MrSeanKon Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 το καρβέλι τα ξέρει τα κόλπα...άλλωστε παλιά του τέχνη κόσκινο από τα τραγούδια η αντιγραφή...Η κοινωνια μας βγαζει κατα καιρους μεγαλους ποδοσφαιριστες (το 1970 ηταν ο Δομαζος τωρα ειναι ξερω κι εγω ποιος δεν ασχολουμαι) το 1980 ηταν ο Χαρρυ Κλυνν κι εκανε αναλογες παραστασεις (τοτε δεν επαιζε TV αντε να γυρναγε καμμια διαφημιση). Ο κ. Χαρης οπως ξερετε τα εχωνε σε πολλους και διαφορους. Με το αζημιωτο. Κατι αναλογο κανει κι ο κυριος αυτος γεμιζει τις καταθεσεις του. Θα μου πειτε οτι κανεις δε με εμποδισε να γινω ενας πρωταγωνιστης TV ή να παιζω μπαλα και να τα επιανα χοντρα (ΟΚ ολοι δεν πετυχαινουν) ομως δε μπορεσα για πολλους και διαφορους λογους. Εχω ομως τη κριση να μην ασχολιεμαι με τετοια ατομα και να πλακωνομαι στο γηπεδο για κανεναν ουτε να βριζομαι δημοσια για ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και @@. Και να μην πηγαινω στα τσαντιρια να κακαριζομαι σαν τις γεροκαρακαξες = Ανθουλα. Αυτα ειχα να πω για τελευταια φορα και σταματαω εδω.
21century Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Ετοιμαζω άρθρο για την κόντρα Κααρβέλα- Λαζόπουλου. Πάντως μου άρεσε που την τελευταία αυτοσαρκάστηκε και αυτό το εκτιμώ..ας το έκαναν και οι υπόλοιποι...
Commentator Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 απολαυστικος και σημερα ο Λαζοπουλος
kosmasgr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Η κοινωνια μας βγαζει κατα καιρους μεγαλους ποδοσφαιριστες (το 1970 ηταν ο Δομαζος τωρα ειναι ξερω κι εγω ποιος δεν ασχολουμαι) το 1980 ηταν ο Χαρρυ Κλυνν κι εκανε αναλογες παραστασεις (τοτε δεν επαιζε TV αντε να γυρναγε καμμια διαφημιση). Ο κ. Χαρης οπως ξερετε τα εχωνε σε πολλους και διαφορους. Με το αζημιωτο. Κατι αναλογο κανει κι ο κυριος αυτος γεμιζει τις καταθεσεις του. Θα μου πειτε οτι κανεις δε με εμποδισε να γινω ενας πρωταγωνιστης TV ή να παιζω μπαλα και να τα επιανα χοντρα (ΟΚ ολοι δεν πετυχαινουν) ομως δε μπορεσα για πολλους και διαφορους λογους. Εχω ομως τη κριση να μην ασχολιεμαι με τετοια ατομα και να πλακωνομαι στο γηπεδο για κανεναν ουτε να βριζομαι δημοσια για ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και @@. Και να μην πηγαινω στα τσαντιρια να κακαριζομαι σαν τις γεροκαρακαξες = Ανθουλα. Αυτα ειχα να πω για τελευταια φορα και σταματαω εδω. Τον λαζόπουλο περίμενε αυτή η χώρα τόσα χρόνια να λύσει τα προβλήματά της
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Πάλι μία (1) ώρα καθυστέρηση χθες στα "Υπέροχα Πλάσματα" για να ακούμε το Λάκη να τραγουδάει και να περνάει κρόουλ στο κάτω μέρος της οθόνης όπου διαφήμιζε τις εμφανίσεις του σε κάποια μουσική σκηνή. Καλά είναι να τα χώνουμε στον πάσα ένα που δε "σέβεται", αλλά να σεβόμαστε κι εμείς λίγο τους άλλους, n'est pas, κύριε Λαζόπουλε;
freedubus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Βαρεθήκαμε: - το φτηνό λαϊκισμό του Λαζόπουλου, μόνο για να γελάνε οι αμόρφωτες κυράτσες είναι. - τα στημένα χειροκροτήματα και τα φτιαχτά γέλια του σικέ κοινού, απ' όπου πουθενά δεν ακούγεται διαμαρτυρία ή κριτική. - τον προσωποκεντρικό χαρακτήρα της εκπομπής. Ασχολούμαστε με ποιον τσακώθηκε ο Λαζόπουλος κάθε φορα. - τα γελοία τραγουδάκια αγκαλιά με τις θείτσες. Αυτό υποτίθεται οτι είναι τηλεοπτική σάτιρα; - τον πίθηκα που την παίζει. Ελπίζουμε να τελειώσει στη μούρη σου Λαζόπουλε. Ουστ!! Φέρτε πίσω την έξυπνη σάτιρα. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ Α.Μ.Α.Ν. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Βαρεθήκαμε: - το φτηνό λαϊκισμό του Λαζόπουλου, μόνο για να γελάνε οι αμόρφωτες κυράτσες είναι. - τα στημένα χειροκροτήματα και τα φτιαχτά γέλια του σικέ κοινού, απ' όπου πουθενά δεν ακούγεται διαμαρτυρία ή κριτική. - τον προσωποκεντρικό χαρακτήρα της εκπομπής. Ασχολούμαστε με ποιον τσακώθηκε ο Λαζόπουλος κάθε φορα. - τα γελοία τραγουδάκια αγκαλιά με τις θείτσες. Αυτό υποτίθεται οτι είναι τηλεοπτική σάτιρα; - τον πίθηκα που την παίζει. Ελπίζουμε να τελειώσει στη μούρη σου Λαζόπουλε. Ουστ!! Φέρτε πίσω την έξυπνη σάτιρα.[...] Προσυπογράφω.
