Προς το περιεχόμενο

Extreme Watercooling (Οχι για αδυνατες καρδιες!!!)

aposporis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ναι καποτε θυμαμαι πως ενας γνωστος στο νετ ειχε γεμισει ολο το διαφανες tower του με λαδι και λειτουργησε μια χαρα.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=127026&highlight=%EB%DC%E4%E9

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδιά απορία και πείτε ότι βάζει λάδι μετά πως τo καθαρίζει κανένα καθαριστικό να κάνει την δουλειά μονο του χωρίς τρίψιμο παίζει γιατί πάνω στην ψύχτρα πως θα το βγάλει το λάδι μετά

Hipro εδω δεν ειναι LAB αλλα Ιnsomnia.

Το τι θεωρεις εσυ σωστο και καλο ειναι αποψη σου, εγω θελω οταν κανω κατι να μην χαραμισω χρονο χωρις να εχω αποτελεσμα. Ειναι σαν να εχεις ενα αμαξι που βγαζει 90 αλογα, να κανεις ενα σωρο μοντιες, να χαλασεις χρονο και στο τελος να βγαζει παλι 90 αλογα.

Απλα δεν υπαρχει λογος για μενα :)

Hipro εδω δεν ειναι LAB αλλα Ιnsomnia.

Το τι θεωρεις εσυ σωστο και καλο ειναι αποψη σου, εγω θελω οταν κανω κατι να μην χαραμισω χρονο χωρις να εχω αποτελεσμα. Ειναι σαν να εχεις ενα αμαξι που βγαζει 90 αλογα, να κανεις ενα σωρο μοντιες, να χαλασεις χρονο και στο τελος να βγαζει παλι 90 αλογα.

Απλα δεν υπαρχει λογος για μενα :)

Παντού τα ίδια είναι.... ;)

Είναι σα να σου κάνουν προξενιό και να το βρίσκεις έτοιμο το κορίτσι έστω και καλόγρια(στην περίπτωσή σου π.χ.) και σα να κυνηγάς γκομενάκια και στο τέλος να χτυπάς ένα καλό.... ΔΕΝ είναι το ίδιο - εκτός κι αν εσύ είσαι ικανοποιημένος με την ..... καλόγρια...... :D

Δεν μπορω να βρω την ομοιοτητα αλλα αν το σκεφτεις μαλλον η καλογρια ειναι το ολο σχεδιο με την κατσαρολα ενω το Πιπινακι ειναι ενα ετοιμο Tower ;)

HellasVagabond ο hipro εχει δικιο.... Αλλιως αισθανεσαι με κατι ετοιμο και αλλιως αν καταφερεις κατι τελειως μονος σου, αποροια της δημιουργικοτητας σου, εστω και αν δεν φερνει τα αποτελεσματα μιας ετοιμης υδροψυξης η πρωτη προσπάθεια του παιδιου.

Ευχαριστω για τα σχολια σας.

Δεν περιμενα τετοια απηχηση, να πω την αληθεια... :-o

Ας παμε ομως στα πρακτικα.

Πραγματι αυτο που ειχε σημασια για εμενα ηταν η δημιουργια. Εδω καλα καλα δεν ηξερα αν θα εφτανε σε σημειο βρασμου η οχι!!! Αλλα ημουν ετοιμος για καθε ενδεχομενο...

Και ναι θα μπορουσα να το βελτιωσω αν ημουν στο πατρικο μου στην επαρχια, οπου εχω στη διαθεση μου καθε ειδους βιομηχανικο υλικο. Γνωστοι και φιλοι τις οικογενειας ειναι σιδεραδες, υδραυλικοι, ψυκτικοι, ηλεκτρολογοι και παει λεγοντας.

Αυτο το λεω γιατι ειχα σκεφτει οτι θα μπορουσα να φτιαξω ενα tower με διπλα τοιχωματα γεματα με νερο και να χρησιμοποιει τη φυσικη ροη του νερου.:idea:

Η να ειχα υδροψυξη με τρεχουμενο νερο απευθειας απο γεωτρηση, (εχουμε στην αυλη!!!)

Το PC το ειχα στη κατασταση αυτη για μερικες ωρες. Ισα ισα να κανω το κεφι μου.

Στα τωρινα σχεδια μου ειναι ενα tower απο ξυλο, διαφορετικου σχεδιου απο τα συνηθισμενα, με επενδυση απο ηχομονοτικο υλικο. Συντομα ελπιζω να ξεκινησω τη κατασκευη και να το ανεβασω να το δειτε (αναφερθηκε σε αλλο thread οπου ρωταγα για καποιο κυκλωμα).

Η να ειχα υδροψυξη με τρεχουμενο νερο απευθειας απο γεωτρηση, (εχουμε στην αυλη!!!)

Πολυ καλο αυτο, παγωμενο παγωμενο κιολας.....

Συνηθως πληρωνουμε ρευμα για το pc, εσυ θα "πληρωνεις" και νερο!!!!!!!

Και θα ειχες μια pump συνδεδεμενη με το πηγαδι και ενα σωληνα να φευγει απο εκει και να μπαινει μεσα στο σπιτι.

Συγνωμη παιδια αλλα εμενα ολη αυτη η κουβεντα μου θυμιζει περισσοτερο αυτους που εχουν κατι YUGO και τα φτιαχνουν λες και ειναι Skyline GTR.

Καλα ολα αλλα οταν δεν ειναι ευχρηστα χανουν την σημασια τους.

Και θα ειχες μια pump συνδεδεμενη με το πηγαδι και ενα σωληνα να φευγει απο εκει και να μπαινει μεσα στο σπιτι.

Συγνωμη παιδια αλλα εμενα ολη αυτη η κουβεντα μου θυμιζει περισσοτερο αυτους που εχουν κατι YUGO και τα φτιαχνουν λες και ειναι Skyline GTR.

Καλα ολα αλλα οταν δεν ειναι ευχρηστα χανουν την σημασια τους.

Hellooooooo....!........Πείραμα κάνει ο άνθρωπος....... Είπε κανένας ότι θα τραβήξει σωλήνα 3+5/8 απ'την πομώνα του χωριού του για να δουλέψει το PC του?...... ΠΕΙΡΑΜΑ......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...