Προς το περιεχόμενο

Λαζόπουλος....

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χμ νομίζω πως αναφέρονται στον αρνητισμό με τον οποίο αναφέρεσαι στους ανθρώπους αυτούς συναρτήσει των αποδοχών τους, πράγμα με το οποίο -κακά τα ψέμματα- και εγώ απορώ λίγο.

Δε νομίζω πως έχει να κάνει με το γεγονός πως τους βλέπει υποτιμητικά απλά έχει να κάνει με τη νοοτροπία του καθενός να μένει με τους γονείς τους αλλά να έχει λαμαρίνα πάνω από τις δυνατότητες του επειδή έτσι του χει εμφυσήσει ο καπιταλισμός, να τρώει 5 μέρες αγγούρι αλλά να φτιάχνεται το Σαββάτο για να θεωρηθεί "ανώτερος" και το κυριότερο να συγκρίνει τη γκόμενα του με τη Μπάστα και σε όλα να κερδίζει η Μπάστα.Τα ίδια βέβαια και για το γυναικείο φύλο όπου εκεί τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.(Πχ αν δεις γυναίκα χωρίς σακούλα από κατάστημα ρούχων στο δρόμο το βγάζεις φωτο να το δείχνεις στους άλλους):P

Πάρτε παράδειγμα το φίλτατο @1980.Αντί να φθονεί τον λωποδύτη που ζει σε οροφοδιαμέρισμα στην Αγ.Παρακευή ή Βούλα το θεωρεί φυσιολογικά αυτός να διαμένει στη μαιμουδούπολη(αλβανιστί η Κυψέλη)

• Απαντ. 512
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω παλι απο την αλλη βλεπω για αλλη μια φορα οτι τελικα αυτη η ζωη εχει καταντησει απιστευτα βαρετη

Απο την μια υπαρχουν οι Λαζοπουλικοι. Θεος, τα λεει ωραια, φοβερος καλλιτεχνης

Απο την αλλοι οι αντι. Ειναι ελεινος, χιουμορ της πλακας, πιθηκος, κτλ

Γενικα εχω ΣΙΧΑΘΕΙ καποιους να πηγαινουν με το ρευμα καθε εποχης ΑΦΟΥ ξεκινησει(πχ αν καποιος εβλεπε Λαζοπουλο απο τους Μητσους και συνεχιζει τωρα μαγκια του αλλα πολλοι μπηκαν στο αρμα του Λαζοπουλου λογω μοδας)

Γενικα εχω ΣΙΧΑΘΕΙ καποιους να πηγαινουν κοντρα στο ρευμα απλα και μονο γιατι τους εχουν πει οτι ειναι "κουλ και αντικομφορμιστες οσοι πανε κοντρα στο ρευμα" (πχ σιχονονται τον Λαζοπουλο χωρις να εχουν δει οι ιδιοι) και δεν καταλαβαινουν οτι η κοντρα-στο-ρευμα ειναι απο μονη της ενα νεο ρευμα

Εχω ΣΙΧΑΘΕΙ μια ζωη να πρεπει να εχουμε αποψη για ολα, να εχουμε παντα δικιο και να διαλεγουμε πλευρες. Και μαλιστα αφου διαλεξουμε πλευρες να υπερασπιζομαστε μανιωδως την δικη μας πλευρα καθολικα(γιατι αλλιως δεν θα ειχαμε παντα δικιο και πρεπει να εχουμε δικιο γιατι πρεπει να εχουμε αποψη, γαμα τα φαυλος κυκλος)

• Super Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, πήγα στη σελίδα της AGB και οφείλω να ομολογήσω ότι μάλλον έκπληξη μου προκάλεσε το 60% που πήρε η εκπομπή του Λαζόπουλου (60% επί όσων έβλεπαν τηλεόραση, για να μη μπερδευόμαστε, όχι των Ελλήνων).

