Προς το περιεχόμενο

Λαζόπουλος....

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω αυτό που βλέπω είναι μια ομάδα ανθρώπων που περιμένουν απο τον χι παρουσιαστή της τηλεόρασης να τους ανοίξει τα μάτια...

Ο λόγος δε που το κάνει και δεν απασχολεί τους περισσότερους απο τους "οπαδούς" του είναι ακόμα πιο αξιοθρήνητο γεγονός..

ελα, τσιχλικοί ή καραμελικοί ??? γιαα ταχθείτε..

Γυναικάααα έλα έχει Λαζόπουλο, έλα να ξεστραβωθείς και να μάθεις και τι έγινε με την Βροχοπούλου στην Κύπρο γιατι το μεσημέρι ήσουν στο εργοστάσιο και εγώ στην οικοδομή και δεν είδαμε Λαμπίρη... ααα και που΄σαι, μετα να πας για ύπνο γιατί έχεις να περάσεις αυριο απο τον ΟΑΕΔ για εκείνα τα κουπόνια..

χε χε ωραία τους τα λέει ο πούστης.. πέστα ρε Λαζόπουλε ...

Επειδή εσένα σου αρέσει να βλέπεις ποδόσφαιρο, σημαίνει πως σου αρέσει να βλέπεις και τις διαφημίσεις στο ημίχρονο?

• Απαντ. 512
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επειδή εσένα σου αρέσει να βλέπεις ποδόσφαιρο, σημαίνει πως σου αρέσει να βλέπεις και τις διαφημίσεις στο ημίχρονο?

είσαι πολύ μακριά απο το νόημα των γρπτών μου ...

Δημοσ.
είσαι πολύ μακριά απο το νόημα των γρπτών μου ...

Συμφωνώ με αυτά που λές, αλλα και αυτό ήταν μια πτυχή των λεγόμενων σου, γ αυτό το διευκρίνησα, για να μην τους βάζουμε όλους σε ένα τσουβάλι...

Δημοσ.

Όσο τραγικοί είμαστε όταν έχουμε την επιθυμία να δούμε Λαμπίρη και Πάνια, άλλο τόσο τραγικοί και σε δεκαπλάσιο βαθμό είμαστε όταν έχουμε την ανάγκη να ακούσουμε τόσο στοιχειώδη πράγματα από τον Λαζόπουλο. Δλδ εντάξει ρε παιδιά, σωστά τα λέει και μπράβο που τα λέει και μαγκιά του κτλ, αλλά αν περιμένουμε αυτόν (και οποιονδήποτε άλλο) να μας τα πει αντί να τα σκεφτούμε μόνοι μας, εντάξει, καλά να πάθουμε. Για να καταλάβω δηλαδή, βγαίνει ο Λαζόπουλος και τα χώνει για τις κάμερες πχ. Ο τηλεθεατής του τι σκατά περίμενε για να το σκεφτεί; Ή μήπως ανακουφίζεται γιατί σκέφτεται, "α ωραία, να κάποιος που κάνει κάτι για το πρόβλημα, εγώ αρκεί να πω πως συμφωνώ και είμαι κομπλέ με τις ευθύνες μου";

Είναι 2007 γαμώτο, ακόμα ρήτορες χρειαζόμαστε;

Δημοσ.
Όσο τραγικοί είμαστε όταν έχουμε την επιθυμία να δούμε Λαμπίρη και Πάνια, άλλο τόσο τραγικοί και σε δεκαπλάσιο βαθμό είμαστε όταν έχουμε την ανάγκη να ακούσουμε τόσο στοιχειώδη πράγματα από τον Λαζόπουλο. Δλδ εντάξει ρε παιδιά, σωστά τα λέει και μπράβο που τα λέει και μαγκιά του κτλ, αλλά αν περιμένουμε αυτόν (και οποιονδήποτε άλλο) να μας τα πει αντί να τα σκεφτούμε μόνοι μας, εντάξει, καλά να πάθουμε. Για να καταλάβω δηλαδή, βγαίνει ο Λαζόπουλος και τα χώνει για τις κάμερες πχ. Ο τηλεθεατής του τι σκατά περίμενε για να το σκεφτεί; Ή μήπως ανακουφίζεται γιατί σκέφτεται, "α ωραία, να κάποιος που κάνει κάτι για το πρόβλημα, εγώ αρκεί να πω πως συμφωνώ και είμαι κομπλέ με τις ευθύνες μου";

