desolatorXT Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέχρι πριν λίγες μέρες, έδειχνα απίστευτο σεβασμό θα έλεγα στον Λαζόπουλο, έβλεπα πάντα τις εκπομπές του, και πίστευα ότι έστω και για λόγους τηλεθέασης είναι απο τους λίγους που αναφέρονται στα προβλήματα του κόσμου, μιλάνε και κρίνουν σωστά την επικαιρότητα κτλπ... Χτες όμως λοιπόν, δίαβαζα το TV έθνος της Μ.Παρασκευής, και βλέπω ότι ο Λαζόπουλος πήγε λέει διακοπές στο Ντουμπάι... Ηταν και οι γονείς μου εκεί δίπλα, κ μου λένε μετά από κουβέντα οτι ούτε στο στρατό πήγε ο Λαζόπουλος ποτέ, ενώ παράλληλα σχολίαζε και το γεγονός των παράνομων απαλλαγών (άκουσον άκουσον δλδ) και επίσης είχε συληφθεί και σ ένα πλοίο με ναρκωτικά (δεν ξέρω αν θυμάστε ορισμένοι το περιστατικό, είναι λίγο παλιό, αλλα είχαν βρεί μερικούς επώνυμους σ ενα κροθαζιερόπλοιο που είχε και ποσότητες ναρκωτικών), οπότε για να βγεί φαντάζομαι ότι έριξε και αυτός λάδωμααα...... Μπορώ να πώ ότι έπαθα μεγάλο σόκ θα έλεγα εκείνη την ώρα...Ήταν από τους λίγους ανθρώπους που δεν περίμενα να είναι έτσι και να δουλέυει έτσι τον κόσμο... Και αναρωτιέμε εν τέλει που οδεύει αυτή η χώρα πια? αυτή η βρώμα θα φύγει από πάνω μας? αυτή η νοοτροπία του λαδώματος, και του πως να κλέψω τον αλλον θα φύγει ποτέ κ αυτή???
LL_NEO Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δε θα σχολιάσω τον Λαζόπουλο. Απλώς θα ήθελα να σε ρωτήσω πως ακριβώς σου είχε διαμορφωθεί η εντύπωση ότι ο Λαζόπουλος απέχει απο το μέσο όρο καθηκότητας που διακρίνει τον μέσο διάσημο της χώρας μας...
BIAP Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Σε τι γκοζμο θα μεγαλωσουν τα παιδια μας νικο τσιαμτσικα?
desolatorXT Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δε θα σχολιάσω τον Λαζόπουλο. Απλώς θα ήθελα να σε ρωτήσω πως ακριβώς σου είχε διαμορφωθεί η εντύπωση ότι ο Λαζόπουλος απέχει απο το μέσο όρο καθηκότητας που διακρίνει τον μέσο διάσημο της χώρας μας... βλέποντας τις εκπομπές του ρε σύ, πίστεψα ότι ήταν πιό κοντά στον κόσμο από ότι οι άλλοι, δεν ξέρω αν σας είχε δημιουργηθεί και εσάς αυτή η ιδέα. Άλλα βλεποντας να βρίσκετε κοντα στους συνταξιούχους, στους συμβασιούχους, στους φοιτητές κτλπ... Τον θεώρησα ώς κάτι καλύτερο απο τα υπόλοιπα παπαγαλάκια της τηλεόρασης...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Σε τι γκοζμο θα μεγαλωσουν τα παιδια μας νικο τσιαμτσικα? Επικό. Όσο για το Λαζόπουλο, παραπέμπω στην υπογραφή γνωστού και μη εξαιρετέου υπέρ-συντονιστή της αγρυπνίας.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δεν θελω να υποστηριξω τον Λαζοπουλο, αλλα δεν μπορουμε να κρινουμε εναν ανθρωπο απο κατι που ειπε καποιος,κατι που ακουσαμε,κατι που ακουγεται...