Από εκεί και πέρα, αν κάτι μαρτυρούν τα στοιχεία, είναι ότι ο εγωισμός του Λαζόπουλου φτάνει πλέον σε δυσθεώρατα ύψη (και εφόσον φέρνει τέτοια νούμερα, ο Alpha δεν έχει λόγο να πάψει να τον τροφοδοτεί). Τι εννοώ: 1 ώρα και 49 λεπτά "σατιρικής", υποτίθεται, εκπομπής. Καλά, τι έχει να πει που του χρειάζονται δύο ώρες;

Κι όμως, κάθε φορά που γύριζα στον Alpha, περιμένοντας μάταια να αρχίσουν τα Υπέροχα Πλάσματα, ο Λάκης τραγουδούσε, ο Λάκης αγκάλιαζε τη Δέσποινα, ο Λάκης δούλευε κάποιον δύσμοιρο που έλεγε βλακείες σε κάποιο βίντεο και ο Λάκης απολάμβανε το αυθόρμητο χειροκρότημα του κοινού.

Απελπισία.

Δημοσ.
Λοιπόν, πήγα στη σελίδα της AGB και οφείλω να ομολογήσω ότι μάλλον έκπληξη μου προκάλεσε το 60% που πήρε η εκπομπή του Λαζόπουλου (60% επί όσων έβλεπαν τηλεόραση, για να μη μπερδευόμαστε, όχι των Ελλήνων).

Από εκεί και πέρα, αν κάτι μαρτυρούν τα στοιχεία, είναι ότι ο εγωισμός του Λαζόπουλου φτάνει πλέον σε δυσθεώρατα ύψη (και εφόσον φέρνει τέτοια νούμερα, ο Alpha δεν έχει λόγο να πάψει να τον τροφοδοτεί). Τι εννοώ: 1 ώρα και 49 λεπτά "σατιρικής", υποτίθεται, εκπομπής. Καλά, τι έχει να πει που του χρειάζονται δύο ώρες;

Κι όμως, κάθε φορά που γύριζα στον Alpha, περιμένοντας μάταια να αρχίσουν τα Υπέροχα Πλάσματα, ο Λάκης τραγουδούσε, ο Λάκης αγκάλιαζε τη Δέσποινα, ο Λάκης δούλευε κάποιον δύσμοιρο που έλεγε βλακείες σε κάποιο βίντεο και ο Λάκης απολάμβανε το αυθόρμητο χειροκρότημα του κοινού.

Απελπισία.

εντάξει παιδιά, απλά είστε τραγικοί... Τραγικοί με όλη την σημασία της λέξης...

Εκπομπή κάνει, σίγουρα θα σατιρίσει και κάποιον χαζό που είπε μια βλακεία, αλλα είδες ποτέ την εκπομπή ολόκληρη? Είδες τα πολιτικά σχόλια που κάνει? Είδες το πως κατηγορεί αυτά τα ηλίθια πρότυπα που προβάλει η τηλεόραση? και πολλά άλλα???? Δεν παρακολουθώ την εκπομπή, γιατί την κάνει ο Λαζόπουλος, και ο κάθε λαζόπουλος... Την παρακολουθώ γιατί ακούω αυτά που λέγονται εκεί...Ακόμη και μέσα από τα τραγούδια (που εσύ κατηγοράς) λέει σημαντικά πράγματα, τα οποία έχουν νόημα ουσιαστικό, προβάλει αξίες...Και μπράβο του γ' αυτό... Νιώθω πανευτηχής που την εκπομπή του την βλέπουν άλλα 2,5 εκατομύρια τηλεθεατές... Επιτέλους ο κόσμος άρχισε να ακούει (και να καταλαβαίνει ελπίζω) 5 σωστά πράγματα για το πώς θα έπρεπε να είμαστε ολοι σ αυτήν την κοινωνία...

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι τον ακολουθώ τυφλά (όπως θέλετε πολλοί να παρουσιάσετε αυτούς που τον παρακολουθούν), φυσικά και διαφώνησα με πράγματα που είπε, αλλα στο κάτω κάτω της γραφής, αυτό προσπάθησε να μας περάσει και ο Λαζόπουλος, να σκεφτόμαστε και να κρίνουμε αυτά που μας λένε, να μην είμαστε πρόβατα.

