parsifal Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Ποιος σβήνει τα posts του φίλου HellasVagabond και γιατί...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Ειναι καποιος που οπως πριν κατι μηνες ετσι και τωρα κανει καταχρηση του οτι ειναι moderator. Τεσπα, ποσος με νοιαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evansdimo Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Αυτο επρεπε να κανεις προτου μπεις σε αυτο το topic. Εφοσον πιστευεις οτι το ολο εγχειρημα ειναι μουφα τοτε τι ασχολεισαι και ποσταρεις συνεχεια? Και ο χρηστης billpeppas δοκιμασε να ψυξει επεξεργαστη με ξηρο παγο σε κανιστρο αν θυμαμαι καλα. Τον πηρε κανενας με τις πετρες επειδη χρειαζοταν καθε λιγο να αλλαζει τον παγο αφου ελιωνε? Μαθε να ενθαρυνεις την ΙΔΕΑ. Anyway πολλα μπραβο στο παιδι και για την ιδεα που ειχε αλλα και για το θαρρος να την υλοποιησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 βασικά όντως τo έχετε λιώσει τo θέμα χωρίς να θέλω να την πω σε κανέναν ένταξη τo παιδί έκανε μια πατέντα κατασκευή πυτετό όπως θέλετε και μαγκιά του στην τελική ήθελε και τo έκανε τώρα όλα αυτά περί λεφτά του μπαμπά και λειτουργικότητας για μένα είναι μαλακίες και συγγνώμη κιόλας δηλαδή οι υπόλοιπη που βουτάνε τα pc τους στο λάδι είναι λειτουργικό για κάντε να αποσυνδέσετε ένα καλώδια γιατί τω χέρι σας δεν θα είναι καθόλου λειτουργικό μετά HellasVagabond μην τo πάρεις προσωπικά δεν απευθύνομαι μαζί σου και σύμφωνο στο θέμα που έθιξες με του moderetors από τότε που μπήκα στο form ήταν μια χαρά μέχρι που έγινε η ανδιοργάνωση αλλα και ότι σε πήραν με τις πέτρες τo επιδίωξες λιγάκι για να λέμε και του στραβού τo δίκιο ένταξη στην τελική λες την άποψη σου την στηρίζεις τελειωσε δεν παλεύουμε όμως να την περάσουμε στους άλλους εμενα πχ μπορεί να μου φαίνεται λειτουργική η μπανιέρα που ανέφερε ένας φίλος και να με βολεύει κιόλας είναι δουλειά μου και χαίρομαι που θα έχω τα αρχίδια να τo κάνω τω όλο θέμα περιστρέφεται στην χαρά του να φιαξεις κάτι μονος σου όχι στο να κανεις κάτι που θα είναι οπωσδήποτε λειτουργικό και για να μην μακριλογω ξαναλέω ότι δεν στην πέφτω γιατί θα είμαι μετά και εγώ άλλος ένας που σήκωσε πέτρες και δεν θέλω. τα πράματα είναι απλά όσο για τους moderatos προσωπικά δεν τους ξέρω αλλα το έχω μεγάλη απορία που δεν έχει γίνει θέμα ακόμα οποτε καταλήξτε κάπου η βοηθήστε τον φίλο μας και τον κάθε φίλο μας που θα ξεκινήσει κάτι γιατί εγώ στο Insomnia γράφτηκα για να βοηθήσω όσο μπορώ και να πάρω βοήθεια η απλά κλειδώστε το να τελειώνει το κήρυγμα μπείτε λίγο στην θέση του φίλου που ξεκίνησε το Topic αν στο δικό σας θέμα γινόταν τίποτα τέτοιο θα σας άρεσε να μπω εγώ και ο καθένας και να σας απονθαρινω έτσι γιατί εμενα δεν μου φάνηκε καλο το ότι εσείς κανατε OC με διαφορετικό τρόπο από ότι κάνω εγώ η οτιδήποτε άλλο ? αυτά από εμενα ι'am off και τονίζω δεν κράζω, δεν απευθύνομαι προσωπικά σε κανέναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Ειναι καποιος που οπως πριν κατι μηνες ετσι και τωρα κανει καταχρηση του οτι ειναι moderator. Τεσπα, ποσος με νοιαζει. 'Αλλοι λένε ακριβώς το αντίθετο περι κατάχρησης moderation οπότε κράτα σε παρακαλώ την άποψη σου για τον ευατό σου. Στο συγκεκριμένο θέμα έχεις κάνει δε ξέρω πόσα μηνύματα απαξίωσης μιας προσπάθειας από χρήστη ο οποίος έχει από την αρχή εξηγήσει τους σκοπούς του. Δε συμφωνείς, δεν εγκρίνεις ? Είπες την άποψη σου με ένα μήνυμα, δε χρειάζεται κάτι περισσότερο. Ειλικρινά δε καταλαβαίνω γιατί αναρωτιέστε μερικοί γιατί σβήνονται μηνύματα που το μόνο που κάνουν είναι να αποθαρύνουν τον οποιοδήποτε να πειραματιστεί, δημιουργήσει και στη τελική να διασκεδάσει. Συνεχίζουμε με το θέμα και οτιδήποτε άλλο άσχετο θα διαγράφεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Hal εχουμε μιλησει αρκετες φορες και ξερεις πως μονο παραλογος δεν ειμαι. Απλα εθεσα την αποψη μου στο θεμα. Δεχτηκα πως το παιδι εκανε κατι ξεχωριστο απλα υπογραμμισα πως δεν ειναι κατι που μπορει να θεωρηθει καινουργιο , πρακτικο και κατι που βγαζει αποτελεσματα. Το οτι δεν σχολιαζεις τα γραπτα του BillPeppa πως να το λαβω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Hal εχουμε μιλησει αρκετες φορες και ξερεις πως μονο παραλογος δεν ειμαι.