Sellers Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Εμένα η άποψή μου για τον Λαζόπουλο στάσιμη: Πολύ καλός καλλιτέχνης αλλά το show που κάνει είναι σκουπίδι. Έχω την εντύπωση ότι έτσι είναι και σαν άνθρωπος. Σκουπίδι. Που θα βγει ο Λάκης και ο κάθε Λάκης να μου κάνει πολιτική μέσα από το τσαντίρι του. Δεν πουλάς ότι είναι στην μόδα ρε συ Λάκη. Βάλε υποψηφιότητα αν θέλεις. Που ξέρουν τα 15χροπνα γιατί φωνάζουν... +1000 1. To minima poy exete eisagei einai mikro. Parakaloume megaloste to minima sas wste na periexei toulaxiston 10 xaraktires... 2. XMM, ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ; ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ GREEKLISH... 3. Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες. Ντάξει γάμα το, δεν ξαναποστάρω...
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Σκέψου τι καλά της έκατσε της Σαρρή η τόση αναφορά στο όνομά της, τη στιγμή που υπο φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν στην αφάνεια! ...τί λες βρε αναίσθητε, το κορίτσι ΕΚΛΑΙΓΕ έξω απ' τα δικαστήρια. Σεβασμός.
Berolinezos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ανυπολόγιστος, ένας γραφικός τύπος για να σκοτώνουν την ώρα τους οι Κατίνες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν: είδα Λαζόπουλο (live, επανάληψη θα σας γελάσω) προχτές που περίμενα σε μια πιτσαρία να πάρω την παραγγελία μου για το σπίτι (τυρί, ζαμπόν, μπέικον και κόκα κόλα). Με έπιασε μια διαολοβροχή, τρακάρουν οι μπροστινοί μου λίγο πριν τα φανάρια, στρίβω από ένα στενό για να αποφύγω τα σταυρίδια που ξέσπασαν με ταχύτητα αστραπής, μπας και φτάσω καμιά ώρα σπίτι μου και βλέπω στα αριστερά μου την πιτσαρία. Έριχνε καρεκλοπόδαρα, η πιτσαρία παλιομοδίτικη αλλά έχει εντάξει υλικά, όχι σαν τις πλαστικούρες από κάτι αλυσίδες, πολύ δεν ήθελα... ...τι έλεγα; Α, ναι, για το Λαζόπουλο. Λοιπόν, έδειχνε Λαζόπουλο μέσω Nova. Η Nova με τον παλιόκαιρο είναι χάλια, σπάει το σήμα, κάνει τετραγωνάκια η εικόνα. Αλλά, στον Λαζόπουλο έβγαλε κάτι ωραίες παρατηρήσεις: κάθε πέμπτο καρέ που έπιανε σήμα, τον άκουγες να λέει "κυρία μου". Το έχει ατάκα. "Κυρία μου". Υποτίθεται ότι έτσι μιλάει στο λαό; Στο μέσο Έλληνα; Φαντάζομαι. Δεν το έλεγε κάπου προς το "ζωντανό" ακροατήριο. Την κάμερα κοιτούσε, άρα αφού δεν το έλεγε στους ζωντανούς, σε εμάς, τα ζόμπι στους δέκτες το έλεγε. "Κυρία μου", είπε ξανά ο Λαζόπουλος. Τον ευχαρίστησα σιωπηλά που με φέρνει σε επαφή με τη θηλυκή πλευρά μου και κάθισα να παρακολουθήσω. Άκου 20' λεπτά για μια πίτσα γιατί έχουν πολλές παραγγελίες. Τι διάολο, κανείς δε μαγειρεύει σπίτι του; Οι κυρίες του, εντωμεταξύ, είναι κάτι συμπατριώτισσές μας με το μαλλί τσιφ από κομμωτήριο που χαμογελούν και χειροκροτούν αυθόρμητα οσάκις ο Λάκης κάνει παύση για να τους δώσει να καταλάβουν πως τώρα είπε κάτι σοφό ή χαριτωμένο, επικροτήστε ζωντόβολα. Ζουμάρει η κινητή κάμερα πάνω στο αυθόρμητο πλήθος: οι μισοί