desolatorXT Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Ο λαζόπουλος απλά τα σπάει μάγκες... Οξυδερκής, με χιούμορ, καυστικότητα και ευστοχία πάντα. Να 'ναι καλά για πολλά χρόνια ακόμα και να ανοίγει τα μάτια σε αυτούς που κοιμούνται Και εμένα με βρίσκεις 100% σύμφωνο... μπορεί εγώ να άνοιξα το thread αλλα είμαι και εγώ fan του, δεν χάνω εκπομπή. Απλά ήθελα κάποιες απαντήσεις για ορισμένα ζητήματα που νομίζω πήρα. Τώρα όσων αφορά τα όρια της σάτυρας (και τις δόσεις κακίας) που αναφέρθηκαν σε άλλο thread (που έκλεισαν οι mods) πιστεύω πως δεν έχει ξεπεράσει κανένα όριο, τα λέει πολύ ωραία, νομίζω πως λίγη κακία χρειάζεται που κ που...(αν και δεν την είδα πουθενά στις εκπομπές του)
Nomikaria Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Kαλα κι εγω σ'αυτο εριξα τρελο γελιο...(στο σχολιο του παππου..)Γενικα μ'αρεσει πολυ γιατι εχει χιουμορ,ειναι πανεξυπνος και κανει πολυ καυστικα σχολια...Οταν ομως βωμολοχει και εχει κολληματα ειδικα με συγκεκριμενους ανθρωπους με εκνευριζει λιγο..Αλλα συγχωρειται...
eleytherios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Ένας "κοκαινοχασισακιας" φυγόστρατος ανθέλληνας και αδερφάρα είναι.
slipknot Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Ένας "κοκαινοχασισακιας" φυγόστρατος ανθέλληνας και αδερφάρα είναι. Να και ο άλλος με τη καλή κουβέντα στο στόμα...
trelosjack Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Ένας "κοκαινοχασισακιας" φυγόστρατος ανθέλληνας και αδερφάρα είναι. To αθεος ξεχασες για να ολοκληρωθει ο πινακας του ΚΑΚΟΥ... Εντιτ : ξεχασα και το κουμουνιστης
Typhoon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Εγώ εν συντομία πιστεύω ότι ενώ η σάτυρα του δεν είναι κακή και ούτε απαραίτητα λανθεσμένη ωστόσο εμένα με ξενερώνει το ότι αυτός ο ίδιος που κοροιδευει τους διάφορους είναι και αυτός βουτηγμένος μέχρι τα αυτία σε αυτό το σύστημα που σατυρίζει...
DrLo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Το Αλ-Τσαντίρι στην αρχική του μορφή με το γύφτο που έκανε δελτίο ειδήσεων ήταν μια από της χειρότερες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Οπως έχει εξελιχθεί σε μεταξύ one-man-επιθεώρηση και stand-up comedy είναι πολύ καλή. Όντως μερικές φορές παρατηρώ και εγώ ότι προσπαθεί να "σηκώσει" το κοινό με καμιά βρισιά. Το κακό είναι ότι δεν του πάει αυτό. Κάποια πράγματα είναι ΟΚ όταν τα κάνει κάποιος και αλλιώς όταν τα κάνει άλλος. Όσον αφορά στο Λαζόπουλο ως άνθρωπο μπορεί να είναι ο χειρότερος από όλους και να μην αξιζει μία, αλλά η εκπομπή του, αυτή καθε-αυτή είναι καλή.
slipknot Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν.. ''κοκαινοχασισάκιας'' : αφού έχει τα φράγκα και γουστάρει,το κάνει(όχι ότι είναι καλό και σίγουρα δεν το υποστηρίζω...αλλά πολλοί είναι ''κοκαινοχασισάκιδες'') φυγόστρατος : οι περισσότεροι στην εποχή μας αν είχαν την ευκαιρία δεν θα πήγαιναν στρατό(προσωπική άποψη το ''οι περισσότεροι'' ανθέλληνας : γιατί ???? αδερφάρα : δικαίωματα του είναι,δεν θα μπούμε στο κρεβάτι του αλλουνού
TurboJugend Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Γενικά το νήμα το βρίσκω ενδιαφέρον και πολύ χρήσιμο, το μόνο όμως που δεν έχω καταλάβει είναι, γιατί θα έπρεπε να κριθεί ο Λαζόπουλος και ο κάθε Λαζόπουλος να κριθεί για οτιδήποτε άλλο πέρα από την εκπομπή του, διάβασα από πολλούς αυτό το ερώτημα, αλλά από κανέναν την απάντηση (σημείωση διάβασα γύρω στις 12 σελίδες του νήματος).
