Προς το περιεχόμενο

Λαζόπουλος....

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ πάντως ως σάτιρα τον γουστάρω απίστευτα.....

Με κουράζει όμως πάρα πολύ όταν βγάζει τον αριστερό εαυτό του....

Θα προτιμούσα να παραμένει στην σάτιρα......

Πραγματικά όταν πολιτικοποιεί την εκπομπή,σε σημείο μεγάλης

κοματοικοποίησης , κουράζει τους πάντες....(Είναι και ΚΚΕ μέχρι κόκαλο)...

Πάντως , δεν θα μου κάνει εντύπωση αν κάποια στιγμή βάλει

υποψηφιότητα ως βουλευτής..Άλλωστε τώρα με τις καταλήψεις κα ιτις πορείες

ήτανε δίπλα σους μαθητές,διοργάνωνε μουσικές παραστάσεις στο Σύνταγμα,

και γενικά έκανε μεγάλο "αγώνα".......

Κρίμα γιατί όλο αυτό χαλάει το κωμικό της υπόθεσης...

ΥΓ : Δεν είμαι αντικομουνιστής ε.....:D.....απλά λέω.....

• Απαντ. 512
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στρατο εχει παει παιδια το ειχε πει κ στην εκπομπη.οσο για αυτο με τα κοτερα δεν μπορουμε να κσερουμε τι ακριβως εγινε.κανεισ δε θα μαθει.

εχει ακουστει επισης πως ειναι κ ομοφυλοφιλος.

ρε σεις δε γινεται να κρινουμε εναν καλλιτεχνη για το τι κανει στο κρεβατι του η για το τι βαζει στα ρουθουνια του.κ ο μητροπανος παιρνει κοκα.μη κοροιδευμαστε κανεις δεν ειναι θεος.

ο λαζοπουλος παντως ειναι απο τους λιγους που τολμα να μιλα ελευθερα στην σημερινη τηλεοραση κ τα λει με τετοιο τροπο που λυνεσαι στα γελια.

respect

Δημοσ.

Μάλλον δεν είστε φανατικοί της εκπομπής του.

Όταν ο Λαζόπουλος είχε φιλοξενήσει τον Ζαχαράτο, συζητούσαν πως γνωρίστηκαν και ήταν... στο στρατό κάπου στο τριεθνές.

~Σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα~

Οι διακοπές του, μου είναι παντελώς αδιάφορες, εφόσονδεν κλέβει τα λεφτά με τα οποία τις χρηματοδοτεί, ας κάνει ότι και όπου θέλει.

Για τα ναρκωτικά, δεν έχω σχόλιο, ούτε μπάτσος ούτε δικαστής είμαι.

Δημοσ.

You see, I think drugs have done some good things for us. I really do. And if you don't believe drugs have done good things for us, do me a favor. Go home tonight. Take all your albums, all your tapes and all your CDs and burn them. 'Cause you know what, the musicians that made all that great music that's enhanced your lives throughout the years … rrreal fucking high on drugs. The Beatles were so fucking high they let Ringo sing a few tunes.

Bill Hicks.

Δημοσ.
έβλεπα πάντα τις εκπομπές του
Κι εγω εβλεπα το Αλ Τσαντιρι αλλα το εκοψα.

Τοσα email του εστειλα του Λακη τα ανεκδοτα του Insomnia μας εγραψε στα παλαια του υποδηματα....

και βλέπω ότι ο Λαζόπουλος πήγε λέει διακοπές στο Ντουμπάι...
Ε λογικο δεν ειναι????

Που αλλου θα πηγαινε διακοπες ο καθε ευκαταστατος...

Παντως του εστειλα ενα ακομη email του thread μας να το δει κι αν μας κανει βουκινο στο Αλ Τσαντιρι θα δειξει....:mrgreen:

Bλεπω να τρωω θαψιμο psol.....

στρατο εχει παει παιδια το ειχε πει κ στην εκπομπη
Nαι χτυπαγε Γερμανικα στον Εβρο.

