Προς το περιεχόμενο

Λαζόπουλος....

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
alieus, ξέρεις τι σημαίνει σάτιρα? Και τι εξυπηρετεί? Just asking....

ναι τα χώνω στους άλλους για να προβάλλω τους δικούς μου και να γλείψω το αφεντικό μου(κοντομηνάς).Βλέπω τη λάτση να τον παίρνει με τις παντόφλες.

• Απαντ. 512
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Λαζόπουλος δεν έχει καμιά διάθεση αυτοσαρκασμού, πράγμα ανεπίτρεπτο γι αυτόν που θέλει να κάνει σάτιρα.

Επίσης μήπως ξέρει κανείς να μας πει πόσα έχει πάρει από το υπουργείο πολιτισμού?

Δημοσ.

δεν σας υποχρεώνει κανείς να τον βλέπεται!

και δεν είναι κάτι που βλάπτει κάποιον. Όπως πχ το σύνολο της σκουπιδο/τηλεόρασης που βλάπτει τον πολιτισμό

• Super Moderators
Δημοσ.

Παιδιά, ειλικρινά αυτό το "δε σας υποχρεώνει κανένας να τον βλέπετε" δεν το καταλαβαίνω.

Κουβέντα κάνουμε πάνω σε ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο. Αν αυτό το thread είναι αποκλειστικά για όσους θέλουν να γράφουν θετικά σχόλια (δεν ειρωνεύομαι, με αφορμή ένα άλλο αμφιλεγόμενο πρόσωπο το είχα προτείνει στο Lucifer) να μας το πείτε.

Όσο για τον "βλάπτει" ή όχι, αυτό, δυστυχώς, είναι υποκειμενικό θέμα και ως εκ τούτου επίσης αντικείμενο συζήτησης.

Δημοσ.

Το αν πήγε δηλαδή κάποιος στο στρατό,κατευθείαν στα μάτια σας είναι "καλυμμένος";Πόσοι δεν έχουν "πάει",ακριβώς για στάχτη στα μάτια,και κάνανε ένα στρατιωτικό "όλο χάρη και νοστιμιά"; Όπως ΚΑΙ εγώ,έτσι και εσείς ,αν δεν ξέρετε την κάθε λεπτομέρεια πώς πού και γιατί,πώς βγάζετε "συμπέρασμα" για το "ποιόν" του καθ' ένα;Δεν ξέρω για το πως και δεν πήγε ο Λαζόπουλος στρατό.Και δεν εννοώ το "τυπικό" του πράγματος-έχω ακούσει ότι πήρε απαλλαγή "λόγω ψυχολογικών προβλημάτων".Και μπορεί να είναι η μεγαλύτερη αλήτρα,κι απλά να έκανε το κορόιδο.Δεν μου 'χει δείξει όμως ότι "απλά κάνει το κορόιδο".Για 'μένα,"αυτά που διακινεί",αξίζουν τον κόπο.Δεν με νοιάζει τόσο ποιόν ή ποιάν βάζει το κρεββάτι του.Δεν με νοιάζει αν χαπακώνεται.Δεν με νοιάζει αν βλέπει G3 και βγάζει σπυριά.Δε με νοιάζει αν οι μισοί απ΄το "κοινό" θα χασκογελούσαν ακόμα κι αν αρρώσταινε κι ερχόταν για να τον αντικαταστήσει ο...Καρβέλας.Δεν με νοιάζει που "τώρα που μυριστήκανε", "έρχονται" και διάφοροι "επώνυμοι" στο κοινό.Δε με νοιάζει που τα χειροκροτήματα δεν με πείθουν για την "απόλυτη αυθεντικότητά" τους.Δε με νοιάζει που "περνάει" ΚΑΙ την "προσωπική του προτίμηση" στον....ΞΥ.ΡΙ.ΣΜΑ (και γιατί όχι παρακαλώ;Τόσο χαϊβάνι είμαι να τον ψηφίσω,αν εγώ δεν το θέλω;Και γιατί να μην περάσει την άποψή του σε κάτι που "πιστεύει";Πότε να το κάνει δηλαδή;Όταν "μοιραία" θα ξαναπεράσει στην "τηλεοπτική αφάνεια";Καλά έκανε και το πέρασε τώρα που και οι "κότες" ακούνε,γιατί και οι "κότες" χρειάζονται.Συνδιασμός Λαζόπουλου/παρουσίας Τσίπρα/και...παρουσίας Παπανδρέου/"σκανδάλων" ΝΔ,έχουν "δώσει" μια "προτίμηση" πάνω από 18%,δημοσκοπικά,σε "αριστερό" κόμμα...Που ξανακούστηκε;Άσχημο είναι;Για θέλετε να μην τρίζουν οι καρέκλες των δεινοσαύρων.