1980 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 ολοι αυτοι μια καστα ειναι. ιδιοι και απαραλλαχτοι τα χαρακτηριστικα του μοντελου αλλαζουν λιγου. σκοπος ο ιδιος κοροιδευουμε τον μεσο κοσμο και το παιζουμε οτι ειμαστε κοντα του και μετα μαζευομαστε στο φιλιον και κανουμε χαβαλε.
blueviper Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Ταυτιζόμενος με τον PDS13, δεν κόπτομαι να υποστηρίξω τον Λαζόπουλο, αλλά με ενδιαφέρει ο τρόπος που καταλήγουμε σε ορισμένα συμπεράσματα...κι εξηγούμαι: Χτες όμως λοιπόν, δίαβαζα το TV έθνος της Μ.Παρασκευής, και βλέπω ότι ο Λαζόπουλος πήγε λέει διακοπές στο Ντουμπάι... Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να προκύψει κάποιο συμπέρασμα χάρη σε αυτήν την πληροφορία. Αν πάντως αποτελεί μομφή, δεν κατανοώ το λόγο. Μήπως γενικώς οι όποιοι αριστερόφρονοι πρέπει να υπηρετούν και το στερεότυπο "τρίχα στη μασχάλη, απλυσιά, παιδί του λαού, διακοπές μέχρι τη λούτσα"; Φαντάζομαι από αυτό το σύνδρομο πάσχουν πολλοί του είδους (πχ Παπακωνσταντίνου)...ντε και καλά να τη βγάλουν το πολύ με πικ νικ στο Πέραμα, αλλιώς θεωρούνται υπόλογοι απέναντι στο λαό. Εκτός κι αν κάνω λάθος και δεν το πήγαινες εκεί. Ηταν και οι γονείς μου εκεί δίπλα, κ μου λένε μετά από κουβέντα οτι ούτε στο στρατό πήγε ο Λαζόπουλος ποτέ, ενώ παράλληλα σχολίαζε και το γεγονός των παράνομων απαλλαγών (άκουσον άκουσον δλδ) Το να σχολιάζεις, δε λέει τίποτα από μόνο του. Σημασία έχει τι σχολιάζεις και με ποιον τρόπο. Ο Τριανταφυλλόπουλος, για παράδειγμα, έκανε ολόκληρες εκπομπές για τους στρατόφυγους, όντας κι ο ίδιος, κατακεραυνώνοντας κι εκθέτοντας. Τα ίδια και χειρότερα κι ο Ευαγγελάτος, που έπνεε μένεα από τα παράθυρα απέναντι σε αυτούς τους κατάπτυστους, στους οποίους φαίνεται πως δεν εντάσσει τον εαυτό του, μολονότι ακολούθησε την ίδια επιλογή. Έχω την αίσθηση (αλλά γι' αυτό περιμένω να με διορθώσει κάποιος που παρακολούθησε τις εκπομπές) πως αυτό ακριβώς σχολίαζε ο Λαζόπουλος. Την υποκρισία εκείνων που είναι κρεμασμένοι και μιλάνε για σχοινί. και επίσης είχε συληφθεί και σ ένα πλοίο με ναρκωτικά (δεν ξέρω αν θυμάστε ορισμένοι το περιστατικό, είναι λίγο παλιό, αλλα είχαν βρεί μερικούς επώνυμους σ ενα κροθαζιερόπλοιο που είχε και ποσότητες ναρκωτικών), οπότε για να βγεί φαντάζομαι ότι έριξε και αυτός λάδωμααα...... Την πιθανότητα, έστω και την ισχνή, να μην ήταν ένοχος, την αποκλείουμε a priori; Την κατανοώ την καχυποψία, αλλά πρέπει να μας έχουν φτάσει σε αισχρό σημείο τα όσα έχουν δει κατά καιρούς τα μάτια μας, για να ακυρώνουμε εκ προοιμίου την οποιαδήποτε πιθανότητα αθωότητάς του, όταν μάλιστα, σύμφωνα με τις όποιες ομολογίες του Λυμπέρη, δεν υπήρξε γνώση των υπολοίπων. Φυσικά μπορούμε να φανταστούμε διάφορα και να μιλήσουμε και για αποσιώπηση, ρεμούλα, λάδωμα κοκ...αρκούν όμως οι εικασίες για να καταδικάσουμε στη συνείδησή μας τον οποιονδήποτε; Όπως το δει ο καθένας. Το βέβαιο είναι πως τέτοια σενάρια πουλάνε καλά σε κάτι Traffic, Λοιπόν κλπ.