Απελπισία...όπως λές, αυτό νιώθω γιατί υπάρχουν άτομα σαν και σένα που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν κάτι θετικό που συμβαίνει γύρω τους...

Υ.Γ. Ίσως μίλησα λίγο έντονα, αλλά όλα αυτά τα λέω φιλικά πάντα...

Εγω παλι απο την αλλη βλεπω για αλλη μια φορα οτι τελικα αυτη η ζωη εχει καταντησει απιστευτα βαρετη

Απο την μια υπαρχουν οι Λαζοπουλικοι. Θεος, τα λεει ωραια, φοβερος καλλιτεχνης

Απο την αλλοι οι αντι. Ειναι ελεινος, χιουμορ της πλακας, πιθηκος, κτλ

Γενικα εχω ΣΙΧΑΘΕΙ καποιους να πηγαινουν με το ρευμα καθε εποχης ΑΦΟΥ ξεκινησει(πχ αν καποιος εβλεπε Λαζοπουλο απο τους Μητσους και συνεχιζει τωρα μαγκια του αλλα πολλοι μπηκαν στο αρμα του Λαζοπουλου λογω μοδας)

Γενικα εχω ΣΙΧΑΘΕΙ καποιους να πηγαινουν κοντρα στο ρευμα απλα και μονο γιατι τους εχουν πει οτι ειναι "κουλ και αντικομφορμιστες οσοι πανε κοντρα στο ρευμα" (πχ σιχονονται τον Λαζοπουλο χωρις να εχουν δει οι ιδιοι) και δεν καταλαβαινουν οτι η κοντρα-στο-ρευμα ειναι απο μονη της ενα νεο ρευμα

Εχω ΣΙΧΑΘΕΙ μια ζωη να πρεπει να εχουμε αποψη για ολα, να εχουμε παντα δικιο και να διαλεγουμε πλευρες. Και μαλιστα αφου διαλεξουμε πλευρες να υπερασπιζομαστε μανιωδως την δικη μας πλευρα καθολικα(γιατι αλλιως δεν θα ειχαμε παντα δικιο και πρεπει να εχουμε δικιο γιατι πρεπει να εχουμε αποψη, γαμα τα φαυλος κυκλος)

Μα πέφτεις στο ίδιο λάθος με αυτό που περιγράφεις, χωρίζεις τους ανθρώπους σε 2 "ρεύματα", λαζοπουλικούς και μη, χωρίς φυσικά ν υπάρχει κάτι τέτοιο... Σίγουρα υπάρχουν και άνθρωποι που συμπεριφέρονται όπως λες, αλλα υπάρχουν και άλλοι. Αυτοί που ακούν, βλέπουν, κρίνουν και αποφασίζουν. Εαν τώρα εγώ κρίνω πως ένα ρευμα συμφωνεί με αυτά που σκέφτομαι, τότε φυσικά και θα το ακολουθήσω, αν το ρεύμα αυτό αλλάξει και απομακρυνθεί απο τις ιδέες μου, τότε θα απομακρυνθώ και εγώ από το ρεύμα, και το αντίθετο...

Δεν είναι σαν να διαλέγω ποδοσφαιρική ομάδα, και αφού μπώ κάπου, την υποστηρίζω φανατικά, έτσι, χωρίς λόγο...

Και σχολιάζοντας την τελευταία παράγραφο απο το ποστ σου, ΦΥΣΙΚΑ και ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε άποψη για όλα... Αρκεί βέβαια να μην πιστεύουμε πως έχουμε πάντα δίκιο όπως λες, να είμαστε αντικειμενικοί όσο το δυνατόν, και να σκεφτόμαστε σφαιρικά. Από την άλλη όμως αν δεν υπάρχουν διαφορετικές πλευρές, που να υποστηρίζουν μανιωδώς τις ιδέες τους, δεν θα υπάρχει διάλογος, ώστε να βγεί κάτι καλύτερο...

Δημοσ.

Απελπισία.