Στον Λαζόπουλο βλέπω ν' "αναπαράγει βίντεο από αλλού".Και καλά κάνει.Τί άλλο θέτε από "σάτιρα";Βλέπω ν' αποδομεί την ΑΗΔΙΑ που κυκλοφοράει στα κανάλια,στην κοινωνία,και με διδακτικό τρόπο ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ.Πού είναι λοιπόν το άσχημο.Και με τρόπο που με κάνει και γελάω μάλιστα (..κάπου είδα και κάτι για "έξυπνη σάτιρα" απο...τους ΑΜΑΝ.ΑΜΑΝ ρε παιδιά..έλεος.Δε λέω,γούστα είναι αυτά,και μάλιστα τουςγούσταρα πολύ όταν "πρωταρχίσανε" στη Θεσσαλονίκη,αλλά ήταν η γλύκα του αυθόρμητου που είχαν τότε,ενώ από τότε που το γυρίσανε στο "πιο επαγγελματικό",έχουνε κάνει ουκ ολίγα καφριλίκια...Το ξαναλέω,γούστα είναι,αλλά..."έξυπνη σάτιρα";;;; )

Στον Λαζόπουλο θ' ακούσω και κανένα καλό ανέκδοτο.Από πού αλλού θα τ' ακούσω....απ΄τον "ξάδελφο Λέοντα" ;..Έχω πλευριτώσει πια με τ' "αστεία του"...Όχι ότι ΚΑΘΕ τι από Λαζόπουλο είναι κορυφή.Αλλά συνήθως είναι...Και μάλιστα με συχνότητα που μου είχε κάνει εντύπωση...Στον Λαζόπουλο επίσης θα δω και κανέναν "καλλιτέχνη" της προκοπής.Ακόμα να ξεχάσω εκείνες τις τύπισσες με το κουαρτέττο εγχόρδων,ή τα παιδιά απ΄τα Χανιά με την "χασισομαντινάδα"....ακόμα και τις Γαλάνη/Αρβανιτάκη που τα "σπάσανε"(ειδικά η Γαλάνη)πριν τα Χριστούγεννα...Στον Λαζόπουλο θ' ακούσω και "φωνές" όπως του αλλουνού από τη φυλακή,που γράφει εκείνους τους ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ στίχους...ή του φοιτητή που "κυνηγιέται" από τον Πρύτανή του...Στον Λαζόπουλο θα "ακούσω" και διάφορα e-mail που με αφήνουν άναυδο...(Κι ας πούνε κάποιοι "ναι καλά μη φας,δεν έχει συνεργάτες να του τα..γράφουνε αυτά τα e-mail"...).To θέμα είναι για 'μένα,ότι και με τα καλά του,και με τα κακά του,είναι φωνή που ξεχωρίζει.Είναι φωνή που λέει πράγματα που δεν τ' ακους αλλού ΠΙΑ.Επίσης,δεν άρχισε να τα λέει ΤΩΡΑ.Δεν έπεσε απλά στη μαρχάλα ΤΩΡΑ.Πάνω-κάτω τα ίδια πάντα έλεγε.Και πολιτικο-κοινωνικό σχόλιο πάντα έκανε,και το συγκεκριμένο χιούμορ "παντα" έβγαζε...

