Προς το περιεχόμενο

Γκαλοπ 8800gts vs xbox360

Galis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι ειτε αναβαθμιση του pc ειτε να αγορασω ενα xbox360 να ησυχασω.Τι λετε?Γενικα μου αρεσουν τα παιχνιδια πρωτου/τριτου προσωπου.Φυσικα πρωτου προσωπου θα απολαυσω το crysis αλλα αξιζει ενα παιχνιδι μια καρτα?

Δημοσ.

Κακά τα ψέματα. Μια 8800GTS μόνο δεν θα σε σώσει. Θα χρειαστείς και καλή CPU. Τα λεφτά κοινώς θα είναι περισσότερα της αναβάθμισης από το να αγοράσεις ένα Χ360. Ότι θα έχεις καλύτερα γραφικά είναι το μόνο σίγουρο αλλά ψάξε να δεις τι παιχνίδια σε τραβάνε γιατί τώρα τελευταία τα third person shooters δεν είναι και το δυνατότερο στοιχείο στο PC.

Δημοσ.

Μεγιές... Πάντως θα πρέπει να ξέρεις ότι μια κονσόλα δεν μπορεί να αντικαταστίσει ένα PC. Εκτός, βέβαια, αν το μόνο που θέλεις είναι να παίζεις "Pac man".

Δημοσ.

και pc θα παιζω αμα βγαινει τιποτα καλο.Στο pc εχω μια 7800gtx και τα γραφικα ειναι πολυ χειροτερα απο xbox360.Αμα αρχισουν και βγαινουν dx10 games θα το γυρισω στο pc.Aλλωστε μονο 200!! ευρω το πηρα το xbox

Δημοσ.

μην ακούς μ@λ@κίες φίλε μου και εγώ hardcore pc gamer ήμουν και βαρέθηκα να πληρώνω τα κέρατά μου σε αναβαθμίσεις για να παίζω το κάθε κωλοπαίχνιδο.πήρα 360 και σώθηκα,αν έχεις και μια lcd έστω και του υπολογιστή θα ευχαριστηθείς γραφικά.μεγιά σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...