MiltoZ Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Ώρες ώρες μου δίνει την εντύπωση ότι εκτός από τον Κοντομηνά, δουλεύει και για συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μου φαίνεται ότι λειτουργεί σαν να προσπαθεί να εκμαιεύσει ψηφοφόρους. Δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα από κάποιον που θέλει να λέγεται καλλιτέχνης, ακόμα κι αν συμφωνώ σε κάποια πράγματα, γιατί εδώ δεν μιλάμε για σάτιρα, αλλά για προσπάθεια επιρροής και διαμόρφωσης της κοινής γνώμης.
Voodooman Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Καλός ο Λαζόπουλος,άγιος, αλλά τζάμπα κριτική, με βίντεο από άλλες εκπομπές, με θέματα που σου ετοιμάζουν άλλοι θα μπορούσα (που λέει ο λόγος) και εγώ να κάνω. Και εγώ τον βρίσκω αρκετά ταλαντούχο, αλλά δεν είναι πια και ο θεός της ελληνικής τηλεόρασης. Και ιδίως τώρα τελευταία μου δίνει την εντύπωση ότι έχει αρχίσει και ξεφεύγει, θα αρχίσει και αυτός σε λίγο να νοιώθει η ενσάρκωση του λαού, σαν τον μακαρίτη τον Καζαντζίδη. Οσοι πάνε στην εκπομπή του αποκτούν το status του "Τσαντιριώτη", που μάλλον στο κεφάλι του σημαίνει ένα ανώτερο είδος Έλληνα, που θα φέρει την αλλαγή. Ελπίζω να μην ζήσω, για να δω την αλλαγή που θα φέρει η Ανθούλα. Εγώ θα έλεγα ότι, κυρίως, είναι κακός άνθρωπος. Εμπαθής, οξύθυμος, μνησίκακος. Τον έχετε προσέξει πόσο στραβώνει έτσι και παίξει λάθος βίντεο; Μετά την φυγή του από το mega έπιασε πάτο για αρκετό καιρό, αργότερα βρήκε μια συνταγή που του βγήκε και σε λίγο καιρό θα ξεχαστεί. Έτσι είναι η ελληνική τηλεόραση. Σάτιρα και μάλιστα χωρίς ίχνος αυτοπροβολής, μόνο στην ελληνοφρένεια βρίσκεις. Μου φαίνεται απείρως περισσότερο σκεπτόμενη ως εκπομπή.
pappous_soulis Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Απ'την ώρα που απέκτησε δημοσιότητα,άφησε το στυλ του γύφτου,φόρεσε τα all star για να είναι πιο κοντά στα παιδιά,και η εκπομπή έχασε το γούστο της... Ελληνοφρένεια FTW!!
__D3mIaN__ Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Τελικα αν εβγαλα ενα συμπερασμα απ ολα τα post που διαβασα ειναι αυτο... το καλυτερο κουμπι στον κοσμο ειναι αυτο που κλεινει την τηλεοραση.
klainmaingr Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Τελικα αν εβγαλα ενα συμπερασμα απ ολα τα post που διαβασα ειναι αυτο... το καλυτερο κουμπι στον κοσμο ειναι αυτο που κλεινει την τηλεοραση. Indeed.... Τηλεόραση μόνο για να έχεις συνδεδεμένες κονσόλες και home theater... ΤΙΠΟΤΑ άλλο... Ευτυχώς που υπάρχει και το ίντερνετ και βλέπουμε καμια άσπρη μέρα και καμια εκπομπή της προκοπής.. Τι περιμένεις όταν σε εμάς την επιτομή του χιούμορ της αντιπροσωπεύει ο λαζόπουλος και έξω ο seth mcfarlane και ο steven colbert... Τι λέμε τώρα..
elteo Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Τελικα αν εβγαλα ενα συμπερασμα απ ολα τα post που διαβασα ειναι αυτο... το καλυτερο κουμπι στον κοσμο ειναι αυτο που κλεινει την τηλεοραση. Indeed....Τηλεόραση μόνο για να έχεις συνδεδεμένες κονσόλες και home theater... ΤΙΠΟΤΑ άλλο... Ευτυχώς που υπάρχει και το ίντερνετ και βλέπουμε καμια άσπρη μέρα και καμια εκπομπή της προκοπής.. Τι περιμένεις όταν σε εμάς την επιτομή του χιούμορ της αντιπροσωπεύει ο λαζόπουλος και έξω ο seth mcfarlane και ο steven colbert... Τι λέμε τώρα.. Πονάει χέρι...κόβει χέρι!!! Το να κάνετε επιλογή σας είναι δύσκολο;
liopyr Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Indeed....Τηλεόραση μόνο για να έχεις συνδεδεμένες κονσόλες και home theater... ΤΙΠΟΤΑ άλλο... E, κάτσε ρε συ, υπάρχει και το Champions League!