Σιγά βέβαια μην περιμένω να σώσει είτε εμένα,είτε την Ελλάδα,είτε ο,τι να ΄ναι.Ούτε "δουλειά" του είναι,ούτε και να θέλει μπορεί.Είναι όμως φωνή που λέει πράγματα που θέλουμε ν' ακουστούν,είναι φωνή που τα λέει ΚΑΛΑ,και ΨΥΧΑΓΩΓΕΙ.Θα σβύσει,σύντομα μάλιστα απ΄ότι φαίνεται,και τότε θα μείνουν πάλι μόνο "παρατράγουδα" ν' ακούγονται...Μέχρι,θεός ξέρει πότε,να έρθει κάποιος άλλος,ξεχωριστός,που να λέει και να κάνει πράγματα που να 'χουν κάποια αξία...Κάποιος που να λέει τον Κάθε Αυτιά "κλαψομούνη" on air,να κάνει τον κάθε Καμπουράκη ρόμπα,κι αυτόν και τις "ψείρες" του,να λέει τον κάθε Καρβέλα "Μακάκα",και στο τέλος να έχει και το γούστο να κοτσάρει τη ΔΙΚΗ του φάτσα,πάνω στους ώμους του ίδιου πιθήκου....

Αλλά οκ.Είπαμε:Γούστα είν' αυτά....

Δημοσ.

Εμένα αυτό που με ενοχλέι πραγματικά στον Λαζόπουλο και που με έχει κάνει να μην τον παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό...είναι η γλώσσα που χρησιμοποιεί και οι κινήσεις που κάνει...έλεος δλδ ας βάλει ένα σηματάκι κατάλληλο άνω των 15 κλπ.Βλέπουν και μικρά παιδιά...να μου πείτε λες και τα μικρά παιδιά πλεον σήμερα δεν γνωρίζουν αυτές τις λέξεις??

Τις γνωρίζουν αλλά δεν μπορεί ο καθένας να τις χρησιμοποιεί και να εκφράζεται έτσι ενώ κατακρίνει στην εκπομπή του όλα τα κακώς κείμενα κλπ κλπ.

Τουλάχιστον ας μιλάει καλύτερα αν θέλει να τον σέβονται...όλοι σχεδόν μιλάνε έτσι στην τηλεόραση πλέον αλλά εφόσον θέλει να ξεχωρίζει ο συγκεκριμένος και να έχει το δικαίωμα να ''σατιρίζει'' τους υπόλοιπους ας μην μιλάει έτσι...

Απο την στιγμή που έχει και στο πλατό του μικρά παιδιά...

Αποψή μου πάντα!!

Δημοσ.

