afentiko7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 με τα κολλήματά του, με τα κακά και τα άσχημά του, ο λαζόπουλος είναι ότι καλύτερο (από χιούμορ) έχει να παρουσιάσει η ελληνική τηλεόραση (φυσικά κ είναι προσωπική άποψη)! Είναι η μοναδική στιγμή της ημέρας, που όχι απλά θα παρακολουθήσω τηλεόραση, αλλά θα γελάσω (και όχι Χαμογελασω) Δεν τον εβλέπω αλλά πες μου πως έβγαινε ένας με εντελώς αντίθετη ιδεολογική απόχρωση και έκραζε αυτούς που δεν κράζει δε θα τον έλεγες φασίστα, χουντικό και δεν ξέρω γω τι άλλο.Δλδ η Καφαντάρη η ο Καζάκος ,τι διαφορά έχουν από τη Σαρρή?Οχι πολιτικά δε με ενδιαφέρει, γιατί πολιτιστικά να είναι "ανώτεροι" από τη Σαρρή Παρε τα τετοια μου για τον υπουργο οικονομικων αλλα και τον διοικητη της τραπεζης Ελλαντας. Ναι, ας μιλήσουμε λίγο για ιεραρχία.Ολοι αυτοί υπόκεινται στον εξής ένα (ξέρετε ποιος είναι) τον οποίον δεν τον επιάνει στο στόμα του.Και γιατί να τον επιάσει βέβαια, αφού είναι κολλητός με τη συζυγο του πραγματικού κυβερνήτη της Ελλάδος του κυρίου κυρίου Λάτση.Ε πιο βρώμικος δε γίνεται.Γιατί δεν έχει βγάλει μια φορά μια λέξη εναντίον των τραπεζών που υπερχρεώνουν τον κόσμο και τον δυναστεύουν? δικαίωματα του είναι,δεν θα μπούμε στο κρεβάτι του αλλουνού ναι αλλά δικαίωμα μου είναι να του τη λέω γι αυτό που είναι και μένα. Δε νομιζω οτι ξεφτιλιζεται ο ανθρωπος!Την αληθεια λεει για το στρατο.Εκτος απο αυτους που καλως η κακως ειναι στρατο***οι το μονο που αποτελει(για ολους εμας που πηγαμε κ θα παμε) ειναι ενας χρονος χαμενος απο τη ζωη μας. Τελος. εχει βγει και έχει πει να μην πηγαίνουμε στρατό?Μήπως πρωτοστατεί σε τέτοιες ενέργειες?Ετσι κι αλλιώς φυγόστρατοι είναι ο γιος του Ασπιρίνα(αυτού που πουλάει το φάρμακο κατά του AIDS διπλασια από την τιμή του την υπόλοιπη ΕΕ και έχει ξεκληρίσει τα ασφαλιστικά ταμεία αφού έχει μονοπώλιο) όχι ο γιος του βιοπαλαιστή
Greg7vas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Ενταξει αποψεις ειναι αυτες. Η δικη μου ειναι οτι βγαζει πολυ μιζερια η οποια με χαλαει συν οτι εκβιαζει το γελιο. Με αηδιαζει που εχει τους αλλους να γελανε επιδεικτικα με καθε τι που λεει αστειο η οχι λες και τους βαλανε νευτη στον κωλο. Καποιες φορες λεει ορισμενα σωστα πραγματα αλλα ως εκει-πολλοι τα λενε. Υπερδιαφημισμενος και υπερτιμιμενος γενικα.
Toufas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 οποιος εχει προβλημα με το αν κανει καποια χρηση ουσιων ο λαζοπουλος και ο καθε λαζοπουλος.... "See I think drugs have done some good things for us. If you don't think drugs have done good things for us then do me a favor. Go home tonight and take all of your records,tapes and all your CD's and burn them. Because, you know all those musicians who made all that great music that's enhanced your lives throughout the years? Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreal f**king high on drugs, man. - Bill Hicks"
slipknot Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Άλλο να λέει κανείς την άποψη του σε λογικά πλαίσια και άλλο το να στολίζει κανείς τον άλλον με 10000 επίθετα και χαρακτηρισμούς χωρίς καν να είναι σίγουρος γι αυτό....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Στο επόμενο πολιτικό-προσβλητικό μήνυμα, θα ληφθούν αυστηρά μέτρα. Συνιστώ μετριοπάθεια.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Αλγεινή εντύπωση μου προκάλεσε χθες (προβολή σε επανάληψη, προφανώς) η εικόνα στο στούντιο με τους "αυθόρμητους" χειροκροτητές. Να τραγουδάει ο Λάκης, να χειροκροτάει το κοινό. Να αστειεύεται ο Λάκης, να χειροκροτάει το κοινό. "Σωστά;" να ρωτάει ο Λάκης. "Σωστά", να απαντάει το κοινό. Χα, χα, σε καλό μας, γελάσαμε πάλι. Κάτι σε συνεδρίαση σταλινικού κομιτάτου μου έβγαλε, κάτι σκηνές από τo Der Untergang μου θύμισε, με τους κάθιδρους επιτελείς του Χίτλερ να παρακολουθούν σαν άβουλα ασπόνδυλα τη λογοδιάρροιά του. Κοντολογίς, όταν δεν τον βρίσκω κουραστικό, μου προκαλεί μια ενοχλητική ανατριχίλα η δομή των εκπομπών του.