Είναι 2007 γαμώτο, ακόμα ρήτορες χρειαζόμαστε;

Διαφωνείς πως μερικοί τους χρειάζονται? Δυστηχώς ή ευτηχώς, δεν έχουν όλοι την δική σου μόρφωση ούτε το δικό σου μυαλό ώστε να σκεφτούν μόνοι τους... Πρέπει κάποιος να τους τραβήξει...

Δημοσ.

δεν είναι αυτό.. δεν έχει να κάνει με τήν μόρφωση, έχει να κάνει με την παιδεία που είναι πολύ διαφορετικό πράγμα αν υπολογίσεις τις θεαματικότητες της εκπομπής του...

ακομα πιο ανησυχητικό δλδ..

Δημοσ.

αντε το ιδιο ηθελα να πω με τον λουσιφερ απλα εκεινος εκφραζετε πιο σωστα μαλλον και το καταλαβατε.

Δημοσ.
δεν είναι αυτό.. δεν έχει να κάνει με τήν μόρφωση, έχει να κάνει με την παιδεία που είναι πολύ διαφορετικό πράγμα αν υπολογίσεις τις θεαματικότητες της εκπομπής του...

ακομα πιο ανησυχητικό δλδ..

Από πότε έχουμε παιδεία στην Ελλάδα? Τα παιδιά βγαίνουν απο το σχολείο και δεν ξέρουν τπτ άλλο πέρα από το να λύνουν 5 εξισώσεις, και να γράφουν μια έκθεση με ένα ανούσιο θέμα... Δεν έχουν σφαιρική μόρφωση... Το σχολείο λοιπόν, δεν δίνει τέτοια ερεθίσματα στα παιδιά, εγώ νιώθω πως λίγα, ελάχιστα αν θες, απο αυτά τα ερεθίσματα, για όποιον λόγο κ αν το κάνει, τα δίνει ο Λαζόπουλος σε κάποια σημεία της εκπομπής, γ αυτό αξίζει να τον παρακολουθείς...

Και μη μου πείς ότι περιμένεις από τον άνθρωπο που δουλεύει στην οικοδομή (χωρίς φυσικά να έχω τπτ εναντίων τους), να σκεφτεί μόνος του λύσεις για τα προβλήματα στην κοινωνία... Το θέμα όμως είναι πως αυτός ο άνθρωπος ψηφίζει, αυτός ο άνθρωπος, χωρίς να τον απασχολούν αυτα τα θέματα, αποφασίζει γ αυτά, και επηρεάζει όχι μόνο τον εαυτό του, αλλα και εμένα και εσένα... Κάποιος λοιπόν πρέπει να τον κάνει να τον απασχολήσουν κ αυτά τα θέματα... Σε έναν Α βαθμό το κάνει αυτό λοιπόν ο Λαζόπουλος...

Δημοσ.

δεν νομίζω οτι ένας, ακομα και με την στοιχειώδη μόρφωση, δεν μπορεί να δεί οτι τα λεφτά δεν του φτάνουν ούτε για τα αγαθά πρώτης ανάγκης, οτι πρώτα θα πεθάνει και μετά θα πάρει μια πενιχρή σύνταξη, οτι δεν θα χαρεί τίποτα, παρα μόνο αν πάρει στεγαστικό, εορτοδάνειο, πετρελαιοδάνειο, διακοποδάνειο, καταναλωτικάαααα..

Αυτοι λοιπόν ειδικα δεν θα έπρεπε να περιμένουν τον πάμπλουτο Λαζόπουλο τον δούλο της AGB να τους αναφέρει πράγματα που τα ζούν καθημερινά, αλλα ξέρεις κάτι δεν τους καίγεται καρφάκι τελικά .. αυτό είναι το θέμα και οχι ο κοκάκιας....

Δημοσ.

