Critter Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 2ον ο Critter θεωρεί πως ο λαζόπουλος έχει αυτή τη δύναμη να αλλάξει τη νοοτροπία των ελλήνων ως προς τη ψήφο τους .Και ρωτάω που θα οδηγήσει αυτή η αλλαγή νοοτροπίας , στο να παίρνουμε 50 ευρώ παραπάνω οι εργαζόμενοι και 25 ευρώ οι συνταξιούχοι?Γιατί για ελαστικές σχέσεις εργασίας νομίζω πως δεν έχει πει κάτι.Ούτε για τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς του 21ου αιώνα τις τράπεζες.Οπότε η όποια αλλαγή σκέψης δεν θα οδηγήσει σε κάποια βελτίωση των συνθηκών ζωής μας.Εδώ άλλοι και άλλοι δεν κατόρθωσαν να αλλάξουν το κόσμο ο πισωγλέντης, χαπάκιας, απόστρατος θα τον αλλάξει? Ειχαμε τις Ρουβίνες τώρα έχουμε τις Λαζοπουλίνες και τους Λαζοπουλικάκους. Λοιπον θα τα πω οσο πιο απλα γινεται. Η τηλεοραση ειναι μεγαλο προνομιο για αυτους που διακυρητουν τις ιδεες τους. Όποιος το εχει, μπορει να προωθησει ιδεες μαζικοτερα αποτι εγω στο καφενειο της γειτονιας μου. Ποσο μαλλον οταν το μεσο αυτο λεγεται Alpha και ειναι στους top σταθμους. Επομενως, αν εγω έκανα 1 ανθρωπο να ψηφισει κατι διαφορετικο απο αυτο που σκεφτοτανε στις προηγουμενες εκλογες (που οντως ετσι εγινε), τοτε αυτος μπορει να επηρρεασει 1000αδες μιας και εχει το μεσο και τον τροπο να το κανει. Τη σημερον ημεραν, δεν υπαρχει ιδεολογια και ετσι ειναι παααρα πολλοι αυτοι που ψηφιζουν ειτε απο μοδα, ειτε επειδη ψηφιζει ο μπαμπας ειτε επειδη γουσταρει την κουρκουλα, τη σαρρη και τον καθε αμορφωτο αποτετοιο που βαζουν στη βουλη. Αυτους λοιπον ειναι πολυ ευκολο να τους αλλαξεις το μυαλο μιας και ειναι απολιτικοι. Ο Λαζοπουλος λοιπον το κανει με μαεστρια και ηδη εχω δει προσωπικα επιδραση σε απολιτικους φιλους και γνωστους που κλασικα ψηφιζουν απο μοδα τους 2 μεγαλους επειδη αυτους ξερουν και βλεπουν στα καναλια. Αυτους λοιπον μπορει να τους επηρρεασει και αυτο κανει. Γιατι το κανει? Εσυ γιατι προσπαθεις να στηριξεις το κομμα που ψηφιζεις, τον ολυμπιακο κτλ?Γιατι εχεις καποια επιχειρηματα και καποια παθη. Ε!για αυτο το κανει και αυτος. Δεν νομιζω να τον πληρωνει πχ το συριζα και το ΚΚΕ. Τώρα, το τι θα γινει αν αυτοι που λεω ψηφισουν κατι αλλο και πως αυτο θα επηρρεασει την κοινωνια ειναι μια βαθυτατη πολιτικη συζητηση και δεν νομιζω οτι επιτρεπεται να γινει. Οποτε και δεν την κανω. Τελος ο Χαπακιας, πισωγλεντης κτλ μπορει να ειναι και να φαινεται. Εχεις σκεφτει ομως οτι αυτοι που σε κυβερνανε ειναι εμμεσως δολοφονοι καθως οι πολιτικες τους ειναι αυτες που οδηγουν τον κοσμο στην ΑΛΥΣΙΔΑ της εξαθλιωσης, της φτωχειας, των ναρκωτικων και κατα συνεπεια των κλοπων, του φονου κτλ? Καλυτερα να ακουω τον χαπακια πισωγλεντη παρα αυτους που παιρνουν εντολη να μοιρασουν τον πλουτο σε 10 επιχειρηματιες και καρπωνονται τα χρηματα του Ελληνικου λαου για να φτιαξουν βιλες, την ωρα που οι τιμες των αγαθων αυξανονται και οι μισθοι μειωνονται. Στην τελικη αν ο Λαζοπουλος ειναι αυτος που λες, στον δικο κωλ@ μπαινουν τα ματζαφλαρια και στο δικο του οργανισμο οι χημειες. Σε μενα δεν κανει κανενα κακο. Αντιθετα οι πολιτικοι κανουν σε ολους (πλην αυτους με τα μεσα και τους επιχειρηματιες) και συνεπως και σε μενα προσωπικα, μεγαλο κακο.
