Προς το περιεχόμενο

Λαζόπουλος....

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)πρέπει να ντρέπεται αυτός που σατιρίζει αυτούς που κλέβουν, ή αυτοί που έκλεβαν?

2)φταίει αυτός αν ο Χ πρωθυπουργός φωνάζει συνθήματα στα μπαλκόνια, δίνει "τυράκια" στους ψηφοφόρους του, διαλύει την πυροσβεστική, κλπ κλπ???

Φιλε μου τα ξερουμε πανω κατω ολοι μας και δε χρειαζεται να μας τα τσαμπουναει ο συγκεκριμενος τηλεπαρουσιαστης.

Γιαυτο συμφωνω με τον φιλο μας

διοτι στην σάτιρα είναι γαμάτος , αλλά όταν μου το παίζει ρήτορας , εγώ προσωπικά το αλλάζω , μέχρι να ξαναρχίσει την σάτιρα.
Γιατι οντως εχει αρβαλα.

Nα μην τα ισοπεδωνουμε ολα κι οταν ειμαι στο σπιτι ριχνω μια ματια στην εκπομπη.

Π.χ. LOL οταν εδειξε τη Σαρρη να λεει:

Ειδα ενα μακρυ, μεγαλο και βαθυστοχαστο ονειρο ειπα κι εγω ευτυχως που δε μπηκε στη βουλη. :mrgreen:

Eπίσης οταν τη ρωτησαν πως θα καταφερει να ασχοληθει με ενα σωρο θεματα απαντησε "Ε οι αλλοι τι θα κανουν??"

Ή κι ενα αλλο πετυχημενο οπου ενας μπαρμπας μας ειπε:

Με 500Ε μηνιαιως μπορω να παω στη Σουηδια να παρω Σουηδεζα???

LOL no comments...

• Απαντ. 512
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φιλε μου τα ξερουμε πανω κατω ολοι μας και δε χρειαζεται να μας τα τσαμπουναει ο συγκεκριμενος τηλεπαρουσιαστης.

Γιαυτο συμφωνω με τον φιλο μας

Αν τα ήξερες όλα αυτά, τότε δε θα έδινες την ψήφο σου σε ποσοστό 127% σε αυτούς που τα κάνουν, αλλά μόνο σε 27%, για να τους δώσεις ένα μάθημα (δεν είναι προσωπική μομφή, γενικό παράδειγμα είναι)!

ΜΕ αυτό εννοώ ότι όσο περισσότεροι τα λένε και τα διαδίδουν , τόσο καλύτερο είναι για ένα λαό! Κ η σάτιρα είναι μέσο διάδοσης πληροφοριών!

Αν στα "τσαμπούναγε" άλλος παρουσιαστής θα τα δεχόσουν?

Γιατι οντως εχει αρβαλα.

τι σημαίνει άρβαλα?

Δημοσ.
Παίδες, η σάτιρα τί λέτε έχει όρια; Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι σάτιρα όταν πέφτεις σε προσωπικό επίπεδο. Θυμάμαι τότε με τον Κούγια (τον Κούγια υπ' όψη δεν τον πάω), όταν τον σατίριζε ήταν εντάξει, αλλά μετά όταν άρχισε να λέει για τη γυναίκα του (σεξουαλικά υπονοούμενα) αυτό δεν μου άρεσε. Το ίδιο έκανε και με τη Δρούζα. Έλεγε ότι και καλά ο Λάλας (ο χοντρούλης) δεν μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντά του σαν άντρας και για αυτό δεν είναι καλά η Δρούζα. Δεν πιστεύω ότι αυτά είναι σωστά πράγματα. Εσείς τι λέτε;

Πραγματι ειναι καταπληκτικος και εχει πολυ καλες στιγμες στις εκπομπες του.Αυτο ομως που κανει σε προσωπικο επιπεδο τον ριχνει πολυ.Ειναι κοτσομπολιο ειναι ξεκατινιασμα στα ορια της αθλιοτητας.Αλλο πραγμα να σατιριζεις καποιον για τις ιδεες του η τις πραξεις του και αλλο να λες "ο χοντρος", "η σκατοφατσα" κ.λ..Ειναι ρατσισμος.Παντως η τελευταια εκπομπη του (πριν τις εκλογες) ηταν καταπληκτικη.Ειπε τα πραγματα με το ονομα τους.

Δημοσ.
Αν τα ήξερες όλα αυτά, τότε δε θα έδινες την ψήφο σου σε ποσοστό 127%
Αυτο δεν το καταλαβα τι εννοεις? :???:
τι σημαίνει άρβαλα?

Αρβάλα :mrgreen: means κάνω πλάκα, χαβαλές κλπ....

Δημοσ.