Μετρημένα τσιγάρα,

ρεφενέ το πιοτό,

άδειο το πορτοφόλι,

δεν υπάρχει ρευστό.

Δεν κινιέται το χρήμα,

όλα είναι φωτιά,

«εργοδότης ζητείται»

για να πιάσω δουλειά.

Δημοσ.
δεν νομίζω οτι ένας, ακομα και με την στοιχειώδη μόρφωση, δεν μπορεί να δεί οτι τα λεφτά δεν του φτάνουν ούτε για τα αγαθά πρώτης ανάγκης, οτι πρώτα θα πεθάνει και μετά θα πάρει μια πενιχρή σύνταξη, οτι δεν θα χαρεί τίποτα, παρα μόνο αν πάρει στεγαστικό, εορτοδάνειο, πετρελαιοδάνειο, διακοποδάνειο, καταναλωτικάαααα..

Αυτοι λοιπόν ειδικα δεν θα έπρεπε να περιμένουν τον πάμπλουτο Λαζόπουλο τον δούλο της AGB να τους αναφέρει πράγματα που τα ζούν καθημερινά, αλλα ξέρεις κάτι δεν τους καίγεται καρφάκι τελικά .. αυτό είναι το θέμα και οχι ο κοκάκιας....

Μα αυτo όλοι το βλέπουν, το θέμα είναι ότι πολλοί, δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν σ αυτό όμως... Παράδειγμα, κάποιος ξέρει ότι δεν του φτάνουν τα λευτά, όμως λόγο της μη-μόρφωσης που έχει, θα πιστέψει τον Α ή Β πως όταν βγεί κυβέρνηση θα κάνει κάτι...Και υπάρχουν άτομα, και μάλιστα πολλά που ότι ακούν το πιστεύουν, και αν ακούν συνέχεια μόνο μια άποψη δεν πρόκειται να βάλουν το μυαλό τους σε σκέψη...Όταν όμως ακούν και την αντίθετη μεριά, ίσως σκεφτούν λίγο παραπέρα...Επιπλέον, κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, ούτε εγώ έχω κανέναν τρόπο π.χ. για να ενημερωθώ πως ο πολιτικός Χ πήρε μίζα απο τον κύριο Ψ και έχτισε μια σπιταρώνα 800 στρέμματα...Απο τον Λαζόπουλο όμως το έμαθα...

Και φυσικά όπως ανέφερα και πριν δεν θα διαφωνήσω πως ο λαζόπουλος τα κάνει όλα για τα λευτά κτλπ... Πάντως αυτά που λέει είναι σωστά, και πολλούς ανθρώπους τους βοηθάν να σκεφτούν...

Δημοσ.
Διαφωνείς πως μερικοί τους χρειάζονται? Δυστηχώς ή ευτηχώς, δεν έχουν όλοι την δική σου μόρφωση ούτε το δικό σου μυαλό ώστε να σκεφτούν μόνοι τους... Πρέπει κάποιος να τους τραβήξει...

Αλλο να τους "τραβηξει" και αλλο να τους επιβαλει την αποψη του και να τους κατευθυνει. Οπως κανουν φυσικα ολοι οι δημοσιογραφοι σε δελτια ειδησεων και εκπομπες και οχι μονο ο Λαζοπουλος.

Βλεπω εβλεπα και θα βλεπω Λαζοπουλο γιατι γελαω με τις εκπομπες και ας διαφωνω σε πολλα απο αυτα που λεει.

Δημοσ.

Αν είναι να γελάσω βλέπω Θέμο.

Anyway αυτό που κάνει δεν είναι σάτιρα…..κρίνει τους πάντες και τα πάντα.

Η σάτιρα δεν έχει στόχο να εξοντώσει τον άλλον…..ο Λαζόπουλος γίνεται πολύ επικριτικός.

Μια φορά που τον είδα μου έκανε αλγεινή εντύπωση που καταφέρθηκε μιας γριούλας στην λαική, σχολιάζοντας ότι είναι με το ένα πόδι στον ταφο….με συγχωρείτε πολύ αλλά αυτά είναι χοντράδες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...