Προς το περιεχόμενο

Λαζόπουλος....

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το καρβέλι τα ξέρει τα κόλπα...άλλωστε παλιά του τέχνη κόσκινο από τα τραγούδια η αντιγραφή...
Η κοινωνια μας βγαζει κατα καιρους μεγαλους ποδοσφαιριστες (το 1970 ηταν ο Δομαζος τωρα ειναι ξερω κι εγω ποιος δεν ασχολουμαι) το 1980 ηταν ο Χαρρυ Κλυνν κι εκανε αναλογες παραστασεις (τοτε δεν επαιζε TV αντε να γυρναγε καμμια διαφημιση).

Ο κ. Χαρης οπως ξερετε τα εχωνε σε πολλους και διαφορους.

Με το αζημιωτο.

Κατι αναλογο κανει κι ο κυριος αυτος γεμιζει τις καταθεσεις του.

Θα μου πειτε οτι κανεις δε με εμποδισε να γινω ενας πρωταγωνιστης TV ή να παιζω μπαλα και να τα επιανα χοντρα (ΟΚ ολοι δεν πετυχαινουν) ομως δε μπορεσα για πολλους και διαφορους λογους.

Εχω ομως τη κριση να μην ασχολιεμαι με τετοια ατομα και να πλακωνομαι στο γηπεδο για κανεναν ουτε να βριζομαι δημοσια για ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και @@.

Και να μην πηγαινω στα τσαντιρια να κακαριζομαι σαν τις γεροκαρακαξες = Ανθουλα.

Αυτα ειχα να πω για τελευταια φορα και σταματαω εδω. :-)

• Απαντ. 512
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ετοιμαζω άρθρο για την κόντρα Κααρβέλα- Λαζόπουλου. Πάντως μου άρεσε που την τελευταία αυτοσαρκάστηκε και αυτό το εκτιμώ..ας το έκαναν και οι υπόλοιποι...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Η κοινωνια μας βγαζει κατα καιρους μεγαλους ποδοσφαιριστες (το 1970 ηταν ο Δομαζος τωρα ειναι ξερω κι εγω ποιος δεν ασχολουμαι) το 1980 ηταν ο Χαρρυ Κλυνν κι εκανε αναλογες παραστασεις (τοτε δεν επαιζε TV αντε να γυρναγε καμμια διαφημιση).

Ο κ. Χαρης οπως ξερετε τα εχωνε σε πολλους και διαφορους.

Με το αζημιωτο.

Κατι αναλογο κανει κι ο κυριος αυτος γεμιζει τις καταθεσεις του.

Θα μου πειτε οτι κανεις δε με εμποδισε να γινω ενας πρωταγωνιστης TV ή να παιζω μπαλα και να τα επιανα χοντρα (ΟΚ ολοι δεν πετυχαινουν) ομως δε μπορεσα για πολλους και διαφορους λογους.

Εχω ομως τη κριση να μην ασχολιεμαι με τετοια ατομα και να πλακωνομαι στο γηπεδο για κανεναν ουτε να βριζομαι δημοσια για ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και @@.

Και να μην πηγαινω στα τσαντιρια να κακαριζομαι σαν τις γεροκαρακαξες = Ανθουλα.

Αυτα ειχα να πω για τελευταια φορα και σταματαω εδω. :-)

Τον λαζόπουλο περίμενε αυτή η χώρα τόσα χρόνια να λύσει τα προβλήματά της

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάλι μία (1) ώρα καθυστέρηση χθες στα "Υπέροχα Πλάσματα" για να ακούμε το Λάκη να τραγουδάει και να περνάει κρόουλ στο κάτω μέρος της οθόνης όπου διαφήμιζε τις εμφανίσεις του σε κάποια μουσική σκηνή.

Καλά είναι να τα χώνουμε στον πάσα ένα που δε "σέβεται", αλλά να σεβόμαστε κι εμείς λίγο τους άλλους, n'est pas, κύριε Λαζόπουλε;

Δημοσ.

Βαρεθήκαμε:

- το φτηνό λαϊκισμό του Λαζόπουλου, μόνο για να γελάνε οι αμόρφωτες κυράτσες είναι.

- τα στημένα χειροκροτήματα και τα φτιαχτά γέλια του σικέ κοινού, απ' όπου πουθενά δεν ακούγεται διαμαρτυρία ή κριτική.

- τον προσωποκεντρικό χαρακτήρα της εκπομπής. Ασχολούμαστε με ποιον τσακώθηκε ο Λαζόπουλος κάθε φορα.