τρομερό ποστ. κατάλαβες δηλαδή από τα "στοιχεία" ότι "ο εγωισμός του έχει φτάσει πλέον σε δυσθεώρητα ύψη". επειδή η εκπομπή του κρατάει σχεδόν 2 ώρες...

-----------------------

κατά τ'άλλα δεν καταλαβαίνω γιατί βγάζουν τόσο "κόμπλεξ" ορισμένοι. σιγά το κοινωνικό φαινόμενο που αποτελεί ο λαζόπουλος και μέσω αυτού βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν την κριτική τους για τη σάπια μας κοινωνία, το χαμηλό επίπεδο του μέσου εργαζόμενου, το τι είναι η ίδια η σάτιρα, τις προϋποθέσεις που πρέπει να "πληρεί" κάποιος για να μπορεί να "κρίνει", το ρόλο της ολοκλήρωσης της στρατιωτικής θητείας και των φημών για ναρκωτικά συναρτήσει της ηθικής υπόστασης. και πολλά άλλα.

είναι απλά μια εκπομπή. και οκ, η σάτιρα είναι αναμενόμενο να εμπεριέχει πολιτικό λόγο, ο οποίος θα μπορούσε να αποτελέσει τροφή για συζήτηση και για σκέψη. αλλά είναι (σχεδόν) παράλογο να συζητηθεί εδωμέσα. και σίγουρα δεν επιτρέπεται ("απογορεύονται τα πολιτικά ποστ", για τα "κομματικά" δεν το συζητώ καν). οπότε η κατάληξη είναι οι fans να υπερασπίζονται κάτι που τους αρέσει (βλ. γελάνε) και πιθανόν το βρίσκουν της αρεσκείας τους πολιτικά και ιδεολογικά. και οι "αντί" σχεδόν να χρησιμοποιούν λάσπη στην προσπάθειά τους να υποβιβάσουν τι? μια εκπομπή που κάνει (ή δεν κάνει) σάτιρα.

ps: άσε που απ'τα συμφραζόμενα προκύπτει ότι ο ορισμός της σάτιρας είναι "λογοτεχνικό είδος που διακωμωδεί με δηκτικό τρόπο τα δημόσια ή ιδιωτικά ήθη, χαρακτήρες ανθρώπων ή καταστάσεις. και μου αρέσει"

Δημοσ.
το θετικο ειναι η εκπομπη του λαζοπουλου?

το θετικό είναι ότι ακούγονται κάποιες σωστές απόψεις, και ο κόσμος τις δέχεται, έστω κ αν αυτό συντελείται μέσω της εκπομπής του Λαζόπουλου...

Δημοσ.
το θετικό είναι ότι ακούγονται κάποιες σωστές απόψεις, και ο κόσμος τις δέχεται, έστω κ αν αυτό συντελείται μέσω της εκπομπής του Λαζόπουλου...

ναι θετικες ειναι ασχετα αν τις προβαλει με υπερβολικα λαικο τροπο αλλα οταν μου λες οτι νοιωθεις ευτυχισμενος που αλλοι ποσοι βλεπουν τον λαζοπουλο παρεα με εσενα ε πιο τραγικο μου φαινετε απο αυτους που κατηγορεις. ενταξει συμπαθητικος ειναι αλλα μην το παρατραβαμε.

Δημοσ.
ναι θετικες ειναι ασχετα αν τις προβαλει με υπερβολικα λαικο τροπο αλλα οταν μου λες οτι νοιωθεις ευτυχισμενος που αλλοι ποσοι βλεπουν τον λαζοπουλο παρεα με εσενα ε πιο τραγικο μου φαινετε απο αυτους που κατηγορεις. ενταξει συμπαθητικος ειναι αλλα μην το παρατραβαμε.