..εμ το θέμα είναι ότι δεν κάνει το ράσο τον παππά...Πόση διαφορά έχουν κάτι "πρωινάδες" που τον τελευταίο καιρό τάχα μου "ξεσπαθώνουνε",και είτε "ανοίγουνε το στοματάκι τους",και πετάνε καφριλίκια (πχ ο Καμπουράκης-δεν ξέρω τί μου 'κατσε στο thread μ' αυτόν-και το ανέκδοτό του για το κουνούπι,τη γυναίκα και το ρούφηγμα),είτε και...χριστοπαναγίες ακόμη (και καλά πάλι),ή να βγαίνει ο άλλος ο αηδίας και να μιλάει για "φούστη",και να το ΝΙΩΘΕΙΣ το μίσος του,απ΄το να βγαίνει ο Λαζόπουλος και να λέει "δε γαμιόμαστε λέω 'γω",και να γεμίζουν τ' αυτιά σου...Κι αν ακόμα μέχρι και "χειρονομίες" κάνει,με το ΓΕΛΙΟ που πέφτει,δε νομίζω ότι "βλάπτει παιδικές ψυχές" (..μη πω βέβαια τώρα τι κάνουν τα παιδιά,μόλις καταλάβουν "τί έχουν στο βρακί τους"...κοροϊδευόμαστε τώρα; ).Στην ουσία μια δικιά σου προσωπική αισθητική και "ηθική" είναι που πειράζεται VaSouLaKi ,κι όχι ότι κάτι από αυτά που "πετάει" ή "πιάνει" τώρα τελευταία ο Λαζόπουλος,έχει άσχημες επιπτώσεις στον παιδόκοσμο...(..να μου πεις ότι έχει επιπτώσεις στο...ΕΣΡ,να το καταλάβω..)Και ΄μενα στην αρχή μου έκατσε "κάπως",αλλά ΜΕΤΑ θυμήθηκα όταν εγώ ήμουν παιδί,ότι ΤΕΤΟΙΑ δεν με "πειράζανε",και χαλάρωσα....Και το ξαναλέω,αν το δεις χαλαρά,ο άνθρωπος το ΧΑΙΡΕΤΑΙ αυτό που κάνει,ΙΧΝΟΣ μίσους δε βγάζει,και στην κυριολεξία δεν είναι/κάνει τίποτε παραπάνω απ΄ότι θα έκανε κάποιος σε μιά παρέα.Και το πόσο "αριστοφανικός" είναι βωμολοχώντας,φαίνεται σε 1002 άλλες περιπτώσεις,καθώς δείχνει το συναίσθημά του (αγάπη,θαυμασμό,οργή,"πόνο" ακόμα)...Ο άνθρωπος είναι "αυθεντικός",όσο "αυθεντικός" γίνεται να είναι κάνεις στη...θέση του (εντάξει,δεν είναι κι ο...Άσιμος).Και μπορεί σε μερικούς να φαίνεται ότι "έχει πάρει αέρα",αλλά εγώ νομίζω ότι απλά...έχει "απελευθερωθεί",και ώρες-ώρες του βγαίνει απλά αυτό που έχει μέσα του,είτε με οργή,είτε με σαρκασμό,είτε μ' οτιδήποτε...Δεν τον έχω "ήρωά μου",αλλά τα 2 τελευταία χρόνια είναι απλά απίστευτος,και σε καμμία περίπτωση δεν είναι να τον βάζεις με τον υπόλοιπο "συρφετό"....

Δημοσ.
Παιδιά, ειλικρινά αυτό το "δε σας υποχρεώνει κανένας να τον βλέπετε" δεν το καταλαβαίνω.

Κουβέντα κάνουμε πάνω σε ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο. Αν αυτό το thread είναι αποκλειστικά για όσους θέλουν να γράφουν θετικά σχόλια (δεν ειρωνεύομαι, με αφορμή ένα άλλο αμφιλεγόμενο πρόσωπο το είχα προτείνει στο Lucifer) να μας το πείτε.

Όσο για τον "βλάπτει" ή όχι, αυτό, δυστυχώς, είναι υποκειμενικό θέμα και ως εκ τούτου επίσης αντικείμενο συζήτησης.

Δεν εννοώ πως δεν πρεπει να κάνουμε κριτική. Αναφέρομαι στη λογική κάποιων που που "προσβάλλονται" που υπάρχει κάτι, και γι' αυτό δεν πρέπει να υπάρχει. Δηλάδή μου ακούγεται σαν να λέει ο αλλος "δεν μπορώ να ανοίγω την τηλεόραση και να "πέφτω σε αυτόν", εξου και το "δε σας υποχρεώνει κανένας να τον βλέπετε"

Δημοσ.

Παντως στις συναυλίες του σε πύργο και Καλαματα χθες έγινε κυριολεκτικά χαμός μαζί και ενωτικά με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες στέλνοντας μήνυμα ελπίδας στους πυρόπληκτους που πλέον ειναι πλημμυροπαθείς και ρπόσφατα παγόπληκτοι...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχω παρατηρήσει κάτι τελευταία και τωρα που θα το διαβασετε θα δειτε οτι και εσεις το ακουτε αλλα δεν ειχατε δωσει σημασία.

Ακουσα σε παλαιότερη εκπομπη του Λαζόπουλου που σχολίαζε ένα θέμα και ενώ αναφέρεται στην αστυνομία , μου δίνει την εντύπωση ότι του λένε κατι απο το μικρόφωνο , κάνει ένα νεύμα και συνεχιζει και λέει :

Τι να σου κάνει κ' η αστυνομία με το ένα περιπολικό!

