marios1957 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι,δεν έχασες εσύ,αυτοί οι δυό σε δουλεύουνε. Ξεραίνοντε,μαθές...
-nick- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Physics_Rulez ήταν ηθελημένο λάθος!!!! Democrazy ...
antreaslam Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Και πως θα τον κρίνουμε τότε?Με κάτι που δεν ακούγεται?Ή θα πρέπει να πάμε εμείς οι ίδιοι να τον πιάσουμε με το χασίς στο χέρι? ΑΚΡΑΙΟ παράδειγμα που δεν υιοθετώ: "Ο φίλος19, είναι τραβέλι! μου το είπε ο παρεδωσε με τον kwsn, που τους το είχε πει ενα παιδί από άλλο φόρουμ, που είχε ακούσει από την θεία της κουμπάρας του που η ανηψιά της σπουδάζει στην πάντειο, ότι τον είχε δει στη συγγρού μαζί με τα άλλα τραβέλια"! ο παραπανω υποθετικός και ακραίος συλλογισμός , με τη δική σου λογική πρέπει να υιοθετηθεί....Εκτός αν πρέπει να πάρω στο 11888, να ρωτήσω πότε κάνει πιάτσα το τραβέλι, για να πάω να τον πιάσω στα πράσα!!!! άρα, το ότι το είπαν 10 άτομα, σε μετατρέπει αυτόματα σε τραβέλι? Οταν την Τριτη πριν τις εκλογες εδειχνε τον ηλιο του ΠΑΣΟΚ να ειναι ενα ματσο χαρτονομισματα και να λεει οτι κλεβουμε αθορυβα επι 20 χρονια κι ειρωνιες για τον Πρωθυπουργο δε νομιζετε οτι πρεπει να επεμβει καποτε κι ενας εισαγγελεας να του βαλει ενα φιμωτρο?? Ειτε του αρεσει ειτε οχι ο κοσμος ψηφισε καποιους για να διοικουν αυτην την χωρα. Αλλο η κριτικη στην Εφη Θωδη ή στη Ντενιση (κλπ κλπ) επειδη ειπε κατι αστοχο κι αλλο για τα πολιτικα προσωπα. Ελεος δηλαδη.... Μηπως εχει κι αυτος καποια ασυλια να λεει ο,τι του αρεσει? 1)πρέπει να ντρέπεται αυτός που σατιρίζει αυτούς που κλέβουν, ή αυτοί που έκλεβαν? 2)φταίει αυτός αν ο Χ πρωθυπουργός φωνάζει συνθήματα στα μπαλκόνια, δίνει "τυράκια" στους ψηφοφόρους του, διαλύει την πυροσβεστική, κλπ κλπ??? 3)ποιος ορίζει ποιοι μπορούν να σατιρίζονται και ποιοι όχι? 4)ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ η κριτική στα πολιτικά πρόσωπα είναι εντονότατη! Βλ περίπτωση Μάικλ Μουρ! Επενέβη κάποιος εισαγγελέας? 5)φαντάζομαι ότι αν συνέβαινε εδώ ότι συνέβη στην ιταλία,με κρυφή κάμερα παρόμοιας εκπομπής του λαζόπουλου, να πιάνει τον μπερλουσκόνι να σκαλίζει τη μύτη του,και μετά να τρώει ότι έβγαλε από τις ανασκαφές, ότι θα παλουκώναμε τον αντίστοιχο "κριτή"? 6)Καλά, αν έσπαγαν το μπλόκο της ασφάλειας σε μια σημαντική εκδήλωση,όπως συνέβη στην αγγλία, θα τους ονομάζαμε πανεύκολα "ΠΡΟΔΟΤΕΣ,που πρέπει να απελαθούν ΑΜΕΣΑ". 7)το ποιος ψήφισε ποιον, είναι σχετική έννοια, αν σκεφτείς ότι σε σύνολο περίπου 9.5 εκατ ,τα 7 εκατ ΔΕΝ ψήφισαν το κόμμα που θα κυβερνήσει.... 8)φαντάζομαι ότι κάποτε ο κόσμος δε δέχτηκε τα φασιστικά καθεστώτα, ακριβώς γιατί φίμωναν.... Αλλαξε κάτι από τότΕ???
