Προς το περιεχόμενο

Λαζόπουλος....

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδιά, πραγματικά δε σας καταλαβαίνω. Από τη στιγμή που δεν μπορείτε να ελέγξετε την αξιοπιστία των πηγών ( οι οποίες είναι ποιες ακριβώς; ), γιατί στ' αλήθεια απογοητεύεστε;

Δεν θελω να υποστηριξω τον Λαζοπουλο, αλλα δεν μπορουμε να κρινουμε εναν ανθρωπο απο κατι που ειπε καποιος,κατι που ακουσαμε,κατι που ακουγεται...

:-?

Τσαμπα θεμα παιδια..

Εχουνε ακουστει τα παντα για τους επωνυμους και τα περισσοτερα ειναι ψεματα,μην βγαζουμε συμπερασματα τοσο ευκολα.

Εdit:

''Βασικά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν μια μέρα ο Λαζόπουλος την κάνει όχι για το Dubai , αλλά και στις Μπαχάμες να φτάσει για να γλιτώσει από την μαλακία που μας δέρνει ως έλληνες. :s''

Υπογραφη στο post μου αυτο8) :-D

• Απαντ. 512
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Λαζόπουλος κάνει τηλεοπτική επιθεώρηση , μέχρι πρότινος ενώ υποστηρίζει μάταια το θέατρο. Ως γνωστόν η σάτιρα αντιμετωπίζει το σκοτεινό και το γελοίο και δεν νομίζω να υπάρχει κάτι ανάλογο στην τηλεόραση έως τώρα. Πήξαμε στην μαλακία με τον καθωσπρεπισμό όλων των άλλων . .

Βασικά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν μια μέρα ο Λαζόπουλος την κάνει όχι για το Dubai , αλλά και στις Μπαχάμες να φτάσει για να γλιτώσει από την μαλακία που μας δέρνει ως έλληνες. :s

Δημοσ.

Μάλλον θα μπορούσε να δείξει την συμπαράσταση του στο λαό μόνο αν έπαιρνε το ΚΤΕΛ για την Κάντζα κάθε φορά που έχει εκπομπή.

Ειλικρινής απορία:

Ποίο είναι το πρόβλημα με το να μην εχει υπηρετησει κάποιος; Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομιζω πως αν κάποιος θέλει και μπορεί να πάρει απαλλαγη, καλώς να το κάνει. Η απάτη είναι που ενοχλεί; Απ' όλες τις απάτες που αναγκάζεται κάποιος να κάνει στην ζωή του γιατί προκάλει περισσότερο αυτή από πχ το λάδωμα για το δίπλωμα οδήγησης; (που είναι και πολύ πιο σύνηθες)

Δημοσ.

Το πρόβλημα με τον αν έχει υπηρετήσει ή όχι για μένα είναι οτι εγώ που θα πάω σαν μ#λάκας γιατι δεν έχω γνωριμίες θα χάσω ένα χρόνο απ'τη ζωή μου,ενώ ο άλλος που θα πάρει την απαλλαγή θα βγει έξω και θα πιάσει την δουλίτσα του ενώ εγώ μετά θα τρέχω.:evil: Αυτό είναι όλο.

Όσο για το δίπλωμα οδήγησης σε πληροφορώ οτι προσωπικά με τσαντίζει αφάνταστα το γεγονός του οτι δεν μπορεί αλλά θέλει και αυτό για μερικούς είναι αρκετό.Γιατι βγαίνει στους δρόμους με το 4/2κυκλο και σκοτώνει ανθρώπους.Το μόνο που με παρηγορεί είναι οτι μπορεί μια μέρα να σκοτωθεί χωρίς να πάρει και κάποιον άλλο στο λαιμό του.

Δημοσ.

@Κέριντβεν:

Εικάζω πως είναι κάτι σαν ζήλια που αυτός το κατάφερε και "εμείς" όχι.

