Προς το περιεχόμενο

Κομμάτια με θέμα...τα αυτοκίνητα

Dklearhos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρώ ψάχνω να βρω κομμάτια που να έχουν σχέση με τα αυτοκίνητα ή/και τα δίκυκλα, να αναφέρονται στις "καγκουριές", τις κόντρες και τα συναφή.

Πέρα από τα 2cd του Εισβολέα για το MAXpower και 1-2 ξένα τραγούδια(που διαφεύγουν τώρα) δεν έχω βρει κάτι άλλο. Όποιος γνωρίζει...

Δημοσ.

Ρίξε αν θέλεις μια ματιά στο cd των Archive που βγάλαν σαν soundtrack της ταινίας Michel Vaillant... Η ταινία μιλάει για αυτοκίνητα οπότε όλο και κάτι θα υπάρχει. Δεν το έχω ακούσει πολύ το cd για να ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος.

Δημοσ.

Αυτά που μου έρχονται τώρα στο μυαλό είναι τα OST απ' τις ταινίες The Fast & The Furious. Στη μέση της σελίδας μπορείς να δεις το tracklist & να ακούσεις δείγμα κάθε κομματιού. Επίσης και της ταινίας 2 Fast 2 Furious. Για μηχανές είχε βγει και μια άλλη ταινία στο ίδιο στυλ αλλά δε θυμάμαι τίτλο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ρίξε αν θέλεις μια ματιά στο cd των Archive που βγάλαν σαν soundtrack της ταινίας Michel Vaillant... Η ταινία μιλάει για αυτοκίνητα οπότε όλο και κάτι θα υπάρχει. Δεν το έχω ακούσει πολύ το cd για να ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος.

εχμ, Sellers, buddy, θα στο πω όσο πιο ήρεμα γίνεται :mrgreen:

Το Michel Vaillant δεν έχει καμμια σχέση με "αυτοκίνητα ή/και τα δίκυκλα, που αναφέρονται στις "καγκουριές", τις κόντρες και τα συναφή"

Είναι απλά cdάρα btw. Προτείνεται ανεπιφύλαχτα εκτός παρόντος thread. Πχ για μακρύ ταξίδι, ή... ταξίδι γενικότερα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Mashin' on the Motorway απο DJ Shadow (ένας πανικός μεσα στην πόλη)

ακολουθείται από το Blood on the Motorway (δεν έχει να κανει με την οδηγηση αλλα με το τουνελ με το φως στο βαθος, και τη φωνη που καθησυχαστικα σε καλει..)

Δημοσ.
εχμ, Sellers, buddy, θα στο πω όσο πιο ήρεμα γίνεται :mrgreen:

Το Michel Vaillant δεν έχει καμμια σχέση με "αυτοκίνητα ή/και τα δίκυκλα, που αναφέρονται στις "καγκουριές", τις κόντρες και τα συναφή"

Είναι απλά cdάρα btw. Προτείνεται ανεπιφύλαχτα εκτός παρόντος thread. Πχ για μακρύ ταξίδι, ή... ταξίδι γενικότερα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Α σοβαρά??? :mrgreen:

Με τι έχει σχέση??? Είδα στο εξώφυλλο ένα αυτοκίνητο και έναν δρόμο και λέω ε εντάξει... Εδώ είμαστε.

Δημοσ.
Α σοβαρά??? :mrgreen:

Με τι έχει σχέση??? Είδα στο εξώφυλλο ένα αυτοκίνητο και έναν δρόμο και λέω ε εντάξει... Εδώ είμαστε.

Το soundtrack αυτό είναι μεν γραμμένο για ταινία με αγώνες αυτοκινήτων, αλλά δεν είναι στο υφάκι που ζητάει ο poster: "Maxpower", "καγκουριές", κόντρες και τα συναφή. Είναι πιο εγκεφαλικό.

Είναι θα έλεγα ένα cd που ακούγεται σε τελείως ανεξάρτητη φάση, χωρίς να το συνδέεις με την ταινία (που είναι πατάτα btw). Αν το ακούσεις θα καταλάβεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...