soturin Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 το λάθος πιστεύω είναι ότι έγινε σχεδόν τρίωρη η εκπομπή, και δεν έχει υλικό να την καλύψει. Είναι κουραστικό πλέον
washcloud Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Εκει που θελω να καταληξω ειναι, δειξτε λιγοτερο ενθουσιασμο και να ειστε λιγο επιφυλακτικοι. Οχι οτι ο λαζοπουλος κανει κατι λαθος στη δουλεια του, αλλα δεν ειναι αυτος ο επαναστατης, ειναι απλα ενας παρουσιαστης με "στυλ".. ...και είδες πουθενά κανείς να λέει ότι ο Λαζόπουλος είναι ο Βελουχιώτης του 2008 ;Κι αν σε κάποιους δεν χρειάζεται ν' ακούν "τα στραβά", πάει να πει ότι το ίδιο είναι για όλους ; Όσο λιγότερες φωνές υπάρχουν, τόσο το χειρότερο λέω 'γω. Όσο ακούγονται μόνο οι "άλλοι", τόσο γίνονται και βίωμα. DIMITRISG : πάνω-κάτω μια ζωή τα "ίδια" έλεγε. Δεν "άλλαξε νταλκά" τώρα...
klainmaingr Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Πονάει χέρι...κόβει χέρι!!! Το να κάνετε επιλογή σας είναι δύσκολο; Είπε κανείς οτι είναι δύσκολο; Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που δεν έχω ποτέ ανοιχτή την τηλεόραση.. Το να σχολιάσεις όμως δεν νομίζω πως είναι κακο.. Γι αυτό άλλωστε υπάρχουν τα φόρουμ (φιλικά πάντα )
__D3mIaN__ Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 ...και είδες πουθενά κανείς να λέει ότι ο Λαζόπουλος είναι ο Βελουχιώτης του 2008 ;Κι αν σε κάποιους δεν χρειάζεται ν' ακούν "τα στραβά", πάει να πει ότι το ίδιο είναι για όλους ; Όσο λιγότερες φωνές υπάρχουν, τόσο το χειρότερο λέω 'γω. Όσο ακούγονται μόνο οι "άλλοι", τόσο γίνονται και βίωμα. DIMITRISG : πάνω-κάτω μια ζωή τα "ίδια" έλεγε. Δεν "άλλαξε νταλκά" τώρα... "Οσο ακουγονται μονο οι αλλοι"... μαλιστα. Στ αληθεια πιστευεις οτι ακουγονται μονο οι αλλοι? Τοσες πορειες... τοσες απεργιες... τοσος κοσμος ΦΩΝΑΖΕΙ εκει εξω... δε χρειαστηκε ποτε να ανοιξω την τηλεοραση και ν ακουσω τον λαζοπουλο για να συνειδητοποιησω σε ποια χωρα βρισκομαι και τι συμβαινει γυρω μου. Και αν καποιος πραγματικα ειναι σε θεση να μη γνωριζει τι συμβαινει γυρω, και περιμενει να μαθει απο τις "φωνες" της τηλεορασης τι γινεται εκει εξω... αν πραγματικα υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι, τοτε φιλε μου... φοβαμαι για το μελλον της χωρας μας ειλικρινα! Με αυτο το σκεπτικο ειπα πριν οτι το καλυτερο κουμπι ειναι αυτο που κλεινει την τηλεοραση. Τα προβληματα δε βρισκονται στον alpha καθε τριτη... κοσμακη ανοιξε τα παντζουρια σου και δες τα προβληματα, ειναι ολα εκει εξω τριγυρω σου!