Γιατί αν δν πάει αυτός στρατό (και εμείς πάμε) είναι λαμόγιο.

Αν τη σκαπουλάραμε κ εμείς, θα ήμασταν και οι 2 μάγκες.

Αυτός είναι στην τηβή και βγάζει τρελά φράγκα (εμείς όχι), άρα είναι πρεζάκιας και τον έχουν πάρει όλοι.

Αν είχαμε κ εμείς μια εκπομπή και ένα κότερο, θα ήμασταν συνάδελφοι.

Ο Έλληνας είναι ικανός αν του δώσουν το χέρι για να ανέβει ενώ κρέμεται από γκρεμό, να τραβήξει τον άλλο μαζί του.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παιδιά, χαλαρώστε λίγο με τις γενικεύσεις με τους Έλληνες, δεν μπορώ άλλο.

Η "μαλακία" των Ελλήνων, η "κακία" των Ελλήνων, ο "θεός" των Ελλήνων, η "σοφία" των Ελλήνων.

Τα δημόσια πρόσωπα κρίνονται. Δίκαι, άδικα, κρίνονται. Αν δε γούσταραν να κρίνονται, ας κάθονταν σπίτια τους.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πιο κουραστικό πράμα , ειδικά όσο περνάνε τα χρόνια , να ζεις την καθημερινότητα προσπαθώντας να αποδώσεις τις καθημερινές αναποδιές σαν μεμονωμένες περιπτώσεις. :?

Δημοσ.

Θεωρώ πως η γεωπολιτική δομή μιας χώρας καθώς και η ιστορία των εκάστοτε κατοίκων της, η οποία αφήνει διάφορα -και διαφορετικά κάθε φορά- πολιτιστικά στοιχεία των οποίων το αμάλγαμα μετά γίνεται η κουλτούρα των τελευταίων ζώντων σε αυτή, μπορεί μια χαρά να γίνει ένα πλαίσιο γενίκευσης για τις τάσεις των παραπάνω κατοίκων σε όποιο ζήτημα και αν αναφερόμαστε. Η κυρίαρχη τάση είναι πάντα η κληρονομηθείσα και αν εσύ και εγώ δεν σκεφτόμαστε όπως οι περισσότεροι -ή καλύτερα, ΞΕΡΟΥΜΕ πως υπάρχουν οι "περισσότεροι" και ας ανήκουμε ίσως σε αυτούς- δεν είναι επειδή είμαστε πιο γαμάτοι ή επειδή η χώρα μας ενέπνευσε αυτή την στάση. Είναι επειδή κρίναμε τα δεδομένα μέσα και έξω, και επιλέξαμε τι θα κρατήσουμε.

Επειδή λοιπόν δεν μπορώ να γνωρίσω όλους τους κατοίκους της γης, και έχοντας δείγματα διαφορετικότητας σε σχέση με "εμάς" από άλλες εθνικότητες, νοιώθω αρκετά ασφαλής ώστε να λέω πως "αν αυτά με τα οποία συναναστρέφομαι, είναι μια μικρογραφία της ολότητας -που όντας μη προκατειλλημένος στις συναναστροφές μου, δν έχω λόγο να πιστεύω πως δεν είναι- μπορώ με πάσα ασφάλεια να πω πως οι Τσέχες (πλειοψηφικά) έχουν πιο ωραίους κώλους από τις Ελληνίδες, οι Γερμανοί έχουν πολύ μεγαλύτερη πίστη στις αρχές τους από τους Έλληνες και οι Αμερικανοί είναι βολεμένοι στη μαλακισμένη τους πραγματικότητα -την οποία οι Έλληνες ακόμα κατασκευάζουν.

Οπότε ναι, γενικεύω and proud ov it.

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν υπάρχει πιο κουραστικό πράμα , ειδικά όσο περνάνε τα χρόνια , να ζεις την καθημερινότητα προσπαθώντας να αποδώσεις τις καθημερινές αναποδιές σαν μεμονωμένες περιπτώσεις. :?