Αστο καλυτερα.......

Θυμαμαι παντως που τον ειχε κραξει ο τοτε υπουργος εξωτερικων (ο Παγκαλος) για την υποθεση Οτσαλαν.

Τον ειχε πει κουρ*δομαγκα. :mrgreen:

εχει ακουστει επισης πως ειναι κ ομοφυλοφιλος.
Αυτο δεν το εχω ακουσει και στην τελικη δε θα με απασχολουσε.

ο λαζοπουλος παντως ειναι απο τους λιγους που τολμα να μιλα ελευθερα στην σημερινη τηλεοραση κ τα λει με τετοιο τροπο που λυνεσαι στα γελια.
Ενταξει ορισμενα οντως ητανε πετυχημενα αλλα εκεινο το βιντεο με το γαιδαρο που κυνηγαει να γ**ησει εναν ελεος το επαιξε 2-3 φορες λες και δεν το ξεραμε εμεις οι Ιnternetαδες....
Δημοσ.

Πραγματικά όταν πολιτικοποιεί την εκπομπή,σε σημείο μεγάλης

κοματοικοποίησης , κουράζει τους πάντες....(Είναι και ΚΚΕ μέχρι κόκαλο)...

ΥΓ : Δεν είμαι αντικομουνιστής ε.....:D.....απλά λέω.....

Φίλε ο Λαζόπουλος δεν είναι κομουνιστής. Εάν ήταν δεν θα γελοιοποιούσε τον εαυτό με αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Οι κομουνιστές είναι περίφανοι.

Εάν δεν το έχεις καταλάβει ο Λαζόπουλος προωθεί τις ακρέες απόψεις του ΣΥΝ και μειώνει ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ.

Δημοσ.

Eγω παλι θα πω κατι που κανεις δεν ανεφερε....

ας πουμε οτι ο λαζοπουλος περνει ναρκωτικα (που σιγουρα το κανει).... ειναι κακο δηλαδη να λεει στην εκπομπη του ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ??

Εγω αν ειχα μπει στη φυλακη γιατι εκλεψα μια τραπεζα θα ηταν κακο μετα να ελεγα στον κοσμο να μην κανει απατεωνιες;;;;

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά, επαναλμβάνω ότι βλέπω και συνεχίζω μετά από αυτά να βλέπω την εκπομπή του, απλά άκουσα μερικά πράγματα που με τάραξαν κάπως και ήθελα να ακούσο και τις δικές σας γνώμες...

Φυσικα και ειναι σωστά αυτά που λέει στην εκπομπή του, φυσικά και συμφωνο και όλας με όλα σχεδόν όσα λέει, ακομη και με τα κομμουνιστικά κτλπ, γιατί σε ορισμένα πράγματα έχει δίκιο...

Απο εκεί και πέρα, όπως επανέλαβα πολλές φορές, θεωρώ και συνεχίζω παρά αυτά που ανέφεραν αρκετοί, ασυμβίβαστο το να το παίζεις στην TV το παιδί του λαού, και να πηγαίνεις διακοπές στο ντουμπάι...Αυτό με ενόχλησε περισσότερο... Οσον αφορά το στρατό, ναι ίσως έκανα λά8ος... Δεν θυμάμαι να ανέφερα πουθενά ότι έχω ατράνταχτα στοιχεία για αυτά, λέω ότι "άκουσα από τους γονείς μου"...

Μάλλον δεν είστε φανατικοί της εκπομπής του.

Όταν ο Λαζόπουλος είχε φιλοξενήσει τον Ζαχαράτο, συζητούσαν πως γνωρίστηκαν και ήταν... στο στρατό κάπου στο τριεθνές.

~Σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα~

Οι διακοπές του, μου είναι παντελώς αδιάφορες, εφόσονδεν κλέβει τα λεφτά με τα οποία τις χρηματοδοτεί, ας κάνει ότι και όπου θέλει.