νιώθω ευτηχής, γιατί τόσο καιρό διαφωνούσα με όλα αυτά τα χάλια αυτής της κοινωνίας, και τώρα, ακούω κάποιον ο οποίος αφενός συμφωνεί μαζί μου, και αφετέρου, βγαίνει και τα λέει αυτά δημόσια, και μάλιστα όχι απλά τα λέει, αλλα τον ακούν και συμφωνούν μαζί του άλλα 2,5 εκατομύρια άτομα, δλδ το 1/4 αυτής της κοινωνίας... Που σημαίνει ότι ίσως, ίσως αυτά τα 2,5 εκατομύρια, εφαρμόσουν κάποιες απο αυτές τις απόψεις, και ίσως δούμε κάποια βελτίωση, γ αυτό χαίρομαι...Όχι γιατί θαυμάζω τον Λαζόπουλο... Και όπως είπα κ πιο πάνω, υπήρξαν και στιγμές που διαφώνησα μαζί του.

Πές το κόμπλεξ, όπως είπε και ο πιο πάνω, πές το τραγικό... έτσι νιώθω πάντως...

Δημοσ.
νιώθω ευτηχής, γιατί τόσο καιρό διαφωνούσα με όλα αυτά τα χάλια αυτής της κοινωνίας, και τώρα, ακούω κάποιον ο οποίος αφενός συμφωνεί μαζί μου, και αφετέρου, βγαίνει και τα λέει αυτά δημόσια, και μάλιστα όχι απλά τα λέει, αλλα τον ακούν και συμφωνούν μαζί του άλλα 2,5 εκατομύρια άτομα, δλδ το 1/4 αυτής της κοινωνίας... Που σημαίνει ότι ίσως, ίσως αυτά τα 2,5 εκατομύρια, εφαρμόσουν κάποιες απο αυτές τις απόψεις, και ίσως δούμε κάποια βελτίωση, γ αυτό χαίρομαι...

Πές το κόμπλεξ, όπως είπε και ο πιο πάνω, πές το τραγικό... έτσι νιώθω πάντως...

και που τα λεει τι εγινε? so fucking what. οτι λες και εσυ και ο καθενας στην προσωπικη του ζωη ε ανεβαινει ενας πανω που εχει οικοιοτητα με το τηλεοπτικο στουντιο και λεει τα ιδια. Αν και ειναι και αυτο που ειπε ο φερον αυτα με το ο χοντρος ο κοντος κτλ κατεβαζουν το επιπεδο τραγικα πολυ. ΑΝD THE BEAT GOES ON. Να χαμε να λεγαμε να περναει η ωρα. Δυστυχισμενος θα επρεπε να εισαι που υπαρχει μια αντιληψη οτι ο συγκεκριμενος τυπος εκφραζει το κοινο συναισθημα μεσα απο το χαζοκουτι οχι ευτυχισμενος.Για σκεψου το λιγο. Θα τον βγαλουμε και πλατωνα στο τελος .

• Super Moderators
Δημοσ.

@ desolator Αν έτσι γράφεις "φιλικά πάντα", με βλέπω να τρέχω να κρυφτώ έτσι και αποφασίσεις να μου επιτεθείς λεκτικά. :D

Κατά τα λοιπά, και εδώ απευθύνομαι στον the_end, αν δεν είναι σημάδι εγωισμού μια δίωρη εκπομπή, δεν ξέρω τι είναι. Θα μου πεις, πώς "προκύπτει από τα στοιχεία"; Σωστά. Mea Culpa. Ερμηνεία δική μου είναι.

Και, τέλος πάντων, εγώ πήγα και βρήκα τα στοιχεία και τα παρέθεσα. Κι ας μη βόλευαν την άποψή μου.

Δημοσ.
και που τα λεει τι εγινε? so fucking what. οτι λες και εσυ και ο καθενας στην προσωπικη του ζωη ε ανεβαινει ενας πανω που εχει οικοιοτητα με το τηλεοπτικο στουντιο και λεει τα ιδια. Αν και ειναι και αυτο που ειπε ο φερον αυτα με το ο χοντρος ο κοντος κτλ κατεβαζουν το επιπεδο τραγικα πολυ. ΑΝD THE BEAT GOES ON. Να χαμε να λεγαμε να περναει η ωρα. Δυστυχισμενος θα επρεπε να εισαι που υπαρχει μια αντιληψη οτι ο συγκεκριμενος τυπος εκφραζει το κοινο συναισθημα μεσα απο το χαζοκουτι οχι ευτυχισμενος.Για σκεψου το λιγο. Θα τον βγαλουμε και πλατωνα στο τελος .