χασκογελάνε, οι πιο ψαγμένοι/έμπειροι κουνούν το κεφάλι, "τι καλά που μας τα λέτε κύριε Λάκη μας". Κλασικά, δούλευε την Άντζελα που με τη σειρά της τα έχωνε σε μια που πρώτη φορά την έβλεπα και ούτε όνομα θυμάμαι γιατί η Nova, όπως σας έλεγα, είχε σήμα χάλια και στο σπάσιμο της εικόνας πάγωνε και ο ήχος. Πλατινέ μαλλί με μαύρη ρίζα και βλέμμα απλανές. Μάλιστα, κύριε ανακριτά, το ξέρω ότι η περιγραφή δεν είναι καλή αλλά τι να σας κάνω. Κλασικά επίσης, δούλευε τον Κούγια και τον Εθνικό μας Σταρ. Το μόνο που έσωζε τη "σάτιρά" του είναι ότι ο πρώτος είναι αχώνευτος και ο δεύτερος σούργελο. Κατά τα λοιπά, το να δίνει ο Λαζόπουλος με την καραστημένη εκπομπή, τα χρονομετρημένα βίντεο και το κοινό με μαλλί-κάσκα κομμωτηρίου, που ακολουθούν τα κελεύσματα του ανιματέρ σαν πρόβατα, μαθήματα "αυθορμητισμού" στον Εθνικό που δήθεν λιποθύμησε γιατί τον σύγχισε ο Αριστοφανικός λόγος του Λάκη, μου φάνηκε ολίγον τι άτοπο. Μετά θυμήθηκα ότι ο Λαζόπουλος είναι μάστορας της σάτιρας και σκέφτηκα "αυτοσατιρίζεται". Ανάμεσα στα σούργελα πρέπει να είπε και κάτι για τους πολιτικούς ή την κατάντια μας ως κοινωνία. Εικασία είναι αυτό, γιατί μόλις ξεπάγωσε η εικόνα ο Λάκης τίναζε το μαλλί προς τα πίσω και η κάμερα ζούμαρε στις αυθόρμητες που κουνούσαν με άπειρη κατανόηση τις τρίχινες κάσκες τους. Πάντως δεν έλεγε για τον Κούγια ή τον Εθνικό. Εκεί οι αυθόρμητοι κακαρίζανε. "Κύριε", φώναξε ο ψαρομάλλης ιδιοκτήτης της συνοικιακής πιτσαρίας. "Είστε έτοιμος". Ραντεβού στην επόμενη μπόρα.
firewalker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν: είδα Λαζόπουλο (live, επανάληψη θα σας γελάσω) προχτές που περίμενα σε μια πιτσαρία να πάρω την παραγγελία μου για το σπίτι (τυρί, ζαμπόν, μπέικον και κόκα κόλα). Με έπιασε μια διαολοβροχή, τρακάρουν οι μπροστινοί μου λίγο πριν τα φανάρια, στρίβω από ένα στενό για να αποφύγω τα σταυρίδια που ξέσπασαν με ταχύτητα αστραπής, μπας και φτάσω καμιά ώρα σπίτι μου και βλέπω στα αριστερά μου την πιτσαρία. Έριχνε καρεκλοπόδαρα, η πιτσαρία παλιομοδίτικη αλλά έχει εντάξει υλικά, όχι σαν τις πλαστικούρες από κάτι αλυσίδες, πολύ δεν ήθελα... ...τι έλεγα; Α, ναι, για το Λαζόπουλο. Λοιπόν, έδειχνε Λαζόπουλο μέσω Nova. Η Nova με τον παλιόκαιρο είναι χάλια, σπάει το σήμα, κάνει τετραγωνάκια η εικόνα. Αλλά, στον Λαζόπουλο έβγαλε κάτι ωραίες παρατηρήσεις: κάθε πέμπτο καρέ που έπιανε σήμα, τον άκουγες να λέει "κυρία μου". Το έχει ατάκα. "Κυρία μου". Υποτίθεται ότι έτσι μιλάει στο λαό; Στο μέσο Έλληνα; Φαντάζομαι. Δεν το έλεγε κάπου προς το "ζωντανό" ακροατήριο. Την κάμερα κοιτούσε, άρα αφού δεν το έλεγε στους ζωντανούς, σε εμάς, τα ζόμπι στους δέκτες το έλεγε. "Κυρία μου", είπε ξανά ο Λαζόπουλος. Τον ευχαρίστησα σιωπηλά που με φέρνει σε επαφή με τη θηλυκή πλευρά μου και κάθισα να παρακολουθήσω. Άκου 20' λεπτά για μια πίτσα γιατί έχουν πολλές παραγγελίες. Τι διάολο, κανείς δε μαγειρεύει σπίτι του; Οι κυρίες του, εντωμεταξύ, είναι κάτι