washcloud Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 "Οσο ακουγονται μονο οι αλλοι"... μαλιστα. Στ αληθεια πιστευεις οτι ακουγονται μονο οι αλλοι? Τοσες πορειες... τοσες απεργιες... τοσος κοσμος ΦΩΝΑΖΕΙ εκει εξω... δε χρειαστηκε ποτε να ανοιξω την τηλεοραση και ν ακουσω τον λαζοπουλο για να συνειδητοποιησω σε ποια χωρα βρισκομαι και τι συμβαινει γυρω μου. Και αν καποιος πραγματικα ειναι σε θεση να μη γνωριζει τι συμβαινει γυρω, και περιμενει να μαθει απο τις "φωνες" της τηλεορασης τι γινεται εκει εξω... αν πραγματικα υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι, τοτε φιλε μου... φοβαμαι για το μελλον της χωρας μας ειλικρινα! ...Άντε πάλι. Σαν να μου λες, ότι δεν "χρειάζεται" σε μια παρέα ν' ακούσεις σχόλια για το "τί γίνεται", επειδή "το ξέρεις". Εγώ απλά νομίζω ότι με μια μείξη συνομωσιολογικής δυσπιστίας, και την ΓΝΩΣΗ ότι ΟΝΤΩΣ ο Λαζόπουλος (κι ο "κάθε") δεν πρόκειται ν' αλλάξουν με ραβδάκι μαγικό "τα πράγματα", καθώς και πιθανών διαφορών όσον αφορά το "γούστο" αυτών που μας παρουσιάζει, βγαίνει το συμπέρασμα ενίοτε ότι "ε δεν τον χρειαζόμαστε για να ΜΑΘΟΥΜΕ τί γίνεται". Όσο δε αφορά το "τί γίνεται", δεν υποστηρίζω προσωπικά ότι ο Λαζόπουλος είναι αυτός που μας κάνει τις τρισμέγιστες αποκαλύψεις, και χωρίς αυτόν θα ζούσαμε στο σκοτάδι. Όπως είπες, απεργίες γίνονται, ειδήσεις μαθαίνουμε, εμπειρία έχουμε (απ' αυτή κι αν έχουμε). Για 'μένα το θέμα είναι "ψυχολογικό" και "διδακτικό". όσο πιο "μεγάλος" είναι ο άλλος, αρνείσαι ότι τα έχει "όλα γραμμένα πλέον" και έχει μηδενιστική προδιάθεση ; (μπορείς να το εντοπίσεις ακόμη και στο εν λόγω thread). Mεταξύ ενός μηδενιστή κι ενός ρομαντικού, προσωπικά προτιμώ τον πρώτο. Αν ΕΙΝΑΙ να γίνει κάτι, σίγουρα δεν θα ξεκινήσει απ΄τον κυνικό. Και για όσο πιο νέες ηλικίες μιλάμε, προτιμώ την ύπαρξη "φωνών που δεν κάνουν τίποτα στην πράξη", από την ύπαρξη και ΜΟΝΟ όσων άλλων "το πάνε αλλού το ζήτημα". Κοιτάω την τηλεόραση, τα έντυπα, και αυτό που κυρίως "αποπνέουν" είναι είτε το "κοιμηθείτε", είτε το "πηδάω και γουστάρω". Λες η παρουσία τους, να αφορά "μια μεμονωμένη μερίδα του κόσμου" ; Εγώ λέω ότι μια χαρά επηρρεάζει, έστω υποσυνείδητα τις ζωές, το παρόν και το μέλλον του ποιός θα είναι αυτός ο κόσμος. Δεν περιγράφει δηλαδή, καθορίζει. Ε σ' ΑΥΤΟ το "σύστημα"...προτιμάω την παρουσία κι ενός "Λαζόπουλου", παρά την απουσία... Όσο αφορά το γούστο, πάσο. Και 'γω δεν τρελλαίνομαι για τον Χατζηγιάννη που είχε τελευταία, αλλά κατά καιρούς έχει βγάλει στον αέρα και πολύ ομορφότερα πράγματα. Και δεν έιναι λόγος να τον πάρω με τις πέτρες. Γιατί εκτός απ΄τις "φωνές", έχουν κι άλλη αξία οι εκπομπές του, και τα 'χω πει παλιότερα αλλά τεσπα....