desolatorXT Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 κοίτα συμφωνώ σε αυτά που λες, δεν ήθελα το thread να γίνει δίκη για το συγκεκριμένο άτομο, απλά μου έρχετε στο μυαλό μου "Ε όχι και αυτός ρε παιδί μου".... όσων αφορά περί αριστερόφρωνων, δεν είπα ποτέ κάτι τέτιο... Απλα δεν μπορεις πιστεύω από την μια να λες συγκινιτικα τραγούδια , και να υποστιρίζεις με τοση θέρμη τους φτωχούς, και από την άλλη να πηγαίνεις διακοπές στο Ντουμπάι... Ακριβώς για τον ίδιο λόγο άλλωστε κατηγόρησε κ αυτος την Άντζελα δημητρίου (αν θυμαμαι καλα) για το τραγούδι περι φτώχειας που τραγούδησε, ενς φορούσε γούνες και πανάκριβα ρουχα...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Την πιθανότητα, έστω και την ισχνή, να μην ήταν ένοχος, την αποκλείουμε a priori; Την κατανοώ την καχυποψία, αλλά πρέπει να μας έχουν φτάσει σε αισχρό σημείο τα όσα έχουν δει κατά καιρούς τα μάτια μας, για να ακυρώνουμε εκ προοιμίου την οποιαδήποτε πιθανότητα αθωότητάς του, όταν μάλιστα, σύμφωνα με τις όποιες ομολογίες του Λυμπέρη, δεν υπήρξε γνώση των υπολοίπων. Το θέμα είναι ότι δηλώνοντας πως οι υπόλοιποι επιβαίνοντες δεν ήξεραν τίποτε, είχε δυο πλεονεκτήματα ο κύριος: α)γλίτωνε τις κόντρες με τους "επώνυμους" και β)γλίτωνε την κατηγορία της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, αφού μπορούσε να ισχυριστεί, όπως και το έκανε, ότι ήταν για προσωπική χρήση. Τέλος πάντων, άσχετο, απλά επειδή έθεσες τον προβληματισμό. Πάντως, με έχει κουράσει η ρατσιστική και ανέμπνευστη μανιέρα με το "γύφτο". Χίλιες φορές η ρατσιστική και ανέμπνευστη "Μισέλ".
pappous_soulis Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Προσωπικά τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση τον Λαζόπουλο,και ειλικρινά ένιωσα την ίδια απογοήτευση όταν το άκουσα αυτό. Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εξακριβώσω κατα πόσο αξιόπιστες είναι αυτές οι πηγές που αναφέρουν τα συγκεκριμένα στοιχεία... Όμως αυτό για το οτι δεν έχει υπηρετήσει στρατό το έχω ακούσει ξανά,και προφανώς ισχύει.Πραγματικά χάνεις τις ελπίδες σου για αυτόν τον σκατόκοσμο όταν βλέπεις άτομα που τα θεωρείς καθαρά και καθώς πρέπει να γίνονται ένα με αυτούς που αποδοκιμάζεις... Ώρες ώρες νιώθω οτι δεν υπάρχει άλλος να είναι εντάξει σαν εμένα.:-?