Μεμονομώνες, δεν είναι. Ομοίως, δεν είναι και γενετικά καθορισμένες (λόγω "Ελληνικότητας"). Όσους Ελληναράδες έχουμε εδώ, άλλους τόσους Αμερικανάδες θα βρείτε, παρέα με Γερμαναράδες, Ιταλαράδες, Γαλλαράδες κοκ. Το καφριλίκι δεν έχει πατρίδα, όπως και κάθε ανθρώπινη συμπεριφορά.

Όταν βγάζεις το παντεσπάνι σου παίζοντας ένα ρατσιστικό στερεότυπο, έχοντας για ντεκόρ αλά χρηματιστήριο τις τιμές των κηπευτικών, διανθισμένες με σχόλια για το ότι η κυρία Μαρίκα (που έλεγε και ο blueviper πιο πάνω) δεν μπορεί να αγοράσει πατάτες και μετά δίνεις το ετήσιο εισόδημα της περί ης ο λόγος κυρίας Μαρίκας για διακοπές, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ότι κάποιος (δίκαια, άδικα, αδιάφορο) θα το σχολιάσει.

Κατά τα άλλα, σκασίλα μου αν πήγε ή δεν πήγε στρατό ο Λαζόπουλος, αρκεί να μην κάνει σχόλια (όπως κάτι Μάκηδες και Νικόλες, καλή τους ώρα). Αν ο Λάκης είχε "ψυχολογικά", καλύτερα που δεν υπηρέτησε. Δεν είδατε πώς κακοπέρασε ο κουμπάρος του;

Δημοσ.

Μπράβο μπραβο βρήκατε κάποιον που δεν πήγε στρατό.Τον μοναδικό Ελληνα που δεν υπηρέτησε ποτέ του.Εγώ λέω να τον στήσουμε στο Σύνταγμα και να του πετάμε κορνέδες 24/7.Γιατί ενώ όλα τα 10 εκ πήγαν αυτός μόνο δν πήγε.Εγώ είμαι με το λαζόπυλο γιατί εν αντιθέσει με κάπους άλλους που λένε τις ειδήσεις τώρα δεν πρόδωσε τα πιστευω του.Στηριξε τους φοιτητές στον αγώνα τους καυτηριάζει τους δυο μεγάλους και τα σκ@τ@ της ελληνικής τηλεόρασης.Ειναι η μόνη ώρα που ανοίγω την τηλεόραση στο σπίτι εκτός από gaming και μπάλα.

Και να ξέρετε κατι.Από την ώρα που ξέρω ότι ο γιος κάθε μεγαλογιατρού, δικηγόρου,χτιζοσπιτά,χτιζοδρόμου υποψήφιου "κουμπάρου" δε θα χάσει ένα χρόνο από τη ζωή του τοσο και γω είμαι υπέρ των αντιρρησιών συνείδησης.Πυ να κάνουμε και κόμμα.Θα μπούμε στη βουλή με 50 βουλευτές.:evil: Αλλά όλοι αυτοί που είπα παραπανω θα πρέπει υποχρεωτικά να πηγαίνουν στρατό στα βουνά με το χίονι για δυο χρόνια για να δουν τι ωραία που είναι τότε η ζωή.

Αρα λοιπόν στρατός υποχρεωτικά για τους έχοντες εθελοντικά με εισόδημα για την οικογένεια για τους μη έχοντες:-P

• Super Moderators
Δημοσ.

Έπος. Όρμα Ρομπέν!

Όταν μας ορίσεις κι ένα μέτρο, απτό και μετρήσιμο, για το ποιοι είναι οι "έχοντες" και ποιοι όχι, θα σου γνωρίσω και τη Μάριον.

Δημοσ.

Γενετικά; Ποιος μίλησε για ελληνικό DNA ; Καλά , όχι ότι αυτό δεν το έχουμε ακούσει, αλλά οπωσδήποτε ο κοινός νους καταλαβαίνει που πάει ο όρος "Έλλην".