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Βαρεθήκαμε: (...) Ζαππινγκ. Φέρτε πίσω την έξυπνη σάτιρα. Συμφωνώ. για εντελώς διαφορετικούς λογους. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ Α.Μ.Α.Ν. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ plz god, όχι άλλο.
slipknot Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Όσον αφορά τους αμαν,είδα χθες τα χριστούγεννα του κακομοίρογλου.Από το 2001 είναι η συγκεκριμένη τηλε-ταινία και ακόμη βλέπεται άνετα.Πολύ γέλιο.
alieus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Όλες αυτές οι καταγγελτικές εκπομπές είτε σε χιουμοριστικό στυλ είτε σε σοβαρό το μόνο που κάνουν είναι να γεμίζουν τις τσέπες των συντελεστών τους. Χρόνια ολόκληρα ενώ καταγγέλονται τα φακελάκια, η κακοδιοίκηση, οι λαμογιές, η φτώχεια και μύρια όσα, άντε να την πληρώσει κανένα μικροελάχιστο ούτε καν μικρομεσαίο στέλεχος και όλοι είμαστε ικανοποιημένοι. Εν τω μεταξύ η διαφθορά θεριεύει. Οι συντελεστές αυτών των εκπομπών σφυγμομετρούν τον κοσμάκη ξέρουν ποια είναι τα πραγματικά θέματα που καίνε στην κυριολεξία και σίγουροι για την ακροαματικότητα στην ουσία λειτουργούσαν και λειτουργούν σαν κυματοθραύστης της λαϊκής αγανάκτησης. Φταίμε κι εμείς που τους αναγορεύσαμε σε παράγοντες επίλυσης των προβλημάτων αντί πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας. Είναι ελπιδοφόρο που αρχίζει ο κόσμος και τους χαμπαριάζετε κι αυτούς. Αν περιμένουμε από τους παντεσπανάδες και μαυροχαβιαράδες να μας λύσουν τα προβλήματα μαύρο φίδι που μας έφαγε...αυτοί θέλουν να υπάρχουν προβλήματα κι αν είναι δυνατόν να υπάρχουν κι ακόμα περισσότερα για να έχουνε να..."καταγγέλλουν" και να πλουτίζουν. Ας μη τους δώσουμε την ικανοποίηση. Να μην τους βλέπουμε!
antreaslam Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 alieus, ξέρεις τι σημαίνει σάτιρα? Και τι εξυπηρετεί? Just asking....
grigoriso Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Το οτι δεν πηγε στρατο δεν μου λεει κατι. δηλαδη αν εσας η εμενα μας δινοταν η ευκαιρια να μην παμε, θα πηγαιναμε?? εγω παντος δεν θα πηγενα, οπως ολοι!! εμενα δεν μου δωθηκε αυτη η ευκαιρια γιαυτο και πηγα αυτου ομως του δωθηκε και την εκμεταλευτηκε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι απόλυτα σίγουροι για το τι θα έκαναν "όλοι" οι άλλοι. Αλλά, ας το πιάσουμε αλλιώς: τι σημαίνει να μας δινόταν "η ευκαιρία"; Να δηλώσουμε "τρελοί", "ναρκομανείς" με "ψυχολογικά προβλήματα" ή κάτι τέτοιο; Αν αυτό εννοείς, βγάλε με από τους "όλους" σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.