Helm21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 έλεος ρε παιδιά με αυτή την φράση..πιστεύετε ότι όλα είναι τόσο απλά ή ότι μπορούν να γίνουν τόσο απλά και ουτοπικά ώστε ο καθένας να δρα μέσα σε έναν χώρο 5χ5 που θα ισχύουν απόλυτα αυτά τα όρια της ελευθερίας??Η ελευθερία του ενός ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ την ελευθερία του άλλου!! Πιο σωστό???? Μαλλον όχι. Αλλα I appreciate the sentiment, for one. Αμάν πια με αυτή την άκαπνη καραμέλα (έναντι της καραμέλας καπνιστής ) (η ελευθερία 'σου' σταματάει εκεί που ξεκινά η δικιά 'μου') που δεν σημαίνει τίποτα. Οι ανάγκες του ενός έρχονται σε προστριβή με τις ανάγκες του άλλου και η λύση έγκειται στην διευθέτηση της αυτής τριβής με έναν δίκαιο, ενημερωμένο και λειτουργικό τρόπο. Η 'μέση λύση' δεν βρίσκεται με το να κάθεται ο καθένας στα αυγά του μην ενοχλήσει την ελευθερία του άλλου, βρίσκεται με το να πιέζει ο καθένας για τα συμφέροντά του. όσο για το τοπικ: Γλοιώδης επαγγελματίας ψεύτης, πολιτικά άδειος, λαϊκιστής ατάλαντος, φτιαγμένος προ-κατ για να εκφράζει το χιούμορ και το επίπεδο προβληματισμού τάχα-μου-αριστερής-αλλά-στην-πραγματικότητα-ΠΑΣΟΚ σχολικής δασκάλας την παρασκευή βραδύ που είναι σπίτι και βλέπει τηλεόραση ενώ ο άνδρας της εξετάζει στο μπάνιο την πρόοδο των αιμορροΐδων του "αχ Μίλτο έχασες τι είπε, ήταν αστείο θα το πω στα παιδιά αύριο στην τάξη!" μόνος ψάχνεται, στον δικό σου χώρο χωρίς συνοδό, ααβαδιστα.
Xorxhs! Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν μπανα χει γραψει και οπερα , τι να σου πει τωρα καποιος που φαβαται να παει φανταρος, Αν η Πανια ηταν αντρας , λοκατζης θα πηγαινε Kαι εσυ που πηγες τι καταλαβες?Στοιχηματιζω θα νιοωθεις πολυ περηφανος που υπηρετησες την πατριδα...χαχα...με ολους τους καφρους του στρατου...μπραβο σου,να το λες και στα παιδια σου... Μαγκια του που δεν πηγε,γιατι ειχε συγκεκριμενη ιδεολογικη αποψη για το στρατο,μακαρι να μην πηγαινα και εγω...Υποκριτες!!
1980 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Kαι εσυ που πηγες τι καταλαβες?Στοιχηματιζω θα νιοωθεις πολυ περηφανος που υπηρετησες την πατριδα...χαχα...με ολους τους καφρους του στρατου...μπραβο σου,να το λες και στα παιδια σου... Μαγκια του που δεν πηγε,γιατι ειχε συγκεκριμενη ιδεολογικη αποψη για το στρατο,μακαρι να μην πηγαινα και εγω...Υποκριτες!! εχεις παει στρατο εσυ?
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Γενικα μου αρεσουν πολυ οι σατυρικες δουλειες του Λαζοπουλου αλλα εχω μια ενσταση δεν σχολιαζει καθολου ΣΥΡΙΖΑ οτι κανει ο Αλαβανος ειναι καλο. Απο τη στιγμη που κανει πολιτικη σατυρα και ασχολειται με ολα τα κομματα καλο θα ηταν να σατυριζει και το κομμα που υποστηριζει. μμμμμμ... +1 σ' αυτό. Αν είχε ασχοληθεί μόνο με τα 2 μεγάλα κόμματα τότε εντάξει. Από τη στιγμή όμως που ασχολείται και με τα μικρά κόμματα, θα έπρεπε να σχολιάσει και ΣΥΡΙΖΑ. Δεν το έκανε καθόλου. Επίσης κάτι άλλο που δεν μου άρεσε ήταν όταν τον πέτυχα σε ένα πάνελ και έλεγε σε νεοεκλεγμένο πολιτικό "Δυστυχώς ο κόσμος σας ψήφισε... Δυστυχώς κύριε.". Δεν ήταν και τόσο δημοκρατική άποψη αυτή.
