yperion Δημοσ. 2 Απριλίου 2002 Δημοσ. 2 Απριλίου 2002 Παιδιά γεια σας. Ψάχνω το αρχείο LS38.ZIP (firmware) για το cd rw της LiteON. Βασικά έχω ένα Creative 1210E και απ' ότι έχω μάθει είναι της LiteON.Επειδή έχω προβλήματα, κάπου διάβασα ότι λύνονται με αναβάθμιση του FW με το Dos αρχείο LS38.bin για να γίνει LiteON. Στο site της εταιρείας δεν το έχει γιατί είναι παλιό και τα καινούργια δεν κάνουν τη δουλειά που θέλω. Αν υπάρχουν και άλλοι με το drive αυτό και έχουν λύσει αλλιώς τα προβλήματα (δεν δουλεύει με το Nero, το CloneCD κ.α.) ας μου γράψουν παρακαλώ τη λύση. Ευχαριστώ.
WaTeRCooLeD Δημοσ. 2 Απριλίου 2002 Δημοσ. 2 Απριλίου 2002 egw exw to liteon 12101B burnproof agorasmeno mesa se suskeuasia OLIDATA den antimetwpisa problem me to nero-clonecd opote kai den exw alla3ei to firmware. mhpws exeis polla burning programmata perasmena tautoxrona? Pantws ta liteon einai apo ta pio sumbata cdr me to nero kai to clonecd... mhpws den eiani liteon ?
paravatis Δημοσ. 2 Απριλίου 2002 Δημοσ. 2 Απριλίου 2002 ap'oti katalava o filos yperios exei ena sxetika palio cdr eno esy prepei na exeis sxetika kainourgio(afou exei ka burnproof). file yperie dokimases na kaneis search se kanena yahoo i tpt tetoio mipos vgaleis akri?
Petza Δημοσ. 2 Απριλίου 2002 Δημοσ. 2 Απριλίου 2002 Lipon to ksetriposa apo mia Kineziki selida ftp://61.220.142.109/firmware/Lite-ON/12101B/LS3822.exe Edw http://www.neroclub.com/china/c-up/c2-download/loginok-1.htm gia perisoteres plirofories lol Edwe koitakse gia perissotera links http://www.google.com/searchhl=el&q=LS38+download <small>[ 02-04-2002, 01:41: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Petza ]</small>
yperion Δημοσ. 2 Απριλίου 2002 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2002 Φίλοι μου σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση στο post μου. Ορισμένες διευκρινήσεις στον paravatis και στον watercooler γιατί μάλλον δεν τα εξήγησα καλά. Έχω όπως έγραψα το Creative 1210Ε το οποίο είναι 10 μηνών. Απ' ότι φαίνεται η Creative πριν ένα χρόνο περίπου λάνσαρε τα 121032Ε στην αγορά τα οποία όμως (μάλλον) δεν κατασκεύαζε η ίδια. Κάποια 121032Ε είναι της Plextor και τα WinXP τα αναγνωρίζουν σαν Creative 121032E. Έχω ένα τέτοιο και δουλεύει ΑΨΟΓΑ με οποιοδήποτε πρόγραμμα, οποιασδήποτε μάρκας cd και αν έχω βάλει και σε όλα τα WIN. Κάποια όμως 121032Ε (όπως έγραφε το κουτί και αγορασμένα από το ίδιο μαγαζί-ΠΛΑΙΣΙΟ) είναι κατασκευασμένα από την LiteON και συγκεκριμένα το 12101Β μοντέλο αλλά με FW διαφορετικό από τα LiteON (ίσως είναι FW της Creative). Αναγνωρίζονται ως 1210Ε. Αυτά (έχει ένας φίλος) έχουν πρόβλημα με το CloneCD & Nero και ίσως όχι μόνο. Γι αυτό και το συνοδευτικό Software ήταν διαφορετικό από το δικό μου που είχε μέσα το NERO ενώ αυτά το CDmaker. Ύστερα από ψάξιμο στο site της creative, στο forum, είδα ότι πρέπει για να λυθούν τα προβλήματα να γίνει αλλαγή στο FW και να μπει από περιβάλλον DOS το LS38 και να ανγνωρίζεται πλέον ως LiteON. Φίλε Petza ευχαριστώ για την προσπάθεια αλλά αυτό το αρχείο είναι σε WIN και δεν κάνει την αλλαγή στο FW γιατί αναγνωρίζει το FW της creative και άρα άλλης εταιρείας. Τελικά το αρχείο που ψάχνω μου το έστειλε ένας από τη Χιλή που τον γνώρισα μέσω του forum της creative. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 1: Ξέρουμε τι αγοράζουμε; ή αλλιώς αυτό που αγοράζουμε είναι το ίδιο μ' αυτό που μας πουλάνε; ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2:Το INTERNET δίνει λύσεις... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ DRIVE ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.