Homeboy^^ Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Καλημέρα σε όλους , Το παλιό μου PC διέθετε έναν δίσκο με Winxp Home edition. Είχα USer Name και PAss για την είσοδο στο σύστημα. Ύστερα απο αναβάθμιση του συστήματος και βάζοντας τον δίσκο ως SLAVE δεν μπορώ να πάρω τα δεδομένα μου απο την περιοχή d:\documents and settings\user ούτε σαν Administrator ουτε σε SAFE MODE . Υπάρχει κάποια λύση ;
djapal Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 έλεος.... δες τα threads πιο κάτω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=187009
kattistt Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Τωρα τι λειτουργικο εχεις βαλει στον master? και στον slave δες λιγο στο security tab ποιοι "χρηστες"εχουν προσβαση στο 2ο δισκο?
tonyk_x Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Γίνεται κάτι εύκολα αλλά πρέπει να έχειw XP Pro.ελπίζω η νέα σου εγκατάσταση να είναι τέτοια. αν ναι ανοιξε το "ο υπολογιστής μου" πήγαινε εργαλεία - επιλογές φακέλων. πήγαινε στην καρτέλλα προβολή και βρες την επιλογή χρήση απλής κοινής χρήσης αρχείων. απενεργοποίησε την επιλογή. Μετά πήγαινε στον δίσκο που δεν έχεις πρόσβαση και πάτα δεξί κλικ ιδιότητες. πήγαινε στην καρτέλα ασφάλεια και επέλεξε για προχωριμένους. πήγαινε στην καρτέλα κάτοχος. εκαεί στο box κάτω θα γράφει administrators και το όνομα χρήστη που εχεις επιλέξει για τα win. επέλεξε το όνομα χρήστη, επέλεξε το "αντικατασταση κατόχου στα δευτυερευοντα κοντεινερ κτλ" και πάτα εφαρμογή. θα ανοιξει μία μπάρα προόδου. μόλις τελειώσει κλείσε το παράθυρο για προχωρημένους. στο προηγούμενο παράθυρο στην καρτέλα ασφάλεια πάλι πάτα προσθήκη και βάλε το όνομα χρήστη σου και δώστου πλήρη δικαιώματα. καλού κακού μετά απο αυτό διέγραψε και τις άλλες εγραφες που υπάρχουν. λογικά μετά από αυτό θα πρέπει να έχεις ρόσβαση στο δίσκο.
Homeboy^^ Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Ευχαριστώ πολύ για την συμετοχή όλων.
tonyk_x Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 den mas eipes omws telika. to elyses to provlima?
Homeboy^^ Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Ναι το πρόβλημα λύθηκε σύμφωνα με τις υποδείξεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.