Προς το περιεχόμενο

Λαζόπουλος....

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παλικαρια τι τσακωνεστε. καθηγητης που ειχα που δουλευε σε διαφημιστικες και στην τιβι μου ειχε πει οτι διαφημισεις εκπομπες κτλ. απευθυνονται στους αυστραλοπιθηκους αλλοιως πατωνουν. γελαω με την λεξη που ειχε χρησιμοποιησει αυστραλοπιθηκοι.χχααχαχαχα. και εγω που γελαω καμια φορα με καμια μαλακια βιντεο του λαζοπουλου κατα κει τεινω μαλλον.

• Απαντ. 512
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μήπως θα έπρεπε να γίνουν όλα τα πρωινάδικα οι χαζό-εκπομπές και οι είδησεις σε στυλ λαζόπουλος?

Τουλάχιστον να γελάμε μέσα στο πόνο μας..

Δημοσ.
ε δεν ειναι μλκς που γελαει , γιατι εσυ δεν γελας?

Δεν εχω τηλεοραση σπιτι μου.

δηλαδη χαρακτηριζεις ''μαλακες'' το 70% του κοσμου,που τον παρακολουθει?

Γκουχ. Χμμμ... Δεν θα απαντησω σε αυτο, γιατι δεν ξερω αν γελαει κανεις. Παντως, προσωπικα, οσους γελανε με τετοιου ειδους χαρακτηρισμους γενικα(ο χοντρος, ο κοντος, ελιες ελαιοτριβειο κλπ) , ναι, μλκες τους θεωρω.

Δημοσ.

ε τι να πει ρε φερον. εγω τον εχω για εξυπνο ανθρωπο αλλα η θεαματικοτητα τον ενδιαφερει. και το επιπεδο ειναι τετοιο που πολλοι θα γελασουν αμα ειρωνευτει τα φυσικα χαρακτηριστικα καποιου.

Δημοσ.

αυτο δεν εχει σημασια, απο οπου βλεπεις τοτε, γιατι αν δεν βλεπεις πως ξερεις με τι γελαμε?

Δημοσ.
ε τι να πει ρε φερον. εγω τον εχω για εξυπνο ανθρωπο αλλα η θεαματικοτητα τον ενδιαφερει. και το επιπεδο ειναι τετοιο που πολλοι θα γελασουν αμα ειρωνευτει τα φυσικα χαρακτηριστικα καποιου.

Δεν με ενδιαφερει το αν ειναι εξυπνος. Απλως ειπα τη γνωμη μου για το επιπεδο της εκπομπης που κανει. Και αυτο ειναι χαμηλοτατο.

αυτο δεν εχει σημασια, απο οπου βλεπεις τοτε, γιατι αν δεν βλεπεις πως ξερεις με τι γελαμε?

Δεν ζω σε τρυπα απομονωμενος απο τα εγκοσμια. Ξερω τι γινεται στον κοσμο γυρω μου. Δεν χρειαζομαι την TV να μου πει. Και λογω της δουλειας μου εχω μπει σε πολλα γραφεια μεσα και εχω ακουσει τι λεει η καστα των υπαλληλων γραφειου λιγο πανω απο το βασικο και βαζω και συμπερασματα απο γνωστους μου.

Δημοσ.

Σε κάθε περίοδο της ανθρωπότητας, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αναλαμβάνουν το ρόλο του δασκάλου των ενηλίκων (ή και των ανηλίκων).

Στην αρχαία Ελλάδα, το ρόλο αυτό τον είχαν οι ποιητές, Ευριπίδης, Αισχύλος κτλ

Στη σύγχρονη εποχή, το ρόλο αυτό τον έχουν αυτοί που βγαίνουν στην τηλεόραση. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε όλοι, το που έχει φτάσει το πνευματικό επίπεδο του κόσμου, η συμπεριφορά του κ.α.

Η τηλεόραση πολύ απλά κουβαλάει μια μεγάλη ευθύνη, την οποία εξαργυρώνει συνεχώς με εύκολες λύσεις και τ' αποτελέσματα είναι τα αντίστοιχα.

Δημοσ.
χωρις γνωση του τροπου που λειτουργει ο καπιταλισμος και η δημοκρατια σημερα

Εσύ κατάλαβες αυτό?Οτι είναι εναντίον του καπιταλιστικού συστήματος?Την εκπομπή δεν τη βλέπω αλλά νομίζω πως πιο εύκολο θα κανε σάτυρα με διαφθορά που δυστυχώς είναι ελληνικό φαινόμενο παρά με το πως δουλεύει γενικά ο καπιταλισμός.Αλλωστε το 99,9 των ανθρώπων είτε φασισμό είτε δημοκρατία έχουμε έχουν στόχο να κάνουν τη δουλίτσα τους και να αφήνουν άλλους να καρπώνται τον κόπο τους

υψηλου μορφωτικου επιπεδου

Σωπάτε ρε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα με υψηλό μορφωτικό επίπεδο?Τι λέει δλδ αυτό?Και στα βόρεια προάστια να δείτε κάτι τύπους που χουν βγάλει κολλέγια και ιστορίες και χωρίς πλάτες των γονιών τους δε θα ταν τπτ.Για να μη μιλήσουμε για κάποιους άλλους

Αν δε βλέπεις σειρές η καθόλου dvd ταινίες στο pc σε θαυμάζω αν όχι θα σε πω φραγκοφονιά:fear:Γιατί μπορεί να το βλέπεις ταξικά α οι καταναλωτικοί που πήραν μια tv με 500 ευρώ αλλά εσύ για το pc έχεις ξοδέψει 2000 και μετά από άλλα 2 χρόνια άλλα τόσα πάλι

Δημοσ.

Δεν ζω σε τρυπα απομονωμενος απο τα εγκοσμια. Ξερω τι γινεται στον κοσμο γυρω μου. Δεν χρειαζομαι την TV να μου πει. Και λογω της δουλειας μου εχω μπει σε πολλα γραφεια μεσα και εχω ακουσει τι λεει η καστα των υπαλληλων γραφειου λιγο πανω απο το βασικο και βαζω και συμπερασματα απο γνωστους μου.

εγω σε ρωτησα αν γελας και εσυ απαντησες δεν εχω τηλεοραση, γιαυτο ειπα δεν εχει σημασια, :-)δεν ειπα οτι εισαι απομονωμενος απο τα εγκοσμια.

μπορει να βλεπεις απο τον υπολογιστη το ιδιο ειναι.

αν δεν βλεπεις και ακους μονο απο τους γνωστους οκ.

Δημοσ.
εχω ακουσει τι λεει η καστα των υπαλληλων γραφειου λιγο πανω απο το βασικο

αν δεν σου κανει κοπο,διευκρινησε λιγο αυτο που θες να πεις εδω.

Δημοσ.

Χμ νομίζω πως αναφέρονται στον αρνητισμό με τον οποίο αναφέρεσαι στους ανθρώπους αυτούς συναρτήσει των αποδοχών τους, πράγμα με το οποίο -κακά τα ψέμματα- και εγώ απορώ λίγο.

Δημοσ.
(μισθο).

done

τι done? για την προταση ολη,αλλα δεν το συνεχιζω γιατι θα νομιζεις οτι κατι εχω μαζι σου παλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...