πανε ολοι ετε τους αρεσει ειτε οχι εν κανεις στα ψεματα κολπα για να μην πας εισαι ξεφτιλας κοτα και ανικανος για τιποτα. Πηγαινε φανταρος αντεεεε απευθυνομαι σε αυτους που την σκαπουλαρουν και να μπορουσα να την σκαπουλαρω θα πηγαινα τεραστια εμπειρια μαγκια
antreaslam Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 21century , δεν είναι το σωστό τόπικ να μιλήσουμε για το στρατό,αλλά τρελαίνομαι με αυτά τα συμπεράσματα ότι όποιος δεν πάει στρατό είναι γκέι, και ότι γίνεται άντρας εκπληρώνοντας το καθηκον του προς την πατρίδα κλπ! είναι σα να σου πει κάποιος που δεν έχει πάει, ότι όσοι μπαίνουν μέσα,είναι φασιστες,εθνικιστές, πρόβατα που θέλουν συνέχεια να μαζοποιούνται για να νιώθουν ασφάλεια,και 1002 μπούρδες ακόμα! ας μη γενικεύουμε,δεν έχει νόημα! (πληροφοριακά πάντως, πήγα φαντάρος,αλλά δεν αισθανομαι περισσότερο άντρας από όσους δεν έχουν παει)! επίσης, είναι τόσοι πολλοί αυτοί που δεν έχουν πάει φαντάροι, που είναι γελοίο να τα ακούει ο λαζόπουλος,που έστω κ έτσι,κουτσοπήγε! (αν κ δε μου λεει κατι,αν θα πάνε οι "επώνυμοι",ή όοχι, μια που έχουν ειδική μεταχείρηση)! και τέλος, ας μας πει ο πολιτικοποιημένος νότης, πόσες ακριβώς υπηρεσιες έκανε,και που έκανε παραμεθώριο? (ελπίζω να μη μας πει καμιά μπουζουκλερί στα πχ γιάννενα πριν να γίνει γνωστός,ως ...παραμεθώριο)! (γιατί υποψιάζομαι οτι οι απαντήσεις του θα είναι "μηδε",και "σύνορα εκάλης-αγ.στεφάνου, 1 χλμ από το σπίτι του"?)?
sno0py Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Ελα τωρα ο Λαζοπουλος απορω πως μερικοι ειστε τοσο νυχτομενοι.. Απο τους μεγαλυτερους υποκριτες ρωτηστε τους παλιους που τον εζησαν απο τα πρωτα βηματα(κ ενιωθαν την ζωη τους τοτε) να σας πουνε τι εστι Λαζοπουλος *Ι5 βγηκε τοτε η αδερφαρα αλλα αυτο δεν ειναι τπτ μπροστα στις υποκριτικες ικανοτητες στο ευρυ κοινο Οσοι θελουν να τον εδχουν σαν θεο ας τον εχουν εγω παντως το αντιμετωπιζω σαν ενα ακομα κατακαθι της show biz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.