Dklearhos Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Εδώ και καιρώ ψάχνω να βρω κομμάτια που να έχουν σχέση με τα αυτοκίνητα ή/και τα δίκυκλα, να αναφέρονται στις "καγκουριές", τις κόντρες και τα συναφή. Πέρα από τα 2cd του Εισβολέα για το MAXpower και 1-2 ξένα τραγούδια(που διαφεύγουν τώρα) δεν έχω βρει κάτι άλλο. Όποιος γνωρίζει...
Sellers Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Ρίξε αν θέλεις μια ματιά στο cd των Archive που βγάλαν σαν soundtrack της ταινίας Michel Vaillant... Η ταινία μιλάει για αυτοκίνητα οπότε όλο και κάτι θα υπάρχει. Δεν το έχω ακούσει πολύ το cd για να ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος.
DJ_XLR8 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Αυτά που μου έρχονται τώρα στο μυαλό είναι τα OST απ' τις ταινίες The Fast & The Furious. Στη μέση της σελίδας μπορείς να δεις το tracklist & να ακούσεις δείγμα κάθε κομματιού. Επίσης και της ταινίας 2 Fast 2 Furious. Για μηχανές είχε βγει και μια άλλη ταινία στο ίδιο στυλ αλλά δε θυμάμαι τίτλο.
Rising1980 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Να προσθέσω κάποια μεμονωμένα κομμάτια: Metallica - Fuel Fear Factory - Cars (Διασκευή σε Gary Newman) Επίσης ρίξε μια ματιά εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_songs_about_automobiles
joef_gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 ολα ειναι δρομος - θηριο το απολυτο κομματι για καγκουρες!! +εμενα!!
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Ρίξε αν θέλεις μια ματιά στο cd των Archive που βγάλαν σαν soundtrack της ταινίας Michel Vaillant... Η ταινία μιλάει για αυτοκίνητα οπότε όλο και κάτι θα υπάρχει. Δεν το έχω ακούσει πολύ το cd για να ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. εχμ, Sellers, buddy, θα στο πω όσο πιο ήρεμα γίνεται Το Michel Vaillant δεν έχει καμμια σχέση με "αυτοκίνητα ή/και τα δίκυκλα, που αναφέρονται στις "καγκουριές", τις κόντρες και τα συναφή" Είναι απλά cdάρα btw. Προτείνεται ανεπιφύλαχτα εκτός παρόντος thread. Πχ για μακρύ ταξίδι, ή... ταξίδι γενικότερα :mrgreen:
Ceridwen Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Mashin' on the Motorway απο DJ Shadow (ένας πανικός μεσα στην πόλη) ακολουθείται από το Blood on the Motorway (δεν έχει να κανει με την οδηγηση αλλα με το τουνελ με το φως στο βαθος, και τη φωνη που καθησυχαστικα σε καλει..)
Sellers Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 εχμ, Sellers, buddy, θα στο πω όσο πιο ήρεμα γίνεται Το Michel Vaillant δεν έχει καμμια σχέση με "αυτοκίνητα ή/και τα δίκυκλα, που αναφέρονται στις "καγκουριές", τις κόντρες και τα συναφή" Είναι απλά cdάρα btw. Προτείνεται ανεπιφύλαχτα εκτός παρόντος thread. Πχ για μακρύ ταξίδι, ή... ταξίδι γενικότερα :mrgreen: Α σοβαρά??? Με τι έχει σχέση??? Είδα στο εξώφυλλο ένα αυτοκίνητο και έναν δρόμο και λέω ε εντάξει... Εδώ είμαστε.
tarrasque Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 'και δεν το ξανακάνω σε autobianchi' :D επίσης ψάξε τα tracks του nfs
parsifal Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Απ' τα πιο κλασσικά νομίζω είναι το Highway Star από Deep Purple και το Magic Bus από Who...
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Α σοβαρά??? Με τι έχει σχέση??? Είδα στο εξώφυλλο ένα αυτοκίνητο και έναν δρόμο και λέω ε εντάξει... Εδώ είμαστε. Το soundtrack αυτό είναι μεν γραμμένο για ταινία με αγώνες αυτοκινήτων, αλλά δεν είναι στο υφάκι που ζητάει ο poster: "Maxpower", "καγκουριές", κόντρες και τα συναφή. Είναι πιο εγκεφαλικό. Είναι θα έλεγα ένα cd που ακούγεται σε τελείως ανεξάρτητη φάση, χωρίς να το συνδέεις με την ταινία (που είναι πατάτα btw). Αν το ακούσεις θα καταλάβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.