Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Πώς γελάτε ρε παιδιά. Που βρίσκεται το αστείο δεν καταλαβαίνω. Τόσα χρόνια γιατί ήταν στην αφάνεια? Βασικά ο Λαζόπουλος δεν άλλαξε ποτέ! Απλά ο κόσμος δεν έχει πλεον τίποτα άλλο ενδιαφέρον να δει στην TV και καταλήγει σε αυτον!
paschalia Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Πέτυχα την φάση με τον Κρητικό κ τον Κακαουνάκη . Άπαιχτος ο Κρητικός . ''Έλα μια μέρα σπίτι μου να σου πω ποιός κ ποιός κ μετά βγές εσύ κ πέστους . Δεν θα είμαι εγώ ο ρουφιάνος αλλά εσύ'' . Τουμπεκί ο Κακαουνάκης . Κ μετά να τον δείχνει να λέει ''Δεν ονοματίζω εγώ. Να ξεφύγει καμιά μπαλωθιά από κανά γάμο ξέρω γω κ να τρέχουμε ? Δεν είναι παιχνίδια αυτά'' . Το μόνο που με χαλάει είναι ότι γίνεται χυδαίος κάθε τόσο . Καλή η γενική εικόνα του σοου αλλά το χαλάει που βωμολοχεί κάθε τόσο κ ασχολείται με θέματα που δεν είναι πρέπον να συζητιόνται . Επί 10+ λεπτά χτες καθόταν κ τράβαγε από τα μαλλιά το θέμα με τα ''αέρια'' .
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Πώς γελάτε ρε παιδιά. Που βρίσκεται το αστείο δεν καταλαβαίνω. Τόσα χρόνια γιατί ήταν στην αφάνεια? Επειδή δεν καταλαβαίνεις που είναι το αστείο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κιόλας. Έτερον εκάτερον. Και btw πόσα είναι τα "τόσα" χρόνια;
zazik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 το χετε κουράσει....χέστηκα τι αντιπροσωπεύει , δεν θα το ψηφίσω ( θα τρέμουνε τα κόκαλα του Χίτλερ) Χέστηκα πόσα λεφτά βγάζει , αφού δεν τα παίρνει απο μένα. Χέστηκα αν είναι αδερφή , δεν θα με παρασύρει να γίνω και εγώ. Χέστηκα αν είναι κοκάκιας ,δεν παίρνω κόκα. Χέστηκα αν το κάνει απο συμφέρον.... Δεν θα τον βάλω σπίτι μου , δεν θα τον παντρέψω με την αδερφή μου , αλλά πραγματικά είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η TV αυτή την στιγμή ( είτε για καλό , είτε για κακό),και η σάτιρα είναι πολύ πετυχημένη ώρες ώρες... Μην ξεχνάτε ότ όλο το σκηνικό στήνετε σε 1-2 μέρες , και κάθε βδομάδα διαφορετικά....αυτο είναι πολύ δύσκολο. Και οι ηθοποιοί , τραγουδιστές κλπ κλπ .... που έχει στις εκπομπές του καλεσμένους είναι θρύλοι , οπότε αυτό δηλώνει ένα καλλιτεχνικό επίπεδο όπως και αν το κάνουμε... Τεσπα, εμένα σαν εκπομπή μαρέσει και γελάω , την σάτιρά του την θεωρώ πολύ έξυπνη , και του συχωρω πολλά άλλα πράγματα....τον βλέπω μόνο για να γελάσω και ΜΟΝΟ. Και αυτό καταφέρνει να μου το δίνει , κάτι που έχει πολύ ανάγκη ο Έλληνας , εξού και τα 70αρια που χτυπάει....
KWSN_Men Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Αχεμ... Θρύλος και η Δέσποινα Στυλιανοπούλου;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξέρω αν χτυπάει 70άρια (κάποιο στοιχείο καλό θα ήταν) αλλά χθες μου έσπασε τα νεύρα. 45 λεπτά καθυστέρηση είχαν τα Υπέροχα Πλάσματα για να τραγουδήσει ο Λάκης. Έλεος!
Toufas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Μην ξεχνάτε ότ όλο το σκηνικό στήνετε σε 1-2 μέρες , και κάθε βδομάδα διαφορετικά....αυτο είναι πολύ δύσκολο. στο αμερικα τα κανουνε καθε μερα
slygeo87 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 ...όσον αφορά τα ''πολιτικά μηνύματα'' που θέλει να περάσει κλπ κλπ..δε θα σχολιάσω γιατί δεν μου επιτρέπεται. Όμως νομίζω ο,τι όλη η κριτική που ασκεί σε άτομα της showbiz, της τηλεόρασης και των μεσημεριανάδικων είναι απολύτως έγκυρη.Κράξιμο στη μάπα κανονικά...και λίγα λέει.Αυτοί είμαστε νομίζω σαν λαός σήμερα.Επίπεδο 0, επομένως καλά μας κάνει.
zazik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Νομίζω ο ζαζικ εννοούσε μέσο όρο ηλικίας. οχι ρε συντροφε....χτες χτύπησε 60-65% μέσο όρο....
flo1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Βασικά ο Λαζόπουλος δεν άλλαξε ποτέ! Απλά ο κόσμος δεν έχει πλεον τίποτα άλλο ενδιαφέρον να δει στην TV και καταλήγει σε αυτον! +1 , εκεινη την ωρα ειδικα δεν εχει τιποτα. zazik, ποιο σκηνικο ειναι δυσκολο να στηνουν καθε βδομαδα? σιγα το σκηνικο, ας μου δωσουν εμενα εκπομπη να δουν τι σκηνικο θα φτιαξω.
zazik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Τα βίντεο που είναι άπειρα....το πως θα πέσει το καθένα και σε ποιά κατάλληλη στιγμή.... Τα κείμενα....όλα αυτά γίνονται από τους συνεργάτες , και τα κείμενα γραφει ο Λάκης....τεσπα, εγώ γελάω σε ορισμένα σημεία των εκπομπών του , τώρα για άλλα στα @@ μ
ferongr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Λασπολογια που απευθυνεται σε ατομα χαμηλου μορφωτικου επιπεδου, χωρις γνωση του τροπου που λειτουργει ο καπιταλισμος και η δημοκρατια σημερα. Ενα συνεχες, μονοτονο κατηγορω, και πολλες φορες κοροιδια του χαμηλοτερου επιπεδου (πχ, για τα κιλα του ενος, το υψος του αλλουνου) που απεχθανομαι. Αν γελαει ο κοσμος με αυτα τα πραγματα, τοτε ο κοσμος ειναι μ....ς. Αυτη ειναι η γνωμη μου για τον εν λογω κυριο που ξεχναει το (ασπιλο? χα!) παρελθον του.
flo1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 ε που θα απευθυνεται σε υψηλου μορφωτικου επιπεδου? αφου θελει να απευθυνεται στο 60-70% ας υπαρχει, αλλα ας υπαρχει και καμια αλλη εκπομπη αφου δεν εχει τιποτα να δουμε\ ε δεν ειναι μλκς που γελαει , γιατι εσυ δεν γελας?
Bougas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 δηλαδη χαρακτηριζεις ''μαλακες'' το 70% του κοσμου,που τον παρακολουθει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.