TeZaS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Ευτυχώς που βγήκε και ένας νοήμον άνθρωπος να πέι οτι έπρεπε να πεί κάθε άλλος στα ίσια στον "κύριο" λαζόπουλο. Μπραβο στον Καρβέλα που έκανε σκουπίδι τον λαζόπουλο. Όχι σαν κάτι άλλους που κάθονται και γλείφουν τον κάθε φούστη. ΕΥΓΕ!!!
slipknot Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 TeZa μάλλον αν έμπαιναν στο κρεβάτι σου και βλέπανε τι κάνεις πάω στοίχημα ότι δεν θα είχες πρόβλημα ε ?? Ε ρε κόμπλεξ που υπάρχει....
aspirin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Ο Λαζόπουλος δλδ δεν είναι σκουπίδι. Ξεχάσατε τί έκανε στο κότερο....
soturin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Ακόμα κι αν δεχτούμε οτι συνέβησαν αυτά στο κότερο τι σημασία έχει? Το ότι γίνεται ο πανικός από τηλεθέαση και κόσμο στο στούντιο δείχνει ότι ο λαζόπουλος εκφράζει τη γνώμη του "μέσου μυαλού" όπως λέει ο ίδιος, του λαϊκού ανθρώπου, και ο λαϊκός άνθρωπος χαίρεται που έχει έναν άνθρωπο στην τηλεόραση να μιλάει για το δίκιο του. Αλλίμονό μας αν φτάσαμε στο σημείο να ακούμε τον καρβέλα και το ποιον χαρακτηρίζει αυτός σκουπίδι
elteo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Ελα μωρέ διαφήμιση του κάνουν και αυτού...όπως στην Μπριζολέ και την Σταυρώστε με...από την μια με βρίζει ο λαζόπουλος και από την άλλη τραγουδάκια. το καρβέλι τα ξέρει τα κόλπα...άλλωστε παλιά του τέχνη κόσκινο από τα τραγούδια η αντιγραφή ...
KWSN_Men Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μια ερώτηση, επειδή δεν είχα την "τύχη" να δω τι είπε ο Καρβέλας, τι ακριβώς είπε; Ότι έκανε όργια με κόκα ο Λαζόπουλος; Δεν είναι λίγο υποκριτικό;
21century Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Ειδα τον..Καρβέλα χθές βράδυ στο Μάκη! Λοιπόν επειδή έδιεξε το βίντεο με το Μακάκα και με πρόσοψη του καλλιτέχνη, ο Νικολάκης απάντησε ότι στο δικό του βίντεο θα έβαζε τον Λάκη με την όψη ενός λιονταριού και πίσω του να τον...ιππεύουν άλλα ζώα! Καλά τα έχουν χάσει! Πάντως ο Καρβέλας απορώ πως απο τη μια αναφέρθηκε στους 'Δαίμονες' υποστηρίζοντας ότι κάνει τέχνη και απο την άλλη... ξέπεσε στο γνωστό τραγουδάκι που λέει το αντίθετο από την επίμαχη φράση. Μήπως κι αυτό είναι τέχνη? Ο Καρβέλας τότε τι ήθελε να κάνει? Να προκαλέσει με ένα τραγούδι , να αφυπνίσει όπως λέει τη νεολαία ή μήπως είναι δείγματα ενός νοσηρού περιβάλλοντος που ζούμε ως χώρα και όλα είναι..αχταρμάς?
