@topos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 O λαζοπουλος -ασχετα με ποιους σατυριζει και απο το που ξεκιναει την δικη του διαδρομη- ασκει κριτικη... Στην τελικη ειτε ειναι υπουργος ειτε λουλουδου δεν εχει τοση σημασια. Ειναι ενα μικρο αντιβαρο σε ολη την υπολοιπη σαχλαμαρα της ελληνικης τηλεορασης...
desolatorXT Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 ο Λαζοπουλος ειναι γαματος.κανει χαβαλε τα λεει ωραια και λενε πραγματα που πονανε. αλλα ρε φιλε Λαζοπουλε κραζεις,φωναζεις λες για το κρατος ενω φανταρος δεν πηγες ποτε ρε @δακο. αυτή ήταν και η αρχική ερώτηση του thread και τελικά απαντήθηκε... Ο Λαζόπουλος υπηρέτησε φαντάρος το 1988.
21century Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Υπηρέτησε βρε παιδιά, ο Καραμανλής πηγε στο στρατοπεδο που ηταν ναυτακι στον πορο, ο Γιωργακης υπηρετησε σε Αμερικη και παει λεγοντας...Υπαρχουν ομως υπουργοι που δεν υπηρετησαν ποτε...
Houston Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δεν ειναι οτι δινουμε αξια στο προσωπο, αλλα σε αυτα που λεει...Τα οποια ειναι θεματα που μας απασχολουν και τα συζηταμε, και απλα βγαινει καποιος και τα λεει στην τηλεοραση... Δεν μας νοιαζει τι σοι ανθρωπος ειναι ή ποιανου τα συμφεροντα εξυπηρετει... Ναι...δεν τα λεει ολα, λεει ομως αρκετα και αυτο μου αρκει... Στο κατω κατω, αν δεν τα ελεγε κανενας θα ηταν καλυτερα? Μαλλον οχι... Χειροτερα μηπως? Αμφιβαλω... Δεν θα του δωσουμε και το πουλιτζερ, αλλα δεν μας χαλαει που λεει καποια πραγματακια, που ολοι λιγο-πολυ τα σκεφτομαστε... Εστω και αν ειναι σταγονα στον ωκεανο μπροστα σε αυτα που δεν λεει... Ok, μπορεί να λέει δυο τρια πράγματα σωστά, αλλά το μεγαλύτερο μέρος είναι επιθέσεις άσκοπης κριτικής σε πρόσωπα τα οποία δεν εμπλέκονται με τα κοινά…. Και επίσης - εμένα προσωπικά - με ενοχλεί το ύφος του, ''ότι και καλά εγώ είμαι εντάξει και όλοι οι άλλοι είναι οι μ@λάκες και αποστολή μου είναι να νουθετήσω την ελληνική κοινωνία''. Αυτό είναι το εκνευριστικό… ότι το έχει πάρει πολύ στα σοβαρά, και έχει ξεφύγει από τη σάτιρα….έχασε το χιούμορ του, έγινε επικριτικός, δεν προσφέρει γέλιο…του διαφεύγει φαίνεται ότι κάνει ψυχαγωγική εκπομπή και όχι πολιτική. Και στο κάτω κάτω, δεν είναι ο μόνος που τα ''λέει''. Έχει γεμίσει η τηλεόραση και το ραδιόφωνο από τέτοιου είδους μέντορες, από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά….. τα ίδια σκτ όλοι τους … καταστροφολόγοι – συνωμοσίολόγοι. Γεμίζουν τον κόσμο προβληματισμό που φτάνει στα όρια της απελπισίας…..λες και δεν είχε άλλα προβλήματα.