Για τα ναρκωτικά, δεν έχω σχόλιο, ούτε μπάτσος ούτε δικαστής είμαι.

Ο ζαχαράτος και ομοιοί του άνθρωποι (ο θεός να τον κάνει άνθρωπο...) ειναι άτομα που τα σιχαίνομε... Οχι ότι θα προβώ σε ενέργειες εναντιών τους, απλα θα προσπαθήσω να τους αποφύγω.. Πες με ρατσιστή, πές με όπως θες, αλλα εγώ για αυτόν τον λόγο στην εκπομπή στην οποία βγήκε ο ζαχαράτος, με το που εμφανίστηκε στην σκηνή, άλλα3α κανάλι..

Παντως του εστειλα ενα ακομη email του thread μας να το δει κι αν μας κανει βουκινο στο Αλ Τσαντιρι θα δειξει...

x0a0x0a0xa0x0a0x, ελεος ρε σύ... Μπορείς να μας ποστάρεις ένα αντίγραφο του e-mail εδώ... Ειμαι περίεργος να δώ τι ακριβώς έγραψες... :P

Δημοσ.

Εχει δίκιο ο puppet-Master o Λαζοπουλος εχει παει στρατο , πήγε μεγάλος μετα απο μεγαλη φασαρία που του κάνανε. Πήγαινε να την σκαπουλάρει αυτο ειναι γεγονός. Συνέβει γύρω στο 87-89 αν δεν κανω λάθος το θυμαμαι που το εγραφαν οι εφημερίδες.

Δημοσ.
Φίλε ο Λαζόπουλος δεν είναι κομουνιστής. Εάν ήταν δεν θα γελοιοποιούσε τον εαυτό με αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Οι κομουνιστές είναι περίφανοι.

Εάν δεν το έχεις καταλάβει ο Λαζόπουλος προωθεί τις ακρέες απόψεις του ΣΥΝ και μειώνει ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ.

μάλιστα! ευτυχώς που υπάρχει ο κανόνας περί μη πολιτικών ποστ,γιατί αλλιώς θα απαντούσα ότι δε μπορεί να ισχύσει το παραπάνω,αλλά με επιχειρήματα,....

ΥΓ:φαντάζομαι ότι την ίδια απέχθεια θα έχεις για κακαουνάκηδες,τραγκες,κουικ,σταη,και λοιπά όντα,που σε αντίθεση με την σατιρα,υποτιθεται ότι σε πληροφορούν όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά,έτσι?

ΥΓ2:δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει,αλλά κάνει....ΣΑΤΙΡΑ! αν δε σου αρέσει,ή τον θεωρείς ακραίο,μπορεία εύκολα να τον προσπεράσεις! όμως,το να τον αποκαλείς "μη περήφανο",με ακραιες τάσεις,και καραγκιόζη (προφανώς με την κακή έννοια),δε νομίζω ότι στηρίζει με κάποιον τρόπο οποιοδήποτε επιχείρημα...

Δημοσ.
μάλιστα! ευτυχώς που υπάρχει ο κανόνας περί μη πολιτικών ποστ,γιατί αλλιώς θα απαντούσα ότι δε μπορεί να ισχύσει το παραπάνω,αλλά με επιχειρήματα,....

...

και στην τουρκία μια απ'τα ιδια.απαγορευονται τα πολιτικα posts :mrgreen:

Δημοσ.

ΥΓ:φαντάζομαι ότι την ίδια απέχθεια θα έχεις για κακαουνάκηδες,τραγκες,κουικ,σταη,και λοιπά όντα,που σε αντίθεση με την σατιρα,υποτιθεται ότι σε πληροφορούν όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά,έτσι?

Καλά καλά. Απλώς απεχθάνομαι αυτούς που με μια δήθεν σατιρική εκπομπή προσπαθούν να κερδίσουν ψηφοφόρους για το κόμμα τους. Τώρα εάν αυτό σε πειράζει που το κατακρίνουμε τότε .... ξυδάκι μπαλσάμικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...