__D3mIaN__ Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 washcloud συμφωνω σε ολα οσα λες.... Ελπιζω μοναχα η τηλεοραση να μη γεμισει "Λαζοπουλους" συντομα σε καθε καναλι... και η ουσια να γινει εμποριο κ μονο
liopyr Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Λοιπόν αφήστε τώρα τους Λαζοπουλαίους, και βοηθήστε με στην προεκλογική εκστρατεία μου. Το λογότυπο μας Ο προγραμματισμός μας Η νεολαία μας Το motto μας Και τα γραφεία μας (προσωρινά): Από όπου μπορείτε να ενισχύσετε την προσπάθεια, αγοράζοντας σε συμβολική τιμή κάτι από τα παρακάτω:
washcloud Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 ...τίτλος κόμματος, liopyr ; ΟιΚΩΛΟΓία something ; ... __D3mIaN___ , δεν ξέρω ρε φίλε, δεν λέω ότι δεν παίζει κέρδος για πολλούς, αρχής γενομένης από τον Λαζόπουλο, αλλά για trend δε μου κάνει...
frenzy Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Σαν εμπνευστής της προεκλογικής σου καμπάνιας liopyr θέλω να με κάνεις επικρατείας. Επίσης στο λογότυπο να προσθέσεις κι έναν ανεμιστήρα ανάμεσα στα δύο τελευταία layers. Και σου υπόσχομαι να μην αφήσω ποτέ τον ανεμιστήρα να γυρίζει άσκοπα...(ουάου κι άλλη προεκλογική φανφάρα...λες να κερδίσουμε?)
liopyr Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 frenzy σε έχω για πιο ψηλά! Μην ανυσηχείς. Έλυσες το πρόβλημα σου κι εσυ... Χαλαρά τους έχουμε...
DIMITRISG Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Το ξεθαφω για ενα σχόλιο μην το ξεχασω τωρα που βλέπω Λαζόπουλο το επισόδειο 10 Ακουσα που μιλάει κάπως άσχημα για τον Αλαβανο ενω πέρυσι ή πρόπερσι τον ειχε καλέσει και το πάιζε πολυ φίλος. Αυτα που κρινει κάνει Ενταξει δεν ειναι σημαντικό απλα να μην ξεγελιώμαστε, δημαγωγια κάνει ο Λαζόπουλος, παίρνει τη μάζα με το μέρος του όπως πιολύ καλα ξερει να κάνει και έπειτα πετάει μυνηματα με τον τρόπο του. τον βλέπω γιατι γελάω αλλά δεν πέρνω στα σοβαρα τις θέσεις του.
De@th L0rd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Αλίμονο αν παίρνεις στα σοβαρά τις απόψεις του.Θα είναι σαν να παίρνεις σοβαρά το Λιακόπουλο.
antreaslam Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Το ξεθαφω για ενα σχόλιο μην το ξεχασω τωρα που βλέπω Λαζόπουλο το επισόδειο 10 Ακουσα που μιλάει κάπως άσχημα για τον Αλαβανο ενω πέρυσι ή πρόπερσι τον ειχε καλέσει και το πάιζε πολυ φίλος. Αυτα που κρινει κάνει Ενταξει δεν ειναι σημαντικό απλα να μην ξεγελιώμαστε, δημαγωγια κάνει ο Λαζόπουλος, παίρνει τη μάζα με το μέρος του όπως πιολύ καλα ξερει να κάνει και έπειτα πετάει μυνηματα με τον τρόπο του. τον βλέπω γιατι γελάω αλλά δεν πέρνω στα σοβαρα τις θέσεις του. Ερωτηση, που δεν αφορά το λαζόπουλο, αλλά την κριτική σου σε κάποιον αλλον... Το ενδεχόμενο τότε να θεωρούσε σωστά όσα έλεγε και όσα εκανε ο Χ αλαβάνος, και τώρα να θεωρεί ότι έχει..λοξοδρομήσει, και γιαυτόν να τον κράζει, δεν το σκεφτεσαι καθόλου?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Γενικά, το να αλλάξει κανείς άποψη είναι απολύτως φυσιολογικό και υγιές. Ενδεχομένως η συχνότητα αλλαγής απόψεων να είναι ζήτημα, αλλά κι αυτό εξαρτάται. Όμως, επειδή η κριτική αφορά συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο και δε θα ήθελα να συζητηθεί το τι κίνητρα μπορεί να είχε όταν τον εκθείαζε και τι κίνητρα τώρα που τον θάβει, μήπως να το αφήσουμε το συγκεκριμένο θέμα;
paschalia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως,χτες που είχαμε αυτή την συζήτηση,σχολιάστηκε ότι έχει καλυτερέψει αρκετά από ότι παλιότερα. Και σαν φρασεολογία και σαν παρουσία γενικότερα.