antreaslam Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Ok, μπορεί να λέει δυο τρια πράγματα σωστά, αλλά το μεγαλύτερο μέρος είναι επιθέσεις άσκοπης κριτικής σε πρόσωπα τα οποία δεν εμπλέκονται με τα κοινά…. Σε κάποιον που του αρέσει το χιούμορ του, οι επιθέσεις ονομάζονται σάτιρα. Σε κάποιον που δεν του αρέσει, η σάτιρα ονομάζεται επίθεση. Και επίσης - εμένα προσωπικά - με ενοχλεί το ύφος του, ''ότι και καλά εγώ είμαι εντάξει και όλοι οι άλλοι είναι οι μ@λάκες και αποστολή μου είναι να νουθετήσω την ελληνική κοινωνία''. Στην προτελευταία εκπομπή του, είχε πει εν τη ροή του λόγου:"άντε μην πιάσω στο στόμα μου τον λάκη κ τον ξεσκίσω για όσα κάνει κ λέει". Επίσης, ποτέ δεν είπε ότι είναι ο "εντάξει". Μην ξεχνάμε ότι πρωτίστως κάνει σάτιρα ! Φυσικά, η σάτιρα δεν ΜΠΟΡΕΙ και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να είναι μόνο για τη δρούζα κ τη βροχοπούλου! Αυτό το βλέπεις ως νουθεσία εσύ! Το ότι όμως, είναι ο μοναδικός που τάχθηκε ΑΝΟΙΧΤΑ υπέρ των παιδιών (ακόμα και των λαθών που αυτά έκαναν στον αγώνα τους), σημαίνει ότι είναι από τους λόγους που όταν ο πολιτικός λόγος σοβαρεύει, έχουν να πουν κάτι το διαφορετικό... Αυτό είναι το εκνευριστικό… ότι το έχει πάρει πολύ στα σοβαρά, και έχει ξεφύγει από τη σάτιρα….έχασε το χιούμορ του, έγινε επικριτικός, δεν προσφέρει γέλιο…του διαφεύγει φαίνεται ότι κάνει ψυχαγωγική εκπομπή και όχι πολιτική. Θα επαναλαβω, ότι όλα αυτά είναι προσωπικές γνώμες του καθενός! γιατί για εμένα, όσο περισσότερο πολιτικός γίνεται ο λόγος του, τόσο περισσότερο σατιρικός μου φαίνεται, τόσο περισσότερο το διασκεδάζω... Επίσης, εδώ φάσκεις λίγο, μια που στην αρχή του μηνύματος είπες ότι " το μεγαλύτερο μέρος είναι επιθέσεις άσκοπης κριτικής σε πρόσωπα τα οποία δεν εμπλέκονται με τα κοινά", ενώ τώρα λες ότι του διαφεύγει ότι δεν κάνει πολιτική εκπομπή... Και στο κάτω κάτω, δεν είναι ο μόνος που τα ''λέει''. Δεν είπα ότι είνια ο μόνος, αλλά είναι από τους λίγους , και εκτός αυτού, επειδή τα λένε και άλλοι, σημαίνει ότι δεν πρέπει ο λαζοπουλος να τα "λέει" επίσης? Έχει γεμίσει η τηλεόραση και το ραδιόφωνο από τέτοιου είδους μέντορες, από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά….. τα ίδια σκτ όλοι τους … Έχεις πολύ δίκιο! πράγματι, έχει γεμίσει ο κόσμος από τυπάκια που θέλουν να το παίξουν μέντορες! Καλά κάνεις κ τους κρίνεις (και τους...σατιρίζεις προσωπικά κ κοινωνικά)! Κοίτα να δεις όμως που το ίδιο κάνει κ ο λαζόπουλος, ο πανούσης, ο Χ,ο Ψ, και ο Ω.... καταστροφολόγοι – συνωμοσίολόγοι. Γεμίζουν τον κόσμο προβληματισμό που φτάνει στα όρια της απελπισίας…..λες και δεν είχε άλλα προβλήματα. ΟΡΙΣΤΕ????σε παρακαλώ, πες μου ότι αστειεύσαι! Αν εσύ έχεις 17 προβλήματα, και σε μια συζήτηση, σου πει ο κολλητός σου τα λάθη σου για τα 13 από αυτά, τη γνώμη του για το τι πρέπει να κάνεις, θα κατατάξεις στην κατηγορία "καταστροφολόγοι – συνωμοσίολόγοι"? Θα σε γεμίζει προβλήματα? Ή μήπως αν δεν βγει ο Χ λαζόπουλος να κριτικάρει κ σατιρίσει το Χ σκάνδαλο, αυτό ξαφνικά θα σταματήσει να υπάρχει, και τα προβλήματα θα χαθούν? Αυτή η άποψη, είναι ιδιαίτερα βολική, αν υποστηρίζεις τα κεκτημένα κάποιων , είτε αυτό ονομάζεται εκκλησία, είτε κυβέρνηση , είτε κόμμα κλπ...