blueviper Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Απλα δεν μπορεις πιστεύω από την μια να λες συγκινιτικα τραγούδια , και να υποστιρίζεις με τοση θέρμη τους φτωχούς, και από την άλλη να πηγαίνεις διακοπές στο Ντουμπάι... Γιατί; Το δέον δηλαδή είναι να ζήσεις σε μια παράγκα, ρακένδυτος και πένητας, για να σου λένε μπράβο για την αλληλεγγύη που επιδεικνύεις; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υποστηρίξεις τους φτωχούς κι αμφιβάλλω αν η αναγνώριση του δικαιώματός σου σε πλουσιοπάροχες εκδρομές ή διακοπές, μπορεί να τους ακυρώσει. Δε διαπιστώνω προσωπικά καμία ανηθικότητα στην επιθυμία κάποιου να χαρίσει στον εαυτό του κάποιες πολυτέλειες...εκτός κι αν είναι ο Κοσκωτάς κι αποφάσισε να αναδιανείμει το εισόδημα συγκεντρώνοντάς το στην τσέπη του. Το θέμα είναι ότι δηλώνοντας πως οι υπόλοιποι επιβαίνοντες δεν ήξεραν τίποτε, είχε δυο πλεονεκτήματα ο κύριος: α)γλίτωνε τις κόντρες με τους "επώνυμους" και β)γλίτωνε την κατηγορία της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, αφού μπορούσε να ισχυριστεί, όπως και το έκανε, ότι ήταν για προσωπική χρήση. Τέλος πάντων, άσχετο, απλά επειδή έθεσες τον προβληματισμό. Και δεν αποκλείεται να είναι κι έτσι. Γι' αυτό μίλησα για εικασίες κι αποχρώσες ενδείξεις, όπως και για το γεγονός πως ο καθένας θα κινηθεί ενστικτωδώς, μια κι αποδείξεις ενοχής εν τέλει δεν υπήρξαν. Μου κάνει απλώς εντύπωση πόσο εύκολα μπορούμε να καταδικάσουμε κάποιον που μέχρι εκείνη τη στιγμή εκτιμούσαμε ιδιαίτερα, βασιζόμενοι σε αναπόδεικτες φήμες. Πάντως, με έχει κουράσει η ρατσιστική και ανέμπνευστη μανιέρα με το "γύφτο". Χίλιες φορές η ρατσιστική και ανέμπνευστη "Μισέλ". Κάνει υπομονή κι έρχεται κι η "μπουάτ" με το ανέμπνευστο εναλλακτικό μουσικό ρεύμα!
desolatorXT Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Γιατί; Το δέον δηλαδή είναι να ζήσεις σε μια παράγκα, ρακένδυτος και πένητας, για να σου λένε μπράβο για την αλληλεγγύη που επιδεικνύεις; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υποστηρίξεις τους φτωχούς κι αμφιβάλλω αν η αναγνώριση του δικαιώματός σου σε πλουσιοπάροχες εκδρομές ή διακοπές, μπορεί να τους ακυρώσει. Δε διαπιστώνω προσωπικά καμία ανηθικότητα στην επιθυμία κάποιου να χαρίσει στον εαυτό του κάποιες πολυτέλειες...εκτός κι αν είναι ο Κοσκωτάς κι αποφάσισε να αναδιανείμει το εισόδημα συγκεντρώνοντάς το στην τσέπη του. Φυσικα και δε λέω ρε συ να ζεί σε παράγκα... Άλλα δεν μπορείς και απο τιν άλλη να προκαλείς ετσι... Το πρωσοπο που ίδιος προσπαθει να βγάλει είναι αυτο του ότι είμαι δίπλα στον κόσμο... Οταν λοιπον, θες και επιδιώκεις να έχεις αυτό το πρόσωπο, έρχονται σε αντίθεση με αυτό το στόχο οι διακοπές στο Ντουμπάι... Εαν π.χ. πήγαινε εκεί ο Θέμος, δεν θα με απασχολούσε καθόλου, γιατί απλούστατα ποτέ ο Θέμος δεν παρουσιαστηκε σαν το "παιδί του λαού" όπως ο Λαζόπουλος... Πιστεύω καταλαβαίνεις τι εννοώ μ αυτό...
