Steven Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Έστειλα όλα τα contacts μου από το Outlook 2003 στο Address Book με mail ως vCards. Όλα πήγαν μια χαρά εκτός από την μεταφορά των anniversaries. Αυτά δεν τα μετέφερε καθόλου με αποτέλεσμα φυσικά να μην τα εμφανίζει καθόλου και στο iCal. Γνωρίζει κανένας τι να κάνω για να τα πάρει και αυτά? Δεν είναι δυνατόν να μη γίνεται, μια ρύθμιση θα είναι λογικά. Θα με γλιτώσετε από πολύ γράψιμο!! Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Υποθέτω ότι θα μετέφερε και τα anniversaries απλά ίσως να μην τα εμφανίζει. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις και κάνε Add Field -> anniversaries... YΓ. Τώρα το πέτυχα, δες αν σου κάνει YABI - Yet Another Birthday Importer (for iCal) και είναι free:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Thanks a lot!! Όμως δεν νομίζω πως είναι αυτό που χρειάζομαι. Αυτό που πρότεινες με το add field το έκανα και εγώ αλλά δεν έγινε τίποτα. Το πρόβλημα είναι ότι το ηλίθιο Outlook στις vCard που φτιάχνει και στέλνει με mail δεν βάζει μέσα καθόλου το anniversary οπότε το ΥΑΒΙ δεν έχει καμία anniversary να κάνει import. Κάποια ρύθμιση πρέπει να είναι στο Outlook για ποιες πληφορίες μπαίνουν στη vCard. Ηλίθια Microsoft.... Αλλά πάντως είναι ωραίο προγραμματάκι γιατί σου βάζει όλα τα birthdays και anniversaries στο iCal και καθε φορά που το ανοίγεις κάνει και update άμα έχεις προσθέσει κάτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Τελικά τις πέρασα με το χέρι.. Τι να κάνουμε.. Καλό έκανε κιόλας, προσθεσα και μερικές που έλειπαν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.