JohnnyDragon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Και επειδή κάποτε ήταν καλός πρέπει να τον σεβόμαστε και τώρα που το έχει χέσει τελείως? Ας κράταγε επίπεδο αν ήθελε και σωστή αντιμετώπιση. Κατάντια είναι ο τύπος, και πιστεύω πως όσοι τον παρακολουθούν ακόμα, το κάνουν είτε απο συνήθιο, είτε επειδή περιμένουν μήπως δουνε λίγο απο το παλιό του χιούμορ.
afentiko7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Η Φόνσου δεν έβγαλε γελοία προεκλογικά βιντεο .. τύπου σταυρώστε με σταυρώστε μεούτε προκάλεσε με κάτι αναλογο Εσύ πότε θα πεις μια γυναίκα πόρνη?οταν τη δεις στο κρεββάτι με άλλο ή όταν χορεύει τσιφτετέλι στο bar. Τα ίδια διότι κάποιοι έχουν εμμείνει στη λογική του 50. στα σκατά της (ελληνικής) τηλεόρασης Για μένα είναι η εκπομπή του Χούντα στο high που μιλάει για ιστορικά θέματα και γιατί φωνάζει πρόσωπα από όλο το πολιτικό φάσμα που εσύ τη θεωρείς σκατά με μόνη αιτιολογία ότι διαφωνεί με εσένα. εγώ ας πούμε, δε χρειάζεται να βάλω για υποψήφιος βουλευτής για να κράξω τη σαρρή, ούτε να έχω πάει στα ΟΥΚ για να κράξω τον στρατό. Οχι απλά όπως κράζει τη Σαρρή να κράζει τη Φεγγάρω της λάμψης τη Φόνσου ή τη Γκερεκου.Γιατί δεν το κάνει?Και άλλο κράξιμο και αλλο να τη λέει πόρνη. το ΑΝ είναι αδερφή η πρεζόνι, ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ καθόλου, μια που δεν περνάει κάποια τέτοια μηνύματα στις μικρές γενιές, αλλά αντίθετα, ειδικά για την πρέζα, περνάει μηνύματα εναντίον της Και στις ΗΠΑ οι μεγαλύτεροι παιδεραστές είναι οι τύποι των οργανώσεων που στηρίζουν δήθεν τα παιδιά Το ότι ασκεί ΚΑΙ πολιτική κριτική, είναι φυσικό να ενοχλεί πολλούς... Ξυδάκι όμως Δικαίωμα του αλλά από τη στιγμή που δε δηλώνει τι ακριβώς είναι δείχνει δειλία.Και αν προσέξεις κάποιος που ο Λάτσης στέλνει για τσιγάρα δεν αγγίζεται.Είναι σαν κάτι κρυφοβάζελους που δηλώνουν Πανιώνιοι ένα πράγμα για να τα χώνουν στον Ολυμπιακό για το 7 .Δε σε είδα να μιλάς για τον εξάντα?Πιο βρώμικη εκπομπή δηλητηριώσης δεν υπάρχει.Να μιλήσουμε για τους δημαγωγούς της Ελληνοφρένειας?Αυτοί του συναφιού σου προάγουν τα ήθη? ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΣΙΑΝΟ Του συναφιού και αυτός.Ο εν λόγω κύριος όταν είχε προτρέψει κάποιους παρακρατικούς ΚΥΠατζήδες να πάνε στην έκθεση βιβλίου και να τα σπάσουν σε κάποιο περίπτερο που τα βιβλία που προωθούσε δε του άρεσαν βγήκε την επόμενη Πέμπτη με Κοκοκο.Οπότε είναι περιττό να ασχοληθούμε με το εν λόγω υποκείμενο
aspirin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μην εμπιστεύστε τα νούμερα τηλεθέασης που βγάζουν για το λάκη.