Απλα εθεσα την αποψη μου στο θεμα. Δεχτηκα πως το παιδι εκανε κατι ξεχωριστο απλα υπογραμμισα πως δεν ειναι κατι που μπορει να θεωρηθει καινουργιο , πρακτικο και κατι που βγαζει αποτελεσματα. Το οτι δεν σχολιαζεις τα γραπτα του BillPeppa πως να το λαβω ? 'Οπως θες να το λάβεις πρώτον και δεύτερον, ναι κατάλαβα ακριβώς την άποψη σου στο θέμα από τα 15 posts που έκανες. Εσύ καταλαβαίνεις ότι είσαι λάθος ? Απάντα μου σε pm και άσε το topic να συνεχίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 'Ειλικρινά δε καταλαβαίνω γιατί αναρωτιέστε μερικοί γιατί σβήνονται μηνύματα που το μόνο που κάνουν είναι να αποθαρύνουν τον οποιοδήποτε να πειραματιστεί, δημιουργήσει και στη τελική να διασκεδάσει. Αν η σπόντα πηγαίνει σε μένα για το παρακάτω: Ποιος σβήνει τα posts του φίλου HellasVagabond και γιατί...; διαμαρτύρομαι εντόνως :-P , καθώς εξ αρχής υποστήριξα ένθερμα το νόημα της πιο πάνω φράσης που είναι με bold! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Ειλικρινά δε καταλαβαίνω γιατί αναρωτιέστε μερικοί γιατί σβήνονται μηνύματα που το μόνο που κάνουν είναι να αποθαρύνουν τον οποιοδήποτε να πειραματιστεί, δημιουργήσει και στη τελική να διασκεδάσει. Respect to HAL9000!! (λιγο γλειψιμο παντα χρειαζεται!!!) Κανεις δεν με αποθαρρυνει. Σας υποσχομαι πως το επομενο project θα ειναι πιο ουτοπικο! Ισως ανακαλυψω τον τροχο, τον τετραγωνο φυσικα... Προς το παρον εχω στα σκαρια ενα ξυλινο κουτι για το PC μου. Καποια στιγμη που θα ασχοληθω σοβαρα θα ανοιξω νεο thread με φωτος... Παντως σας ευχαριστω ολους για τα σχολια σας οτι μορφη και αν ειχαν. Και αν καποιοι θεωρουν ουτοπικο και αχρηστο αυτο που εκανα τοτε τι να πω για ολη αυτη την αντιπαραθεση που εγινε εδω μεσα...???? Με κανατε να αισθανθω σπουδαιος!!!!! Και παλι ευχαριστω!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Χαιρομαι που εστω 1 εδω μεσα δεν πηρε στραβα οσα ειπα, η εστω δεν το δειχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Respect to HAL9000!! (λιγο γλειψιμο παντα χρειαζεται!!!) Κανεις δεν με αποθαρρυνει. Σας υποσχομαι πως το επομενο project θα ειναι πιο ουτοπικο! Ισως ανακαλυψω τον τροχο, τον τετραγωνο φυσικα... Με κανατε να αισθανθω σπουδαιος!!!!! Και παλι ευχαριστω!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D μπράβο αγόρι μου..έτσι πρέπει να αισθάνονται όλοι.. είδες που έγινε διάσημη και η κ.Παπαλουκά με την τρελίτσα της? καλοπροαίρετη πλακα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Σεβόμαστε την άποψη του καθενός & απώτερος σκοπός της κοινότητας μας είναι να μπορεί ο καθένας να εκφράζει την άποψη του είτε συμφωνούμε με αυτήν είτε όχι. Αναμένουμε από το κάθε μέλος να κάνει το ίδιο κ για τους υπόλοιπους. Αυτό ονομάζεται ισότητα. Αν κάποιος εκμεταλευτεί την φιλοξενία της κοινότητας & δεν δείχνει τον πρέποντα σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη & στην άποψη τους, σταματάει να ανήκει σε αυτή την κοινότητα. Απλά πράγματα. aposporis well done, keep it going. + μη μασάς Από τα απλά πράγματα ξεκίνησαν όλοι, πριν να πάνε στα μεγάλα. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Χαιρομαι που ακομα και τωρα σαν σεβασμο θεωρεις το να το βουλωνει οποιος δεν συμφωνει με κατι και να κοιταει αλλου. Democracy at its finest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Εχεις δει ποτε να γινονται 15 φορες εκλογες Hellasvag? Μια φορα γίνονται... Αρα κανεις καταχρηση του δικαιωματος που εχεις να πεις την γνωμη σου αφου σχεδον πας να την επιβαλεις.. Σταματα πια ρε ανθρωπε το to spamming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Προς το παρον εχω στα σκαρια ενα ξυλινο κουτι για το PC μου. Καποια στιγμη που θα ασχοληθω σοβαρα θα ανοιξω νεο thread με φωτος... Ξύλινο κουτί ακούω, μμμ...., το ξύλο σαν υλικό είναι θερμομονωτικό (έχει μικρό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας (k) ), περίεργος είμαι να δω τι θα κάνεις. Αν χρειαστείς οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με μεταφορά θερμότητας και μηχανολογικές κατασκευές, στη διάθεση σου ευχαρίστως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.