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Κι όταν θα πετάξει όξω την Ανθούλα και τους λοιπούς κωλόγερους και θα τα χώνει μόνο στο ερυθρό μέρος του φάσμστος, και θα βγει στην espresso να κάνει δήλωση πως στο κότερο επηδιόσαντο ομοφυλοφυλικώς κι εκοκαϊνόσαντο και πως το έχει μετανοιώσει οικτρά, και όταν κόψει τις άθλιες γκρίζες κεφαλότριχες και σταματήσει να κάνει νούμερα εις βάρος της Έφηδος Σαρρής ΚΑΙ του STAR που τους κλέβει βιντεάκια, και αρχίσει να διαθέτει τα εκατομμύριά του στο Χαμόγελο Του Παιδιού, στο Γελάκι Της Γιαγιάς, και στο Μειδίαμα Του Πορνόγερου, και γενικώς σταματήσει να μας πουλάει ωραιάδα κι εξυπνάδα λες κι εμείς είμαστε ζώα και δεν βλέπουμε τί γίνεται γύρω μας, και όταν αρχίσει να γράφει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σατΥρικά κείμενα,,,,,,,,,,,,,,,,,,ε τότε είναι που κι αν θα έχει καλυτεροτερέψει
firewalker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Εμένα η άποψή μου για τον Λαζόπουλο στάσιμη: Πολύ καλός καλλιτέχνης αλλά το show που κάνει είναι σκουπίδι. Έχω την εντύπωση ότι έτσι είναι και σαν άνθρωπος. Σκουπίδι. Που θα βγει ο Λάκης και ο κάθε Λάκης να μου κάνει πολιτική μέσα από το τσαντίρι του. Δεν πουλάς ότι είναι στην μόδα ρε συ Λάκη. Βάλε υποψηφιότητα αν θέλεις. Που ξέρουν τα 15χροπνα γιατί φωνάζουν...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Κι όταν θα πετάξει όξω την Ανθούλα και τους λοιπούς κωλόγερους και θα τα χώνει μόνο στο ερυθρό μέρος του φάσμστος, και θα βγει στην espresso να κάνει δήλωση πως στο κότερο επηδιόσαντο ομοφυλοφυλικώς κι εκοκαϊνόσαντο και πως το έχει μετανοιώσει οικτρά, και όταν κόψει τις άθλιες γκρίζες κεφαλότριχες και σταματήσει να κάνει νούμερα εις βάρος της Έφηδος Σαρρής ΚΑΙ του STAR που τους κλέβει βιντεάκια, και αρχίσει να διαθέτει τα εκατομμύριά του στο Χαμόγελο Του Παιδιού, στο Γελάκι Της Γιαγιάς, και στο Μειδίαμα Του Πορνόγερου, και γενικώς σταματήσει να μας πουλάει ωραιάδα κι εξυπνάδα λες κι εμείς είμαστε ζώα και δεν βλέπουμε τί γίνεται γύρω μας, και όταν αρχίσει να γράφει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σατΥρικά κείμενα,,,,,,,,,,,,,,,,,,ε τότε είναι που κι αν θα έχει καλυτεροτερέψει Ξεχνάς πως οι περισσότεροι από όσους ανέφερες, ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να τους πιάσει στο στόμα του γιατί αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση έστω και αν εμείς πιστεύουμε πως τους κοροϊδεύει! Σκέψου τι καλά της έκατσε της Σαρρή η τόση αναφορά στο όνομά της, τη στιγμή που υπο φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν στην αφάνεια! Εγώ διαφωνώ μόνο στο θέμα της αισθητικής της εκπομπής του και των κειμένων γενικότερα. Κατά τα άλλα δεν θεωρώ πως προσβάλλει κανέναν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.