Πάντως πρέπει να αναγνωρίσουμε συο Λαζόπουλο ότι διαχωρίζει απόλυτα την προσωπική κριτική από την υπόλοιπη εκπομπή και αυτό είναι προτιμότερο από δημοσιογράφους που μαζί με την είδηση περνάνε τη δική τους άποψη χωρίς αυτό να είναι φανερό.

Δημοσ.

Να πω τη γνώμη μου βασικά για τον Λαζόπουλο(συγγνώμη,δεν έχω την όρεξη να κοιτάω 12 σελίδες πίσω γι αυτό δεν ξέρω τι έχετε πει).Βασικά την εκπομπή του Λαζόπουλου(Αλ τσαντίρι νιούζ) άρχισα να τη βλέπω πέρυσι και μπορώ να πω πως μου άρεσε απλά έχω την αίσθηση ότι κάπου το χάνει.Δηλαδή πάει να κάνει σάτιρα και μετά το ρίχνει στη ''στεγνή κοροιδία'' για να γεμίσει την εκπομπή του.Αυτή την αίσθηση μου δίνει.Το τονίζω πως είναι προσωπική γνώμη!

Δημοσ.

Η σατυρα δεν κανει διακρισεις φιλε μου, απο την στιγμη που το κανει για ολους μπορει και στεκεται. Μαλιστα ριχνει σατυρα και στο καναλι που τον φιλοεξενει και το εχει δικαιολογησει αυτο στην χθεσινη εκπομπη της Τριτης. Εξαλλου χωρις σατυρα δεν υπαρχει ουσια...

Δημοσ.
Η σατυρα δεν κανει διακρισεις φιλε μου, απο την στιγμη που το κανει για ολους μπορει και στεκεται. Μαλιστα ριχνει σατυρα και στο καναλι που τον φιλοεξενει και το εχει δικαιολογησει αυτο στην χθεσινη εκπομπη της Τριτης. Εξαλλου χωρις σατυρα δεν υπαρχει ουσια...

Σαφώς και δεν κάνει διακρίσεις η σάτιρα συμφωνώ.Απλά θέλω να πω πως σε κάποια σημεία παύει να είναι σάτιρα αυτό που κάνει και γίνεται κοροιδία.Σκέψου όπως στο δημοτικό πχ. που είναι ένα παιδί και λες ότι να ναι για να τον κοροιδέψεις,έτσι κι αυτός.Τέτοια αίσθηση μου δίνει όπως είπα.Φυσικά δεν λέω ότι δεν κάνει καθόλου σάτιρα ή δεν ξέρει να κάνει.

Δημοσ.

Η σάτυρα πρέπει να στοχεύει τους πάντες.Από το μεγάλο μέχρι τον πιο μικρό, από το χοντρό μέχρι τον κοκαλίαρη , από τον όμορφο ως τον άσχημο και από τον πιο έξυπνο ως τον πιο βλάκα.Οταν λοιδωρείς κάποιους (καλά κάνεις) αλλά για κάποιους άλλους εύχεσαι τα καλύτερα και τους καλείς στην εκπομπή σου τότε κάνεις στρατευμένη τέχνη.Και δεν μπορείς να λέγεσαι ανεξάρτητος αλλά ένας απλάος γελωτοποιός υπαλληλάκος:twisted:

Είπε για τη Σαρρή και τη Μπάστα ότι είναι πόρνες.Στη Ντενίση το λέει?Οχι γιατί δεν είναι η μήπως τη φοβάται?Η Μενεγάκη που τα χε με φυλακισμένο γιατί δεν της το λέει?Μήπως γιατί ο Κοντομηνάς θα τον εδιώξει?

Μόνο για καμιά κυριαΑνθούλα είσαι.Αλλωστε το επίπεδο των θεατών σου λέει πολλά.Και δεν εννοώ λόγω μόρφψσης μακριά από μένα τέτοιες κατηγοριοποιήσεις.

@παππουςσούλης όταν με το καλό και εσύ μόνος σου ανοίξεις μια επιχείρηση , γίνεις πετυχημένος επαγγελματίας - έμπορος, και πάρεις 16000 σταυρούς δεκτό να χλευάζεις και να ειρωνεύεσαι μέχρι τότε όμως?

Δημοσ.

Είπε για τη Σαρρή και τη Μπάστα ότι είναι πόρνες.Στη Ντενίση το λέει?Οχι γιατί δεν είναι η μήπως τη φοβάται?Η Μενεγάκη που τα χε με φυλακισμένο γιατί δεν της το λέει?Μήπως γιατί ο Κοντομηνάς θα τον εδιώξει?

δηλαδη οποια τα εχει με φυλακισμενο ειναι πορνη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...