ichigo Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Ψαχνω για ενα Digital Photo Frame για δωρο εχω βρει ενα noname σε αυτο το link σε σχετικα καλη τιμη , ξερει κανεις τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχουν αυτα τα frames ωστε να φενονται οι φωτο σε καλη αναλυση και γενικα τι πρεπει να προσεξω.
damiano Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 επειδή ψάχνω και γω για κάτι τέτοιο, είναι κανένας που να ξέρει τι πρέπει να προσέξουμε και αν έχει και 1-2 προτάσεις απο προϊόντα? είχε βγάλει η kodak ένα που έδειχνε καλό, αλλά δεν υπάρχει στην ευρώπη μόνο αμερική, το pixmania το είχε στα προσεχώς και τώρα εξαφανίστηκε και απο κει..
Mijithroulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 http://www.amazon.co.uk/Philips-Digital-Photo-Frame-9FF2M4/dp/B000I0V4NO/ref=pd_bbs_sr_5/202-6059710-0131068?ie=UTF8&s=electronics&qid=1179338179&sr=8-5 http://www.amazon.co.uk/Digi-View-Digital-Picture-Frame/dp/B000LW4314/ref=pd_bbs_8/202-6059710-0131068?ie=UTF8&s=electronics&qid=1179338179&sr=8-8 με σχεδον τα ιδια λεφτα. Αυτα που πρεπει να προσεχεις ειναι η αναλυση αλλα και τι συνδεσεις εχει απανω το frame.
damiano Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 σε 7 ίντσες είναι ικανοποιήτικη η προβολή? κανένας δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα παραπάνω?
Voodooman Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Πήραμε δώρο για μια φίλη μου μία στα 120 ευρώ. Δυστυχώς δεν θυμάμαι μάρκα, πάντως ήταν μία άσχετη. Απλά δεν βλέπεται. Σε καμμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεις την φωτογραφία όπως σε ένα monitor. Οι φωτογραφίες ήταν μεγαλύτερες από 1600Χ1200. Τις έκανα resize προς τα κάτω σε διάφορες αναλύσεις, αλλά και πάλι δεν εμφανίζονταν καθόλου καλά. Πολλά pixels, ασυνέχεις χρωματικές, γενικά δεν αξίζει με τίποτα. Η μόνη περίπτωση που δυστυχώς δεν είχα χρόνο να ψάξω, είναι να δω τί γίνεται αν ρίξω την ανάλυση της φωτογραφίας ακριβώς στην ανάλυση που υποστηρίζει η οθόνη. Αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι θα άλλαζε τίποτε, γιατί ακόμη και τα μενού της οθονούλας ήταν κακής ποιότητας. Συμβουλή, πριν την αγοράσεις, ζήτησε να την δεις ζωντανά, μήπως και αυτή που λες είναι καλύτερη.
Asxetius Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Για ένα φίλο που έχει video club πήρα πριν 1.5 χρόνο το philips. 720X480 pixels η εικόνα είναι τέλεια. Αν δείτε τα περισσότερα που κυκλοφορούν έχουν το σχέδιο της Philips, λογικό αφού το philips κυκλοφόρησε πρώτο. Οτι θέλετε να ρωτήσετε εδώ είμαι.
damiano Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 οι 7 inches είναι λίγες? φαίνεται απο κάποια απόσταση ή πρέπει να πας κοντά για να δεις καλά?
Voodooman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Επαναφέρω αυτό το αρχαίο thread, γιατί μόλις σήμερα μου έκαναν δώρο το Κodak EX1011. Καταπληκτικό! 10", 128 ΜΒ ενσωματωμένα, δέχεται κάρτες μνήμης, MP3, wi-fi. Η οθόνη του είναι απίστευτη, με μεγάλες γωνίες θέασης, καθαρότατη. Είναι εξαιρετικό, αλλά είμαι σίγουρος πως είναι και πανάκριβο. Αυτό μάλιστα, το συνιστώ!