συμπατριώτισσές μας με το μαλλί τσιφ από κομμωτήριο που χαμογελούν και χειροκροτούν αυθόρμητα οσάκις ο Λάκης κάνει παύση για να τους δώσει να καταλάβουν πως τώρα είπε κάτι σοφό ή χαριτωμένο, επικροτήστε ζωντόβολα. Ζουμάρει η κινητή κάμερα πάνω στο αυθόρμητο πλήθος: οι μισοί χασκογελάνε, οι πιο ψαγμένοι/έμπειροι κουνούν το κεφάλι, "τι καλά που μας τα λέτε κύριε Λάκη μας". Κλασικά, δούλευε την Άντζελα που με τη σειρά της τα έχωνε σε μια που πρώτη φορά την έβλεπα και ούτε όνομα θυμάμαι γιατί η Nova, όπως σας έλεγα, είχε σήμα χάλια και στο σπάσιμο της εικόνας πάγωνε και ο ήχος. Πλατινέ μαλλί με μαύρη ρίζα και βλέμμα απλανές. Μάλιστα, κύριε ανακριτά, το ξέρω ότι η περιγραφή δεν είναι καλή αλλά τι να σας κάνω. Κλασικά επίσης, δούλευε τον Κούγια και τον Εθνικό μας Σταρ. Το μόνο που έσωζε τη "σάτιρά" του είναι ότι ο πρώτος είναι αχώνευτος και ο δεύτερος σούργελο. Κατά τα λοιπά, το να δίνει ο Λαζόπουλος με την καραστημένη εκπομπή, τα χρονομετρημένα βίντεο και το κοινό με μαλλί-κάσκα κομμωτηρίου, που ακολουθούν τα κελεύσματα του ανιματέρ σαν πρόβατα, μαθήματα "αυθορμητισμού" στον Εθνικό που δήθεν λιποθύμησε γιατί τον σύγχισε ο Αριστοφανικός λόγος του Λάκη, μου φάνηκε ολίγον τι άτοπο. Μετά θυμήθηκα ότι ο Λαζόπουλος είναι μάστορας της σάτιρας και σκέφτηκα "αυτοσατιρίζεται". Ανάμεσα στα σούργελα πρέπει να είπε και κάτι για τους πολιτικούς ή την κατάντια μας ως κοινωνία. Εικασία είναι αυτό, γιατί μόλις ξεπάγωσε η εικόνα ο Λάκης τίναζε το μαλλί προς τα πίσω και η κάμερα ζούμαρε στις αυθόρμητες που κουνούσαν με άπειρη κατανόηση τις τρίχινες κάσκες τους. Πάντως δεν έλεγε για τον Κούγια ή τον Εθνικό. Εκεί οι αυθόρμητοι κακαρίζανε. "Κύριε", φώναξε ο ψαρομάλλης ιδιοκτήτης της συνοικιακής πιτσαρίας. "Είστε έτοιμος". Ραντεβού στην επόμενη μπόρα. Καλά μας τα λες. Αλλά τα βασικά, κάπως περίεργα θα τολμήσω να πω, δεν τα λες. Και εξηγούμαι: Η πίτσα ήταν ατομική ή οικογενειακή;
ikaruga24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 To βασικοτερο, εξτρα σαλτσα ντοματας ή οχι?
De@th L0rd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μπα δε λέει η έξτρα σάλτσα,γιατί μετατρέπεται σε λαδίλα και προκαλεί καούρες.Πρέπει να ναι καλός ο μάστορας για να τ' αποφύγει αυτό.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ένα μέγεθος φτιάχνει η συγκεκριμένη πιτσαρία, 8 καλού μεγέθους κομμάτια, χωρίς έξτρα σάλτσα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν: είδα Λαζόπουλο (live, επανάληψη θα σας γελάσω) προχτές που περίμενα σε μια πιτσαρία να πάρω την παραγγελία μου για το σπίτι (τυρί, ζαμπόν, μπέικον και κόκα κόλα). Με έπιασε μια διαολοβροχή, τρακάρουν οι μπροστινοί μου λίγο πριν τα φανάρια, στρίβω από ένα στενό για να αποφύγω τα σταυρίδια που ξέσπασαν με ταχύτητα αστραπής, μπας και φτάσω καμιά ώρα σπίτι μου και βλέπω στα αριστερά μου την πιτσαρία. Έριχνε καρεκλοπόδαρα, η πιτσαρία παλιομοδίτικη αλλά έχει εντάξει υλικά, όχι σαν τις πλαστικούρες από κάτι αλυσίδες, πολύ δεν ήθελα... ...