Exoskeletor Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 @Κέριντβεν: Εικάζω πως είναι κάτι σαν ζήλια που αυτός το κατάφερε και "εμείς" όχι. Γιατί αν δν πάει αυτός στρατό (και εμείς πάμε) είναι λαμόγιο. Αν τη σκαπουλάραμε κ εμείς, θα ήμασταν και οι 2 μάγκες. Αυτός είναι στην τηβή και βγάζει τρελά φράγκα (εμείς όχι), άρα είναι πρεζάκιας και τον έχουν πάρει όλοι. Αν είχαμε κ εμείς μια εκπομπή και ένα κότερο, θα ήμασταν συνάδελφοι. Ο Έλληνας είναι ικανός αν του δώσουν το χέρι για να ανέβει ενώ κρέμεται από γκρεμό, να τραβήξει τον άλλο μαζί του. thats right brother. κλασικοί έλληνες man. Γιατί όλα αυτά τα καλόπαιδα που λένε πως όλοι ίδιοι "είναι" μάλλον θα έπρεπε να λένε είμαστε γιατί στη θέση τους δεν θα ήταν διαφορετικοί, το μεγαλύτερο ποσοστό τουλάχιστον Τι "κατεστε" και βγάζετε συμπεράσματα από κάτι που μάλλον έκανε κάποιος παλιότερα η κάτι που έχει πει. στο κάτω κάτω μια πράξη δε μπορεί να σε κρίνει. εσείς δεν έχετε κάνει m@l@κίες παλιότερα στην ζωή σας? αυτό σας κάνει κακούς ανθρώπους?
dis_member80 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 ... με τους κάθιδρους επιτελείς του Χίτλερ να παρακολουθούν σαν άβουλα ασπόνδυλα τη λογοδιάρροιά του.... Κάτσε να το δει ο Luci αυτό,θα δεις μετά εσύ.lol
Fan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 ο λαζόπουλος είναι ότι καλύτερο (από χιούμορ) έχει να παρουσιάσει η ελληνική τηλεόραση (φυσικά κ είναι προσωπική άποψη)! Είναι η μοναδική στιγμή της ημέρας, που όχι απλά θα παρακολουθήσω τηλεόραση, αλλά θα γελάσω (και όχι Χαμογελασω)! Ναι, ο λαζόπουλος δε μπορεί να αρέσει σε όσους εχουν διαφορων ειδών αγκυλώσεις! όπως καθείς που κάνει σάτιρα, έτσι κ αυτός, το παρακάνει (αυτό είναι κ το νόημα της σατιρας by the way)! Μήπως το παρέχεσες λίγο; Ο Λαζόπουλος εάν έκανε σάτιρα θα την έκανε για όλους και για όλα (όπως πχ κάνει ο Θέμος). Εάν δεν το έχεις καταλάβει προσπαθεί να προμοτάρει με το δικό του τρόπο τις θέσεις ένος πολιτικού κόμματος. Τώρα εάν εσύ συμμερίζεσαι τις ιδέες αυτού του κόμματος τότε λογικό είναι να σου αρέσει, εάν όμως όχι δεν τότε είναι φυσικό να τον κριτικάρεις για την προπαγάνδα του;
dis_member80 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Μήπως το παρέχεσες λίγο; Ο Λαζόπουλος εάν έκανε σάτιρα θα την έκανε για όλους και για όλα (όπως πχ κάνει ο Θέμος). Εάν δεν το έχεις καταλάβει προσπαθεί να προμοτάρει με το δικό του τρόπο τις θέσεις ένος πολιτικού κόμματος. Τώρα εάν εσύ συμμερίζεσαι τις ιδέες αυτού του κόμματος τότε λογικό είναι να σου αρέσει, εάν όμως όχι δεν τότε είναι φυσικό να τον κριτικάρεις για την προπαγάνδα του; Μπα.Ο βλάχος τη τσέπη του ενισχύει και όχι κάποιο κόμα. Όσο για τον Θέμο,ποιός σου είπε ότι είναι αδέκαστος;Δεν έχεις προσέξει ότι κάθε φορά ξεμπροστιάζει άτομα (για καλό η για κακό) όταν επίκεινται δημοσιονομικοοικονομικές αλλαγές στην επικράτεια;Αφού του δώσανε κι εφημερίδα του άνθρώπου,όταν αποτύχανε όλες τους οι προσπάθειες να τον φυτέψουνε...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Παρακαλώ να εκφραζόμαστε καλύτερα. Μπορούμε να εκφράσουμε τη διαφωνία μας ήπια, όχι με προσβλητικές εκφράσεις.
aspirin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Όλη η εκπομπή του Λαζόπουλου είναι τα βιντεάκια. Ο ίδιο κάνει μεν σάτιρα, αλλά δεν έχει χιούμορ. Τα σχόλια στα περισσότερα βιντεάκια είναι κακά και άστοχα. Θα μπορούσε να βγάλει περισσότερο γέλιο. Πάντως έχει επιλέξει σωστούς συνεργάτες και γι'αυτό έχει ανέβει πολύ. Όσο έκανε ο ίδιος εκπομπή, η θεαματικότητα ήταν στο 0. Όταν μπήκαν τα βιντεάκια, έσπασε η μονοτονία του ατάλαντου Λαζόπουλου.
zazik Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 κάτι σκηνές από τo Der Untergang μου θύμισε, με τους κάθιδρους επιτελείς του Χίτλερ να παρακολουθούν σαν άβουλα ασπόνδυλα τη λογοδιάρροιά του. Εσύ μπαίνεις στην λίστα....
IOCTL Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 ζωγράφισε εχτές άλλη μια φορά... δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αν υπηρετεί κάποιο πολιτικό κόμμα.. απλώς η πλειοψηφεία αυτών που λέει είναι σωστά... και το κυριότερο... σε κάνει να γελάς!
aspirin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Πώς γελάτε ρε παιδιά. Που βρίσκεται το αστείο δεν καταλαβαίνω. Τόσα χρόνια γιατί ήταν στην αφάνεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.