antreaslam Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Ένας "κοκαινοχασισακιας" φυγόστρατος ανθέλληνας και αδερφάρα είναι. μάλιστα! ώστε σε εσένα επιτρέπεται να τον κριτικάρεις, έτσι? ενώ αυτός δεν επιτρέπεται να κράζει τον κάθε λιακοπουλο-χέρι χέρι-μικρούτσικο κ κούγια? αν δε γουστάρεις, μην τον βλέπεις! Αν έχεις αποδείξεις ότι είναι "κοκαινοχασισακιας" , φαντάζομαι ότι κάποιος ασφαλίτης θα χαρεί πολύ να σε ακούσει... Αν πάλι το να μην πιστεύει κάποιος στην ιδέα της πατρίδας κ του έθνους, όπως εσύ, τον κάνει ανθέλληνα, τότε φαντάζομαι ότι κάποιος χρυσαυγίτης θα χαρεί πολύ να μοιραστείτε τη βρώμικη δουλειά... Αν πάλι, σε ενοχλεί κ το αδερφή, τότε μπορείς να μην του κάτσεις! Όσο για το φυγόστρατος... Απλά είναι ένας από αυτούς, που δε θέλανε να σπαταλήσουν ούτε λεπτό στο μπ@#ρδελο εκεί μέσα, και το έκανε, σε αντίθεση με κάθε λογής πολιτικό κ celebrity , που μπαίνει την ημέρα της παρουσίασης, κ την ημέρα της απολύσεως... Αλλά αν σε ενοχλεί κ αυτό, υπάρχουν κ οι δικαστικοί δρόμοι να βρεις το δίκιο σου! Στο δρόμο που χάραξε η σαρρή κ εσύ! ΥΓ:με τα κολλήματά του, με τα κακά και τα άσχημά του, ο λαζόπουλος είναι ότι καλύτερο (από χιούμορ) έχει να παρουσιάσει η ελληνική τηλεόραση (φυσικά κ είναι προσωπική άποψη)! Είναι η μοναδική στιγμή της ημέρας, που όχι απλά θα παρακολουθήσω τηλεόραση, αλλά θα γελάσω (και όχι Χαμογελασω)! Ναι, ο λαζόπουλος δε μπορεί να αρέσει σε όσους εχουν διαφορων ειδών αγκυλώσεις! όπως καθείς που κάνει σάτιρα, έτσι κ αυτός, το παρακάνει (αυτό είναι κ το νόημα της σατιρας by the way)! Δεν είναι τυχαίο όμως, ότι δεν αρέσει σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων....
MrSeanKon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 τι έδειξε την τρίτη την έχασα την εκπομπή Παιζει καθε Σαββατο σε επαναληψη αλλα ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος. Η εκπομπη της 16/10 ειχε πολυ χωσιμο (εκτος απο μαιμουδες, κλεφτες κλπ) ειπε Παρε τα τετοια μου για τον υπουργο οικονομικων αλλα και τον διοικητη της τραπεζης Ελλαντας. Ιντριγκαδορους του κερατα ειπε τους δεσποταδες! Ωχ λεω τι θα πει σημερα (23-10)! Βλεπω να δειχνει βιντεο του πρωην υπουργου δημοσιας ταξης ε περιμενα να το ξεστομισει, ξαναπεριμενα αλλα στο τελος ειπε λες ασπαλακιες Σβηνει η TV κι εφυγα (απογοητευτηκα!!!) Αναλωθηκε απο οτι μου ειπαν οι αλλοι με τη Σαρρη, Βροχοπουλου εκεινο τον ψυχιατρο που ρευεται και δεν τα εχωσε σε κανεναν πολιτικο. Τωρα αν του εβαλαν δαχτυλακι θα δειξει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Σβήστηκε ήδη ένα αμιγώς πολιτικό μήνυμα. Παρακαλώ να προσέχουμε ιδιαίτερα τι γράφουμε και πώς το γράφουμε.