orck Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 με ενδιαφερει και εμενα κατι τετοιο αλλα απο οτι βλεπω το φτηνοτερο κοστιζει 140ευρω ειμαι σιγουρος οτι σε ενα χρονο θα εχουν λιγοτερο απο 50ευρω
orck Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 μπα ακυρο και τωρα μπορεις να βρεις φτηνα http://www.amazon.co.uk/ATMT-inch-Digital-Photo-Frame/dp/B000IWD5I4/ref=pd_sbs_ce_1/202-0567581-7851844?ie=UTF8&qid=1179338179&sr=8-5 με 40 λιρες δηλαδη περιπου 60 ευρω αλλα δεν στελνει Ελλαδα (δεν καταλαβαινω γιατι)
Voodooman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 με ενδιαφερει και εμενα κατι τετοιο αλλα απο οτι βλεπω το φτηνοτερο κοστιζει 140ευρω ειμαι σιγουρος οτι σε ενα χρονο θα εχουν λιγοτερο απο 50ευρω Ναι αλλά όπως είδαμε το φτηνό δεν αξίζει σχεδόν καθόλου. Αυτή των 120 ευρώ δεν λέει μία. Αλλά σίγουρα σε έναν χρόνο θα τα χαρίζουν για ένα κομμάτι ψωμί ακόμη και τις καλής ποιότητας.
orck Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 διαφωνω με αυτο που λες αυτο το πραγμα δεν το αγοραζεις για να θαυμαζεις την ποιοτητα και διαυγεια των φωτογραφιων που θα δειχνει (αν και εδω που τα λεμε οσες μαρκες αγνωστες εχω δει δεν εχω δει κατι πολυ κακο επανω τους) ειναι ενα διακοσμτικο για το καθιστικο σου ετσι και αλλιως λογικα θα του βαλεις μεσα φωτογραφιες που εχεις τραβηξει εσυ, εγω κλπ δηλαδη ανθρωποι που δεν ξερουνε απο φωτογραφιες οποτε ποιος ο λογος να λεει philips για να αισθανομαστε οτι εχει και ποιοτητα (λες και η philips στην κινα δεν τα φτιαχνει
Voodooman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 διαφωνω με αυτο που λεςαυτο το πραγμα δεν το αγοραζεις για να θαυμαζεις την ποιοτητα και διαυγεια των φωτογραφιων που θα δειχνει (αν και εδω που τα λεμε οσες μαρκες αγνωστες εχω δει δεν εχω δει κατι πολυ κακο επανω τους) ειναι ενα διακοσμτικο για το καθιστικο σου ετσι και αλλιως λογικα θα του βαλεις μεσα φωτογραφιες που εχεις τραβηξει εσυ, εγω κλπ δηλαδη ανθρωποι που δεν ξερουνε απο φωτογραφιες οποτε ποιος ο λογος να λεει philips για να αισθανομαστε οτι εχει και ποιοτητα (λες και η philips στην κινα δεν τα φτιαχνει Και εγώ έτσι πίστευα, αλλά γιατί να αγοράσεις κάτι που δείχνει τις φωτογραφίες σου παραμορφωμένες; Αυτό το φτηνό που λέω αλλοίωνε άσχημα τις φωτογραφίες και σε λεπτομέρεια και σε χρώματα. Και σίγουρα δεν παίζει κανένα ρόλο η μάρκα, έχω δει και ακριβά photo frames από άγνωστες μάρκες που σίγουρα θα είναι καλά. Άλλωστε τα panels αυτά μια-δυο εταιρίες τα βγάζουν. Πάντως επιμένω, όποιος θέλει να αγοράσει ένα τέτοιο πρέπει οπωσδήποτε να το δει ζωντανό, για να είναι σίγουρος ότι η ποιότητά του τον καλύπτει.
Palm Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Και εγώ έτσι πίστευα, αλλά γιατί να αγοράσεις κάτι που δείχνει τις φωτογραφίες σου παραμορφωμένες; Αυτό το φτηνό που λέω αλλοίωνε άσχημα τις φωτογραφίες και σε λεπτομέρεια και σε χρώματα. Και σίγουρα δεν παίζει κανένα ρόλο η μάρκα, έχω δει και ακριβά photo frames από άγνωστες μάρκες που σίγουρα θα είναι καλά. Άλλωστε τα panels αυτά μια-δυο εταιρίες τα βγάζουν. Πάντως επιμένω, όποιος θέλει να αγοράσει ένα τέτοιο πρέπει οπωσδήποτε να το δει ζωντανό, για να είναι σίγουρος ότι η ποιότητά του τον καλύπτει. Εχει στο ΜΑΚΡΟ με 80 ευρω στις 7 ιντσες ......................
damiano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 kodak sv 710 αυτό τι λέει? http://www.pixmania.com/gr/gr/534672/art/kodak/digital-photo-frame-7-18.html το έχει κανένας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.