Είναι μέγιστη σαχλαμάρα η δημιουργία ενός δημόσιου προφιλ με βάση την στρατιωτική του κατάσταση , όπως και με την προσωπική του ζωή. Όχι μόνο σκασίλα μου αν έχει πάει στρατιωτικό και γιατί , αλλά δεν με νοιάζει και αν ρουφάει 10 γραμμές κόκα την ημέρα. Έτσι όπως τον βλέπω συνολικά , αν κατάλαβες δεν τάσσομαι υπέρ των ναρκωτικών ή της αποφυγής πολιτικών υποχρεώσεων , άλλωστε αυτό είναι δουλειά της πολιτείας να εξακριβώσει, όχι οι φυλλάδες.

Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο οκ , και ο καθένας κρίνεται συνολικά για το τι είναι , όχι αν έχει πάει φαντάρος ή αν τον πιάσανε να φουμάρει μαύρο ! Περι Μαρίκας δηλαδή δεν διαφωνώ ακριβώς. . .αλλά η επιθεώρηση έτσι ειναι.

Δημοσ.
Όταν μας ορίσεις κι ένα μέτρο, απτό και μετρήσιμο,

Οι μεσάζοντες ,οι μιζαδόροι που μπορείς να τους βρεις στις κατηγορίες που προανέφερα καθώς και οι μεγαλοβιομήχανοι.Σε αυτούς επειδή για να γίονουν κάτι έχουν απομυζήσει τη ζωή των τίμιων εργαζόμενων τους στα κα΄τεργα αλλά και 2 χρόνια με εκπαιδευση ΟΥΚ δε θα τους έκανε κακό.Να τρώνε απομεινάρια και όχι να κλέβουν το ψωμί των άλλων.

• Super Moderators
Δημοσ.

Βρε omni, τι διάβολο (σορυ, μοδεράτορα) κάνεις quote αφού δεν απαντάς. Απτό και μετρήσιμο ξέρεις τι σημαίνει; Συγκεκριμένο. Λες, οι έχοντες. Ωραία. Πόσοι είναι; Ποιοι είναι; Βάσει ποιου μέτρου; Ποιοι μεσάζοντες; Γιατί, κι ο βιβλιοπώλης (αυτός που τσαμπουκαλευόταν στο παιδί που ήθελε να παρκάρει, ντε) μεσάζοντας μεταξύ του εκδοτικού οίκου και του αναγνώστη είναι.

Άστ' τα, στην έφαγε ο Μικρός Τζον τη Μάριον...

Δημοσ.

Μπα ο Λαζόπουλος μου την δίνει. Παλιά με τους Μήτσους ήταν πολύ ωραίος και είχε ωραίο χιούμορ. Τώρα στην 1 ώρα εκπομπή θα γελάσω μια δυο φορές έτσι... Και εντάξει ποιος είναι αυτός που βγαίνει και κατακρίνει? Αυτός καλύτερος είναι ? Βγαίνει και κατηγορεί την Βέρα Λάμπρου και την Μπεζεντάκου ότι δεν είναι τραγουδίστριες. Σώωωπα δεν το ξέραμε. Πολύ λαικισμός... Και το έχω προσέξει πως πάντα σε κάποιο μέρος της εκπομπής δίνει και το νόημα της ζωής. Τις προάλλες βγήκε και εκθείαζε τα καινούργια τραγούδια του Σφακιανάκη και έλεγε τι απίστευτα που είναι, και τι επάνασταση είναι στα λόγια κ.λ.π κ.λ.π Την Μπεζεντάκου και την Λάμπρου δηλαδή τις κοροιδεύει, τον Σφακιανάκη όμως... ... ... αφεντικά και δούλοι που λέει κι ο λαός. Είναι κι άλλα περιστατικά που έχω αλλά θα με πείτε ρατσιστή και δεν τα αναφέρω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...