Προς το περιεχόμενο

Αγορά UPS !

deviant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κοίταζα και σε άλλα φόρουμς και είδα πως τα ups συνεχίζουν να λειτουργούν και όταν είναι κλειστά με αποτέλεσμα αν έχουν ανεμιστηράκι να ακούγεται συνεχώς... επειδή το pc το έχω στο υπνοδωμάτιο δεν θέλω να ακούγεται τίποτα όταν είναι σβηστό...όλα τα ups έχουν ανεμιστήρα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Έτσι με διακοπή από την ΔΕΗ την πάτησε ενα φιλαρακι και μετά τρέχαμε για δίσκο και format και τησ Παναγιασ τα μάτια... Άστα βράστα, με το ρεύμα δεν παίζεις χεχε

κοίταζα και σε άλλα φόρουμς και είδα πως τα ups συνεχίζουν να λειτουργούν και όταν είναι κλειστά με αποτέλεσμα αν έχουν ανεμιστηράκι να ακούγεται συνεχώς... επειδή το pc το έχω στο υπνοδωμάτιο δεν θέλω να ακούγεται τίποτα όταν είναι σβηστό...όλα τα ups έχουν ανεμιστήρα?

το 800αρι mustek δεν εχει....υπαρχουν και μερικα πουχουν σιωπηλους...

Παιδιά τι έχετε να πείτε για αυτό? Επίσης δεν μπορώ να βρω κάποιο review. Θέλω να βγάζει καθαρό ημίτονο στην έξοδο.

1.exo na po oti einai la9os i timi ... san ups einai apo ta koryfaia ...

to sigekrimeno ups vgazei ka9aro imitono alla oxi ston xrono metagogis ...

2. an 9es ka9aro imitono kai ston xrono metagogis tote pigene se online ups (px. powerware seira 9)

9a pliroseis polla omos !!!

koita episis

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1518678&postcount=18

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1518887&postcount=20

Επειδή το Link βγάζει άλλα και ότι να έιναι μιλάω για το παρακάτω UPS:

2000468233945685849_rs.jpg

Για Online δεν εχω λεφτα. Επίσης το Crystal Aυdio που έχω δουλεύει πολύ καλά με το τροφοδοτικό που έχω. Μόνο σε Full Load είναι το πρόβλημα.

Χρόνος μεταγωγής είναι ο χρόνος που κάνει το UPS να βάλει τις μπαταρίες σε λειτουργία? Ξέρω ότι πρέπει να είναι λιγότερος από 10ms για να είναι όλα ΟΚ. Να το χτυπήσω το UPS? Τι λέτε?

ego exo to 5115 750va ... einai apo ta koryfaia ... sou leo omos pali ...

sto katastima exoyn kanei la9os stin timi ... mallon mono oi mpataries tou kostizoun toso :)

psa3e "price powerware 5125 1500va" sto google gia na deis tin pragmatiki tou timi ....

MGE (Merlin Gerin)

οι τύποι σίγουρα ξέρουν απο ρεύματα...εχω ενα τέτοιο 6 χρόνια, μια φορά του άλλαξα μπαταριες, και ακόμα παίζει (στην περιοχή το καλοκαίρι γίνονται πολύ συχνά διακοπές ή διακυμάνσεις)

Εγω παντως προτεινω απο μαρκα την APC. Κορυφαια ποιοτητα...και για εξοικονομηση χρηματων πηρα ενα back up και οχι Line interactive και απλα μετα πηρα και ενα σταθεροποιητη τασης (surge arrest) που ειναι σαν πολυμπριζο. Και πλεον οτι μα&^&^α κανει η ΔΕΗ εγω ειμαι καλλυμενος. Οσο για το θορυβο που ανεφερες ειναι απειροελαχιστος γιατι φαντασου εγω κοιμαμαι σε αποσταση ενος μετρου απο το pc και κανενα προβλημα!

Παιδιά θα σας παρακαλούσα να μην μου λέτε μάρκες, αλλα link με το UPS και το μαγαζί που προτείνετε. Δίνω γύρω στα 140Ε. Δεν με νοιάζει ο θόρυβος και αυτά... Είμαι φισιολογικός και όχι νευρικός! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...