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μην εμπιστεύστε τα νούμερα τηλεθέασης που βγάζουν για το λάκη. Πέρα από τους ανθρώπους της τηλεορασης, γιατί να μας απασχολούν ή να πρέπει να έχουμε θέση ως προς τα νούμερα τηλεθέασης μιας εκπομπής; Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως "πέρασε" στους τηλεθεατές αυτό το άγχος με τα νούμερα και κυρίως όλοι οι άσκοποι συσχετισμοί, προβληματισμοί και προεκτάσεις που γίνονται με βάση αυτά.
Lomar Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Όποιος θέλει να γίνει δημόσιο πρόσωπο και να πλουτίσει απο αυτό, βγαίνοντας στα κανάλια και κάνοντας τον καραγκιόζη, τότε ναι πρέπει να δεχθεί και την κριτική! Είναι εντελώς οξύμωρο και γελοίο να λέει κάποιος τραγουδιστής, ηθοποιός, πολιτικός κτλ οτι είναι προσβολή της προσωπικότητας του να σχολιάζει κάποιος τις συνειδητές δηλώσεις του στην εκούσια προβολή του στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο κτλ. Δλδ δεν το κατάλαβα αυτό! Μπορεί ο κάθε σαχλαμάρας να λέει οτι του κατέβει συνειδητά και χωρίς να τον πιέσει κάποιος και απαγορεύεται να σχολιάσουμε αυτό που θέλει εκείνος να μας πεί/δείξει/πουλήσει; Ο Λαζόπουλος ποτέ δε μίλησε για προσωπικά δεδομένα, στιγμές, καταστάσεις. Σχολιάζει μόνο αυτό που βλέπουμε όλοι μας. Στη τελική αυτό κάνουμε όλοι. Praetorian +10000 έχει γίνει παντού μόδα απ'ότι φαίνεται, κάθε αργόσχολος που κωλοβαράει όλη μέρα στη καφετέρια να σχηματίζει άποψη μέσα απο τα μηχανάκια της agp. Αν σου αρέσει μια εκπομπή τη βλέπεις χωρίς να σε νοιάζει τι βλέπει ο μισός καγκουροπληθυσμός του Ελλαδιστάν.
kirdou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 αυτο ειναι και το μονο κακο στη ολη ιστορια.οτι εχει γνωμη πλεον και ο καθε απιθανος για τον Λαζοπουλο.τα σουργελα παντως γουσταρουν κραξιμο γιατι ειναι τιμη για αυτους να ασχολειται ο Λακης
Lomar Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 @kirdou τι εννοείς ο κάθε απίθανος; όλοι αυτοί δηλαδή τους οποίους και σχολιάζει; btw μόλις σήμερα το μεσημέρι διαπίστωσα οτι η Σαρή ακόμη ασχολείται με τον λαζόπουλο, και μάλιστα απ'ότι φαίνεται τον κατηγορεί για την ήττα της στις εκλογές και επιπλέον οτι την έχει καταστρέψει σαν άνθρωπο. Καλά τόσο ηλίθια είναι, ή προσπαθεί να δημιουργήσει θέμα απο το πουθενά για να τις δώσουν λίγο σημασία της αποτυχημένης;! Με το καθυστερημένο τραγουδάκι της έγινε απο μόνη της ρεζίλη και απλά κοροϊδεύει τον εαυτό της τώρα...
slipknot Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Καλά τόσο ηλίθια είναι, ή προσπαθεί να δημιουργήσει θέμα απο το πουθενά για να τις δώσουν λίγο σημασία της αποτυχημένης;! Μάλλον το 2ο....
elteo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 όχι μάλλον ..σιγουρο 100% είναι μετά και το τραγουδάκι που έβγαλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.