liopyr Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 "Οσο ακουγονται μονο οι αλλοι"... μαλιστα. Στ αληθεια πιστευεις οτι ακουγονται μονο οι αλλοι? Τοσες πορειες... τοσες απεργιες... τοσος κοσμος ΦΩΝΑΖΕΙ εκει εξω... δε χρειαστηκε ποτε να ανοιξω την τηλεοραση και ν ακουσω τον λαζοπουλο για να συνειδητοποιησω σε ποια χωρα βρισκομαι και τι συμβαινει γυρω μου. Και αν καποιος πραγματικα ειναι σε θεση να μη γνωριζει τι συμβαινει γυρω, και περιμενει να μαθει απο τις "φωνες" της τηλεορασης τι γινεται εκει εξω... αν πραγματικα υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι, τοτε φιλε μου... φοβαμαι για το μελλον της χωρας μας ειλικρινα! Καλώς ήλθες στην πραγματικότητα. Όχι απλά υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, αλλά μάλλον είναι η πλειοψηφία... Όσον αφορά το μέλλον της χώρας, χεσμένο το έχω... Όπως έχει και αυτή το δικό μου...
__D3mIaN__ Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Όσον αφορά το μέλλον της χώρας, χεσμένο το έχω...Όπως έχει και αυτή το δικό μου... Δε παει ετσι ομως ρε συ... γιατι θα το δεχομουν αυτο αν ΔΕ κατοικουσες στην Ελλαδα, αλλα αν κατοικεις στην Ελλαδα, τοτε πως το λες αυτο. Αλλωστε, σαν λαος ειμαστε γκρινιαρηδες, το ξερουμε ολοι αυτο. Οπως ο Λαζοπουλος "γκρινιαζει" για οσα γινονται γυρω του και γυρω μας, ετσι γκρινιαζουν ολοι. Δεν ειδα ονως πολλες φορες να βγει καποιος και να πει τα καλα αυτα του τοπου... λες και ειμαστε εξολοκληρου βουτηγμενοι στα σκατα, λες και σ αυτη τη χωρα ολοι ειναι πονηροι και διεφθαρμενοι. Υπαρχουν πραγματα για τα οποια ειμαι ακομα περιφανος που ειμαι Ελληνας... και δε θα παψω να ειμαι. Την αγαπω τη χωρα μου και φυσικα και νοιαζομαι για το μελλον του τοπου μου. Αν ο καθενας λειτουργουσε με τη λογικη δε με νοιαζει ο τοπος μου τοτε ζητω που καηκαμε, ας παραδεχτουμε τοτε με τη μια πως δεν ειμαστε ελληνες να κανουμε τη δουλεια των αλλοδαπων και των τουρκων ευκολοτερη! Καταλαβαινω γιατι λες οσα λες, ολοι μας περναμε δυσκολες στιγμες στη χωρα μας, και ολοι γνωριζουμε οτι οι ατασθαλιες της κυβερνησης παντοτε λειτουργουν εις βαρος του ελληνικου λαου και υπερ αυτων, αλλα δε πρεπει να το βαζουμε κατω και να γκρινιαζουμε μονο...
frenzy Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δεν φταίνε οι ατασθαλίες της κυβέρνησης, φταίει ο λαός. Ο λαός τις εκλέγει και από το λαό βγαίνουν οι πολιτικοί. Δεν ήρθαν ουρανοκατέβατοι από άλλη χώρα. Έλληνες είναι άρα κι οι Έλληνες σαν τους πολιτικούς μας είμαστε. Από εκεί βγαίνει και το ρήμα "εκπροσωπώ" στη Βουλή. Απλά να πω πως κι εγώ χέστηκα bigtime για την Ελλάδα. liopyr For President. με motto "Εσύ χέστηκες για την Ελλάδα?"
__D3mIaN__ Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δεν φταίνε οι ατασθαλίες της κυβέρνησης, φταίει ο λαός. Ο λαός τις εκλέγει και από το λαό βγαίνουν οι πολιτικοί. Δεν ήρθαν ουρανοκατέβατοι από άλλη χώρα. Έλληνες είναι άρα κι οι Έλληνες σαν τους πολιτικούς μας είμαστε. Από εκεί βγαίνει και το ρήμα "εκπροσωπώ" στη Βουλή. Απλά να πω πως κι εγώ χέστηκα bigtime για την Ελλάδα.liopyr For President. με motto "Εσύ χέστηκες για την Ελλάδα?" Δεν εχεις κ αδικο... και πολλες φορες απορω πως γινεται ενας λαος που ειναι συνεχεια στους δρομους, που τπτ δε του αρεσει να ψηφιζει συνεχως "λαθος" εκπροσωπους του Τα θελει κ ο κωλος μας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.