Σήμερα ακούω ΣΚΑΙ ράδιο και σε κάποια φάση λέει ο δημοσιογράφος :

Τι να σου κάνει η αστυνομία με το ένα περιπολικό!

Είμαι παρανοϊκός ή μας δουλεύουν ;

Δημοσ.
To θέμα είναι για 'μένα,ότι και με τα καλά του,και με τα κακά του,είναι φωνή που ξεχωρίζει.Είναι φωνή που λέει πράγματα που δεν τ' ακους αλλού ΠΙΑ.

Συμφωνω και διαφωνω ταυτοχρονα σε πολλα απ οσα ειπες.

Μιλησες για τη "φωνη" γι αυτο κ εκανα παραθεση. Θα ηθελα ομως να σου πω τη δικια μου τη γνωμη.

Η "φωνη" λεει ενα προβλημα... οι "πραξεις" το λυνουν. Ο λαζοπουλος απλα φωναζει... αρχικα να ομολογισω οτι .. ναι βλεπω την εκπομπη του και μου αρεσει, ομως υπαρχει και ενα "αλλα".

Τα προβληματα στον τοπο μας τα βλεπουμε, τα ζουμε, τα ξερουμε, δεν χρειαστηκε ποτε ο λαος τον καθε λαζοπουλο για να "ανοιξει" το ματι του. Χρειαστηκε ομως να μη γεμισει η τηλεοραση με κουτσομπολιστικες βλακωδεις εκπομπες, ενα σωρο πουσταρες και σεξυ παρουσιαστριες και μοντελα.. αλλα γεμισε.

Ποια ειναι η διαφορα? Θα σας πω... οι βλακωδεις εκπομπες, οι πουσταρες και οι σεξυ μοντελες, "πουλανε"... ο κοσμος επιβεβαιωνει τη χαζομαρα του γιατι τις βλεπει, και κατα συνεπεια τις κανει και διασημες και πλουσιες. Ο λαζοπουλος "ζει" απο αυτο.. γιατι

αν βγαζει λεφτα η λαμπιρη, θα βγαλει λεφτα κ αυτος που ειναι στην αντιπερα οχθη και την κραζει, διοτι παντα υπαρχουν 2 πλευρες τηλεθεατων. (ενα παραδειγμα τυχαιο φερνω).

Απο κει και περα σκεψου φιλε μου, οτι ο λαζοπουλος δουλευει στον alpha και alpha=κοντομηνας. Κανεις δε τολμαει να βγει και να "σατυρισει" τοσο σκληρα και ανοιχτα τον οποιοδηποτε χωρις "πλατες"... ο λαζοπουλος ειναι ο "ηρωας των ημερων μας", η "φωνη" οπως λες....αλλα εχει πλατες. Αν ομως βγεις εσυ ή εγω και πουμε τα ιδια στην τηλεοραση.. αυριο πρωι θα μας εχουν βαλει φωτια στα αυτοκινητα μας ή θα μας βρουνε σε κανα χαντακι, δηθεν ατυχημα.

Εκει που θελω να καταληξω ειναι, δειξτε λιγοτερο ενθουσιασμο και να ειστε λιγο επιφυλακτικοι. Οχι οτι ο λαζοπουλος κανει κατι λαθος στη δουλεια του, αλλα δεν ειναι αυτος ο επαναστατης, ειναι απλα ενας παρουσιαστης με "στυλ"..

Δημοσ.

"Θα μας τρελάνουν σ'αυτή τη χώρα που ζούμε Κυρία μου..."

If i had a penny for every time i hear it...

Κατινοχιούμορ με σάτιρα(; ) απο άλλες σάτιρες (μα είναι δυνατόν να δείχνει πάντα βίντεο απο την Ελληνοφρένεια; Είναι σαν να δείχνει ο θέμος αποσπάσματα απο το Τν-τιγκλόν).