blueviper Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Προσωπικά τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση τον Λαζόπουλο,και ειλικρινά ένιωσα την ίδια απογοήτευση όταν το άκουσα αυτό. Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εξακριβώσω κατα πόσο αξιόπιστες είναι αυτές οι πηγές που αναφέρουν τα συγκεκριμένα στοιχεία... Ρε παιδιά, πραγματικά δε σας καταλαβαίνω. Από τη στιγμή που δεν μπορείτε να ελέγξετε την αξιοπιστία των πηγών ( οι οποίες είναι ποιες ακριβώς; ), γιατί στ' αλήθεια απογοητεύεστε; Με την πιθανότητα να είναι ένα χαμερπές και βρωμερό σκουλήκι όπως κάποιοι λένε, αλλά εν τέλει δεν αποδεικνύεται προς το παρόν ακράδαντα; Ευτυχώς που δεν είμαστε δικαστές, γιατί θα είχαν πήξει οι φυλακές με αυτή τη νοοτροπία αυταπόδεικτης ενοχής. Όμως αυτό για το οτι δεν έχει υπηρετήσει στρατό το έχω ακούσει ξανά,και προφανώς ισχύει.Πραγματικά χάνεις τις ελπίδες σου για αυτόν τον σκατόκοσμο όταν βλέπεις άτομα που τα θεωρείς καθαρά και καθώς πρέπει να γίνονται ένα με αυτούς που αποδοκιμάζεις... Μα δεν το έχει αρνηθεί και ποτέ. Καλώς ή κακώς υπάρχουν κι εκείνοι που αρνούνται την ιδέα του στρατού και δεν είναι και λίγοι κι όλας για να τους ρίξουμε στον Καιάδα και να ησυχάσουμε. Αν εσύ θεωρείς ένα τέτοιο άτομο απαύγασμα μειοδοσίας, θεμιτό, αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κατά πόσο εκεί κρίνεται η "καθαρότητα" κάποιου. Λες κι όλοι οι πολιτικοί που υπηρέτησαν την πατρίδα στη σκοπιά, συνεχίζουν να την υπηρετούν με συνέπεια και ταπεινότητα από το παροντικό τους μετερίζι, αντί να τ' αρπάζουν από χίλιες μεριές. Ώρες ώρες νιώθω οτι δεν υπάρχει άλλος να είναι εντάξει σαν εμένα.:-? Καλά, αυτό ξαναπές το. :-o @desolatorXT Δε θα συμφωνήσω. Δηλαδή αν στο μεταξύ μάθεις πως έσκασε 100 χιλιάρικα ? σε δωρεές και αγαθοεργίες, θα συνεχίσεις να θεωρείς πως αποτελεί κατάπτυστο άτομο διότι χάρισε στον εαυτό του διακοπές στο Ντουμπάι (που πλέον κι η κυρά Μαρίκα μπορεί να πάει); Αν ο οποιοσδήποτε καλεί σε γενικότερη ευαισθητοποίηση σε ζητήματα φτώχειας, δε σημαίνει πως είτε πρέπει να χαρίσει την περιουσία του, είτε να κρύβεται σαν επικηρυγμένος επειδή τόλμησε να τη χαρεί. Ο αγώνας όλων υποτίθεται πως γίνεται για να κατακτηθεί ένα υψηλότερο επίπεδο ζωής ακόμα και σε υλιστική βάση...ποιο το νόημα να φωνάζεις γι' αυτό και να θεωρείς εαυτόν προδότη, όταν του επιτρέπεις να το απολαύσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.