Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με δημιουργία χρήστη

porfuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.

Κατ' αρχάς χρησιμοποιώ Windows XP SP2.

Μέχρι πρότινος συνδεόμουν ως Admin στα Windows. Δημιούργησα έναν νέο λογαριασμό και του έδωσα δικαιώματα Admin.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω εάν έσβυσα τον λογαριασμό Admin ή όχι, αλλά δεν νομίζω.

Έφυγα απόψε από το σπίτι και άφησα τον υπολογιστή ανοιχτό ενώ ήμουν συνδεδεμένος ως Admin. Γύρισα και το βρήκα σβυστό, πιθανότατα από διακοπή ρεύματος, πολύ συχνό φαινόμενο εδώ στην Αφρική που βρίσκομαι.

Ανοίγοντας πάλι τον υπολογιστή δεν έβρισκα τον παλιό λογαριασμό χρήστη Admin και όταν συνδέθηκα με τον καινούργιο -τον μόνο που υπήρχε μαζί με ένα Guest που νομίζω υπάρχει πάντα- είχαν ολα χαθεί, bookmarks, στοιχεία λογαριασμού e-mail κτλ.

Υπάρχει περίπτωση να βρώ ξανά τον χαμένο λογαριασμό μου με όλα όσα χάθηκαν μαζί του;

Δημοσ.

Πιστεύω ότι από την στιγμή που δημιούργησες νέο Admin και όχι σαν Guest γι' αυτό ο παλιός πάει αλλά τα Files σου δεν τα έχεις χάσει. Είναι στο Σκληρό Δίσκο σου. Επίσης όταν ανοίξης το My Computer θα δείς στο Files Stored On This Computer ότι υπάρχουν 3 Folders (Shared Documents και 2 λογαριασμοί χρήστες).

1) Ο λογαριασμό χρήστη που ήταν πρώτος (όταν έβαλες πρώτοι φορά τα Win XP SP2) ο Admin έγινε Guest άλλα δεν τα έχασες τα bookmarks.

2) O λογαριασμό χρήστη που έκανες new εγίνε Admin. Αυτό σημαίνει ότι το άλλαξες τον παλιό και έκανες νέο λογαριασμό χρήστη.

Τεσπα :)

Ότι είχες δεν έχουν χαθεί. ;)

Δημοσ.

1) Ο λογαριασμό χρήστη που ήταν πρώτος (όταν έβαλες πρώτοι φορά τα Win XP SP2) ο Admin έγινε Guest άλλα δεν τα έχασες τα bookmarks.

Ίσως εγώ δεν καταλαβαίνω.

Συνδέθηκα ως guest αλλά πάλι όταν ανοίγω δεν βλέπω ούτε σελιδοδείκτες, ούτε ρυθμίσεις ηλ. ταχυδρομείου.

Μήπως φταίει ότι χρησιμοποιώ mozilla και thunderbird; Συγγνώμη που δεν το είπα εξ αρχής. Μήπως ξέρετε που θα βρώ τους σελιδοδείκτες μου και τα μειλ και τις επαφές που υπήρχαν στον Thunderbird?

Δημοσ.

Προασπάθησε να κάνεις επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη ημερομηνία.Την επαναφορά θα την βρείς εύκολα πηγαίνοντας: έναρξη-βοήθεια και υποστήριξη.Αν θέλεις δοκίμασε έναρξη-εκτέλεση και πληκτρολόγησε εκεί: control userpasswords2 Ελπίζω να μπορέσεις να αλλάξεις κάτι εκεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...