slipknot Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μην τη ψάχνεις αλλού,μία είναι η λύση,τα λεφτά,το φαί και το ********
kirdou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 μα καλα που πηγε το ποστ μου;απο 1-1-08 λεει θα σβηνονται τα γκρικλις....ειμαι το πρωτο θυμα;
azio Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 παντως δε νομιζω πως ο λαζοπουλος κανει πια τιποτα τοσο σπουδαιο για να τον λενε καποιοι μεχρι κ αριστοφανη..παιρνει βιντεακια κ τα σχολιαζει..ε και οτι δεν του αρεσει το κοροιδευει και οποιον δεν συμπαθει τον βριζει και τον γελοιοποιει..και δεν ειναι σατιρα να παιρνεις τη φατσα του αλλου και να τη βαζεις σε εναν πιθικα που παιζει το απ αυτο του..το μονο καλο που αναγνωριζω ειναι οσον αφορα το κοινωνικο κομματι που προσπαθει να περασει καποια μηνυματα.. α και εδω ανεκαθεν διαγραφονταν τα greeklish..ισχυει οτι απο του χρονου θα γραφουμε σε ολα τα τοπικ ελληνικα??
kirdou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 παραπλανηθηκα τοτε!ελεγα οτι τελικα ο καρβελας δικαιωσε 1000% τον λαζοπουλο απεδειξε οτι ειναι μεγαλος μακακας με αυτα που ειπε νομιζω πλεον δεν αμφιβαλει κανεις .υποκριτης ειναι ο καρβελας οταν λεει οτι δεν πινει γιατι....ζαλιζεται...
meatsa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ θα πω το πολύ απλό .... Ο Λαζόπουλος , στην σημερινή τηλεόραση είναι ότι πιο ποιοτικό υπάρχει. Τώρα , εάν αυτό είναι καλό ή κακό , ο καθένας το κρίνει για την πάρτη του , και ίσως πρέπει να μας χαροποιήσει , ή να μας ανησυχήσει. Το έργο του , όχι ο ίδιος , αν και κατά την γνώμη μου , παρόλο που έχει βεβαρημένο παρελθόν , πιστεύω ότι από όλο αυτό έχει " αποτοξινωθεί". Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί θρύλοι της ηθοποιίας και του τραγουδιού τον επισκέπτονται και τον τιμούνε και τον αγαπάνε ( Πρωτοψάλτη , Αλεξίου , Βουτσάς , Μουστάκας(ναναι καλα εκεί που είναι) και πόσοι άλλοι) , και γενικά εμένα μαρεσει....περνάω καλά ρε παιδί μου με αυτή την εκπομπή.... Τώρα , το άν είναι φούστης , κάνει όργια κάνει κόκα , δεν με αφορά , το έργο του όμως είναι άξιο συγχαρητηρίων κατ εμε.Από την στιγμή που δεν ξεφτιλίζεται όπως πολλοί στην τηλεόραση , δεν με νοιάζει.... Και πάμε στον "φίλο" μου τον Καρβέλα.... πόσο πολύ τον συμπαθώ δεν λέγεται....δηλαδή , αυτό τον άνθρωπο άμα τον στίψεις , βγάζεις κόκα για δύο καρτέλ....Το παιδί που κάνει με την Πάνια , μετά το μαιευτήριο θα μπει κατευθείαν στο ΟΚΑΝΑ δηλαδή.... :fear: Όσο για ποιότητα....ε τώρα....Αν υπήρχε Χίτλερ μουσικής θα είχε γίνει σαπούνι πολύ καιρό τώρα....:-D ( ναι ο ZAZIK είμαι , όχι που θα με μπανάρατε :p:p:p ). Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....η προσωπική ζωή του καθενός δεν με ενδιαφέρει....το τι παράγει και προβάλλει και το βλέπουνε νέα παιδιά όμως , ΝΑΙ , με ενδιαφέρει.... Και πως να το κάνουμε , σε αυτό , ο Καρβέλας θα έπρεπε να το βουλώσει με 5 τάπες.:eek::eek::eek::eek: Αφήστε τον Λαζόπουλο ήσυχο , ο Έλληνας έχει πολύ ανάγκη να γελάσει , πιστέψτε με , και ειδικότερα να κράξει όλα τα σούργελα , τα πορνίδια και τους γλύφτες που υπάρχουνε στην επικαιρότητα.... ταρα ζαζίκ
super3bingo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Αφήστε τον Λαζόπουλο ήσυχο , ο Έλληνας έχει πολύ ανάγκη να γελάσει , πιστέψτε με , και ειδικότερα να κράξει όλα τα σούργελα , τα πορνίδια και τους γλύφτες που υπάρχουνε στην επικαιρότητα.... Σωστά άν και φαίνεται λίγο προκατηλειμένος προς την μιά πλευρά, σατιρίζει περισσότερο το ΠΑΣΟΚ σε σχέση με τους κυβερνώντες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.