τι έλεγα; Α, ναι, για το Λαζόπουλο. Λοιπόν, έδειχνε Λαζόπουλο μέσω Nova. Η Nova με τον παλιόκαιρο είναι χάλια, σπάει το σήμα, κάνει τετραγωνάκια η εικόνα. Αλλά, στον Λαζόπουλο έβγαλε κάτι ωραίες παρατηρήσεις: κάθε πέμπτο καρέ που έπιανε σήμα, τον άκουγες να λέει "κυρία μου". Το έχει ατάκα. "Κυρία μου". Υποτίθεται ότι έτσι μιλάει στο λαό; Στο μέσο Έλληνα; Φαντάζομαι. Δεν το έλεγε κάπου προς το "ζωντανό" ακροατήριο. Την κάμερα κοιτούσε, άρα αφού δεν το έλεγε στους ζωντανούς, σε εμάς, τα ζόμπι στους δέκτες το έλεγε. "Κυρία μου", είπε ξανά ο Λαζόπουλος. Τον ευχαρίστησα σιωπηλά που με φέρνει σε επαφή με τη θηλυκή πλευρά μου και κάθισα να παρακολουθήσω. Άκου 20' λεπτά για μια πίτσα γιατί έχουν πολλές παραγγελίες. Τι διάολο, κανείς δε μαγειρεύει σπίτι του; Οι κυρίες του, εντωμεταξύ, είναι κάτι συμπατριώτισσές μας με το μαλλί τσιφ από κομμωτήριο που χαμογελούν και χειροκροτούν αυθόρμητα οσάκις ο Λάκης κάνει παύση για να τους δώσει να καταλάβουν πως τώρα είπε κάτι σοφό ή χαριτωμένο, επικροτήστε ζωντόβολα. Ζουμάρει η κινητή κάμερα πάνω στο αυθόρμητο πλήθος: οι μισοί χασκογελάνε, οι πιο ψαγμένοι/έμπειροι κουνούν το κεφάλι, "τι καλά που μας τα λέτε κύριε Λάκη μας". Κλασικά, δούλευε την Άντζελα που με τη σειρά της τα έχωνε σε μια που πρώτη φορά την έβλεπα και ούτε όνομα θυμάμαι γιατί η Nova, όπως σας έλεγα, είχε σήμα χάλια και στο σπάσιμο της εικόνας πάγωνε και ο ήχος. Πλατινέ μαλλί με μαύρη ρίζα και βλέμμα απλανές. Μάλιστα, κύριε ανακριτά, το ξέρω ότι η περιγραφή δεν είναι καλή αλλά τι να σας κάνω. Κλασικά επίσης, δούλευε τον Κούγια και τον Εθνικό μας Σταρ. Το μόνο που έσωζε τη "σάτιρά" του είναι ότι ο πρώτος είναι αχώνευτος και ο δεύτερος σούργελο. Κατά τα λοιπά, το να δίνει ο Λαζόπουλος με την καραστημένη εκπομπή, τα χρονομετρημένα βίντεο και το κοινό με μαλλί-κάσκα κομμωτηρίου, που ακολουθούν τα κελεύσματα του ανιματέρ σαν πρόβατα, μαθήματα "αυθορμητισμού" στον Εθνικό που δήθεν λιποθύμησε γιατί τον σύγχισε ο Αριστοφανικός λόγος του Λάκη, μου φάνηκε ολίγον τι άτοπο. Μετά θυμήθηκα ότι ο Λαζόπουλος είναι μάστορας της σάτιρας και σκέφτηκα "αυτοσατιρίζεται". Ανάμεσα στα σούργελα πρέπει να είπε και κάτι για τους πολιτικούς ή την κατάντια μας ως κοινωνία. Εικασία είναι αυτό, γιατί μόλις ξεπάγωσε η εικόνα ο Λάκης τίναζε το μαλλί προς τα πίσω και η κάμερα ζούμαρε στις αυθόρμητες που κουνούσαν με άπειρη κατανόηση τις τρίχινες κάσκες τους. Πάντως δεν έλεγε για τον Κούγια ή τον Εθνικό. Εκεί οι αυθόρμητοι κακαρίζανε. "Κύριε", φώναξε ο ψαρομάλλης ιδιοκτήτης της συνοικιακής πιτσαρίας. "Είστε έτοιμος". Ραντεβού στην επόμενη μπόρα. Θα αντισταθώ τον πειρασμό να βάλω το πολλάκις χλευαζόμενο από εμέ "+1" και θα αρκεστώ να ευχαριστήσω τον Snoob για ακόμη ένα πολύ ωραίο κείμενο το οποίο θα ήθελα να είχα γράψει εγώ (αλλά δεν πηγαίνω στην πιτσαρία, το βουνό έρχεται σε εμένα..). Το'χεις εν forum αδελφέ, το'χεις.