Helm21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ήταν και τόσο δημοκρατική άποψη αυτή. Γιατί? Ο σχολιασμός οποιουδήποτε εκλογικού αποτελέσματος ως ατυχής επιτρέπεται και προβλέπεται. Η κρίση του ελληνικού λαού δεν είναι αλάθητη.
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατί? Ο σχολιασμός οποιουδήποτε εκλογικού αποτελέσματος ως ατυχής επιτρέπεται και προβλέπεται. Η κρίση του ελληνικού λαού δεν είναι αλάθητη. Όχι. Δεν δέχομαι σχολιασμό εκλογικού αποτελέσματος ως ατυχές. Τι πάει να πει ατυχές; ως προς ποια υποκειμενική άποψη; Νομίζω πως σχολιάζοντας εκλογικά αποτελέσματα, πρέπει να ψάξουμε το "γιατί" ο κόσμος ψήφισε με τον τρόπο που το έκανε και όχι να κρίνουμε αν η απόφαση του λαού είναι αλάθητη ή όχι.
Helm21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ο καθένας δικαιούται να έχει διαφορετικές γνώμες από της πλειοψηφίας περί του ποιο είναι το καλό της χώρας εκλογικά, δικαιούται να θεωρεί ανίκανο κάποιον πολιτικό και να το δηλώνει, και να λέει ότι όποιος τον ψήφισε ή δεν ήταν σωστά πληροφορημένος ή έσφαλε ή ήταν ηλίθιος (ή τρελλό combo). Η δημοκρατία δεν εξαφανίζει την ηλιθιότητα μαγικά, ούτε έχει αυτή πάντα πολιτικό πρόγραμμα πίσω της ... δηλαδή, σε ένα επίπεδο δεν υπάρχει τίποτα να εξετάσεις πολιτικά, στο γιατί ο Μπάμπης δεν διάβασε κανένα προεκλογικό πρόγραμμα, δεν εξέτασε όλες τις επιλογές του και πήγε τελικά και ψήφισε ότι ψηφίζει και ο μπαμπάς του στα τυφλά όπως ακριβώς είναι ολυμπιακός όπως ο μπαμπάς του είναι. Απλή ανθρώπινη βλακεία. Μου φαίνεται ενδιαφέρον ότι πιστεύεις ότι η δημοκρατία (ή οι πολιτικές προσωπικότητες, το ίδιο είναι) πρέπει να προστατεύεται του τέτοιου είδους σχολιασμό, ενώ εγώ πιστεύω ότι αυτός ο σχολιασμός (όχι μοναχός του, αλλά σε συνισταμένη και με άλλους) είναι κεντρικός στο να συνεχίζει να υπάρχει δημοκρατία. Οι ανίκανοι να λέγονται ανίκανοι. Και ο λαός όταν ψηφίζει ανίκανους να λέγεται μαλάκας. Nothing's sacred, this is the blood and guts of democracy (όχι στην Sparta όμως!)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ας πως και γω τη δική μου άποψη, προσέχοντας βέβαια να μην υποτροπιάσω και μου βγεί ...πολιτική... Γενικότερα τον συμπαθ(ούσα)ώ τον Λαζόπουλο και εκτιμώ τα κέιμενά του, το στυλ του και αρκετές από τις παραστάσεις που ανέβασε. Όπως επίσης μ'αρέσει και η εκπομπή του (μέχρι μέβαια που ανακάλυψα την "Ελληνοφρένεια" στον Σκαϊ) στον Alpha. Η επιστροφή του όμως στην TV πριν την προγραμματισμένη περίοδο και μερικές ημέρες πριν τις εκλογές ήταν λίγο ...ύποπτη! Ξεκίνησε και καλά λόγω της αγανάκτησης από τις φωτιές κλπ αλλά γρήγορα άρχισαν να εμφανίζονται ...άλλα κίνητρα! Όποιος έχει κρατήσει αυτές τις εκπομπές μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του! Με αποκορύφωμα την ανακοίνωση του σταθμού ότι την Πέμπτη πριν τις εκλογές, θα εμφανιζόταν σε μια έκτακτη εκπομπή περίπου την ίδια ώρα κατά την οποία πραγματοποιούνταν η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος της αντιπολίτευσης. Υπήρξαν αντιδράσεις και σχόλια (επιτρέψτε μου να γνωρίζω κάτι παραπάνω...) και τελικά παίχτηκε η εκπομπή της Τρίτης σε επανάληψη! Αυτό που με ενόχλησε δηλαδή είναι το γεγονός πως μπήκε στο παιχνίδι και ο Λάκης, χρησιμοποιώντας την τηλεθέαση και την αποδοχή που έχει από τον κόσμο, για να εξυπηρετήσει ...το σύστημα! Και εντελώς τυχαία στη συνέχεια, την Παρασκευή πριν τις εκλογές, κυκλοφόρησε και η εφημερίδα 300Α.Ε στην οποία και συμμετέχει (πήγε λίγο άπατη βέβαια...) Game Over Laki...:???::twisted:
Lucifer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ο φόβος μήπως χαρακτηριστώ εμπαθής δε θα σταματήσει το στεντόριο μπαν. Μην ξαναδώ τπτ για εκλογικά αποτελέσματα και ανίκανες κυβερνήσεις. Ευχαριστώ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ο φόβος μήπως χαρακτηριστώ εμπαθής δε θα σταματήσει το στεντόριο μπαν.Μην ξαναδώ τπτ για εκλογικά αποτελέσματα και ανίκανες κυβερνήσεις. Ευχαριστώ. Psssst! Δεν έχεις παράπονο απο μένα ε! Ήμουν προσεκτικός!