eleytherios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 μάλιστα! ώστε σε εσένα επιτρέπεται να τον κριτικάρεις, έτσι?ενώ αυτός δεν επιτρέπεται να κράζει τον κάθε λιακοπουλο-χέρι χέρι-μικρούτσικο κ κούγια? αν δε γουστάρεις, μην τον βλέπεις! Αν έχεις αποδείξεις ότι είναι "κοκαινοχασισακιας" , φαντάζομαι ότι κάποιος ασφαλίτης θα χαρεί πολύ να σε ακούσει... Αν πάλι το να μην πιστεύει κάποιος στην ιδέα της πατρίδας κ του έθνους, όπως εσύ, τον κάνει ανθέλληνα, τότε φαντάζομαι ότι κάποιος χρυσαυγίτης θα χαρεί πολύ να μοιραστείτε τη βρώμικη δουλειά... Αν πάλι, σε ενοχλεί κ το αδερφή, τότε μπορείς να μην του κάτσεις! Όσο για το φυγόστρατος... Απλά είναι ένας από αυτούς, που δε θέλανε να σπαταλήσουν ούτε λεπτό στο μπ@#ρδελο εκεί μέσα, και το έκανε, σε αντίθεση με κάθε λογής πολιτικό κ celebrity , που μπαίνει την ημέρα της παρουσίασης, κ την ημέρα της απολύσεως... Αλλά αν σε ενοχλεί κ αυτό, υπάρχουν κ οι δικαστικοί δρόμοι να βρεις το δίκιο σου! Στο δρόμο που χάραξε η σαρρή κ εσύ! ΥΓ:με τα κολλήματά του, με τα κακά και τα άσχημά του, ο λαζόπουλος είναι ότι καλύτερο (από χιούμορ) έχει να παρουσιάσει η ελληνική τηλεόραση (φυσικά κ είναι προσωπική άποψη)! Είναι η μοναδική στιγμή της ημέρας, που όχι απλά θα παρακολουθήσω τηλεόραση, αλλά θα γελάσω (και όχι Χαμογελασω)! Ναι, ο λαζόπουλος δε μπορεί να αρέσει σε όσους εχουν διαφορων ειδών αγκυλώσεις! όπως καθείς που κάνει σάτιρα, έτσι κ αυτός, το παρακάνει (αυτό είναι κ το νόημα της σατιρας by the way)! Δεν είναι τυχαίο όμως, ότι δεν αρέσει σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων.... Ακριβώς όπως κριτικάρει αυτός κριτικάρω και εγώ απαγορεύεται? γιατί έλεγες κάτι γεια χρυσαυγίτες ακριβώς έτσι αντιδράνε σαν εσένα. Και κάτι άλλο όταν λες εμενα ανθέλληνα και λες μπ@#ρδελο τον ελληνικό στρατό μάλλον ξεφτιλίζεσαι. γεια να καταλάβουμε και ποιος έχει αγκυλώσεις
Greator Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 μάλιστα! ώστε σε εσένα επιτρέπεται να τον κριτικάρεις, έτσι?ενώ αυτός δεν επιτρέπεται να κράζει τον κάθε λιακοπουλο-χέρι χέρι-μικρούτσικο κ κούγια? αν δε γουστάρεις, μην τον βλέπεις! Αν έχεις αποδείξεις ότι είναι "κοκαινοχασισακιας" , φαντάζομαι ότι κάποιος ασφαλίτης θα χαρεί πολύ να σε ακούσει... Αν πάλι το να μην πιστεύει κάποιος στην ιδέα της πατρίδας κ του έθνους, όπως εσύ, τον κάνει ανθέλληνα, τότε φαντάζομαι ότι κάποιος χρυσαυγίτης θα χαρεί πολύ να μοιραστείτε τη βρώμικη δουλειά... Αν πάλι, σε ενοχλεί κ το αδερφή, τότε μπορείς να μην του κάτσεις! Όσο για το φυγόστρατος... Απλά είναι ένας από αυτούς, που δε θέλανε να σπαταλήσουν ούτε λεπτό στο μπ@#ρδελο εκεί μέσα, και το έκανε, σε αντίθεση με κάθε λογής πολιτικό κ celebrity , που μπαίνει την ημέρα της παρουσίασης, κ την ημέρα της απολύσεως... Αλλά αν σε ενοχλεί κ αυτό, υπάρχουν κ οι δικαστικοί δρόμοι να βρεις το δίκιο σου! Στο δρόμο που χάραξε η σαρρή κ εσύ! ΥΓ:με τα κολλήματά του, με τα κακά και τα άσχημά του, ο λαζόπουλος είναι ότι καλύτερο (από χιούμορ) έχει να παρουσιάσει η ελληνική τηλεόραση (φυσικά κ είναι προσωπική άποψη)! Είναι η μοναδική στιγμή της ημέρας, που όχι απλά θα παρακολουθήσω τηλεόραση, αλλά θα γελάσω (και όχι Χαμογελασω)! Ναι, ο λαζόπουλος δε μπορεί να αρέσει σε όσους εχουν διαφορων ειδών αγκυλώσεις! όπως καθείς που κάνει σάτιρα, έτσι κ αυτός, το παρακάνει (αυτό είναι κ το νόημα της σατιρας by the way)! Δεν είναι τυχαίο όμως, ότι δεν αρέσει σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων.... +1 Δε νομιζω οτι ξεφτιλιζεται ο ανθρωπος!Την αληθεια λεει για το στρατο.Εκτος απο αυτους που καλως η κακως ειναι στρατο***οι το μονο που αποτελει(για ολους εμας που πηγαμε κ θα παμε) ειναι ενας χρονος χαμενος απο τη ζωη μας. Τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.