aspirin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Με τέτοια διαφήμιση που κάνουν στο "ταλέντο" του λαζόπουλου και ο κάτμαν θα μπορούσε να επιτύχει
soturin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Νομίζω το παιδί από τη δανία το χε πει κάπως καλά. Το πρόβλημα είναι το κοινό του. Και το αποτέλεσμα στον ίδιο. Τις προάλλες έκανε έναν μονόλογο από παλιά (20 χρόνια) παράσταση, που δεν έκοβε για κλαπακλαπα και δεν έλεγε κυρία μου, και ήταν άλλο πράγμα τελείως. Καλός ο Λαζόπουλος, κακιά η τσαντιροκατάσταση, κακό όμως και πάλι δε νομίζω να παθαίνει κανένας
Voodooman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Τον παρακολούθησα πέρυσι τον Οκτώβριο-Νοέμβριο για 3-4 επεισόδια φανατικά. Μετά ξεσούρωσα. Και για χάρην σύγκρισης, να πω ότι τα Παρατράγουδα τα παρακολούθησα για πολύ περισσότερο καιρό φανατικά, γύρω στο τρίμηνο.
steliospal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μου πολυαρέσει ο κύριος , πάντως αυτό που έχω να πω είναι οτι παίζει τρελή παραπληροφόρηση σχετικά με το πόσοι βλέπουν την εκπομπή του: Το οτι το βλέπει το 70% δεν σημαίνει οτι τον βλέπει το 70% του ελληνικού πληθυσμού, αλλά οτι σε κάποια φάση τον είδαν έστω για ένα λεπτο το 70% των ατόμων που είχαν ανοιχτή τηλεόραση... δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι έχουν κλειστή την τιβι εκείνη την ώρα. Επομένως γενικότερα τα μερίδια που μας δείχνουν είναι αρκετά παραπλανητικός αριθμός... α και δεν μου βγάζει καθόλου γέλιο και μου τη βαράει που τραγουδάει συνέχεια χωρίς να έχει καμια τρομερή φωνή βάζοντας ηλίθια λογοπαίγνια στα τραγούδια του της επικαιρότητας και της πολιτικής...απλά lame...
miskinn Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Κοίτα, επειδη μου φανηκε παραξενο το ξαφνιασμα σου για το λαζόπουλο και το κοτερο,το ντουμπαι κτλ θα σου πω οτι όλα μερος του συστηματος είναι. ο λαζόπουλος βγαζει λεφτα από κατι που γουσταρει να κανει.τι πιο ωραιο? ο λαζόπουλος υπαρχει για να καθυσυχαζει τα πνευματα.με τοσα σκανδαλα και διαφθορα, αν δεν υπηρχε και ο λακης να γιατρευει τις ψυχες των τηλεθεατων η ελλαδα θα χε γινει λαμπογυαλλο. ο πανούσης κανει πολυ καλυτερου επιπεδου σατειρα αλλα οταν πηγε να κανει εκπομπη(στη νετ αν θυμαμαι καλά) τον κοψαν απο την 1η εκπομπή γιατι ελεγε πολλες αλήθειες. αυτα απο μενα
soturin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μου πολυαρέσει ο κύριος , πάντως αυτό που έχω να πω είναι οτι παίζει τρελή παραπληροφόρηση σχετικά με το πόσοι βλέπουν την εκπομπή του: Το οτι το βλέπει το 70% δεν σημαίνει οτι τον βλέπει το 70% του ελληνικού πληθυσμού, αλλά οτι σε κάποια φάση τον είδαν έστω για ένα λεπτο το 70% των ατόμων που είχαν ανοιχτή τηλεόραση... δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι έχουν κλειστή την τιβι εκείνη την ώρα. Επομένως γενικότερα τα μερίδια που μας δείχνουν είναι αρκετά παραπλανητικός αριθμός...α και δεν μου βγάζει καθόλου γέλιο και μου τη βαράει που τραγουδάει συνέχεια χωρίς να έχει καμια τρομερή φωνή βάζοντας ηλίθια λογοπαίγνια στα τραγούδια του της επικαιρότητας και της πολιτικής...απλά lame... To μόνο που μας είπες είναι ότι τα ποσοστά τηλεθέασης δεν ταυτίζονται ποσοτικά με τα αντίστοιχα ποσοστά πληθυσμού. wow...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.