- τα γελοία τραγουδάκια αγκαλιά με τις θείτσες. Αυτό υποτίθεται οτι είναι τηλεοπτική σάτιρα;

- τον πίθηκα που την παίζει. Ελπίζουμε να τελειώσει στη μούρη σου Λαζόπουλε.

Ουστ!!

Φέρτε πίσω την έξυπνη σάτιρα.

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ Α.Μ.Α.Ν. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

b13.jpg

b16.jpg

b7.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.
Βαρεθήκαμε:

- το φτηνό λαϊκισμό του Λαζόπουλου, μόνο για να γελάνε οι αμόρφωτες κυράτσες είναι.

- τα στημένα χειροκροτήματα και τα φτιαχτά γέλια του σικέ κοινού, απ' όπου πουθενά δεν ακούγεται διαμαρτυρία ή κριτική.

- τον προσωποκεντρικό χαρακτήρα της εκπομπής. Ασχολούμαστε με ποιον τσακώθηκε ο Λαζόπουλος κάθε φορα.

- τα γελοία τραγουδάκια αγκαλιά με τις θείτσες. Αυτό υποτίθεται οτι είναι τηλεοπτική σάτιρα;

- τον πίθηκα που την παίζει. Ελπίζουμε να τελειώσει στη μούρη σου Λαζόπουλε.

Ουστ!!

Φέρτε πίσω την έξυπνη σάτιρα.[...]

Προσυπογράφω.

• Moderators
Δημοσ.
Βαρεθήκαμε: (...)

Ζαππινγκ. :-(

Φέρτε πίσω την έξυπνη σάτιρα.

Συμφωνώ. για εντελώς διαφορετικούς λογους.

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ Α.Μ.Α.Ν. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

plz god, όχι άλλο.

Δημοσ.

Όσον αφορά τους αμαν,είδα χθες τα χριστούγεννα του κακομοίρογλου.Από το 2001 είναι η συγκεκριμένη τηλε-ταινία και ακόμη βλέπεται άνετα.Πολύ γέλιο.

Δημοσ.

Όλες αυτές οι καταγγελτικές εκπομπές είτε σε χιουμοριστικό στυλ είτε σε σοβαρό το μόνο που κάνουν είναι να γεμίζουν τις τσέπες των συντελεστών τους. Χρόνια ολόκληρα ενώ καταγγέλονται τα φακελάκια, η κακοδιοίκηση, οι λαμογιές, η φτώχεια και μύρια όσα, άντε να την πληρώσει κανένα μικροελάχιστο ούτε καν μικρομεσαίο στέλεχος και όλοι είμαστε ικανοποιημένοι. Εν τω μεταξύ η διαφθορά θεριεύει. Οι συντελεστές αυτών των εκπομπών σφυγμομετρούν τον κοσμάκη ξέρουν ποια είναι τα πραγματικά θέματα που καίνε στην κυριολεξία και σίγουροι για την ακροαματικότητα στην ουσία λειτουργούσαν και λειτουργούν σαν κυματοθραύστης της λαϊκής αγανάκτησης. Φταίμε κι εμείς που τους αναγορεύσαμε σε παράγοντες επίλυσης των προβλημάτων αντί πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας. Είναι ελπιδοφόρο που αρχίζει ο κόσμος και τους χαμπαριάζετε κι αυτούς. Αν περιμένουμε από τους παντεσπανάδες και μαυροχαβιαράδες να μας λύσουν τα προβλήματα μαύρο φίδι που μας έφαγε...αυτοί θέλουν να υπάρχουν προβλήματα κι αν είναι δυνατόν να υπάρχουν κι ακόμα περισσότερα για να έχουνε να..."καταγγέλλουν" και να πλουτίζουν. Ας μη τους δώσουμε την ικανοποίηση. Να μην τους βλέπουμε!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το οτι δεν πηγε στρατο δεν μου λεει κατι. δηλαδη αν εσας η εμενα μας δινοταν η ευκαιρια να μην παμε, θα πηγαιναμε?? εγω παντος δεν θα πηγενα, οπως ολοι!! εμενα δεν μου δωθηκε αυτη η ευκαιρια γιαυτο και πηγα αυτου ομως του δωθηκε και την εκμεταλευτηκε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι απόλυτα σίγουροι για το τι θα έκαναν "όλοι" οι άλλοι.

Αλλά, ας το πιάσουμε αλλιώς: τι σημαίνει να μας δινόταν "η ευκαιρία"; Να δηλώσουμε "τρελοί", "ναρκομανείς" με "ψυχολογικά προβλήματα" ή κάτι τέτοιο; Αν αυτό εννοείς, βγάλε με από τους "όλους" σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...