DIMITRISG Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 οταν ειπε για μια επιστολη του παπαντρεου προς τον πατερα του, ρωτησε την λιανη αν ειναι αληθεια και εκεινη κουνησε αρνητικα το κεφαλι της. Αυτο το σκηνικο με ξενερωσε. Μεγαλη μαλακια απο πλευρας Λαζοπουλου. Ερχεται σε αντίφαση με την ιδεολογία που χρησιμοποιεί για να πουλάει
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Νομίζω πως μετά και τη χτεσινή εκπομπή, καταλάβαμε όλοι τι παίζει... Κρίμα πάντως!
1980 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Εσύ θα τα χωνες στο δικηγόρο του εργοδότη σου και του κυβερνήτη της χώρας(βλ. Λάτσης)? γιατι οχι? βασικα δεν τρελενομαι αλλα καποιες στιγμες λεει καποια πολυ σωστα πραγματα.
AFANIS_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 οταν ειπε για μια επιστολη του παπαντρεου προς τον πατερα του, ρωτησε την λιανη αν ειναι αληθεια και εκεινη κουνησε αρνητικα το κεφαλι της. Αυτο το σκηνικο με ξενερωσε. Μεγαλη μαλακια απο πλευρας Λαζοπουλου. Ερχεται σε αντίφαση με την ιδεολογία που χρησιμοποιεί για να πουλάει συμφωνω μαζί σου...ίσως ήταν ένα απο τα λίγα άσχημα που έχω να πω για τον Λαζόπουλο.... Και να σου πω και κάτι...ήταν σαν να ζητάς απο την Παπαρήγα να πει καλή κουβέντα για τον Καρατζαφέρη... αφού η λιάνη δεν χωνευει τον παπανδρέου....τι περιμένεις να σου πει...πως ναι έτσι έγιναν....ευκαιρία να βγάλει την κακία της ήθελε...κοινώς...της έδωσε πάσα για να βάλει γκόλ.... Σε αυτά να προσθέσω πως μπαίνει και αυτός σιγά σιγά στο γκρούπ αυτών που εκμεταλλεύονται....(για διάφορους λόγους)...το ""brand name"...Ανδρέας Παπανδρέου....
zazik Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 ναι γαμησετα....πολυ δολιο αυτο που έκανε.... απίστευτη ξενερα....και δεν κατάλαβα γιατι το έκανε.... πολλοι ξενερώσανε....
COMPUTER-MAN Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 τι έδειξε την τρίτη την έχασα την εκπομπή
Hawk- { @Marshall@ } Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Ο λαζόπουλος απλά τα σπάει μάγκες... Οξυδερκής, με χιούμορ, καυστικότητα και ευστοχία πάντα. Να 'ναι καλά για πολλά χρόνια ακόμα και να ανοίγει τα μάτια σε αυτούς που κοιμούνται
Critter Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Ο Λαζοπουλος εχει 50% τηλεθεαση συμφωνα με τις μετρησεις. Αυτο αποδεικνυει ποσο χαζος ειναι ο Ελληνας. Γιατι? Γιατι πρακτικα με αυτα που λεει αποκαλει άμεσα τους πολιτικους μαλακες, φιδεμπορες κτλ και εμμεσως αποκαλει ηλιθιο τον Ελληνα πολιτη που τους ψηφιζει. Αρα το 50% που τον βλεπει και γελαει σημαινει οτι ειναι διχασμενες προσωπικοτητες
Φρού-Φρού Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Χωρίς να διαβάσω τα προηγούμενα, χθές ήταν η πρώτη φορά που είδα Λαζόπουλο έτσι γιατί μου τα είχαν πρήξει ολοι οι τιβι-φρίκς. Χμμμ.. δεν ξέρω, λίγο δήθεν μου τάχα μου μου κάνει ο παμπλουτος Ρομπέν... Οκ κράζει την τζάνκ τιβι, τους πολιτικούς αλλά το φρούτο την κωλόγρια που κλαίει την είχε στο πλατώ για την AGB ρε γαμώτο... Λιγο αντιφατικό δεν νομίζετε???? Μούμπλε-μούμπλε...
afentiko7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Γιατι? Γιατι πρακτικα με αυτα που λεει αποκαλει άμεσα τους πολιτικους μαλακες, φιδεμπορες κτλ Οχι όλους σε 2 συνιστώσες παίζει.Εχει και μια τρίτη αλλά στην τρίτη η κεφαλή της δεν αγγίζεται.Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση κάποιοι να είναι πάπες στην Ελλάδα και να διεκδιδούν το αλάθητο.Τέσπα εγώ δλδ που δεν το βλέπω (η tv υπάρχει μόνο για κονσόλες και dvd) τι είμαι δλδ?
zazik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Χωρίς να διαβάσω τα προηγούμενα, χθές ήταν η πρώτη φορά που είδα Λαζόπουλο έτσι γιατί μου τα είχαν πρήξει ολοι οι τιβι-φρίκς. Χμμμ.. δεν ξέρω, λίγο δήθεν μου τάχα μου μου κάνει ο παμπλουτος Ρομπέν... Οκ κράζει την τζάνκ τιβι, τους πολιτικούς αλλά το φρούτο την κωλόγρια που κλαίει την είχε στο πλατώ για την AGB ρε γαμώτο... Λιγο αντιφατικό δεν νομίζετε???? Μούμπλε-μούμπλε... Δεν την είχε καλέσει ο ίδιος....και μια άλλη που σατίριζε , και την είπε μπριζόλα , ήτανε και αυτή εκει, και μάλιστα του έδωσε και λουλούδια.... Όσο για τα άλλα , έχω ξαναπεί ότι στην σάτιρα είναι πρώτος , αλλά ναι , όταν το πέζει ρήτορας και ρομπέν των φτωχών και μένα με κουράζει....κατα τα άλλα δεν χάνω εκπομπή , γιατί γελάω πολύ....
Harkon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Όσο για τα άλλα , έχω ξαναπεί ότι στην σάτιρα είναι πρώτος , αλλά ναι , όταν το πέζει ρήτορας και ρομπέν των φτωχών και μένα με κουράζει....κατα τα άλλα δεν χάνω εκπομπή , γιατί γελάω πολύ.... +1 και απο μενα σε αυτο
slipknot Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Εγώ γέλασα πάντως στην εκπομπή που είχε το Σάββατο αν θυμάμαι καλά,σε μια φάση που έδειχνε που ρωτάγανε κάτι ανθρώπους τι έχουν να πουν για κάποιο θέμα(πολιτικά).Ρωτάνε κι έναν παππού και απαντάει ''Σκατά..σκατά να φάνε όλοι τους !!''.Εκεί έλιωσα στο γέλιο.Μπράβο Παππού !!!
21century Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Βγαζουν γελιο οι απλες ατακες του συγχρονου και μη Ελληνα. Μαλιστα απο την σατυρα δεν ξεφευγει κανενας και οσους σατυριζε κατα καιρους πηγαν στο στουντιο να δουν απο κοντα την εκπομπη του. Το θεμα που τιθεται ειναι αν η σατυρα εχει ορια και αν καταντα πολλες φορες αυτοσκοπος. Παντως για μενα τα καταφερνει πολυ καλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.