Δεν θαυμάζω τον Λαζόπουλο σαν πρόσωπο... Αυτά που λέει πιστεύω πως τα λέει για οικονομικούς λόγους...Γ αυτό και δεν πρόκειται να τον κάνω ποτέ Πλάτωνα, ούτε σωτήρα της κοινωνίας. Αλλα για όποιον λόγο και αν τα λέει, είναι σωστά....Δεν με νοιάζει το γιατί τα λέει...

Και όχι, δυστηχώς, στην προσωπική τους ζωή , οι περισσότεροι έλληνες ασχολούνται με το τι έιπε π.χ. ο ψινάκης στο χθεσινό ριάλιτι, αν έβαψε η Μάρθα κόκκινα τα μαλιά της, τι θα φάμε σήμερα, πιο ειναι το νέο τραγουδί του τάδε, ποια είναι η γκόμενα που κάθεται παραδίπλα στην καφετέρια... κτλπ...

Δεν λέω χρειάζονται κ αυτα να τα λέμε και πρέπει να τα λέμε, αλλα δεν βλάπτει και το να ακούσουμε κάτι ουσιαστικό... Εδώ που λές π.χ., το 80% του πληθησμού λειτουργεί ως εξής: Εγώ ψηφίζω τάδε κόμμα, γιατί αυτό ψήφιζε ο προπάππους μου... Πως λέμε δλδ εγώ είμαι Παναθηναικός εσύ Ολυμπιακός, ένα τέτοιο πράγμα, εγώ είμαι Α κόμμα εσύ Β, αυτό που περιγράφει ο KaizerSoze στο ποστ του... Γ αυτό δεν είναι στα καλά της και αυτή η κοινωνία... Ε ας ακούσουν ρε γαμώτο κάτι κ αυτοί οι άνθρωποι για να ξυπνήσουν? Δεν συμφωνείς?

Και στο κάτω κάτω, έστω κάποιος μακάκας εκεί έξω τα λέει όλα αυτά... Από το να μην τα λέει κανένας δεν είναι καλύτερα? Ε αν εσύ το πιστεύεις αυτό ε τότε οκ, πάω πάσο...

Δημοσ.
Δεν θαυμάζω τον Λαζόπουλο σαν πρόσωπο... Αυτά που λέει πιστεύω πως τα λέει για οικονομικούς λόγους...Γ αυτό και δεν πρόκειται να τον κάνω ποτέ Πλάτωνα, ούτε σωτήρα της κοινωνίας. Αλλα για όποιον λόγο και αν τα λέει, είναι σωστά....Δεν με νοιάζει το γιατί τα λέει...

Και όχι, δυστηχώς, στην προσωπική τους ζωή , οι περισσότεροι έλληνες ασχολούνται με το τι έιπε π.χ. ο ψινάκης στο χθεσινό ριάλιτι, αν έβαψε η Μάρθα κόκκινα τα μαλιά της, τι θα φάμε σήμερα, πιο ειναι το νέο τραγουδί του τάδε, ποια είναι η γκόμενα που κάθεται παραδίπλα στην καφετέρια... κτλπ...

Δεν λέω χρειάζονται κ αυτα να τα λέμε και πρέπει να τα λέμε, αλλα δεν βλάπτει και το να ακούσουμε κάτι ουσιαστικό... Εδώ που λές π.χ., το 80% του πληθησμού λειτουργεί ως εξής: Εγώ ψηφίζω τάδε κόμμα, γιατί αυτό ψήφιζε ο προπάππους μου... Πως λέμε δλδ εγώ είμαι Παναθηναικός εσύ Ολυμπιακός, ένα τέτοιο πράγμα, εγώ είμαι Α κόμμα εσύ Β, αυτό που περιγράφει ο KaizerSoze στο ποστ του... Γ αυτό δεν είναι στα καλά της και αυτή η κοινωνία... Ε ας ακούσουν ρε γαμώτο κάτι κ αυτοί οι άνθρωποι για να ξυπνήσουν? Δεν συμφωνείς?