Τραγικό τραγουδιστικό κομμάτι με πολλές φωνάρες να περνάνε απο το πλατό αλλα το σύνολο να είναι μέτριο μιας και πάντα φροντίζει να "προσθέσει" στα τραγούδια με την ΠΟΛΥ κάτω του μετρίου φωνή του...

Γελιο; Funny videos της ελληνικής tv (χμμμμμ ...Ολα.... Θέμος;) με αδιάφορο εως κακό σχολιάσμο..

Μόνα σχόλια του είναι για τις "κόντρες του" (μιας και θα έπρεπε να μας νοιάζουν ε;) και για το σύστημα που ώς συνήθως φταίει για όλα...

Όσο για την ανθούλα καλός είναι..

Υ.γ: Αν χρειαζόμαστε ένα Λαζόπουλο να μας ξυπνήσει όπως λέτε κάποιοι παραπάνω τότε πρέπει να βαφτούμε μπλέ και να πέσουμε στη θάλασσα...

Δημοσ.

επισης κατι που εχει αρχισει να με ενοχλεί στην εκπομπή του είναι ότι κοροιδευει συνεχεια τον Γ.Παπανδρέου. Ειπαμε πλάκα πλάκα αλλα πιστευω οτι ο πρόεδρος του πασοκ εχει δειξει μεγάλη ανωτερωτητα. Σε καθε εκπομπη τον κανει ρόμπα. Και τελικα πιστευω οτι ο χαμενος της υποθεσης ειναι ο ιδιος ο Λαζοπουλος. Τι φταει ο παπανδρεου να τον κοροιδευει σε κάθε εκπομπη; ειναι υπευθυνος για κάτι; Και υπευθυνος να ειναι πρεπει να τον κοροιδευεις;

Δεν ειμαι πασοκ , ειμαι συριζα (το λέω με την ίδια άνεση που το έλεγε ο Παναγιοτωπουλος οταν εκανε την εκπομπη του σαν δημοσιογραφος , με το ξεκινημα έλεγε : «το ξεκαθαρίζω απο την αρχη ειμαι μπλε» και μετα συνεχιζε την επομπη με τους καλεσμενους του. Πιστευω να έχω το ιδιο δικαιωμα και γω, θα δούμε)

Τα χουμε ξεπερασει πλεον αυτα τα αλα χολυγουντ.

Βρησκεις τον λαό στην δυσκολία, στην πεινα, στην μιζερια και χτυπας ακριβως εκει, στο αδυνατό οτυ σημειο ωστε να γινεις δημοφιλης. Αφου το καταφερεις και η μαζα σε αποδεχεται και σε ακουει (για να γινει αυτο πρέπει να περάσεις απο το προηγούμενο στάδιο που ειπα) κανεις την επιλεγμενη πολιτικη σου που ο σπονσορας σου σου έχει υποδειξει.

Αυτο δεν ειναι σάτιρα.

Και οπως πολυ σωστα ειπε ο __D3mIaN__ όταν έχεις πλάτες τον κοντομηνα δεν τιθεται θέμα μπορεις να πεις οτι θέλεις.

Ο Λαζοπουλος ειναι χιουμοριστας και ταλαντουχος αλλα ο ρόλος του πολιτικαντη τον κατανταει γελίο. Και όποιος τον «πειραξει» τον εξευτελιζει την Τρίτη.

Σαν ένα παιδι που ήξερα που οταν τον «πειραζες» σου έκλεβε το μηχανακι.

Και με έναν παιδιαριστικο τρόπο που δεν ταιριαζει με το αστειρευτο ταλέντο του. Βάζει το πρόσωπο του πολιτικού σε γελοιες φωτογραφίες! πω πω Τρομερό! Πως το σκέβεται!!

Εχει καταντήσει να λένε, ακόμα και πολιτικοί, οτι δεν μπορείς να τα βάλεις με τον Λαζόπουλο εχει οξυ πνευμα , θα σε συνθλίψει, είναι ογκόλιθος.

Πέρασε στο πάνθεον των απυρόβλητων, αλλα όταν θα τον κυνηγησει ο κοντομηνας και θα έιναι σα καλαμια στον κάμπο θα λέει τα ίδια;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...