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Έλα ρε χέλμ, τεχνηέντως τα μπέρδεψες όλα Φυσικά και πρέπει να ασκείται κριτική και σάτιρα σε πολιτικά πρόσωπα, παρατάξεις κτλ. Δεν είναι το ίδιο με το να σχολιάζεις ως ατυχές ένα εκλογικό αποτέλεσμα. Ο Μπάμπης μπορεί να έκανε αυτό που λές. Μπορεί να το έριξε στην τύχη. Μπορεί να μην έριξε καθόλου. Πόσοι Μπάμπηδες υπάρχουν; Τι ψήφισαν; Δεν μπορείς να ρίξεις όλους τους Μπάμπηδες σε μια-δυο παρατάξεις, θα τους μοιράσεις σε όλες. Οπότε σε ένα τραβηγμένο απ τα μαλλιά υπόδειγμα, θα θεωρούσες το εκλογικό αποτέλεσμα ως κάτι ρευστό και αποτέλεσμα της ψήφου πολλών ανενημέρωτων προβάτων. Οι ανίκανοι να αποδεικνύονται ανίκανοι, ή τουλάχιστον περισσότερο ανίκανοι από άλλους, και ο λαός δεν θα τους ξαναψηφίσει. Ειδικά τα φετεινά πρωτοφανή αποτελέσματα δεν περίμενα κανένας να τα χαρακτηρίσει "δυστυχές γεγονός". Καλύτερα να σκεφτούμε τι μας οδήγησε εκεί... και δεν νομίζω να μας οδήγησε ο ηλίθιος Μπάμπης. Σοζ ρε, το έγραφα πριν ποστάρεις. Σβήστο αν θές. Ξεφύγαμε πράγματι. Ένοχος!
carlmikaze Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 "στεντόρειο" είναι, όχι "στεντόριο", που θες να μας ρίξεις και μπαν, αλλά this is life, about democrasy and the ithcy finger of a world που δεν μπορεί να σταθεί στο δίπολο "έχασα-won", μα προχωράει πέρα από αυτό τακτικολογώντας την επερχόμενη αναδιάρθρωση of the political map of the big democratical παρατάξεως, και έως ότου, και επαυτού εγώ θα ψήφιζα ό,το ψήφισε ο μπαμπάς μου, but i didn't, that stupid i am not, ας το παίξω και λίγο ψαγμενία.
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 "στεντόρειο" είναι, όχι "στεντόριο", που θες να μας ρίξεις και μπαν, αλλά this is life, about democrasy and the ithcy finger of a world Είναι democracy και όχι democrasy, που θα κάνεις παρατήρηση στον υπέροχο-καταπληκτικό-θεσπέσιο μόντ μας.:mrgreen:
Helm21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Physics_Rulez, συμφωνώ με το μεγαλύτερο μέρος του ποστ σου και εκεί που διαφωνώ δεν χρειάζεται να το κάνουμε και θέμα. Ποσταρω κυρίως για να μην νιώσεις ότι πήγε αδιάφορο το ποστ. Για τον κύριο Λαζόπουλο ο λόγος, συνέχεια.
carlmikaze Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Physics_Rulez ήταν ηθελημένο λάθος!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.