Και στο κάτω κάτω, έστω κάποιος μακάκας εκεί έξω τα λέει όλα αυτά... Από το να μην τα λέει κανένας δεν είναι καλύτερα? Ε αν εσύ το πιστεύεις αυτό ε τότε οκ, πάω πάσο...

ενταξει κατανοητα και θεμιτα αυτα που λες απλα εγω δεν θεωρω οτι δεν περνανε απο το μυαλο του καθενος αυτα που λεει ο λαζοπουλος του πουστη δηλαδη δεν θελω να το πιστεψω αυτο. και δεν συμφωνω με αυτη την απαξιωτικη λογικη του 80% που εχει πεσει εκει που εχει πεσει. Απλα θεωρω οτι το ξυπνημα το καθενος ερχετε μονο του οταν φαει τα μουτρα του οτι και να ακουει το μυαλο του δεν προκειτε να αλλαξει αν δεν ειναι ετοιμο η σεταρισμενο για να προχωραει. Τελοσπαντων καταλαβαινω την λογικη σου και την σεβομαι.

Δημοσ.

Κατά τα λοιπά, και εδώ απευθύνομαι στον the_end, αν δεν είναι σημάδι εγωισμού μια δίωρη εκπομπή, δεν ξέρω τι είναι. Θα μου πεις, πώς "προκύπτει από τα στοιχεία"; Σωστά. Mea Culpa. Ερμηνεία δική μου είναι.

Και, τέλος πάντων, εγώ πήγα και βρήκα τα στοιχεία και τα παρέθεσα. Κι ας μη βόλευαν την άποψή μου.

δηλαδή αν ανοίξει θέμα για τους λυριτζή/οικονόμου τι θα λες? (μεταξύ σοβαρού κι αστείου αυτό).

τα στοιχεία που βρήκες λένε ότι ο λαζόπουλος πουλάει. η λογική συνεπαγωγή είναι ότι αφού ο λαζόπουλος πουλάει=>του δίνουμε περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο. αν θυμάσαι η εκπομπή του παλιά κρατούσε περίπου μια ώρα (και -άσχετο- έβριζε το δελτίο ειδήσεων επί σκηνής επειδή αργούσε να τελειώσει).

το πώς προκύπτει ο εγωισμός ειδικά απ'τη διάρκεια της εκπομπής δεν το καταλαβαίνω (και ούτε πρόκειται). να πιανόσουν από κάτι άλλο που πχ είπε ο λαζόπουλος θα το'βρισκα λογικό/αναμενόμενο. και πιθανόν δε θα μπορούσα να πω τίποτα γι'αυτό.

βέβαια, ερμηνεία δική σου είναι, δε μπορώ να κάνω κάτι πέρα απ'το να επισημάνω την (imo) έλλειψη λογικής στην ίδια την ερμηνεία.

Δημοσ.

εγω αυτό που βλέπω είναι μια ομάδα ανθρώπων που περιμένουν απο τον χι παρουσιαστή της τηλεόρασης να τους ανοίξει τα μάτια...

Ο λόγος δε που το κάνει και δεν απασχολεί τους περισσότερους απο τους "οπαδούς" του είναι ακόμα πιο αξιοθρήνητο γεγονός..

ελα, τσιχλικοί ή καραμελικοί ??? γιαα ταχθείτε..

Γυναικάααα έλα έχει Λαζόπουλο, έλα να ξεστραβωθείς και να μάθεις και τι έγινε με την Βροχοπούλου στην Κύπρο γιατι το μεσημέρι ήσουν στο εργοστάσιο και εγώ στην οικοδομή και δεν είδαμε Λαμπίρη... ααα και που΄σαι, μετα να πας για ύπνο γιατί έχεις να περάσεις αυριο απο τον ΟΑΕΔ για εκείνα τα κουπόνια..

χε χε ωραία τους τα λέει ο πούστης.. πέστα ρε Λαζόπουλε ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...