Προς το περιεχόμενο

Goal 2 Living The Dream - mini Παρουσίαση Ταινίας

scissorhands

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1175708138_52_FT0_goal_2_.jpg

Το Goal 2 Living The Dream είναι η συνέχεια της ταινίας Goal όπου ένας Μεξικάνος πρόσφυγας στην Αμερική, ο Santiago Munez, δοκιμάζεται και μεταγράφεται στη Newcastle United την οποία και βοήθα να συμμετάσχει στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Στην δεύτερη ταινία ο παίχτης μεταγράφεται στην Real Madrid! Στην προσπάθεια του να καθιερωθεί αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες τις οποίες καλείται να προσπεράσει και να μπορέσει να γίνει ένας από τους αγαπημένους της εξέδρας!

Πολύ ωραία πλάνα από αγώνες Ισπανικού πρωταθλήματος αλλά και Champions League με τεραστία ονόματα του ποδοσφαίρου να δίνουν το παρών στο πλάι του νεαρού πρωταγωνιστή Kuno Becker!

Zidane, Raul, Ronaldo, Casillas, αλλά και πολλοί άλλοι σπουδαίοι παίχτες από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους κάνουν την εμφάνιση τους στην πολύ όμορφη αθλητική – κοινωνική ιστορία του Goal 2!

Τους σπουδαίους αυτούς παίχτες πλαισιώνει η επιβλητική παρουσία του Rutger Hauer που εμφανίζεται ως προπονητής της Real Madrid!

Ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στην Ελλάδα (λυπάμαι) άγνωστη!

Μέσα σε όλα αυτά ο Santiago Munez θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος της ζωής και της οικογένειας του!

Θα τα καταφέρει η όχι;

Θα το μάθουμε στην 3η ταινία!!!!!!!!!!!!!

Πηγή : mixed.gr

Δημοσ.

Ανυπομονώ να δώ την ταινία. Όχι ότι θα είναι σπουδαία αλλά έχει αρκετό ενδιαφέρον. Πιστεύω πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι την περιμένουν.

Δημοσ.

Επιτέλους!!! Η τριλογία δεν ήταν να ολοκληρωθεί μέχρι το Μουντιάλ του προηγούμενου καλοκαιριού? Γιατί το καθυστερούν τόσο?

Δημοσ.

εγώ πιστεύω το αργούν επειδή ο σαντιάγο ήταν να πάει στη ρεάλ απο τη νιουκάστλ.... και η ρεάλ πάει χάλια.... οπότε περιμένανε μπας και πάρει κανα κύπελλο, κανα πρωτάθλημα, ίσως τσάμπιονς λιγκ... λόγω συμφωνιών... τους έφαγε όμως η βασίλισσα.. αφου η ΜΠΑΡΤΣΑ μας τους έχει στην σφαλίαρα!!!

Δημοσ.

όμως στην ταινία έχει την τριάρα της μπάρτσα μέσα στο μπερναμπέου.... οπότε ανυπομονώ να δω και αυτή τη σκηνή πώς τη γυρίσανε!!!

Δημοσ.

βασικά υπάρχει σε rapidshare για να την κατεβάσεις... ημερομηνία προβολής ήταν 9 φεβρουαρίου που πέρασε... αλλά εδώ δεν ξέρω αν ήρθε.. περίεργο....

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ωραία η ταινία. Αν και η πρώτη μου άρεσε πολυ καλύτερα. Λίγο προβλεπόμενη η πλοκή που ακολούθησαν αλλά οκ.

Και όντως υπάρχουν στιγμιότυπα του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου. Πάλι στο 89' το φάγαμε. lol

Δημοσ.

Τα γκολ εμπαιναν λες και παιζεις pro evo ή μαλλον στο pro μπαινουν πιο πιστευτα.Η πρωτη και μενα μου αρεσε καλυτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...