zazik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 οπως έχω ξαναπει , εγώ γελάω , δεν χάνω εκπομπή , αλλα ναι , πιστεύω ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάπιου κόμματος , και για το οποίο έχει καρφωθεί ουκ ολίγες φορές....και εκεί είναι που ξενερώνουνε πολλοί ( και εγώ μαζι) , διοτι στην σάτιρα είναι γαμάτος , αλλά όταν μου το παίζει ρήτορας , εγώ προσωπικά το αλλάζω , μέχρι να ξαναρχίσει την σάτιρα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Απορία, πώς ξέρεις πότε ξαναρχίζει η σάτιρα, για να γυρίσεις κανάλι; Πάντως, και οι κριτές κρίνονται. Κι αυτοί που κάνουν "γκάλοπ", κι αυτοί που λένε "ειδήσεις", κι αυτοί που "σατιρίζουν". Προσωπικά, έχω να γελάσω με το Λαζόπουλο από την εποχή των Μήτσων, πριν ξεφτίσουν κι αυτοί προς το τέλος. Η συγκεκριμένη μουτσούνα του "γύφτου", όπως κι εκείνη του "βλάχου" σε αλλοτινές εποχές, με κουράζει πολύ.
jk Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ο λάζοπουλος και εμένα μου άρεσε στην αρχή μπορώ να πω δεν τρελαινόμουνα βεβαία,ο λαζοπούλος ειναι απλα να ειμαστε εμεις καλα για να κλαιμε τους αλλους δεν νομιζώ αν εχει σημασία αν πηγέ στράτο η δεν πηγέ αλλα πως την εβγάλε εκει γιατί οπως γνώρισουμε οι περισσότεροι διάσημοι πολιτικοί ηθοποιοί κτλ.δεν κάνουν τίποτα εκει μέσα και βγαίνουν σε αδείες συνέχεια(παπακαλιατης), ο λαζόπουλος για μένα δεν λεει τιποτα παραπανω απο αυτα που λενε οι ηθοποιοι καινουργιοι και παλιοι απλα τα λεει με εναν τροπο που πιανει το ηλικιακο κοινο της γενια του(οσους εχω ρωτησει και τους αρεσει πολυ ειναι πανω απο 35) δειχνει και βιντεακια που η περισσοτερη δεν μπορουν να βρουν απο το internet γιατι δεν ξερουν να το χρησιμοποιουν λογο ηλικιας του εκατσε και η χρονικη στιγμη και ο συνχρονισμος που λεμε και επιασε η εκπομπη του,αλλα προσαρμοζει και την εκπομπη του καθε χρονια η πρωτες εκπομπες του αν θυμαστε ηταν τελειως διαφορετικες και σχεδον αδιαφορες, αυτο που προκαλει και αρεσει πολυ βεβαια και γινεται "παιχνιδι" που λεμε και εξαπλωνονται οι εκπομπες του σαν ιος και συζητιουνται ειναι οι επιθεσεις που κανει σε διασημους πολιτικους και μη για μενα εχει καβαλησει το καλαμι επειδη ολοι ασχολουνται μαζι του και την εχει δει ηγετης και σωτηρας αλλα μην ξεχναμε οτι κανει απλα την δουλεια του καλα και λεει αυτα που λενε πολλοι απο εμας γνωστοι και μη τοσα χρονια χωρις να κανει κατι παραπανω.
antreaslam Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 παλίκαρε, γράψε στα ελληνικά το μήνυμά σου,γιατί αλλιώς θα σβηστεί.... Κατα τα άλλα, επί της ουσίας έχεις να πεις κάτι?
