Προς το περιεχόμενο

Block Party - A weekend in the City (παρουσίαση δίσκου)

scissorhands

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Scissorhands & inflames δηλαδή έχετς την εντύπωση πως σας θεωρούμε ως δύο απλά μέλη χωρίς κοινό σκοπό την στιγμή που ο ένας γράφτηκε 13/10/2006 και ο άλλος 10/4/2007 και ξεκινήσατε ξαφνικά και οι δύο να κάνετε πόστ γλείφοντας ο ένας τον άλλον ? Είναι χαζό να κάνει ο ένας thread και ο άλλος να το επευφημεί και να περιμένετε να το θεωρήσουμε φυσιολογικό. Σαν να μας λέτε ''είστε μαλάκες''...

Δημοσ.

ωραία λοιπόν....την επόμενη φορά που θα γράψει κανείς κάτι να ψάξετε να βρείτε απο πού το ''τσίμπησε''.Αυτά είναι γελοία που μου λέτε.¨οσον αφορά το mixed.gr έχετε δίκαιο και ήδη ζητήσαμε συγνώμη απο moderator του insomnia.Tώρα απο την άλλη τί να πώ....στην τελική έγιναν αναφορές σε άρθρα τα οποία είναι ενδιαφέροντα...anyway....

Δημοσ.

Αυτό το μήνυμα το ποστάρω και εδώ για να τελειώνουμε με αυτή την κατάσταση.

"Λοιπόν! εγώ δεν συνεχίζω αυτή τη διαμάχη. Έχουμε ζητήσει ήδη συγνώμη απο τον moderator και όλο το forum. Αν δεν μας ενδιέφερε το forum θα σας είχαμε γράψει όλους κανονικά και δεν θα μπαίναμε σε αυτή τη διαδικασία να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Δεν έχω σκοπό να ξανακάνω το λάθος να δώσω δικαίωμα. Όποιος θέλει να συνεχίσει αυτή τη διαμάχη ας θέλει. Εγώ τελείωσα με αυτό. Δεν θα απολογούμαι συνέχεια. Καλή συνέχεια και επιτέλους ας γράψουμε και κάτι σχετικό με το θέμα στο οποίο βρισκόμαστε!!"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...