NoD Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Διαβάζοντας όλα τα posts, διαπιστώνω ότι περισσότερα συμπεράσματα βγαίνουν για το ύφος και την επιθετική/ειρωνική/απαξιωτική συμπεριφορά πολλών μελών προς άλλα μέλη παρά για το αντικείμενο της κουβέντας και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Υποκλινόμαστε στο απρόσωπο διαδίκτυο που βγάζει πτυχές του εαυτού μας στο προσκήνιο.
Xorxhs! Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 εχεις παει στρατο εσυ? εσυ διαβαζεις τι εχω μολις γραψει πιο πανω?
caveneo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Παίδες, η σάτιρα τί λέτε έχει όρια; Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι σάτιρα όταν πέφτεις σε προσωπικό επίπεδο. Θυμάμαι τότε με τον Κούγια (τον Κούγια υπ' όψη δεν τον πάω), όταν τον σατίριζε ήταν εντάξει, αλλά μετά όταν άρχισε να λέει για τη γυναίκα του (σεξουαλικά υπονοούμενα) αυτό δεν μου άρεσε. Το ίδιο έκανε και με τη Δρούζα. Έλεγε ότι και καλά ο Λάλας (ο χοντρούλης) δεν μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντά του σαν άντρας και για αυτό δεν είναι καλά η Δρούζα. Δεν πιστεύω ότι αυτά είναι σωστά πράγματα. Εσείς τι λέτε;
green_beret Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Οταν η σατυρα γυρναει σε προσωπικο επιπεδο και κυριως αρχιζουν τα υπονοουμενα τοτε μονο το ραδιοτηλεοπτικο μπορει να κανει κατι το οποιο ομως ουσιαστικα ειναι ανυπαρκτο δυστυχως...
1980 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 εσυ διαβαζεις τι εχω μολις γραψει πιο πανω? ναι διαβασα. μαγκια του που δεν εχει παει στρατο....φλωρια του ειναι που δεν εχει παει στρατο και λαμογια του και εγωπαθεια. αλλα εδω μιλαμε(μιλατε) για τον λαζοπουλο οχι για το στρατο το οποτε ας μην το συνεχισω. ενα συμπαθες λαμογιο ειναι για μενα.
Fidelio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 ..εντάξει έχει ειπωθεί ξανα , ένα πέπλο είναι η σάτιρα, μπορεί κάλλιστα κάποιος θιγόμενος να του πει , γαμησέ μας ρε λαζόπουλε και να μην χρησιμοποιήσει σάτιρα. Είναι πιο παραστατικό. Το θέμα δεν είναι αν η σάτιρα έχει όρια , που κατά την γνώμη μου έχει υπό την έννοια ότι είναι ένα άλλοθι για να λες ό,τι σου κατέβει και να γίνεσαι γελοίος εως και ύπουλος! Το θέμα είναι αν αυτός που την χρησιμοποιεί τα λέει ωραία. Για τέχνη πρόκειται και ως εκ τουτου η τέχνη είναι ωραίο πράμα χωρίς όρια όπως και να το κάνουμε. Το ερώτημα λοιπόν στην συνέχεια είναι αν συμφωνεί κάποιος με τον λαζόπουλο έτσι όπως τα λέει όταν τα λέει και δεν είναι ανάγκη και να ταυτίζεσαι μαζί του ολοκληρωτικά , δεν έπεται δηλαδή ότι επειδή είναι καλός πάνω στην δουλειά του πάει να πει ότι είναι και μέντορας ή ο παντογνώστης του πολιτικού γίγνεσθαι, ο μέγας μεταρρυθμιστής να τον βάλουμε στην βουλή τότε . . Επιπλέον νισάφι ποια ρε παίδες με τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ της ΤιΒι !!!! ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ υπάρχουνε , η τηλεοπτική επιθεώρηση πείραξε; Είναι αρκετά πρωτότυπη ιδέα και καλώς να συνεχίζει να υπάρχει . . . Πάντως δεν μπορώ να θυμηθώ γιατί η εκπομπή του ήταν εντελώς αδιάφορη στις αρχές , τότε στο μεγκα ή είναι δικιά μου εντύπωση μόνο; Μάλλον γιατί ήταν συμβατικός , μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.